|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
będzie trzeba sobie identyfikatory porobić Cytat:
no dobre, dobre Ciekawe ile razy by czytał tego sms zanim by się podniusł z gleby Myślę że kawałek o kompleksie małych piersi można mu oszczędzić na początek ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:18 ---------- Cytat:
O, no to teraz masz dwie fotki szczegół taki, że te same A fotka taka jak i ta ich stronka
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||
|
|
|
#4592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla przypomnienie poniżej różnica między implantacją podmięśniową i pod mięsień Implantacja podmięśniowa ma niestety pewne ograniczenia co do wielkości implantu- i skoro marzysz o sporym biuście to pewnie tą metodą nie da rady od razu uzyskać takiego efektu ( no chyba że jesteś już po karmieniu ). No i zresztą lekarze o których wspominasz nie implantują podmięśniowo - z tego co mi wiadomo rys 1,2- implantacja pod mięsień piersiowy rys 3,4- implantacja podmięśniowa
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4593 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Im bliżej to coraz więcej rozterek i strachu buuuuu.Dziewczynki a laptopa do kliniki to brać? Op mam w poniedziałek, a wychodze w środę, zakładam, że po zabiegu to będę spać, ale wtorek i środa to nuuuuda
|
|
#4594 |
|
Rozeznanie
|
hej
nie bylo mnie tu pare dni ale juz nie bede nadrabiac bo mi czasu braknie BabyB zdazylam tylko zobaczyc odpowiedz MyaDivy ... jest roznica pomiedzy umieszczeniem implantu pod gruczolem, pod jednym miesniem i zupelnie podmiesniowo (tak jak Mya napisala, zadne z wymienionych przez ciebie chirurgow nie robi ta trzecia metoda - tylko kilka dziewczyn na forum i to tylko do dr Skwiercz ma zelki zupelnie podmiesniowo) .. ale zarowno dr Broma jak i dr Jarlinski sa doskonalymi fachowcami godnymi polecenia i nie ma co sie bac wyboru kazdy dr na konsultacji uwzgledni twoja wyjsciowke i budowe i ilosc skory i to czy rodzilas czy nie i glownie na tej podstawie dopasuje ci rozmiar, nie ma tak ze idziesz i mowisz ze chcesz takie a takie piersi, bo to co chcemy nie zawsze idzie w parze z tym co mozna nam wsadzic za pierwszym razem sa na forum dziewczyny od obu dr i maja przerozne rozmiary wiec ciezko powiedziec ze jeden lubi duzy biust a drugi nie, najlepiej skonsultowac sie z nimi (np. z dr Broma osobiscie a z dr Jarlinskim mailowo) i sobie porownac
|
#4595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz leżeć tam i myśleć... Ja bym pogadała chociaż z 5 dni przed, żeby go oswoić z tą myślą. A facet pewnie i tak nie zmieni zdania, co do kobiety jest przecież tak zauroczony ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- A tak w ogóle, to cześć laski dawno nie zaglądałam, bo miałam pewne ważne zajęcie hy hy
|
|
|
#4596 |
|
Rozeznanie
|
my własnie wrócilismy z rodzinką z ostatniego wakacyjnego weekendu ,dlatego o tej porze dopiero robie sobie kawusie.Ma ktoś ochotę? |
|
|
|
#4597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
co do wielkości.. może dr nie boi się większych rozmiarków, o ![]() zaś w kwestii implantacji najlepiej jeśli zapytasz lekarzy do których się wybierasz - myślę ze nikt nie wyjasni zalet i wad danych metod lepiej, niż specjalista który na codzień obcuje z tym tematem |
|
|
|
|
#4598 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Mimi Złotko ja, jakbyś mogła, to herbatkę poproszę... i dużo cytrynki i cukru Kawki niestety nie mogę pić
|
|
|
#4599 |
|
Zakorzenienie
|
Mimi na kawke ja sie tez pisze
|
#4600 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
happy, marczilada - agness - co takiego waznego mialas??? magera - buziak slonko wiesz za co A ja mialam nie ciekawy weekend...wrecz okropny...ale nic che o tym pisac na forum.. dzis juz OK... ![]() Pozdrwaiam i milego poniedzialku....
