|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Moim zdaniem skoro obiecał, odezwie się. Poniedziałek trwa do północy
I jeśli jest odpowiedzialnym człowiekiem, który dotrzymuje słowa, nie powinnaś mieć obaw, że nie zadzwoni, napisze.
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maleńka tylko była już podobna sytuacja jakoś w poprzednim tygodniu,że dzwoniłam do niego jakoś po południu i później też chciałam to Tż powiedział,że jak zje odpocznie to mi da znać kiedy bede mogła zadzwonić a wtedy miał na rano i po 20 szedł spać i nie dał do tamtej pory znać ..jak zadzwoniłam o 20 i zapytałam czemu nie dał mi znać tj obiecał to powiedział,że zaraz właśnie miał mi dać znać...jasne..siostra mi teraz powiedziała,że napewno później sie odezwie..ale czemu on to robi...może poczekam dziś też do tej 20 i sama zadzwonie ? Bo jeśli ma na noc to o 21 wychodzi z domu a później nie bede miała jak zadzwonić jeśli ma na tą godz do pracy, gorzej jak ma na 14 i jak zadzwonie nawet o 20 to nie bedzie miał jak rozmawiać ale wtedy bym sie chyba zapłakała ,że tak ze mną postąpił;(
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-23 o 10:56 |
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=madziamacius8786;21 556510]znowu mnie to strasznie zaboli ale napisze.. chciałam być w centrum zainteresowania,nie zważałam na jego prośby i to co on chciał. Dla mnie najważniejsza byłam ja,byłam egositką,czepiałam sie o byle co,zaczynałam kłótnie itp. obiecywałam poprawe i znowu było tak samo
![]() No to teraz mam wrażenie że on robi za to jakis cholerny odwet... bo właśnie tak się zachowuje jak to co napisałaś wyżej o sobie |
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Carmi, współczuję ![]() Madzia, nie łam się! ![]() Weekend bardzo przyjemnie nam upłynął, wczoraj byliśmy nad morzem, pojechaliśmy do Dębek z mamą Tż poleżeliśmy chyba raptem pół godziny na plaży, kiedy zerwała się burza i musieliśmy się schować do jakiejś knajpki a potem cały czas lało, więc wracaliśmy w korku do domu ale i tak było fajnie![]() Jak wracaliśmy, to po drodze widzieliśmy krajobraz po nawałnicy, poszatkowane liście i gałęzie drzew, kilkunastocentymetrowa warstwa gradu na ziemi (kulki wielkości winogron!)...no masakra po prostu, na szczęście nas to ominęło, bo lakier mógłby się trochę zniszczyć
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Jeżeli będzie miał na wieczór, nie da Ci wcale znać o tym i nie odezwie się, to może napisz mu wiadomość, ale wieczorem, około 20, coś w stylu "Porozmawiamy dziś?" Bez zbędnych słów, po prostu, żebyście mieli czas na pogadanie przed jego pracą. Niby fakt, że nie powinnaś pierwsza pisać, dzwonić, ale z drugiej strony ciężko Ci, męczysz się i wiem, ze chciałabyś wiedzieć, na czym stoisz.
Ale spójrz, nawet południa nie ma Dlatego czekamy
|
#577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak mi coś nie pasowała.... bo taką madziula straszną egoistkę z siebie zrobiła, a po tym jak się teraz dołuje i martwi to widać że taka osobą wogóle nie jest..... dziwny facet,,,,,,,,,, |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#578 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie już sie łamie ![]() No czytałam o tych burzach,masakra i to podobno nie koniec ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
to czekanie jest najgorsze,mam różne scenariusze w głowie ![]() Wątpie żeby na takiego smsa mi odpisał.. jak nie zadzwonie to sie nic nie dowiem ![]() Cytat:
dla każdego byłam super miła tylko nie dla niego
|
|
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Carmel, bidulo... mam nadzieję, że Ci przejdzie. a co Cię tak urządziło? zdrówka
uwaga! zmieniam swoje życie od TERAZ ![]() ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Madzia, odezwij się dopiero jutro. ale spokojnie, zapewne on zadzwoni pierwszy |
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i o 20 musiałabyś już zadzwonić nie podoba mi się to zachowanie. Najpierw nie robi nadziei, teraz robi, później teraz robi czekanie i niepewność... mój dzisiaj idzie na piwo z kolegą żeby tamten zgodził się zakodować stronę, którą zrobi w photoshopie mój. Dostali by za to każdy po 1000 zł od firmy taty Mateusza |
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
a coż to za zmiana..??
