|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#872 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
Cytat:
akurat do diety Dukana trzeba sie przygotowac i naprawdę rozważyć wszystkie za i przeciw ![]() a tak w ogóle, strasznie tu cicho
|
|
|
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 oczyszczające, 1 rozświetlająca---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ---------- moja dzisiejsza pielęgnacja: peeling twarzy żel punktowy na wypryski serum z anew na twarz balsam do ciała serum do biustu |
|
|
|
|
#874 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
górę, hmm . mam stały aparat z gumkami ;p masz wysyp po merz special ? Moja cera jeszcze nie wyglądała tak okropnie. Ile mi blizn zostanie ..to na pewno po tabletkach ,ale nie myślałam ,że aż tak mi zmasakrują twarz. kiedyś jadłam chipsy,frytki ,hamburgery, z kfc ,paliłam papierosy,piłam alko i miałam lekkie problemy z cerą(jakaś krostka, od czasu do czasu większy pryszcz). A teraz nie robię nic z tych rzeczy, tylko czasem pizze zjem i efekty zerowe..
Edytowane przez magne Czas edycji: 2010-08-23 o 08:13 |
|
|
|
|
#875 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nie Soph, ale mam Już 2 mc biore, a cera okropna
|
|
#876 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
![]() narazie wpadłam się tylko przywitać bo muszę zaraz szybciutko uciekać. Zajrzę do mojej drogerii i zapytam czy mają syrenkę i maseczkę z glinką bo to co się dzieje na moim czole i skroniach to juz ludzkie możliwości przechodzi chyba znów pasta cynkowa pójdzie w ruch tym bardziej że pogoda mi się znowu psuje, może dzięki temu i więcej nas będzie dziś na wątku bo wczoraj naprawdę jakieś przerzedzenie się zrobiło, ale to dobrze trzeba korzystać z pięknej pogody, póki nam ją jeszcze fundują
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
ja te też zaraz uciekam , ale bede wieczorem :P
miłego dnia
|
#878 |
|
Zadomowienie
|
to mnie załamałaś ..
ja biorę coś podobnego do merz special , do tego cynk i olej z wiesiołka. myślałam ,że ten wysyp będzie trwał jakieś 2 tygodnie, a ty masz 2miesiące : o .Dobra trudno przynajmniej włosy ładne urosną. Ale tak mi z tym źle. Zwykle nakładałam podkład do wyrównania kolorytu cery, a teraz zakrywam te pryszcze ;/// i na to jeszcze korektor.. jeju nie wiem czy wytrwam. Jeszcze jak pójde do szkoły to sie załamię.
|
|
|
|
#879 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry dziewczynki
Na dziś planuję pielęgnację dłoni, maseczkę do twarzy no i może jakieś ćwiczonka na brzuch oraz BP. Chciałabym pokręcić trochę hula hopem ale nie potrafię
|
#880 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzis zaczynam ostatni tydzien 6w. przyznam że po wcześniejszych dwóch które zrobiłam efekty były większe ;] chociaż ja je stosowałam dla spalenia tkanki tłuszczowej
a to jest do wzmocnienia mięsni. no ale pomogło troche. brzuch mniejszy a to najważniejsze. wybieram się nad wodę niedługo i jak wróce to będzie jakieś spamowanie... chociaz u mnie ostatnio ogranicza się to do balsamów antycellulitowych i podstawowej pielęgnacji...
|
|
#881 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
Chciałam do was wczoraj napisać, ale musiałam nadrobić wszystkie strony i nie zdążyłam się udzielić Jestem już po zakupowym szaleństwie i jestem baaaardzo z nich zadowolona Kupiłam:- bluzka a la gorset z tally weijl - sweterek 3/4 z orsey - marynarke (z takiego sweterkowatego materiału ) z ravel- boxerke z ładny dekoltem z H&M- klapki na plaże z jakiegos sportowego - dłuższą koszule z krótkim rękawem z tally wejl Jeszcze dzisiaj albo jutro do apteki po skrzypovite i krem z biodermy A właśnie a propo kremu.. Używała któraś z was Biodermy sebium pore refiner? Podobno zwęża pory, ale jeszcze nie próbowałam
|
|
#882 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ja też jestem już po weekendowych szaleństwach ;p heh i muszę się ostro za siebie zabrać ) a więc dziś na pewno zajmę się włosami i buzią bo mi jakieś niespodzianki powyskakiwały ;/ macie jakieś przepisy na peeling do buzi domowy? takie w miarę delikatny?? Cytat:
