Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-22, 23:16   #511
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość

no no no a kolorek wybrany?
Kolorki i wzorki TŻ wybiera
Ale dziś będę dobrze spała, prawie cały dzień na świeżym powietrzu

Ayrine, zazdroszczę sesji

Co do zwierząt w przyszłym domu- my sobie postanowiliśmy jakiegoś wielkiego psa w stylu berneńskiego psa pasterskiego, ale łagodnego oraz maleńkiego, dla mnie, do domu... I żadnych kotów, TŻ ma uraz po kocie

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:18   #512
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Baby według Twojego podpisu nigdy nie będę prawdziwą damą
Teraz to mi się przyda naprawdę worek na głowę - nie dość że emowsiur to jeszcze jakaś hołota
haha sorry ale na jakiejś stronie pierścionkowej to wyczytałam i mi się spodobało, bo skojarzyło się z takimi okropieństwami pierścionkowymi jakie niektórzy tworzą, np. bo cyrkonie same w sobie są super wg mnie, jedyny pierscionek jaki kiedykolwiek lubiłam nosić był własnie z cyrkonią

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:21   #513
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
już wie że to dla niego, heh akurat oboje mamy to do siebie, że jak szykujemy jakąś niespodziankę, to nie możemy wytrzymać i albo musimy się wygadać, albo dać ją wcześniej tym sposobem P. otrzymał prezent na urodziny tydzień przed urodzinami, potem mi się prawie odwdzięczył, bo prezent urodzinowy dał mi dzień przed urodzinami, no i teraz mu się wygadałam, co dostanie na rocznicę, tylko z lekkim opóźnieniem, bo Pani Fotograf musiała wrócić z wakacji ^^'

mam tylko nadzieję że nie wygada się, kiedy będzie chciał mi się oświadczyć - to jest jedyna okazja, przy której pozwolę mu na niespodziankę
hehe jesteście w gorącej wodzie kąpani tj ja

Cytat:
Napisane przez Kohnelia20 Pokaż wiadomość
dziewczynki ja się z wami żegnam bo tż już krzyczy na mnie że mam przyjsc.... miłych snów
Dobranoc
Stary 2010-08-22, 23:22   #514
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
haha sorry ale na jakiejś stronie pierścionkowej to wyczytałam i mi się spodobało, bo skojarzyło się z takimi okropieństwami pierścionkowymi jakie niektórzy tworzą, np. bo cyrkonie same w sobie są super wg mnie, jedyny pierscionek jaki kiedykolwiek lubiłam nosić był własnie z cyrkonią
Mój pierścionek zaręczynowy to szczerze nie wiem z jakim jest kamieniem, bo zwyczajnie nie umiałabym tego poznać (jak fajnie być emowsiurem ) , ale zakładam, że to cyrkonia, bo spory jest i chyba TŻ musiałby sprzedać nerkę za taki diament
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:23   #515
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jesteście w gorącej wodzie kąpani tj ja
oj, ja jestem gorsza od niego bo często jest tak, że już zaczyna coś mówić i nagle "Nie! Nie powiem Ci!"... i potem dopóki się nie dowiem, to go męczę, żeby mi powiedział, niekiedy trwa to nawet 2 dni ^^' on chyba lubi tak siać ziarenko oczekiwania

dobranoc Kohnelio, i dziękuję za miłe słowa
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:27   #516
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Skarpetki ma dociągnięte do stawów, a kapciuszki na samych łapkach, na dole
to chyba dużo białego ale moja ma więcej i całe ubrania później trzeba trzepać i jechać rolką

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Co do zwierząt w przyszłym domu- my sobie postanowiliśmy jakiegoś wielkiego psa w stylu berneńskiego psa pasterskiego, ale łagodnego oraz maleńkiego, dla mnie, do domu... I żadnych kotów, TŻ ma uraz po kocie
co takiego mógł zrobić kot żeby mieć do niego uraz ?
Cytat:
Mój pierścionek zaręczynowy to szczerze nie wiem z jakim jest kamieniem, bo zwyczajnie nie umiałabym tego poznać (jak fajnie być emowsiurem ) , ale zakładam, że to cyrkonia, bo spory jest i chyba TŻ musiałby sprzedać nerkę za taki diament
wiesz no, zawsze zostaje druga tata dziś próbował wybadać czy ja bym nerkę oddała więc może jest jakiś kryzys

http://www.youtube.com/watch?v=wJqEO...eature=related
o tutaj maine coon walczy z dobermanem