|
|
|
#4601 |
|
Rozeznanie
|
ok to prosze herbatka+duzo cukru+duzo cytryny(to ciacho obok cytryny masz na przekąskę
)kawusia dla pysi i reszty chętnych Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-08-23 o 11:10 |
|
|
|
#4602 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde zazdrosna jestem
|
#4603 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Panienki
zapilam te moje piersi, mowie Wam wczoraj tez drink poszedl ![]() Pinky a co Ja waznego mialam ? hmm niech pomysle....no nic procz opijania, zwiedzania zakatkow Walii- piekna czesc Wielkiej Brytanii ![]() Mimi Ja sie chetnie podlacze do kawusi, dla mnie Big kubek prosze, bo jeszzce spie ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- ciekawe jak nasza Kissy sie miewa po rozmowie z polowkiem o operacji piersi
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2010-08-23 o 11:39 |
|
|
|
#4604 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie laseczki
|
#4605 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Wiem Pink odliczam razem z Wami. Laski, obserwuję swoje piersi i one chyba się zmieniają z dnia na dzień... naprawdę. Tak jakoś wpasowują się do mnie, no trudno to opisać jednego dnia widać to bardziej, a drugiego mniej. Miałyście racje, nie liczyłam jednak na zmiany poza tym przyszłościowym puszczaniem mięśnia. Jak naładuje baterie, to może pstryknę fotę, ale nie obiecuję, że dzisiaj
|
|
|
#4606 |
|
Raczkowanie
|
Witam po chwilce nieobecności (muszę się wam pochwalic przyczyną- otóż TRYTYTYTYYY (fanfary)- wczoraj w nocy wróciłam do Polski
myadiva i sweet właśnie tego mi było trzeba samiii dziękuję za zaproszenie :dziekujekwiatek: trzeba przyznac ze masz sie czym pochwalic, twoje piersi to prawdziwy masterpiece ![]() Gdyby któras miała geścik i chciała pochwalic się swoimi pięknymi cycuszkami proszę o zaproszenia dziewczynki. Jedyne czym ja mogę się w tej chwili odwzajemnic to moja wyjścióweczka chociaz raczej nie ma się czym chwalic.. ale moze dos doradzicie, wiem że z was dobre dusze ![]() caluje |
|
|
|
#4607 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby B witaj, kolejna wyspianko
i ode mnie tez zaproszenie do Ciebie leci
|
#4608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No czekamy na fotki ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
A laptopik pewnie że weź - my tu bedziemy czekać na relację
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-23 o 15:45 |
||
|
|
|
#4609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak, ja od razu za jutro bo Happy za dziś już odliczyła: Fergilka 13dni ![]() Natasha 20 dni ![]() Romaria 23 dni ![]() Magera & Pink 105 dni ![]() ![]()
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-23 o 18:40 |
|
|
|
|
#4610 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a
![]() powiedzialam ![]() zaczal sie strasznie smiac... ![]() powiedzialam nie na zasadzie czy sie zgadza czy nie...znam go juz pol roku, ale mega luzno, prawie z widzenia, ale cos sie miedzy nami kreci od miesiaca wiec bez przesady... on wiedzial ze marudze jesli chodzi o moje cycki, ale nie myslal ze na powaznie ![]() powiedzial ze moze powinnam mu dac ocenic czy faktycznie potrzebuję tej operacji no nie wiem...jakos bylo okej, byl bardziej rozbawiony tym wszystkim, potem spedzilismy sobote za miastem, bylo tak jak wczesniej ))hmmm zobacze jak sie sprawa potoczy... moze byl w szoku pytal sie o rozmiar hihi )) do 6 wrzesnie (!!!) niewiele czasu, zobaczymy..teraz sie boje ze sie rozmysli,ale z drugiej strony byl taki jakis rozbawiony i...nie weim zachwycony mzoe troche, albo moze mu to obojetne - chyba mu sie podobam ) dobra koncze juz bo zaczynam glupoty pisac...