jest tutaj chyba wątek nawet o tej maści, poczytaj Cytat:
![]() Cytat:
oj ja nie zapominam o obietnicach i czekam wciąż na galerię weselna Cytat:
![]() ![]() klask i:ukończenie A6W ... mi się nigdy nie udało Cytat:
wstaw zdjątka zakupów
|
|
|
#883 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ja tylko na chwilę, bo muszę lecieć od rana zrobilam sobie pazurki, włoski mi sie same fajnie pokręciły ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#884 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Ostatnio mnie tu nie było, wchodząc pomyślałam - ale będzie nadrabiania - a tu co? 5 minut i wszystko nadrobione. Rozumiem -ładna pogoda, ale żeby aż tak zaniedbać nasz kochany wątek?
|
|
|
|
#885 |
|
Raczkowanie
|
loluska wstawie wieczorem, bo narazie jestem w pracy
|
|
#887 |
|
Wtajemniczenie
|
Heeeej
|
|
|
|
#888 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam się tylko przywitać
![]() Lecę nadrabiać.
|
|
#889 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Jakiś czas temu zdałam sobie sprawę, że warto o siebie dbać. Jestem perfekcjonistką i odrobinę nierówna linia frencza już mnie denerwuje ;p I tak samo mam ze wszystkim, ludzie pewnie nawet nie zwracają na to uwagi, ale ja muszę to poprawić. Niestety czasami brakuje mi systematyczności, a codzienne podczytywanie Waszych rad na pewno wpłynie na to korzystnie
|
|
#890 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też się nie spodziewalam takiego wysypu w szczególności, że on ma też poprawiać cere . Ja też na studiach nie mam zamiaru się tak pokazać na szczeście 3 op kończe przed 1 października i mam nadzieje, ze sie uspokoi
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() właśnie piję kawkę ![]() na dzisiaj plany: bp pobiegać na bieżni farbowanie włosów maska na włosy krem do biustu balsam do ciała pedicure |
|
|
|
#892 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
mój plan na dziś:
pedikure, bp, farba na włosy, maska na włosy, maseczka na twarz, manikure, serum na biust, serum na brzuszek, balsam do ciała ![]() agusiownik widze ze Ty tez farbujesz dziś włoski na jaki kolor? |
|
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
SailorMoon
witamy
|
|
#894 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jesteś niesamowita ![]() ![]() Cytat:
sama chetnie bym się dowiedziała co robić żeby paznokcie były u mnie perfekcyjnie pomalowane ale ja zawsze musze sobie albo odgnieść albo jakieś zacieki a juz u frenchu to nic nie chcę mówić może ze 2 razy mialam ładnie pomalowane, bo ja zawsze musze wszystko szybko szybko i tak to mi potem wychodzi... ![]() Cytat:
?
|
|
#896 |
|
Wtajemniczenie
|
SailorMoon - cześć
![]() Też niedługo farbuję włosy, chcę je trochę przyciemnić, co wyjdzie to sie okaże.. ![]() Porobiłam sobie listy must have na ciuchy i kosmetyki.. oj, sporo tego się zebrało, tylko skąd wziąć kasę?
|
|
|
|
#897 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dermatolog dał mi je na wypadające włosy i wiedziałam,że troche to wpłynie na cerę, ale czegoś takiego się nie spodziewałam .Jak zauważysz jakieś pozytywne efekty to pisz .
|
|
|
|
|
#898 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a co masz na liscie kosmetyków? może podpatrzę coś
|
|
|
|
|
#899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokażesz zdjęcia zakupów? ja dziś rano wybrałam się na zakupy. znów niby po krem na rozstępy, ale pokupiłam i ciuchy i kosmetyki
|
|
|
|
|
#900 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny
![]() Dawno mnie nie bylo bo nie mialam na nic ochoty... piesek zmarl po ciezkiej operacji, okazalo sie ze to byl normalny postrzal, zeby zabic, kula 0,5 cm No a policja i rodzice szukaja sprawcy. A ja musialam wrocic do pracy i chodzilam caly zeszly tydzien jak zombie. No ale powoli sie biore za siebie, co by sie w niebie nie wstydzil takiej brzydkiej pani
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:07.

wystarczy Marzena 

Ile mi blizn zostanie ..

) z ravel
A właśnie a propo kremu.. Używała któraś z was Biodermy sebium pore refiner?
Podobno zwęża pory, ale jeszcze nie próbowałam 

?