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:27   #517
madziamacius8786
Zakorzenienie

ide już spać bo jutro czeka mnie cieżki dzień siostra z narzeczonym śpią sobie teraz razem a mi tak smutno ,że nie mam sie do kogo przytulić tak mi brakuje Tża

Dobranoc Kochane
Stary 2010-08-22, 23:30   #518
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
wiesz no, zawsze zostaje druga
A co jak ta druga przestanie działać ?
Stary 2010-08-22, 23:31   #519
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
nie masz pewności że nie sprzedał

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

Stary 2010-08-22, 23:32   #520
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
A co jak ta druga przestanie działać ?
oj Ty ! Psujesz !

Stary 2010-08-22, 23:34   #521
raingirl
Zakorzenienie

Przyglądam się jednym okiem jak na HBO leci film "Anioły i Demony" - jeden wielki stek nieścisłości i niedociągnięć

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

Cytat:
Znam go na tyle, że wiem, że by takich durnot nie robił z resztą posłałabym go na drzewo za wyrzucanie kasy na głupoty
Cytat:
oj Ty ! Psujesz !
Jak zwykle
Stary 2010-08-22, 23:38   #522
baby montana
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]
Znam go na tyle, że wiem, że by takich durnot nie robił z resztą posłałabym go na drzewo za wyrzucanie kasy na głupoty
on by sie poświęcił a ty go na drzewo!

dobranoc

Stary 2010-08-22, 23:40   #523
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Cytat:

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

co takiego mógł zrobić kot żeby mieć do niego uraz ?
Oj, mógł.... Podarła komplet NOWYCH skórzanych krzeseł. Rano nie dawała spać. Przed jej przeprowadzką nasikała dla TŻta w buty... Nie jeden raz przebiegła mu szybko po głowie, kiedy np oglądał telewizję Zaczęła pić jego mleko kiedy odwrócił się na chwilę do lodówki... Oj, mnóstwo tego było Jakoś dla moich rzeczy krzywdy nigdy nie zrobiła

Madzia, śpij dobrze Masz tutaj tyle przyjaznych Ci osób, wszystkie trzymamy kciuki żeby poszło po Twojej myśli

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:40   #524
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
on by sie poświęcił a ty go na drzewo!
Jestem rudą niewdzięcznicą, on o tym dobrze wie a i tak mnie kocha
Stary 2010-08-22, 23:42   #525
_Maya_
Zakorzenienie

dobranoc
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-22, 23:44   #526
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem rudą niewdzięcznicą, on o tym dobrze wie a i tak mnie kocha
a w którym miejscu jesteś ruda ?

Stary 2010-08-23, 00:24   #527
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
a w którym miejscu jesteś ruda ?
Rudy to nie kolor włosów - to charakter

---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ----------

Rany, na jakiej ulicy ja mieszkam od mniej więcej 21 była awantura na chodniku, niedawno jakieś przepychanki słowno-rękoczynowe się zaczęły, jakiś facet szarpał dziewczyną, krzycząc "ty pijana k...", ona się odgryzała, a skończyło się na tym, że dziewczyna leżała na chodniku wyjąc z bólu (z rozmowy wynikło, że jest w ciąży) przyjechała policja i pogotowie - dziewczyna jest w karetce i coś tam z nią robią, policja spisuje "staczy". Ot kolejna zwykła noc w moim zasyfionym gettcie jak ja się cieszę, że się wyprowadzam stąd
Stary 2010-08-23, 00:29   #528
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Cześć,
Wczoraj wieczorem Tż stwierdził że dziś musi ze mną porozmawiać. Jako że nie wytrzymałam, to wydusiłam z niego o czym. [nie lubię takiej niepewności]. Jak się okazało, jego siostra 'wzięła' go na rozmowę i powiedziała mu żeby się określił w którą stronę idzie, bo tak 5 lat chodzi i nie wiadomo co dalej :P
Dobrze, że ma taką siostrę