|
|
|
|
#4611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moze mu sie dopiero zaczna podobac duze biusty? albo sciemna,ze nie lubi ![]() ha , jestem ciekawa jak to sie potoczy ![]() a podobac to mu sie podobasz, inaczej by sie z Toba nie spotykal
|
|
#4612 |
|
Raczkowanie
|
kissy miałam sie udzielic juz wczesniej ale jakos wyleciało mi z głowy taka byłam podekscytowana że ja sie tak nieśmiało zakradam a tu takie miłe przywitanie
ja uważam że skoro jest zainteresowany Tobą nie ze względu na krągłości a Twój charakter to po operacji będzie już oczarowany na amen teraz mozesz odetchnąc bo masz to juz za sobą Agnes dziękuję za zaproszenie, u Ciebie również jest na czym oko zawiesic A teraz uwaga uwaga news z ostatniej chwili: zabookowałam wizyte u dr Broma na 8 wrzesnia także sto lat czekania przedemną.. Swoją drogą sporo sobie liczy za pojedynczą konsultację 200pln :szok:
Edytowane przez BabyB Czas edycji: 2010-08-23 o 16:28 |
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- pewnie, nie ma na co czekaćA 200zł za konsultacje to dość rozsądna cena, jest to kwota za którą w wiekszości przypadków lekarze konsultują
|
|
|
|
|
#4614 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PS mam już triaction ! na sobie ale ulga, po tym pancerzu
|
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jak wy się znacie pół roku i nie jesteście jeszcze na TYM etapie to spoko mogłaś go zwodzić jeszcze pół roku i nic nie mówić. A on i tak by pewnie nie poznał. W sumie nie wiesz jeszcze sama czy coś z tego będzie (tzn z waszego związku).Był rozbawiony- no a jaki miał być chłopak który nic nie wie o tym temacie, który dopiero Cię poznaje a o żelkach słyszłał pewnie tylko przy okazji rozważań o wyglądzie Dody. Sam pewnie teraz nie wie co myśleć i jak się odnaleźść w tej sutuacji- jak komuś powie (czyt. kolegom) to z pewnością nie usłyszy nic rozsądnego i dopiero będzie pasztet Mówisz, że w sobote było normalnie- no chyba waśnie nie tak powinno być Powinien pytać, drążyć i rozmawiać o jednym .Oj ma chłopak teraz problem. Teraz to jemu Twoje wsparcie jest potrzebne a nie odwrotnie Faceci którzy są wiele lat przy nas podchodza do tego inaczej (a oni i tak bardzo często mają wiele obaw)- oni wiedzą jak ważne to jest, przechodza z nami tą drogę , są na prawdę ogromnym wsparciem . Ale oni znają problem od potrzewki, codziennie widzą nasze flustracje-to jest zupełnie co innego. Muszę przyznać, że postawiaś go na prawdę w trudnej sytuacji- nie licz że tak z minuty na minutę zrozumie co się stało i że będzie potrafił się z Tobą cieszyć. Nie możesz tego od niego wymagać. No egzamin przed nim nie lada. Będę trzymać za biedaka kciuki ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Hejka
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-08-23 o 19:51 |
|
|
|
|
#4616 |
|
Rozeznanie
|
Witam kobitki
Aga ma depreche i ide sie uchlac;-)))) Hehe a co se bede zalowac Buziaczki dla was wszystkich laseczki
|
#4617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty i deprecha to jakoś nie idzie w parze i miłego wieczoru życzę
|
|
|
|
|
#4618 |
|
Raczkowanie
|
czesc Ewa26gd masz juz te cycuchy??a przeslalabys mi zdjecia z wyjsciowka albo zaprosze Cie do znajomych moze bedzie latwiej
bo mi zaproponowala dokadnie taki sam rozmiar i chce zobaczyc jak Pani Skwiercz zrobila u Ciebie pozdrowionka
|
|
|
|
#4619 |
|
Raczkowanie
|
laseczki kochane a powiedzcie mi czy jest jakaś zależnośc kiedy piersi "zezują" albo "patrzą w górę"? czy to wynika z szoku jakim dla skóry jest koniecznośc rozciągnięcia się i czy sutki wracają na właściwe im "pozycje" z czasem czy raczej jest to uwarunkowane budową ciała? Czy koryguje się to kolejną operacją, jakie są czynniki ryzyka? bardzo bym chciała żeby linia moich sutków była nieco poniżej środka piersi, jak to jest u was? jak bede dysponowac aparatem to cykne zdjęcia wyjściówce i powiecie mi jakie jest prawdopodobienstwo bo nagle sie przeraziłam że przy takich małych piersiach moge nagle miec dwie piłki pod szyją... :sciana:
|
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Hej Laseczki
![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- aha jeszcze co z brzuszkami kiedy przestać je robić? teraz czy można robić do końca przed zabiegiem? i jazda na rowerze stacjonarnym też wykluczona?
Edytowane przez natasha293 Czas edycji: 2010-08-23 o 19:13 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Fergilka 14 dni
Im bliżej to coraz więcej rozterek i strachu buuuuu.

ja uważam że skoro jest zainteresowany Tobą nie ze względu na krągłości a Twój charakter to po operacji będzie już oczarowany na amen
Powinien pytać, drążyć i rozmawiać o jednym