|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Jezu, dziewczyny, przynajcie się, że jesteście okropne, chamskie i wulgarne i temat się skończy. Widać koledzy nudzą się na wakacjach.
|
|
|
|
#1322 |
|
Zadomowienie
|
Nikt nie chce przyznawania się do bycia chamskim, tylko uznania chamskiego zachowania za chamskie, bez zaciemniania sprawy.
|
|
|
|
#1323 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
No więc dobrze, to jest chamskie zachowanie. Już spokój?
|
|
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie ma sensu kontynuować dyskusji z Dopamine.. Mam wrażenie, że odczuwa jakaś dziką satysfakcję z moralizowania nas i choćby nie wiem co, będzie pisał, dopóki wątek nie zostanie zamknięty albo nie dobije do 5000 postów. Ani to nowe, ani ciekawe.
A ja nie zamierzam się bronić bo nie widzę takiej potrzeby. Nie robimy tu nic złego (tak wiem wiem ze "robimy" ) i nie ma sensu wałkować ciągle tego samego tylko w innych słowach. -Nie macie racji, ja mam rację. -Nasze argumenty(..) -A wcale nie, bo nie. -Znów nasze argumenty.. -Zignoruję część waszych argumentów i powtórzę swoje poprzednie a także dodam ze nie macie racji i kropka bo nie. I tak w kółko...
|
#1326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe co byś sądziła o mężczyźnie, który na męskim forum pytałby czy czasem nie zerwać z partnerką, bo ma zbyt suchą, szeroką pochwę, jej piersi są małe i nie wie nic o seksie, a jego poprzednie partnerki były całkowitym jej przeciwieństwem. Przy czym podałby jej imię, a później powiedziałby "Agnieszka ma małe cycki, nic na to nie poradzę, no to znajdę sobie inną". "Bo Kasia była tak świetna w łóżku, tak ona wiedziała co dobre". Wiesz co by na to powiedziały kobiety? "Jak myślisz tylko penisem, to znajdź sobie inną partnerkę, na tą nie zasługujesz, bo jej nie kochasz". Zaprzeczysz? Dla mnie ten wątek to żenada, rzeczywiście, lepiej żeby jak najszybciej został zamknięty. Edytowane przez Dopamine99 Czas edycji: 2010-08-21 o 01:03 |
|
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aha. P.s zaprzeczę.
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1329 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
A Wy dalej się kłócicie
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Wtajemniczenie
|
A wiecie dziewczyny, jak ostatnio coś tam mierzyłam centymetrem i tak spojrzałam ile to jest te 20 cm. Masakra nie wyobrażam sobie jakby to miało we mnie wejść ^^ Kurcze, dla faceta chyba lepiej jak jest skromniej wyposażony wydaje mi się.. Bo pochwa się rozciąga fakt ale aż na tyle żeby weszło w nią 20 cm?
Czy biedny wchodzi gdzieś tam do połowy i nie da rady więcej? Jak to jest?Nie mam porównania bo swojego faceta nie mierzyłam więc nie wiem o ile takie 20 cm jest większe.
|
#1333 |
|
Rozeznanie
|
Bo my wszystkie jesteśmy takie podłe a Ty jedyny sprawiedliwy próbujesz nam uświadomić w jakim zakłamaniu żyjemy itp itd...
P.S. ten wątek uświadamia mi że zakompleksienie naprawdę rujnuje facetom życie
|
|
|
|
#1334 |
|
Raczkowanie
|
ja tez faceci moga lubic duze cycki ja mam prawo lubic duze penisy ![]() spojrz tylko cud , miód mrrr TU BYL DUZY PENIS :LAUGH: spłoniemy w piekle za to
Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 16:15 |
|
|
|
#1335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1336 | |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Właście przez Ciebie samobójstwo popełniło 10 facetów z małymi penisami :<
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-08-24 o 00:34 |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wlasnie przegladalam demoty i co.. wszedzie tylko o jakie za***iste cycki, chcialbym popiescic , wyruchałbym itd ciekawe czy masz czym Jezeli jest milosc jasne mozna sie nagiac , kazdy sie nagina nikt idealu nie znajdzie , ale jezeli lubie duze to czemu mam klamac i mowic , ze lubie male zebyscie kompleksow nie mieli , ale laski mozna w nie wpedzac mowiac glosno przy nich , ze deska. zastanowcie sie troche
Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 00:37 |
|
|
|
|
#1338 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do autorki tematu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zniewaga pozdrawiam |
|||
|
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Dopamine99;21553186]To, że ktoś tak robi, nie oznacza, że jest to ok. Można ewentualnie czuć się bezkarnym, gdy wmieszasz się w tłum. Zasad dobrego wychowania to nie zmienia.
