![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co u nas, czyli ploty, ploteczki :)
no. niefajnie się czuję. yh.
![]() |
![]() |
#482 |
Zakorzenienie
|
Ja też jadłam szpinak.
![]()
![]() |
#483 |
Zakorzenienie
|
Ja czesto robie sobie szpinakowa paste, cos ala pesto i na kanapke. Pychotka. Mam jeszcze w lodowce pesto pomidorowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#484 |
Zakorzenienie
|
Pesto uwielbiam
![]() Zaraz zjem śniadanie: kanapki z chlebka Dukana posmarowane serkiem białym, na to makrela wędzona i ogórek kiszony własnej roboty i do tego kiełbaski cienkie drobiowe ugotowane. ![]()
![]() |
#485 |
Zakorzenienie
|
Arienko, spore to sniadanie, w sensie "bogate"
![]() Ja jeszcze dzisiaj nie jadlam, ale moze wlasnie zjem pesto z chlebkiem, a moze jakis ser, no nie mam weny cos. Mama mnie dzisiaj bardzo podniosla na duchu, jestem przeszczesliwa, ze mam obok taka dobra i bliska mi osobe. Od razu zyje sie lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Zakorzenienie
|
Pumas bogate ale malutko. Dwie kromki jem a jedna ma wielkość połowy kromki razowca foremkowego. Makreli zjadłam trochę, a cienkie kiełbaski dwie.
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
Ja jem zwykle 3 duze kromki i wtedy czuje, ze jestem pojedzona.
Dzis na obiad zjadlam 2 krokiety, pyszne byly. Jade za niedlugo kupic meble do sypialni. Mam juz prawie wybrane, ale cos widze, ze lozko nie jest dostepne w moim miescie, tylko dopiero w Katowicach :/ No ale nic, moze bedzie, a jak nie, to kupie inne. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
A to pewnie do Ikei chcesz jechać?
![]() Ja jutro jadę na salę ustalać z rodzicami i teściami menu. ![]()
![]() |
#489 |
Zakorzenienie
|
Tak tak, w Ikei bylam. Niestety tylko na to mnie stać na razie. Tak jak pisalam, lozka mojego nie bylo, wiec kupilam calkiem inne, ktorego w ogole nie bralam pod uwage, ale gdzies tam sobie po cichu marzylam. No i mam. Cudowny materac (zrobie update tego zachwytu po miesiacu spania na nim) grubasny, do tego komody i stoliki nocne. Nie kupilismy zadnych lamp, poniewaz nie moglismy sie zdecydowac - moze kupimy gdzies indziej, jak cos fajnego znajdziemy. Ogolnie nie moglismy sie zapakowac, ale jak juz wrzucilismy (w praktyce WPYCHALISMY Z CALYCH SIL) graty do kangura, to nie dalo sie jechac, bo siedzenia kierowcy i pasazera rownaly sie prawie z deska rozdzielcza-kierownica. Wiec moj chlop sie juz nie zmiescil i jechalam ja tym trupem, biustem siegajac kierownicy, a nie jestem zbyt okragla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#490 |
Zakorzenienie
|
A ja jednak nie jadę na moją salę bo nie mają czasu, jutro mają tam dwa wesela. Jedziemy w niedzielę.
![]() |
#491 |
Rozeznanie
|
Ari a pokaż zdjęcia swojej sali?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#492 |
Zadomowienie
|
Za 2 godzinki przyjedzie mój TŻcik kochany
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#493 |
Zakorzenienie
|
Gorzka to widzę że noc ciekawa będzie.
![]() Tu mam wesele: http://restauracja-bialydom.pl/ochojec.htm sala górna. W rzeczywistości większa niż na zdjęciach. Za osobę chyba 150 zł. Kupiłam dwa kurczaki całe i właśnie je kroję bleeeee. Pokroiłam jednego i zbieram się by zabrać się za drugiego. :/ Dużo taniej wychodzi bo za 12 zł mam 4 duże piersi, 4 nogi, 4 skrzydełka. ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-08-20 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() (,,te" dni trafiają się zawsze w najmniej odpowiednim czasie) Arienko jestem zachwycona waszą salą. Piękna, taka jasna. No śliczna jest po prostu ![]()
![]() |
![]() |
#495 |
Zakorzenienie
|
Girls, ja wlasnie skonczylam imprezke z tesciami, czyli grill u mnie. Uffff
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się że się podoba sala bo mi też. ![]() Kurde nie wiem ile ważę bo się skapłam że na wadze był trochę przesunięty wskaźnik. Wygląda na to, że ważę 57/56 ? zależy jak stanę. Ale generalnie nie jestem zadowolona bo przez 4 miesiace powinnam schudnac jakies 13 kg :/ Powinnam ważyć jakies 54,53. ![]() ![]() ![]() Własnie piekę chlebki dukanowskie. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-08-21 o 00:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Widzę że wszyscy jeszcze śpią a ja już wstałam. Jakoś nie chce mi się już spać o dziwo. Oto moje chlebki.
