|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
certina:a ile placilas za FCE , CAE , i w ogole ciezko bylo zdac? Ja sie zaczelam zastanawiac nad tym, bardzo by mi sie przydalo..
|
#3422 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
Chili, Myślałam dzisiaj o Tobie kilka razy Przetrwasz ten dzień i każdy inny też, i będziesz dzięki temu silniejsza niż kiedykolwiek |
|
|
|
|
#3423 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny dzisiaj bylismy na naszej sali i były tam winietki w formie jabłka, i teraz mamy problem bo szukamy z tż takich drucików jak na zdjęciu żeby umieścić karteczkę z nazwiskiem
nie wiecie gdzie można takie znaleść, bo już nie mam pomysłu jak to nazwać ![]() http://www.slubnetrendy.pl/wp-conten...//winietki.jpg
|
#3424 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie....Też uważam, że długie przemowy są niepotrzebne Cytat:
Twoja mama się bardzo przejęła błogosławieństwem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Każdy z nas na pewno wiele razy mysli, że tym razem to już nie da rady, nie podniesie się, a później się okazuje, że poraz kolejny znajdujemy w sobie wielką siłę i idziemy do przoduWszystkim dzisiejszym PMkom życzę pięknych ślubów, udanych wesel i spełniania marzeń
|
|
#3425 |
|
Rozeznanie
|
Znów tak dawno mnie tu nie było
.. Znalazłam pracę, szczęśliwa powinnam być, a tu stresy jak nie wiem co, walczę, mam nadzieję, że niebawem będzie już lepiej.. A ja też wszystkim dzisiejszym PM-kom życzę przepięknych ślubów, jak i również Młodym Mężatkom z ostatnich miesięcy, kiedy to nie miałam okazji na bieżąco życzyć, wszystkiego naj naj na Nowej Drodze Życia i spełnienia marzeń ![]() Chilanes - jesteś bardzo dzielna
|
#3426 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki na początek wszystkiego dobrego dzisiaj ślubującym PM
Cytat:
Macie piękną pogodę Cytat:
Cytat:
FCE było łatwe, tylko ja zawsze miałam problem z listeningiem więc go zawaliłam a reszta poszła bardzo dobrze![]() Asiulek no nie wiem co powiedzieć, Ty chorowitku nasz... koniecznie musi Ci się poprawić stan zdrowia raz dwa ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() Początki zawsze są trudne, ja się tak mega stresowałam że przez 3 m-ce pracy schudłam prawie 14 kg, teraz wagę utrzymuję w miarę, ale ale przez te stresy bardzo często boli mnie żołądek i zmiany już miałam, mam nadzieję że się wrzodów za szybko nie nabawię
|
||||
|
|
|
#3427 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
ale dziewczynki dzis slubujace maja ladna pogode, no przynajmniej w moim regionie jest ladnie ![]() wspołczuje stresujacej pracy, ja bym chyba tak nie wytrzymala, chociaz z drugiej strony sa pieniadze,
|
#3429 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na wizazaniu moze wygladac jakby byla za mala. Ja tez zawsze myslalam ze PM-ki maja za szczuple suknie. A w mojej mi mowia w salonie ze mam na gorsecie koronke z perelkami i na zakladce pod wiazaniem tez, i specjalnie ma ja byc widac! Moj biust w salonie tez splaszczaly za bardzo mnie dociskajac. A biust wylewal sie gora. Ale jak sie ubieralam to poprosilam swiadkowa i mame zeby mnie w biuscie nie sciskaly tylko pod biustem i w pasie. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wybieraj, ktora wersja leczenia odpowiada ci najbardziej. Pala go, siekiera, pasem, czy strzal miedzy oczy!
|
|
#3430 |
|
Wtajemniczenie
|
jak spartaczyła to niech poprawia teraz ale się wkurzyłam dzisiaj wyorbraźcie sobie że zaprosilam znajomych na wieczór żeby obejrzeć zdjęcia i film z wesela i wiecie co... ani zdjęcia ani film nie gotowe facet miał mi dzisiaj oddać między 10-11
|
|
|
|
#3431 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wszystko naraz!!! ![]() Cytat:
To już jest przesada
|
|
#3432 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz czyatlam ze kosztuje 500zl ja wlasnie studiuje anglistyke i pomyslalam o tych certyfikatach Moze inaczej to by w CV wygladalo.Cytat:
![]() Czy ktoras z Was robila technika usług kosmetycznych ? bo chcialam sie zapisac do 2 letniej szkoly , tylko nie wiem czy dam rade
|
|
#3433 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() ale piękna pogoda wczoraj już nie miałam czasu wejść na wizaż bo szykowałam imprezkę, wszystko się udało pomimo braku filmu i zdjęć od foto, bo dostałam od taty zdjecia jeszcze nieobrobione z pleneru których bylo chyba z tysiąc więc coś tam pooglądaliśmy ![]() a dzisiaj do teściowej idziemy na obiad... mam nadzieję że humoru mi nie popsuje ![]() Ciekawe jak tam nasze Żonki po wczorajszej zabawie
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to smacznego, byle nie dostać niestrawności, bo po ostatnim obiadku to mi się jeść chyba odechce
|
|
#3435 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
nie obiecuję Ci wiele, bo tyle prawie co nic, najwyżej wiosenną zieleń i pogodne dni, najwyżej uśmiech na twarzy i pomocną dłoń, nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie. Edytowane przez gospella Czas edycji: 2010-08-22 o 14:18 |
||
|
|
|
#3436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moj maz tez mowi , ze te certyfikaty sie nie licza, bo na rozmowie kwalifikacyjnej sprawdzaja tylko umiejetnosci...Wszystkim swieżo upieczonym mężatkom najlepsze życzenia ![]()
|
|
#3437 |
|
Wtajemniczenie
|
przeżyłam obiad u teściowej
|
|
|
|
#3438 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już lepiej przeznacz tą kasę na jakieś kursy z dziedzin innych niż angielski - to będzie lepiej wyglądało. A żonki (przynajmniej ja) całkiem dobrze W ogóle się nie stresowałam, wszyscy mi mówili że takiej wyluzowanej panny młodej jeszcze nie widzieli Goście bawili sie bardzo dobrze (to ich opinie), i są zadowoleni, a to najważniejsze Ale padamy oboje na pyszczki
|
||
|
|
|
#3439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to super czekamy na relacjęale mi sie nie chce iść jutro do pracy ![]() jutro przyjdzie nowy wypoczynek, który kupiliśmy do salonu
|
|
|
|
|
#3440 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super ,ze sie Wam wszystko udalo ![]() Cytat:
za nowy wypoczynek Ale mi sie spac chce zzzzzzzzzzzzzzzzzZZZZZZzz zzzzzzzzzzz
|
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nareszcie znalazłam chwilkę na wizaż Strasznie się za Wami stęskniłam ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- No to zacznę od piątku: Tak jak Wam pisałam prąd mi wyłączyli w trakcie kąpieli i było wesoło. Wcześniej za to nieziemsko się wkurzyłam na babę od kwiatów z kościoła, która zadzwoniła do nas o godzinie 20.00 że mamy niezapłacone za kwiaty, a ja jej na to, że przecież się umawialiśmy z pracownicą, że wpłacamy tylko zaliczkę, a resztę wpłacimy w poniedziałek po ślubie. A ta chciała mi wmówić, że pracownicy na pewno chodziło o poniedzialek przed ślubem i zapytała czemu nie chcieliśmy całości wpłacić, a ja jej na to, że nie mamy zamiaru kupować kota w worku (nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam, że z tamtą jedną parką się nie mogliśmy dogadać w sprawie kwiatów). A ona na to, że dekoracja jest już w kościele i możemy sobie zobaczyć. A ja ta dekorację już widziałam jak byliśmy u spowiedzi i powiedzialam jej, że już się zdążyłam zdenerwować, bo mi się nie podoba, bo mało, że dała żółte kwiaty, których miało nie być, to jeszcze dała takie paskudne zielone kule. No to baba na to, że jej przykro, że mi się dekoracja nie podoba, ale mam przyjechać zapłacić w sobotę. W dniu ślubu fatygować parę młodą - świetny pomysł |
|
|
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Martoooooolka
![]() Dziewczyny nie mam czasu nadrabiać teraz dokładnie, muszę się szykować na rozmowe trzymajcie kciuki proszę! podczytałam Was troszke a poodpisuje jak wróce Wszystkim sobotnim pm życzę wszystkiego naj naj naj naaaaaaaaaaaj ![]() Chilanes, jesteś bardzo silna, zobaczysz, ze czas zagoi rany Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-08-23 o 08:40 |
|
|
|
#3443 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę wstaliśmy o 6.30, bo TŻ musiał o 7.30 jechać z gościem z cukierni na salę, żeby zawieźć tort (bo koleś był z innego miasta i nie znał drogi), a że ja miałam fryzjera na 7.45, to pojechałam z nim, zobaczyłam jak wygląa tort (musiałam mieć wszystko pod kontrolą
|
|
|
|
#3444 |
|
Wtajemniczenie
|
Martoolka: fajna relacja, ta baba z kwiaciarni musiala byc straszna ;/
my za kwiatki tez placilismy w dzien slubu , ale to tz pojechal sam je odebrac.Moj bukiet tez mi sie nie podobal (zbrązowiale róże, i kamyczki na trawie mialy byc , ale wszystkie odpadly
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę relację ratami, bo mi co chwilę prąd wyłączają, więc wolę wrzucać po fragmencie ![]() Po powrocie z kwiaciarni wlazłam na wizaż, a później zjedliśmy zupę (TŻta musiałam długo namawiać, żeby cokolwiek zjadł) i zaczęło się wielkie szykowanie. Przez to, że odpadł nam plener, to ubieanie wypadło akurat w takim czasie, że świadkowa była u fryzjera, a później sama się musiała szykować (bo miała iść do fryzjera jak na plener pojedziey), więc było trochę komplikacji organizacyjnych. Wiązanie sukni zajęło dłużej niż myślałam i świadkowej pomagał przy tym mój TŻ, bo sama by nie dała rady. Rodzice na błogosławieństwo przyszli jak świadkowa mi welon wpinała. Błogosławieństwo było bez kamery i foto. Podziękowaliśmy też rodzicom i daliśmy im fotoksiązki ze zdjęciami od dzieciństwa do teraz. Bardzo im się prezenty spodobały. Wzięli je później na salę i goście sobie na weselu oglądali Po błogosławieństwie mnie olśniło, że zapomniałam biżuterii założyc i się popsikać perfumami. Wpięłam świadowi butonierkę i zeszliśmy na dół, gdzie czekał na nas kierowca i fotograf (bo chcieliśmy zrobić kilka fotek przy aucie, bo wcześniej nie było kiedy). Okazało się, że kamera też była (a wyjście z klatki nieudekorowane, ale to szczegół ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Przed wejściem do kościoła ciocia pokazała nam śmieszny obrazek, więc się kompletnie rozluźniliśmy (przynajmniej ja) i weszliśmy do kościoła uśmiechnięci. Ja się całą mszę usmiechałam i nawet zapozowałam pani fotograf jak zobaczyłam, że mi pstryka fotki Ksiądz nas rozsmieszył jak nam dał komunię, bo nam powiedział "To sobie teraz trochę poklęczycie, a jak będę wracał, to Wam kiwnę, że już możecie wstać" ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Ciąg dalszy relacji za jakiś czas, bo TŻ wstał i się ze mnie śmieje, że zaraz mi sięk lawiatura spali od tego klikania
|
|
|
|
|
#3446 |
|
Zakorzenienie
|
CZeść dziewczynki
Wszystkim nowym żonkom wszystkiego naj naj naj!!! Chyba bym tego babśtyla z kwiaciarni udusiła ![]() Czekamy czekamy na dokładniutkie relacje
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Martoolka87 bardzo ladna relacja, pani z kwiaciarni rzeczywiscie przegiela, ja bylam bardzo zdziwiona nasz pania dekoratorka sali, bo wziela tylko 100 zł zaliczki a po reszte pieniedzy nawet nie zadzwonila, to nam juz sie glupio zrobilo i w poniedzialek (po weselu) wieczorem podjechalismy zaplacic
|
#3448 |
|
Raczkowanie
|
Hej hej
Dawno mnie nie było ale to dlatego ze od jakiegos czasu mamy remont w domu ale na szczescie juz zblizamy sie do konca ale mam nadzieje ze jakos damy rade![]() Dziewczyny mam pytanie czy Wy cos płaciłyście za zapowiedzi??do gdzies czytałam ze zdarza sie ze nawet 100zł ksądz zawoła :confused : spotkalyscie sie z opłata za zapowiedzi??Wszystkim świeżym żonką Wszystkiego naj naj naj |
|
|
|
#3449 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam fatalny humorek dzisiaj, no coż może się poprawi
|
|
#3450 |
|
Zakorzenienie
|
Martulka118 chyba wiekszosc z nas musiala zaplacic za zapowiedzi, my z tz po 100zł wlasnie placilismy
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Tak mi źle, to dawno nie było....
Mam nadzieję, że szybko mi przejdzie....

a jeszcze tyle rzeczy do załatwienia
facet miał mi dzisiaj oddać między 10-11

że mamy niezapłacone za kwiaty, a ja jej na to, że przecież się umawialiśmy z pracownicą, że wpłacamy tylko zaliczkę, a resztę wpłacimy w poniedziałek po ślubie. A ta chciała mi wmówić, że pracownicy na pewno chodziło o poniedzialek przed ślubem
Ksiądz nas rozsmieszył jak nam dał komunię, bo nam powiedział "To sobie teraz trochę poklęczycie, a jak będę wracał, to Wam kiwnę, że już możecie wstać"

Zakończone: 2
ale mam nadzieje ze jakos damy rade