Cytat:
jakbym widziała moich rodziców z tym że w ich przypadku to było po 2,5 roku bycia ze sobą, no i w sumie to moja mama kazała się mojemu tacie oświadczyć, albo iść w długą i nie wracać
U mnie było tak, że Tata sam się Mamie oświadczył po dwóch latach, a moje siostry trafiły też na takich nieociągających się (albo tak ich oczarowały) (nawet wcześniej od mojego Taty się oświadczyli). Nie pamiętam dokładnie po jakim czasie, bo byłam mała, ale wiem, że szybko i ani się nie obejrzałam, a siostry były już nie w domu. Jednak każda jak przystało - w imię zasady, że najpierw studia, a potem rodzina (powiedzmy... ale ja tej zasady nie uznaję ) brała ślub od razu po studiach. No, z wyjątkiem drugiej siostry, która wyszła za mąż rok po studiach (bo się Tata nie zgodził żeby było wcześniej, tylko dopiero wtedy jak mój szwagier studia skończy, a że chodził przed studiami do technikum to skończył studia rok później niż moja siostra).

A pamiętam, że siostra z Krakowa (tak piszę, bo tam mieszka już od lat) przyjechała przedstawić mojego szwagra rodzicom już jako narzeczonego. A poznali się w autobusie (spodobała mu się i do niej zagadał ).

Mam nadzieję, że ja też nie będę musiała długo czekać

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Dobry...

Hajja, to nie była jego dziewczyna, to on chciał przyjaźni i mnie wystawił, a nerwicę mam od lat było minęło.

Jezusie, ale mam kaca nie wierzę w te wszystkie rzeczy, które robiłam i mówiłam wczoraj, ale niczego nie żałuję! Rany Boskie, to, co się działo... eniłej umówiłam się na trzy spotkania biznesowe, poznałam przeuroczego starszego pana, no i połowa miasta już wie, że podoba mi się nasz perkusista upiłam się niemiłosiernie, wykorzystałam ten stan na różne sposoby i odespałam chwilę u koleżanki, z którą balowałam. Jestem obolała, śmierdząca, ale ponoć urocza a tymczasem spadam pod prysznic i módlcie się, żebym nie zwróciła tych kilku frytek, które wszamałam na szybko
Hmm... Na pewno masz nerwicę i to przez tyle lat? Nie chcę umniejszać Twoich dolegliwości, ani negować ich, ale czy aby na pewno? Pytam się, bo nie wyglądasz, ani nie piszesz jak osoba z nerwicą (w sensie, że nie widać, żebyś była zawsze w dołku). Wiem, że to internet i że nie wszystkie emocje się przekazuje, ale że masz nerwicę OD LAT? To jak Ty żyjesz? A leczysz się w ogóle? Bo nerwicę leczy się i to u psychiatry. Jak nie to powinnaś się tam udać, bo jak sama piszesz to już długo trwa.

Ja dopiero dziś wróciłam do domu, bo spałam u TŻta. Teraz Mama mojego TŻta już od pół roku, może 8 miesięcy sama mnie zachęca do spania u nich. Co jest dla mnie bardzo dziwne. Hmmm... może mnie tak lubi
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-08-23 o 00:32
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 00:43   #529
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Hmm... Na pewno masz nerwicę i to przez tyle lat? Nie chcę umniejszać Twoich dolegliwości, ani negować ich, ale czy aby na pewno? Pytam się, bo nie wyglądasz, ani nie piszesz jak osoba z nerwicą (w sensie, że nie widać, żebyś była zawsze w dołku). Wiem, że to internet i że nie wszystkie emocje się przekazuje, ale że masz nerwicę OD LAT? To jak Ty żyjesz? A leczysz się w ogóle? Bo nerwicę leczy się i to u psychiatry. Jak nie to powinnaś się tam udać, bo jak sama piszesz to już długo trwa.
Jak się ma nerwicę, to jest się w dołku to chyba depresja byłaby prędzej
Stary 2010-08-23, 01:22   #530
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Herbatkowa Pokaż wiadomość
cześć
mogłabym się jakoś to Was wkręcić?