![]() ![]()
![]() |
#498 |
Zakorzenienie
|
Ariena, chlebek wyglada zachecajaco
![]() ![]() Dzisiaj obudzilismy sie o 7 i do 11 skladalismy meble do sypialni. Juz gotowa !!!!!! Wlasnie sobie tutaj leze, w naszym lozu malzenskim i jest mi tak blogo. Te kolory doslownie sprawiaja, ze chce sie zanurzyc w poscieli i isc spac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
Pumas ja bym chciała mieć 48 cm w najszerszym miejscu. Tyle to ja mam 10 cm powyżej kolana. :/ Także można sobie wyobrazić jakie mam udziska - jak jakieś kolumny Akropolu. bleeee!!! No a w talli to mam 68, szczupła góra i wieeeeelki dół. :/ Mam nadzieję że trochę mi zleci na wyjeździe, bo kurde z ud to zawsze na samym końcu mi schodzi. Mogłabym już nie mieć cycków a udziska nadal by były. Nienawidzę ich.
![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Ariena Czas edycji: 2010-08-21 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się pocieszam, że nogi mam dobre do tego miejsca, gdzie sięgają spódnice mini. Potem się rozszerzaja - dlatego odpadają rurki i legginsy. A moim marzeniem na ten rok jest zejść poniżej 60 kg...
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
Zakorzenienie
|
Oj dziewczyny, ja mysle, ze okraglejsze ksztalty sa duzo ladniejsze niz jakies szczypiorowate, wieszakowate nimfy. Takze nie przejmujcie sie tym za bardzo, wazne sa jkiekolwiek proporcje. Ja uwielbiam legginsy, rurki, choc nie wiem, czy wygladam w nich spoko, ale nosze, bo lubie. Wiem, ze w moim przypadku leginsy bardzo wyszczuplaja nogi, dlatego tez je lubie ;-) Pociesze was - mam za to szersze ramiona niz przecietnie, bo plywalam "zawodowo" i mi sie rozrosly. Ale nie narzekam, grunt to lubic siebie
![]() Bylam wczoraj w kinie ze znajomymi na "tak to sie teraz robi" czy cos w tym stylu. Calkiem przyjemna komedia, ale troche nudna, bo od poczatku bylo wiadomo, jak sie skonczy ![]() Jakie macie plany na dzis? Ja pewnie kolejny dzien spedze w sklepach, obiad u tesciow, sama nie wiem. Upał straszny, pasowałoby to wykorzystać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś podejmę decyzję, czy wracać do tej pracy. Jeśli tak, to muszę zakuwać skrypty, bo jutro będzie odpytywanie... bleh! Niedobrze mi na samą myśl ![]() Ps. Jeszcze się pochwalę, że byłam wczoraj na pokazie tańca belly i udało mi się kupić wymarzoną orientalną bransoletkę "panja" i cieszę się jak dziecko ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2010-08-22 o 10:08 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#503 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś jadę ustalać menu na salę. Poza tym jesteśmy z TŻ spaleni bo byliśmy na solarium ałaaaa. :/ No i chodzimy w samych majtkach przez to. ![]()
![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
Jula, pokaz bransoletke, nie mam pojecia, o jakiej mowisz. Mam nadzieje, ze podejmiesz sluszna decyzja, jakakolwiek by ona nie byla. Czasem nie warto sie szarpac i robic cos na sile tylko dla pieniedzy. Pamietaj
![]() Ariena, no juz nie przesadzaj z tymi kilogramami. Jak widze po zdjeciu to wygladasz ladnie, tak trzymaj. A wieksza pupa to tylko atut. Ja mam z tych mniejszych, wiec tez powinnam plakac, ale mi sie podoba hehe. Boze, jaka ja skromniacha w ogole jestem, to az siebie zadziwiam ;-) Solarium... w taki upal??? Chyba bym padła. Tak jak wam pisalam, bylam na zakupach, a potem na obiedzie u tesciow. Wlasnie wrocilam i odpoczywam, bo ten upal dal mi sie we znaki (u tesciow straszzzzznieeeeee goraco!!!!!!! u mnie chlodzik) Wkrotce pokaze wam zdjecia mojej sypialni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Zakorzenienie
|
Pumas koniecznie pokaż zdjecia!
Bylismy na solarium bo jestesmy bladzi jak ser, trza sie teraz szybko opalic przed slubem i wyjazdem. Bylam ustalac menu, jeju ile żarcia!!! Masakra, ale az mi ślina leciala bo nie jadlam obiadu i wyobrażałam sobie te niektóre dziwne potrawy ![]() ![]()
![]() |
#506 |
Zakorzenienie
|
Ariena, a wybraliscie bardziej tradycyjne potrawy, czy finezyjne?
![]() Zdjecia jesli ktos chce, to moge przeslac mailem ![]() Nie wiem, co to solarium, bo opalam sie na sloncu, a ogolnie to mimo, ze lubie opalenizne, to nie az taka, jaka mi daje natura, czyli ciemny ciemny braz (jak brudas). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#507 |
Zakorzenienie
|
Tradycyjne.
![]() Ja praktycznie nie chodzę na solarium, nie pamiętam keidy byłam ostatnio - rok lub dwa lata temu. ![]()
![]() |
#508 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]()
![]() |
#509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Zakorzenienie
|
Mialam mala imprezke w domu, wlasciwie babski wieczor. Bylo fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.