|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
co jest wypasionego Justynko?
![]() Powiedz mi Słońce Ty masz grzywkę, czy włosy równe na całej długości ? |
|
|
|
#692 | |
|
Zakorzenienie
|
taaaaaaaaaaaaa jasne
a kopa byś nie chciała?? zasadzę Ci go z taką siłą że od razu wypiękniejesz ![]() Cytat:
![]() a Mdzia swój rozumek ma i wie najlepiej co dla niej i dla jej związku/chłopa najlepsze
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, dawaj. Tylko kop mocno
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopisałam tam, bo oczywiście sierota zapomniała zacytować ![]() Grzywkę mam taką gdzieś do rzęs może... ale ostatnio ją suszę na drugą stronę (zawsze miałam przedziałek po prawej, teraz noszę po lewej stronie), więc dłuższe włosy ją trochę zasłaniają, psikam żelem w spray'u, a ja już naprawdę lecą, to podpinam wsuwką pod spodem, żeby nie było widać. Lepiej mi z grzywką, ale jest irytująca
|
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu za wcześnie? Duża ilość czekolady działa zatwardzająco
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
no to uwaga....... zasadzam wielkiego kopa w
i tak jeszcze na goły tyłek dla pewności ![]() i jak?? działa??
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Nie :d
|
|
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
no ja wiem że od dołu mnie może przykorkować ale na wyrzucanie górą raczej nie pomorze
![]() a bo osłabiona jestem ![]() ale poczekaj no jak ino mi się polepszy
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki ![]() Też się zastanawiam nad grzywką, bo mnie wkurzają te strąki przy twarzy :/ |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
znowu mu za mało czasu ?
to my mu wszystkie pokażemy !Madzia, kciukam za rozmowę jestem z siebie dumna, byłam 9 godzin w pracy, laptop coraz bliżej |
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
zadzwoniłam....nie bede przeciągać..Tż powiedział,że jeszcze chce odpocząć ,na spokojnie przemyśleć, tj Justynka napisała dla niego to było za mało czasu,powiedział,że narazie te złe chwile które były przysłoniły mu te dobre ..umówiliśmy sie,że dajemy sobie jeszcze tydzień przerwy (zero smsów,dzwonienia) i powiedział,że wtedy zobaczymy bo może też być tak,że zmieni zdanie,że może ochłonąć i wtedy zupełnie inaczej na to spojrzy...ciesze sie orkopnie,że jest jeszcze jakaś szansa,nadzieja bo nadzieje mi znowu dał..zresztą po głosie nie był taki jak kiedyś ale ja dziewczyny nie wytrzymam tygodnia znowu
to już bedzie 3 tydzień od wiecie czego;((( bez Was sobie nie dam rady wytrzymać powiedział,że jak zadzwonie przez ten tydzień albo napisze to wszystko zepsuje..mówił,że wytrzymam,że tydzień szybko zleci i sam sie odezwie w poniedziałek Boże to 7 dni ja naprawde zwariuje ![]() potrzebuje Waszej pomocy i wsparcia ((
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
Madzia, i jesteśmy.
Nie rozumiem go trochę. Miał wystarczająco czasu na przemyślenia przecież. Wydaje mi się, że on nie podchodzi do tego tak emocjonalnie, jak Ty. Nie wiem, co miałabym myśleć na Twoim miejscu. Dlaczego on Cię aż tak na przetrzymanie bierze? Za kogo się ma, skoro myśli, że może o wszystkim decydować? Zakaz dzwonienia i pisania, bo coś zepsujesz? Co zepsujesz? Nie zachowuje się w porządku wobec Ciebie. Uważam, że już wystarczająco czekałaś.
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najtrudniejszy pierwszy krok, tyle wytrzymałaś, więc wytrzymasz jeszcze widzisz? Nie jest najgorzej!Ilsa kobieto pracująca ![]() Kamka, ale w sensie, że chcesz sobie zrobić grzywkę?