Na innym wątku dziewczyny wmawiają mi, że jestem nienormalna, że mam czas na zaręczyny bla bla bla (kiedy te zaręczyny...)

pisałam już na zazdrośnicach, ale chyba pomyliłam coś (pisałam na do tych zaręczonych zdaje się) bo jestem tu nowa i jeszcze się nie łapię

no więc mam 21 lat, tż 25. jesteśmy razem od maja 2009

o zaręczynach, życiu ze mną już przebąkiwał od grudnia, ale czynów nie widać.

i właśnie to mnie irytuje, że zasiał we mnę tą nadzieje na oświadczyny...

a ja głupiutka teraz czekam

trochę za dużo mam u Was do nadrabiania... tyle części....

hmmm a teraz widzę, że ja chyba w poprzedniej części napisałam, bo poznaję niektóre po nickach :P
wybaczcie mą niewiedzę :P
Witam mój rocznik Skąd jesteś, jeśli można wiedzieć

Opowiedz nam jak się poznaliście - lubię takie opowieści

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Ooo Rain to ja Ci oddam okres i od razu lżej będzie mi się jutro po górach chodziło
Ja właśnie dzisiaj dostałam i też męczę

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Nie każda tancerka erotyczna to prostytutka.

Ja osobiście nie uważam imprezy ze striptizem za coś zdrożnego. Moim zdaniem to normalne, że mężczyzna chce sobie popatrzeć na piękne kobiece ciało. Jeśli sprawia mu to przyjemność, dobrze się przy tym bawi a potem wróci na maxa nakręcony do domu- proszę bardzo
Niby tak, ale wydaje mi się, że nie można zamykać mężczyzny w swoim świecie. To tak samo, jakbyś zabroniła mu patrzeć na inne, bo przecież jesteś najpiękniejsza. Jeśli jesteś najpiękniejsza, to powinnaś być spokojna o to, że jak pójdzie na striptiz, to nie zrobi nic głupiego.
A co do męskiego... zdarzyło mi się być raz i jakoś mnie nie zachwycił. Nie podnieca mnie widok wysmarowanego olejkiem męskiego ciała i siusiaka uwięzionego pod stringami.
Ale uważam, że co kto lubi...
Na damski striptiz sama bym z chęcią poszła i podejrzewam, że nie zabroniłabym mężczyźnie. Bo po co?

Nie, chcę mu pokazać, że zabawy drugą osobą wbrew pozorom nie są fajne
Pisałam już kiedyś o Nim, ale przybliżę w skrócie.
Na 3-cim spotkaniu poszliśmy do łóżka, bo i jemu i mi chyba tylko o to chodziło. Pech chciał, że mi się naprawdę ten chłopak spodobał. Nadziei sobie raczej nie robiłam (pewnie dlatego, że ja bym nie poleciała na jego miejscu na laskę której tak szybko majtki spadły), ale po wszystkim zrobił się taki ciepły... dzwonił codziennie, pisał duuużo SMSów. Taki milutki się zrobił. Kiedyś jak mieliśmy się spotkać a jemu coś wypadło to przyjechał do mnie pod blok tylko buzi dać i przytulić (miło z jego strony).
I jak przejeżdżał kiedyś późnym wieczorem przez Leżajsk to zajechał do mnie pod dom... pocałować na dobranoc (też miło). Więc siłą rzeczy zaczęłam troszkę poważniej do tego podchodzić, skoro wszystko od niego szło. A w końcu co? Na 2 tyg zamilkł. Jeszcze jakoś tak w międzyczasie ja do niego zadzwoniłam, po czym on do mnie i cisza... nie odpisał na SMSa, sam z siebie też nie napisał. Odezwał się tydzień temu. I znowu cisza.
Więc ewidentnie się mną bawi a mnie to zaczyna wkurzać bo mi tylko tyłek zawraca
Otóż wiem o tym.