Cos sporo tych facetow czuje sie bezkarnych a szkoda. Nie znam Cie moze tez nalezysz do cyckomaniakow z demotow a tutaj zgrywasz don kichota Pierwsze słyszę żeby takie zachowanie było uznawane za normalne i w porządku. Kto tak robi? Chłopcy w podstawówce? Nie jest w porzadku i nie jest normalne , ale nawet dorosli faceci sie tak zachowuje rodem z podstawowki i jest to nagminne moze zacznij ich nawracac a nie biedne kobiety bos sie uczepil jakiegos fantomowego problemu. Nie slyszalam kobiet , ktore w obecnosci innych ludzi glosno komentowaly meskie przyrodzenie , ale faceci moga sobie laski komentowac. zajmij sie swoja plcia najpierw. Gwoli scislosci ja nigdy przenigdy nie rozmawiam z moimi znajomymi , znajomymi mojego faceta czy wspolnymi o sprawach lozkowych , ale nie mialabym problemu gdybym miala takowy by napisac o tym ANONIMOWO na forum. Co do wielkosci to mialam faceta z malym tak jest napisalam z MALYM , ale on nie mial z tym problemu potrafil sie do tego publicznie przyznac za co szczerze go podziwialam nie jego wina , ze natura go tak obdarzyla , za to zawsze wykorzystywal to co ma nie w 100 a w 120 % i to byla dla mnie oznaka meskosci i wyzbycia sie kompleksow . Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 01:28 |
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest duży penis? ![]() to mój ma BARDZO BARDZO duzego
Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2010-12-18 o 00:27 |
|
|
|
|
#1341 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Kocham TON Szkoda, że już Go nie ma ![]() Fakt, mój Tż ma znacznie grubszego i trochę większego i technikę też ma świetną. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2010-08-24 o 00:36 |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TU TEZ ![]() wpisz Peter Steele on slynie a raczej słynał z duzego , sporego przyrodzenia to chyba fotka z playgirl ahhh z checia bym na niej zobaczyla wszystkie moje rock/metal star gwiazdy :wet: ![]() ---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21553348]Peter Steele Kocham TON Szkoda, że już Go nie ma ![]() Fakt, mój Tż ma znacznie grubszego i trochę większego i technikę też ma świetną.[/QUOTE] szkoda , szkoda za***iste cialo , niezle przyrodzenie i megaaa niski meski glos to jest to :evil:
Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 16:16 |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
hehe aż poszukałam zdjęcia mojego TZta żeby porownac, wychodzi na plus chodz niewielka roznica z ostatniego zdjęcia
![]() mhmmm świetne zdjęcia, zawsze dziwi mnie że mało jest takich zdjęć, albo ja nie znajduje...a przecież tak miło popatrzeć, odrazu usmiech na gębie się uaktywnia
|
|
|
|
#1344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie maja prawa Ci sie podobac duze penisy pamietaj co innego duze cycki , ale penisy - never
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Najlepszy album Pantery A głos Petera Mój Tz ma bardzo niski (mmmmm) ale Steele miał jeszcze niższy, to jest ta cecha facetów, która mnie rozwala w pół i wnet rozbiera
|
|
|
|
|
#1346 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21553468]Dobry avek
Najlepszy album Pantery A głos Petera Mój Tz ma bardzo niski (mmmmm) ale Steele miał jeszcze niższy, to jest ta cecha facetów, która mnie rozwala w pół i wnet rozbiera [/QUOTE]baaa wokalista Pantery tez jest fuckable , ma fajny sprzet z checia bym sie nim zaopiekowala ![]() ![]() oj taaaak niski glos aaa ... Edytowane przez GodHatesUsAll Czas edycji: 2010-08-23 o 03:14 |
|
|
|
#1347 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;21553554]Anselmo? A skąd wiesz jaki ma sprzęt?
![]() Ale gość -> ![]() I Flynn z Machine Head ![]() Oj oj [/QUOTE] http://www.youtube.com/watch?v=SLw864Fq33c 0;32 choc slabo widac chyba ze sobie w dobrym miejscu zatrzymasz ogolnie latal na golasa w calym home video. w koncu rockowy tryb zycia rockendroll drugs and groupies. z wielkimi cycami Flynn yummi |
|
|
|
#1349 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
|
#1350 |
|
Wtajemniczenie
|
Brr na mnie jakoś te zdjęcia nie działają. Na drugim facet jest dosyć obleśny.. A na widok dużego penisa nie mam ochoty skakać na mojego faceta od razu. Szczerze mówiąc na mnie działa cały facet o wiele bardziej niż jego genitalia które u każdego wydają się mi być podobne i nie czuję potrzeby zachwytu
A wyskakujący penis z ekranu na pewno mnie nie nie podnieci. Za to jak widzę dobrze zbudowane plecy, ramiona, łydki...o to tak Pliis resztą zdjęć wymieńcie się na pw (absolutnie nie mówię tego złośliwie)po prostu trochę mi niesmaczno jak wchodzę..
Fenris Przepraszam za ewentualny brak polskich znaków - kwestia pisania na urządzeniach przenośnych Edytowane przez Irisfeal Czas edycji: 2010-08-23 o 12:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

A ja nie zamierzam się bronić bo nie widzę takiej potrzeby. Nie robimy tu nic złego (tak wiem wiem ze "robimy"
) i nie ma sensu wałkować ciągle tego samego tylko w innych słowach.

Czy biedny wchodzi gdzieś tam do połowy i nie da rady więcej? Jak to jest?Nie mam porównania bo swojego faceta nie mierzyłam więc nie wiem o ile takie 20 cm jest większe.

Kocham TON