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wiem jak to wygląda z tej drugiej strony - może gdyby mój były w pewnym momencie spasował i dał mi pobyć samej i ochłonąć to MOŻE byłoby teraz inaczej. Dlatego mówię Ci jako osoba, która była poniekąd na miejscu Twojego TŻ - potrzebny jest czas i daj mu go tyle, ile mu potrzeba. Madzia, najlepiej oddaj komuś na przechowanie telefon, żeby Ciebie nie korciło - poproś tylko, żeby ten ktoś Ciebie informował o ewentualnych telefonach czy wiadomościach jakie przyjdą, ale zrób tak, żebyś nie miała dostępu do komórki Edytowane przez raingirl Czas edycji: 2010-08-23 o 18:12 |
|
|
|
|
#705 |
|
Zakorzenienie
|
Justynko w sensie, że myślę o tym
|
|
|
|
#706 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówił,że denerwowały go moje przyjazdy do niego jak nie chciał,że nie rozumiałam,że on chciał spokoju a ja go nachodziłam..rozumiem go ale ja tak bardzo chciałam go zobaczyć i ratować to ![]() Ja też uważam,że długo już czekam ale dla niego nie liczą sie te dni w których wydzwaniałam non stop do niego bo nie miał czasu pomyśleć , dopiero od 4 dni mógł spokojnie sie nad tym zastanowić i chce jeszcze czas..co mam zrobić musiałam sie na to zgodzić mówił,że na wyjeździe myślał o plusach i minusach naszego związku..Cytat:
same widziałyście jak mi trudno powstrzymać sie od dzwonienia do niego a tydzień to strasznie długo niby nie jest najgorzej, bardzo chce żeby zmienił zdanie samo to,że powiedział,że może ochłonie to przecież świadczy,że jednak mu zależy i mnie Kocha..inaczej by tak nie mówił ![]() ![]() Dziekuje,że wspierałyście mnie w tym nie dzwonieniu do Tża jesteście niezastąpione ! i Kochane i prosze z całego serduszka żebyście mi pomogły przez ten tydzień![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- Cytat:
![]() z tym tel. spokojnie mogłabym go oddać mamie, ale ze stacjonarnego też moge dzwonić na kom wiec jakby mnie przycisneło to i z tego tel bym zadzwoniła ale najwyżej tu bede biadolić a Wy mnie okrzyczycie![]() A powiedzcie tydzień może wystarczyć żeby przeszło mu to wszystko?
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu myślę, że powinnaś się cieszyć, ja myślę że będzie dobrze jak masz ochotę się ze mną spotkać, to śmiało
Edytowane przez Claris Czas edycji: 2010-08-23 o 18:19 |
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
Claris dziekuje Słońce ale wątpie żebym przez ten tydzień sie gdzieś ruszyła, najchetniej zaszyłabym sie w łóżku , jeszcze musze biblioteke zaliczyć a raczej kilka razy ale jak sie wyjaśni sprawa z Tż z checia sie spotkam z Tobą
![]() narazie ciagle rycze,jest mi smutno i nie wyglądam wyjściowo Kochana jesteś
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dowiem się od razu w urzędzie o ewentualne staże - ostatecznie przecież jest coś takiego jak biuro Ogrodnika Miejskiego, Wydział Planowania Przestrzennego, czy coś w tym rodzaju i mogliby mnie tam zgarnąć... |
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Cholera jasna, właśnie pożarłam się z mamą o wesele :/
|
|
|
|
#711 |
|
Wtajemniczenie
|
No to zrobiłam zakupy, jak dostanę na te kosmetyki uczulenia to się pochlastam.Z tych co mogłam wzięłam próbki.
Madziu, musisz wytrzymać, a w chwilach zwątpienia pamiętaj o tym,że Twoje dzwonienie nic tu nie pomoże, a tylko może zaszkodzić. Jeśli On nie chce z Tobą być to czy będziesz dzwonić to i tak nic nie zdziałasz. Swoją drogą to On trochę wolno myśli:/ |
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi o co?
Korniszonek a jakie próbki wziełaś? ![]() no wolno myśli, ale wcale mu sie nie dziwie jak tyle czasu go osaczałam to chce pobyć sam..niech bedzie musze wytrzymać jakoś ten tydzień choć już teraz mi strasznie cieżko ale wierze,że bedzie dobrze,że bedziemy razem.. Kocham Go i bede walczyć
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-08-23 o 19:03 |
|
|
|
#713 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za gratko-oklaski
oby tak wytrwać ten miesiąc - ale lepiej mi się siedzi od rana bo mniej się męczę i dzień cały dla mnie jest później Cytat:
oj planowałam dziś dzień dla siebie z olejowaniem włosów ale ledwo co przyszłam do domu to zadzwonił TŻ że kolega się nie zjawił na piwie i że idzie do mnie. Strasznie padało więc widzieliśmy się na godzinę. Jeśli ten kolega nie zakoduje to najwyżej poprosi kolegę ze swojej agencji albo mojego brata bo kogo by nie skusiło 1000 zł ? I też wszystko będzie legalnie bo na umowę zlecenie. |
|
|
|
|
#715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbyś zmieniła zdanie to pisz, nie musimy sie spotykać od razu w rynku, możemy przysiąść gdzieś na ławeczce w parku i sobie pogadać Cytat:
![]() Ilsa |
||
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
W sobotę obejrzeliśmy salę, dostaliśmy wzór umowy i dzisiaj rodzice mieli pojechać wpłacić zadatek i podpisać umowę. Wrócili, dzwonią i mówią, że nie podpisali umowy tylko dostali karteczkę z informacją, że wpłacono zadatek w kwocie takiej i takiej za organizację przyjęcia weselnego w dniu 21.07.2012 na moje nazwisko. I to wszystko. Nie ma ani słowa o kwocie za osobę itp. Ja się mocno zdziwiłam i może zbyt nerwowo zareagowałam, bo przecież mieli podpisać umowę, a mama na to, że jestem jakaś nienormalna skoro sądzę, że ktoś będzie w stanie oszacować ile będzie kosztował talerzyk za 2 lata. Jak my tam byliśmy to powiedziała, że na 2011 jest 140/os i nie ma cennika na 2012 r., ale nie powinno wzrosnąć więcej niż 10 zł/os.