---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Uwierz mi, że Cię rozumiem, naprawdę, też taka byłam, czasem jestem. wiem co masz w głowie, że to Ty wszystko spieprzyłaś itd ale dlaczego on się na to przez ten cały czas godził?? A teraz co robi? Ty się ocknęłaś, zrozumiałaś, przeprosiłaś, chcesz wynagrodzić, a on co?? Tak się będziecie na zmianę bawić w tą piaskownicę. |
|
|
|
#582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zatrucia, to nie wiem po czym. W sobotę byłam na weselu i może tam coś zjadłam, bo wypiłam tylko 2 kieliszki nalewki i jeden wódki. Wczoraj był u nas grill i wiadomo - mięsko z grilla, sałatki i szklaneczka whiskey. Nie wiem zupełnie co mogło mi zaszkodzić
|
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Może jakaś grypa żołądkowa? Wystarczy o raz za mało umyć ręce i już :/
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Madzia, na razie czekaj spokojnie, dzień się prawie niedawno zaczął
Naj, jakaż to zmiana? ![]() Zmykam na jakieś dwie godziny, obiecałam pomóc w doborze prezentu ślubnego dla brata koleżanki ![]() Tak poza tym- wczoraj siedzieliśmy ze znajomą, i jakoś tak strasznie dużo tematu ślubu było. Temat wieczoru kawalerskiego też był (striptizerek nie chce
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Najeczka co to za zmiana? Ciocią będę?
|
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
madziamacius8786 slonko wyluzuj troche odezwie się zobacz która jest godzina jeszcze cały dzień ma
dziewczyny umieram ząb mne boli w ogole musze się uczyć a jakos zaciecia nie mam tez tak macie?![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- aleksandrettaa widze że my mamy prawie identyczny staż z tym że ty już jesteś narzeczona |
|
|
|
#587 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak dopiero jutro? on obiecał to zrobić dzisiaj poza tym nie wytrzymałabym z tej niepewności do jutra![]() Cytat:
![]() ![]() właśnie..ile można myśleć? no zrobił mi nadzieje mimo,że mówił,że mam sobie nie robić. Co mu szkodzi zadzwonić rano? A tak to on wie,że sie denerwuje..bo przed skończeniem naszej rozmowy powiedziałam mu,żeby pamietał ,że Go Kocham i bede o nim myśleć tak samo jak mówiłam mu,żeby nie pomyślał,że skoro sie nie odzywam to mi na nim nie zależy a on na to,że wie bo tak uzgodniliśmy że sie nie bedziemy odzywać![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ta godzina która teraz jest (jeśli ma na 14) to odpada żebym zadzwoniła bo on wie,że godzine max bym z nim rozmawiala...pozostaje mi mieć nadzieje,że ma na noc ![]() no może Tż coś szykuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- Cytat:
![]() a mnie głowa boli ale to pewnie z tego stresu a Ty przyłóż sobie coś zimnego do tego miejsca gdzie boli Cie ząb,a jak nie pomoże to weź tabletke inaczej sie nie pouczysz (ale co Ci sie dziwić,że nie masz checi do nauki jak Cie boli )
|
|
|
#588 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
madziamacius8786 nawet ciezko mi wyobrazic sobie jak ci ciezko kochana moze zajmij sie czyms zeby nie myslec nie zastanawiac sie bo nerwicy mozna dostac od tego
mam nadzieje że wszystko się ułoży kochana zycze ci wytrwałosci |
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, moim zdaniem on ma czas do północy, może chce Cię wziąć na przetrzymanie i ma do tego prawo według mnie, ale zrobisz, jak uważasz.