Tylko, że on nie chciałby pójść na żaden striptiz (co mnie cieszy ).
Ja go nie zamykam - on sam nigdy nie był na żadnym striptizie, ani w żadnym burdelu i wiem, że by nie chciał. Właśnie on uważa takie kobiety za dziwki, nawet jak tylko dają striptiz. Nigdy mu też nie robię wymówek jak się patrzy na jakąś dziewczynę, bo przecież patrzeć każdy może, nawet ja patrzę i podziwiam jak dziewczyna jest bardzo ładna, bardziej od niego patrzę. Nie jestem zazdrosna, bo wiem, że dla niego moje ciało jest najpiękniejsze. Jestem tego pewna, bo cały czas mnie podziwia. Co do takich spraw to jestem otwarta. Rozmawiamy otwarcie o swoich fantazjach i oglądamy razem firmy porno. Nie jestem zazdrosna jak patrzy na inne na monitorze, czy na żywo na ulicy, ale striptiz to dla mnie za dużo i ku mojej uciesze on po prostu tego nie potrzebuje

Mnie właśnie też striptiz męski w wydaniu by nie podniecał, więc dlatego nigdy się nie wybrałam (nie czułam zresztą nigdy takiej potrzeby). Wyjątkiem dla mnie jest striptiz mojego TŻ

Ja też tak jak Ty miałam problem z czekaniem na pierwsze pieszczoty. Też szybko się brałam za chłopa Z moim TŻtem było dużo już na pierwszym spotkaniu. Potem to już na maksa.

Co do tego chłopaka co chcesz mu zrobić na złość to pełno jest takich... Udaje (albo i nawet chce przez pewien czas coś poważnie), a potem mu się odwidzi, bo albo poznał inną cizię albo mu się nie chce już wysilać. Takich to
Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Herbatkowa, nie wszystkie tutaj jesteśmy w związkach ale tutaj jest tak odjechane towarzycho, że ciężko odejść z wątku
Potwierdzam

Jednak ciekawi mnie, dlaczego istnieje taki sam jak nasz równoległy drugi wątek... Zauważyłyście? Czyżby jakieś nie lubiące nas?

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ----------

Cytat:
Jak się ma nerwicę, to jest się w dołku to chyba depresja byłaby prędzej
To się w takim razie może nie znam... Wydawało mi się, że w nerwicy też się człowiek źle czuje i jest w dole, nawet mocniejszym niż w depresji (choć to na pewno zależy od stopnia zaawansowania depresji i nerwicy. Jednak wydaje mi się, że kilka lat nerwicy to jest to bardzo zaawansowana przypadłość.

---------- Dopisano o 01:22 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Chcę lasagne ze szpinakiem Albo nawet zwyklą, ale z Dominium Chcę, chcę, chcę!!
Ja też przepadam za lasagne w każdej postaci, a najbardziej tą ze szpinakiem i tylko tą robioną przez moją siostrę

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Arrakis, co masz? :P

Zezłościłam się. Siada mi chwytanie włosków w depilatorze. Patrzyłam ile kosztuje nowa głowica- 70 zł. Cena nowego depilatora? Podobna cena...
Jak chcesz to mogę Ci sprzedać mój depilator, którego dostałam od siostry i użyłam raz, po czym stwierdziłam, że depilatory są nie dla mnie (za wrażliwa skóra). Nic nie bolało podczas wyrywania, tylko potem czerwone nogi przez 3 dni miałam i musiałam je chować w spodniach. Oczywiście sprzedam tanio Na PW Ci napiszę.
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,

Edytowane przez Hajja Hawwa
Czas edycji: 2010-08-23 o 01:24
Stary 2010-08-23, 01:46   #531
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:

My oboje marzymy o kocie, a dokładnie o kotce (nigdy nie mieliśmy). TŻ nigdy nie miał w ogóle żadnego zwierzątka. Ja miałam rybki, żabki, szczygiełka (który żył 14, czy 16 lat), kanarki, pieski (obecnie mam jednego, ale jest u Taty ), a u siebie mam tylko myszkę, która mi została samiutka jedyna (a miałam 4 myszki).
Cytat:
oj, ja jestem gorsza od niego bo często jest tak, że już zaczyna coś mówić i nagle "Nie! Nie powiem Ci!"... i potem dopóki się nie dowiem, to go męczę, żeby mi powiedział, niekiedy trwa to nawet 2 dni ^^' on chyba lubi tak siać ziarenko oczekiwania

dobranoc Kohnelio, i dziękuję za miłe słowa
Ja uwielbiam jak ktoś mi robi niespodzianki (TŻ należy do tych nie niespodziankowych w każdym calu). Nie lubi też jak ja mu robię niespodzianki (też prezentowe), a właśnie uwielbiam robić niespodzianki. Jednak przy nim się przestawiam i zawsze pytam co chciałby dostać na prezent.

Cytat:
ide już spać bo jutro czeka mnie cieżki dzień siostra z narzeczonym śpią sobie teraz razem a mi tak smutno ,że nie mam sie do kogo przytulić tak mi brakuje Tża

Dobranoc Kochane
Dasz radę. Jesteś silna!

A tak nawiasem mówiąc to ile Twoja siostra ma lat i ile musiała czekać?

Cytat:
Byłaby wtedy raczej widoczna blizna

Cytat:

Rany, na jakiej ulicy ja mieszkam od mniej więcej 21 była awantura na chodniku, niedawno jakieś przepychanki słowno-rękoczynowe się zaczęły, jakiś facet szarpał dziewczyną, krzycząc "ty pijana k...", ona się odgryzała, a skończyło się na tym, że dziewczyna leżała na chodniku wyjąc z bólu (z rozmowy wynikło, że jest w ciąży) przyjechała policja i pogotowie - dziewczyna jest w karetce i coś tam z nią robią, policja spisuje "staczy". Ot kolejna zwykła noc w moim zasyfionym gettcie jak ja się cieszę, że się wyprowadzam stąd
To rzeczywiście współczuję osiedla. Nie rozumiem jak można takie cyrki odstawiać na forum publicznym...

---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ----------

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość

A ja po 1) dla pocieszenia stwierdziłam, że jestem za młoda na ślub! O!

A po 2) u mnie jest klątwa w rodzinie... Moje wszystkie kuzynki (po 30-tce) są starymi pannami, a kuzyni kawalerami... Więc nie mam co czekać...
A tak z ciekawości. To ile masz lat?
nasącz lawą żaru
,
pustkę wypalaj,
Stary 2010-08-23, 03:55   #532
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry całkiem fajne mam dni ostatnio dużo się dzieje
Hajja, nieeee, to jest przy depresji, nie nerwicy. Nerwica to nie jest stan ciągły - objawy są dopiero wtedy, kiedy sytuacja mnie przerasta. Zdarza się to często, ale nie na tyle, żeby mi uniemożliwiać względnie normalne funkcjonowanie. Leczy się, fakt, ale nie u psychiatry (tam trafiają raczej bardziej skomplikowane przypadki). Ja mam od tego psycholożkę i ten temat też się przewija podczas rozmów a jak jest skrajnie źle to meliska albo persen i od razu lepiej

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 04:36   #533
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Nerwicę to ja chyba też mam.
Kiedyś miałam leczoną farmakologicznie (razem z bezsennością), ale nie wiem co za debil przepisał dziecku psychotropy. Może dlatego mnie trochę wygięło w każdym razie pamiętam, że płukanie żołądka oduczyło mnie wierzeniu tabletkom

Z nerwicą faktycznie da się żyć, chociaż czasem łatwiej mi, niż osobom w najbliższym otoczeniu tyle dobrze, że ja baaaardzo długo zachowuję stoicki spokój, nawet jeśli wewnątrz się gotuję. Niemniej jednak jeśli ktoś przekroczy cienką czerwoną linię, to niestety nie ręczę za siebie bo wpadam w podręcznikowy szał