Kurcze, no spoko, ale na tym świstku nic nie ma o cenie i jak mi za rok powie, że koszt to 170 zł/os to ja nie wiem. Może to moje zboczenie zawodowe, ale wszystko muszę mieć na papierze i wtedy czuję się w miarę pewnie. Mama jeszcze mówiła, że w naszym mieście nikt mi nie da umowy, że trzeba zaufać i ludzie budują domy bez umowy, a nie tylko wesela urządzają, że przesadzam i mam się uspokoić, bo to już drugi mój wyskok i ma tego serdecznie dość (pierwszy wg niej był jeszcze przed zaręczynami ja jej mówiłam, że jest kilkoro prostaków u mnie czy u B. w rodzinie i boję się co oni odwalą na weselu i wolelibyśmy ich nie zapraszać, ale się nie da, bo są np. mężami bliskich osób). Oczywiście się poryczałam i mama powiedziała, że jestem histeryczką i podchodzę emocjonalnie do spraw, które mnie nie dotyczą, bo to oni i Bartka rodzice płacą za przyjęcie. No właśnie i to mnie martwi, bo Tżta mama jest za granicą i przez telefon powiedzieliśmy jej że kwota to ok. 140 zł, a jak się okaże, że cena znacznie wzrosła to nie wiem czy się zgodzi na wesele w tym lokalu. Niby mają kase i jest raczej bezkonfliktowa, ale kto wie... |
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko papier i nic więcej. No zobaczymy - ja wolałabym załapać się na tą pracę co wynalazłam - jak tak czytam to mogliby mnie wziąć, bo spełniam wymagania nadprogramowo Zawsze jakieś doświadczenie zamiast stażu mam, bo mieliśmy na 3 roku praktyki zawodowe, a ja tak to ustawiłam, że byłam aż w dwóch miejscach.
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
carmi to kwestia uczciwości wlaściciela no i Waszego zaufania, skoro właścicielka tak mówi, to tak powinno być. ale też nikt nie jest w stanie do końca przewidzieć sytuacji na rynku, mogą bardzo wzrosnąć koszta wszystkiego itp. i co wtedy. a to jeszcze 2 lata prawie! Nasz jak rezerwowaliśmy to tak samo nigdzie nam na piśmie nie dał, że może wzrosnąć cena na rok 2010 o 10 zł (twierdził, że tyle max.). Okazało się, że nie wzrosła wcale
![]() btw. Moja mama gdybym tak zareagowała to by się na mnie obraziła i nic więcej nie załatwiła za mnie ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
No ale jak to, przecież każdy staż ma swój program, który trzeba zrealizować, bo potem jest się z tego rozliczanym z urzędem. A jak program nie jest realizowany, nie ma opiekuna, który czegoś uczy, to naskarżyć do urzędu i pracodawca ma niewesoło! Serio u Was tak staże wyglądają?
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
madziamacius8786 mnie się jakos nie podoba zachowanie twojego tż jak długo można kogoś zwodzić? bawi go to?? przykro mi że on się tak zachowuje wiem że łatwo komuś pisać ale ja bym tego nie wytrzymala i chyba sama prędzej zerwała nie lubie jak ktoś mnie zwodzi itd zresztą kompletnie go nie rozumiem chyba powinnien z tobą rozmawiać próbowac sie dogadac szukac kontaktu z toba a nie sie oddalac.... eh nie rozumie facetów
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

a kopa byś nie chciała??
zasadzę Ci go z taką siłą że od razu wypiękniejesz 

dla pewności 

13.03.2008

kobieto pracująca 
oby tak wytrwać ten miesiąc - ale lepiej mi się siedzi od rana bo mniej się męczę i dzień cały dla mnie jest później 
No ale jak to, przecież każdy staż ma swój program, który trzeba zrealizować, bo potem jest się z tego rozliczanym z urzędem. A jak program nie jest realizowany, nie ma opiekuna, który czegoś uczy, to naskarżyć do urzędu i pracodawca ma niewesoło! Serio u Was tak staże wyglądają?