taka zmiana, że: kończę z opowiadaniem osobom postronnym zwykłych historyjek z życia innych ludzi (mimo że nie uważam tego za złe ), np. komuś tam zepsuło się auto i pchał je ileś kilometrów i kończę z mówieniem mamie i siostrze o pierdołach z mojego zycia, bo wykorzystują to przeciwko mnie, chcąc nie chcąc ciociami nie będziecie, ale bądźcie ze mnie dumne!
|
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo mi jest cieżko, tak czekałam na ten dzień dobrze wiecie a teraz jeszcze przez to musze przechodzić ![]() Cytat:
i tak już długo mnie przetrzymuje![]() dobra zmiana ![]()
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też tak zrobiłam jakiś czas temu.... kiedy to moje wielkie wieloletnie przyjaciółki się nagle na mnie wypieły... stwierdziłam że ooo nie, z całą pewnością dalej tak nie będzie...ciutka ostrożności niekomu ejszcze nie zaszkodziła. |
|
|
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ciesze się i jestem dumna ze zmian w twoim życiu. A historyjki mozesz opowiadać, mówiąc: takiej jednej znajomej popsuło się auto, pojechała do warsztatu i tak poznała takiego przystojego bruneta i teraz ma darmowy serwis.
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię tak kręcić dlatego niczego nie opowiem i już zawsze będę milczeć
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-08-23 o 12:28 |
|
|
|
|
#598 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Wam!!!
madzia wytrwałości, a myślę, że nie pożałujesz żeby odezwał dziśnaj cóż za postanowienie Ale miałam aktywną niedzielę tż mnie przegnał na rowerze 96 km!! myślałam, że umrę normalnie, raz, że upał, dwa, że ciężko bo koniec trasy docelowej to teren lekko górzysty,ma jak mnie tyłek bolał, normalnie przez ostatnie 20 km do domu konałam ![]() A dziś z rańca byłam już w urzędzie pracy (2,5 h czekania ) zameldować sie po odbytym kursie i jutro mam zrobić jeszcze tylko badania (kij, że na drugim końcu wrocka i nie mam pojęcia jak tam dojechać), pojutrze zgłosić się do pracodawcy i na dniach zaczynam w końcu mój staż ![]() A póki co jeszcze muszę dziś do pracy i tak do końca sierpnia, a tak mi się nie chce już tam robić, jeszcze w ten upał... ![]() Fruniek biedny musi chodzic w kołnierzu do zdjęcia szwów jak mnie nie ma w domu, bo ściąga sobie opatrunek i żeby mu czasem do głowy nie przyszło sobie pozrywać zębami te szwy ale w czw. wieczorem albo pt. już go wiozę na zdjęcie szwów, nie mogę się doczekać ![]() I co ja jeszcze chciałam, męczy mnie już ten remont w domu (po co mi był ten ślub teraz ocieplają dom, wszędzie fruwa styropian i jeszcze pod oknem mi młotkiem wali |
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

I jeśli jest odpowiedzialnym człowiekiem, który dotrzymuje słowa, nie powinnaś mieć obaw, że nie zadzwoni, napisze.

Zakończone: 2

a potem cały czas lało, więc wracaliśmy w korku do domu
ale i tak było fajnie

żeby odezwał dziś
tż mnie przegnał na rowerze 96 km!! myślałam, że umrę normalnie, raz, że upał, dwa, że ciężko bo koniec trasy docelowej to teren lekko górzysty,ma jak mnie tyłek bolał, normalnie przez ostatnie 20 km do domu konałam