(za to TŻ wpada w szał najpierw, a potem się ogarnia.... cóż, my się nawet kłócić wspólnie nie umiemy )

Poza tym, to wstawanie o 4 rano jest naprawdę okrutne
Stary 2010-08-23, 08:01   #534
magda2109
Zakorzenienie

Dzień dobry. Jak ja nienawidzę poniedziałków
Cytat:
A tak z ciekawości. To ile masz lat?
Jestem rocznik '87
Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Nerwicę to ja chyba też mam.
Kiedyś miałam leczoną farmakologicznie (razem z bezsennością), ale nie wiem co za debil przepisał dziecku psychotropy. Może dlatego mnie trochę wygięło w każdym razie pamiętam, że płukanie żołądka oduczyło mnie wierzeniu tabletkom

Z nerwicą faktycznie da się żyć, chociaż czasem łatwiej mi, niż osobom w najbliższym otoczeniu tyle dobrze, że ja baaaardzo długo zachowuję stoicki spokój, nawet jeśli wewnątrz się gotuję. Niemniej jednak jeśli ktoś przekroczy cienką czerwoną linię, to niestety nie ręczę za siebie bo wpadam w podręcznikowy szał

(za to TŻ wpada w szał najpierw, a potem się ogarnia.... cóż, my się nawet kłócić wspólnie nie umiemy )

Poza tym, to wstawanie o 4 rano jest naprawdę okrutne
Ins, to na którą Ty masz do pracy?
Stary 2010-08-23, 08:12   #535
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:

Madzia, śpij dobrze Masz tutaj tyle przyjaznych Ci osób, wszystkie trzymamy kciuki żeby poszło po Twojej myśli
dziekuje wstałam teraz i tak wątpie ,że Tż sie w ogóle odezwie

Cytat:
Ja dopiero dziś wróciłam do domu, bo spałam u TŻta. Teraz Mama mojego TŻta już od pół roku, może 8 miesięcy sama mnie zachęca do spania u nich. Co jest dla mnie bardzo dziwne. Hmmm... może mnie tak lubi
No no, to fajnie,że już nie ma nic przeciwko

Cytat:

Dasz radę. Jesteś silna!

A tak nawiasem mówiąc to ile Twoja siostra ma lat i ile musiała czekać?
Nie wiem jak ja dzisiaj wytrzymam,chciałabym żeby odezwał sie rano a nie po południu bo ja już nie wytrzymuje z tych nerwów

moja siostra ma 21 lat,jest ze swoim narzeczonym już 8 lat a zareczyli sie dopiero w świeta Bożego Narodzenia

Ale w nocy była burza,myślałam,że jakieś tornado bedzie...i tak chciałam zadzwonić do Tża i powiedzieć,że sie boje ale na szczeście zasnełam
Stary 2010-08-23, 08:29   #536
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

dzień dobry buu kolejny tydzień czas zacząć... przez najbliższe 2 tyg. siedzę sama w pracy (tzn w pokoju) i zastępuje dwie koleżanki - ehh super
nie mam zapału do pracy i bardzo, ale to bardzo chcę mieć wakacje

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 08:33   #537
madziamacius8786
Zakorzenienie

Osz rety cześć współczuje ,że musisz jeszcze koleżanki zastepować ale za kilka godzin do domku
Stary 2010-08-23, 08:36   #538
raingirl
Zakorzenienie

Wysłałam maila do "naszej" sali

A tak poza tym to dzień dobry, padam na twarz a tu trzeba z kotem na szczepienie iść
Stary 2010-08-23, 08:40   #539
madziamacius8786
Zakorzenienie

Rain cześć pewnie odpowiedzi nie możesz sie doczekać
Stary 2010-08-23, 08:46   #540
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Rain cześć pewnie odpowiedzi nie możesz sie doczekać
Czy ja wiem czy nie mogę - jak nie przyjdzie to zadzwonię i tyle Stwierdziłam, że na razie przetestuję ich "odpowiadalność" via e-mail
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości