|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#4652 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny ma któraś z Was może najnowszą gazetkę???
|
|
|
|
#4654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
Inspiracje są już na stronie Biedronki a jeśli chodzi o jakąs inną to nie wiem bo nie mam
|
#4656 |
|
Konto usunięte
|
Jedliśmy wczoraj z TŻ makaron ryżowy (ten bez gotowania) - 200 g - był jakiś czas temu w ofercie tymczasowej (kuchnia orientalna, czy coś w tym rodzaju) - chociaż zdaje się, że to nie produkt produkowany dla Biedronki, a z oferty Tao Tao:
http://taotao.pl/produkty_taotao/k,5...ki_taotao.html Polecam - jak znowu będzie, to kupię. Bardzo delikatny w smaku (my to jedliśmy z sosem pesto i pasowało, ale następnym razem to zrobię do jakiejś sałatki, bo na zimno smakował jeszcze lepiej), w dodatku wystarczy zagotować wodę i włożyć go do niej na 3 minuty. Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-08-23 o 09:03 |
|
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4659 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Produkowane są, ale chyba tylko poza Biedrą dostępne
|
|
|
|
|
#4660 |
|
Marudziara
|
Ja dziś kupiłam ten zestaw 3 szuflad za 16,99
bardzo ładnie wygląda i pakowny
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zapakowałam tam już całą biżuterię ![]() Myślę nad kupnem jeszcze jednego - na kosmetyki kolorowe do makijażu ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Poza tym kupiłam: - sałatkę z makreli w puszce - narobiłyście mi ochoty :P - pizze z mozarella i pomidorami - już kiedyś była i pamiętam, że mi smakowała ![]() - paellę - mam nadzieję, że tych owoców morza nie będzie tam za dużo, bo podchodzę do nich z pewnym dystansem ale czas najwyższy się do nich przekonać! krewetki uwielbiam, to może resztę też polubię ![]() - duże napoje Tymbark wiśna-jabłko i jabłko-arbuz
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z was miała te chlebki pita 6 szt za 4 zł?? ja kupiłam i byłam bardzo rozczarowana, ponieważ 3 szt były spleśniałe. Ogólnie te 3 szt dobre w smaku były oki, ale co sie stało, że te 3 były spleśniałe to nie wiem. Byłam wczoraj w biedronie i zrobiłam większe zakupy m. in. :
- kefir tola _ chleb czosnkowy - krokiety z mięsem, ale lepsze są z kapustą i grzybami - frytki herbate ice tea cytrynową i wiele innych rzeczy. nastepna wizyte planuję na czwartek bo chcę kupić ociekacz do naczyń za 9,90 |
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
Zmieści się do niego kartka o formacie A4?
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki zestaw szuflad? jest w którejś ulotce? szukałam na stronie Biedry i nie widzę
|
|
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
powiedzcie, czy ta rybna konserwa jest taka sama jak śledzie w pomidorach, tj. ciągną się nitki ryby, takie nieapetyczne kawałki? czy to taka 'breja'?
|
|
|
|
#4666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest w zakładce szkoła 3
Edytowane przez molly88 Czas edycji: 2010-08-23 o 14:02 |
||
|
|
|
#4667 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oglądała któraś dziś te szklanki z różnokolorowym dnem? Fajne?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4669 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4670 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie orzeszki z Biedry te solone są za bardzo posolone. Wczoraj za około 1,10 zł kupiłam 100 gram orzeszków w TESCO - ich firmowe. Polecam, bo są mało solone - bardzo delikatne.
|
|
#4671 | ||
|
Rozeznanie
|
Złożona na pół tak
Chyba że mi się formaty pokićkały, to niech mnie ktoś poprawi ![]() ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4672 |
|
Zakorzenienie
|
ja polecam lody Evento w takich wiaderkach. Są dwa smaki - śmietankowy i śmietankowo-czekoladowy. Idealne na deser do pucharków, smakują cudownie gdy pokruszy się je Prince Polo albo Lion'em
![]() Niestety lodów Darek chyba nie będę miała okazji spróbować![]() Od dziś są też listwy zasilające z wyłącznikami na każde gniazdo
Edytowane przez kootek_mamrotek Czas edycji: 2010-08-23 o 14:53 |
|
|
|
#4673 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale i tak na pewno będę dziś szła w okolice Biedronkowe to może do niej zajrzę ![]() Dziękuję za opinie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4675 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może będziesz sie ze mnie śmiać, ale jak mialam ochote np zrobic sobie kurczaka w orzechach, czy dac wlasnie ze swoimi "smieciami" tzn otręby to mylam orzeszki w wodzie żeby pozbyć sie soli
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż do kurczaka to w sumie ta sól chyba aż tak bardzo by nie przeszkadzała jak do musli, płatków czy deserów
|
|
|
|
|
#4678 |
|
Konto usunięte
|
idąc dziś w odwiedziny kupiłam mrożony tort toffi, pyszny!
dwa cienkie biszkopty przełożone kremo-lodem śmietankowym, w środku sos toffi, na całości posypka toffi.
|
|
|
|
#4679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywam się Baba.... BajaderkowaBaba! i jestem uzależniona od Biedronki
![]() Przyznam, że podczytuję Wasze opinie już od hohohooo czasu, ale teraz postanowiłam się ujawnić! ![]() Dzisiejsze zakupy były dość znaczne: Fresek pomidory i bazylia, pasta z tuńczykiem, jajka (Tż poobijał mi po drodze ), do tego bagietka z masełkiem czosnkowym.Najważniejszym zakupem okazał się szampon Natei jestem ciekawa co sądzicie na jego temat! czy stracę włosy od razu? Aaa... no i postanowiłam skusić siebie i mojego lubego na lody Darek! o matko, czysta rozpusta!!! Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2010-08-23 o 18:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

ale czas najwyższy się do nich przekonać! krewetki uwielbiam, to może resztę też polubię 

dwa cienkie biszkopty przełożone kremo-lodem śmietankowym, w środku sos toffi, na całości posypka toffi.
), do tego bagietka z masełkiem czosnkowym.