|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta
W tym reportażu o panu Jackowskim oni pobiegli w stronę starego ośrodka wczasowego, który jest w okolicy parku Reagana (na mojej mapce na lewo od miejsca zamieszkania Iwony). To był taki ośrodek z drewnianymi domkami. To nie sa te tereny, które teraz opisałam.
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
titina, kawał dobrej roboty!!
jestem pełna podziwu dla takich osób jak Ty!
|
|
#1263 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Bravo
|
|
|
#1264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Titina tylko Ty tam sama nie chodz...dobrze że miałaś "obstawe"
|
|
|
|
|
#1265 |
|
Zadomowienie
|
Titina, wielkie brawa, jestem pełna podziwu dla Ciebie
.Te zapuszczone tereny robią przygnębiające, okropnie posępne wrażenie ![]() Policja pewnie bedzie się ociągać ze sprawdzeniem, bo nie mają dobrego zdania o jasnowidzach. Nadzieja w ludziach Rutkowskiego...
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Wam. Sorry,że niszcze Wasz optymizm i wielką chęć do działania ale moim zdaniem nadziei już niema. Za dużo czasu minęło,jakby coś miało być jasne to już by było.
Druga rzecz-robione są filmiki na youtube w różnych językach ale tak na logikę pomyślcie,uważacie,że jeżeli Iwona została wywieziona za granicę do "pracy" to ma ten sam kolor wlosow?Bo moim zdaniem napewno nie. Zaloze sie,ze jesli juz cos to są obcięte koloru np czarnego. Dlatego Iwona albo jest za granicą albo nie żyje (chociaż czemu nie można znaleźć ciała?! Kurde,jeśli ktoś ją zabił i wywiózł bardzo daleko od miejsca zamieszkania to musiał być psychopatą ,który nie zrobił tego pierwszy raz,bo wieźć zwłoki tyle czasu w samochodzie...) ,bo napewno nikt jej nie przetrzymuje. Za dużo czasu minęło. |
|
|
|
#1268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nadzieja umiera ostatnia.
Nawet jak ma czarne którkie włosy to po twarzy mozna poznac człowieka, po szczegółach. Lepiej zrobic filmiki w różnych językach niz nie zrobic nic. Cytat:
|
|
#1269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nóż widelec ktoś ją rozpozna poza granicami, nie wiadomo..Zwłok nie znaleziono bo może ktoś ja faktycznie przetrzymuje. Dziś czytałam u nas w lokalnej prasie o pewnym chłopaku którego szukano na terenach takich podmokłych w miejscu gdzie zaginął (był na ognisku), przeszukiwano zbiornik 2 razy i nic nie znaleziono a potem się okazało że zwłoki cały czas tam leżały. Dla mnie to niepojęte ![]() |
|
|
|
|
#1270 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie przesadzajcie. Po prostu wychowałam się na Zaspie i dlatego potrafię dopasować miejsca z tej okolicy do wizji jasnowidzów. Poza tym jedna wizażanka również sugerowała sprawdzenie okolic Nowego Portu już bardzo dawno temu w 1 wątku.
Policja tego terenu nie sprawdzała bo to jest baaaardzo duży teren.
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Park i przyległe tereny, ale to również jest dość rozległy obszar.
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-08-23 o 21:17 |
|
|
|
#1273 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to wybacz ale chyba mamy troche inne zdania Po twarzy to ja mogę poznać w innej fryzurze i kolorze wlosow osobe z którą się znam i dobrze ją pamiętam albo chociażby kiedy takową sprawą (Iwony) się interesuje. W tym przypadku może i bym ją poznała,ale człowiek,który nie jest z Polski widział sobie raz filmik na youtube a później mija laske z czarnymi włosami. Myslisz,ze jest w stanie przypomniec sobie w tym momencie jak wyglądala dziewczyna z czarnymi wlosami?Dlaczego tak mysle? Ano dlatego,ze jest to "afera" na całą Polske i chyba czlowiek,ktory by zobaczyl co sie dzieje,jakie jest zainteresowanie osobą by się ,że tak powiem ostro przestraszył i wiedziałby,że igra z ogniem. Zresztą nie wierze w cuda,bez mała 40 dni kogoś przetrzymywać,i co z tą osobą tyle czasu robić? Jak to jakiś psychopata to podejrzewam,że by mu sie dawno znudziło i szukałby nowej ofiary. |
|
|
|
|
#1274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A filmiki nic nie kosztują,są chętne do ich tłumaczenia,jak i do ich robienia,więc dlaczego nie??
|
|
#1275 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
ja wyraziłam swoje zdanie.
|
||
|
|
|
#1276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic od siebie nie dać i narzekać. Typowo polska przypadłość.
|
|
#1277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I jak nie wiesz czy nic nie robiłam to lepiej milcz. Chamstwo-to Twoja przypadłość. |
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
Taki mały offtop,że jednak warto szukać i że polskie programy o zaginionych (więc być może także i filmiki na youtubie) oglądają ludzie poza granicami Polski.
Osoby odnalezione dzięki „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...” w ostatnim czasie Jacek BąkZaginiony wyjechał do Warszawy szukać pracy. Po pewnym czasie, nie powiadamiając najbliższej rodziny pan Jacek pojechał do Anglii. Przez dwa lata nie dawał znaku życia. Zaniepokojony ojciec zaginionego zwrócił się o pomoc do naszego programu. Po emisji reportażu, dostaliśmy e-mail z Londynu, w którym podano nam numer telefonu komórkowego pana Jacka. Mieliśmy też inne sygnały, że zaginiony przebywa w Londynie i radzi sobie bardzo dobrze. Numer telefonu przekazaliśmy rodzinie i bardzo szybko kontakt z zaginionym został nawiązany. Dzisiaj nie ma już kłopotów rodzina pana Jacka w kontaktowaniu się z nim na codzień. http://www.ktokolwiekwidzial.pl/z_te...smy_dumni.html
|
#1279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko,że pewnie tam w Londynie to Polak go widział chociaż sama nie wiem,są tam jakieś informacje o tym? Swoją drogą,fajny agent z pana Jacka
|
|
|
|
|
#1280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1281 |
|
Zakorzenienie
|
Taki off topic dotyczący znieczulicy:
Ugodził 22-latkę nożem przed dyskoteką http://www.tvp.info/informacje/polsk...koteka/2470042 W telewizji mówili że chłopak złożył tej dziewczynie wulgarną propozycję a gdy ta odmówiła zaczął ją bić i kopać a potem zadźgał ją nożem. Nikt jej nie pomógł, obok stały dziewczyny a nieopodal siedziała grupka mężczyzn w ogródku piwnym...
|
#1282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam nie doszłabym do niej żeby ją ratować,bo sama byłabym trupem ale na bank na policję,do ochrony,zaczęla błagać jakiś chłopów o pomoc |
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1284 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam też w parafii Iwony w sprawie zamówienia mszy. Parafia Opatrzności Bożej.
Niestety nic nie załatwiłam bo kancelaria w niedziele jest zamknięta ale spisałam godziny otwarcia: wtorek 16.00 - 18.00 środa 16.00 - 18.00 czwartek 16.00 - 18.00 sobota 10.00-11.00 Jakby ktoś miał chwilkę to może podjechać w takich godzinach to byłoby super.
|
#1285 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co to dla takiego 40 dni jeśli np miał obsesje na jej punkcie (bo tego wykluczyć nie można). Cytat:
Własnie świrów nie brakuje. Nie był pod wpływem alkoholu ani narkotyków. A ludzie z bloku w którym mieszkał nawet nie wiedzieli o jego istnieniu.
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-08-23 o 22:54 |
||
|
|
|
#1286 |
|
Wtajemniczenie
|
http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=675
Nowy artykuł.
'..This time, this place... misused, mistakes. Edytowane przez Loczek90 Czas edycji: 2010-08-23 o 23:56 |
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
I znów pojawiam się an chwilę.
Bardzo dziękuję że ktoś pójdzie do tej parafii jak pisałam, jestem poza miejscem zamieszkania, nie mogę po prostu Tragedia tyle osób mi naobiecywały nawjeżdżało na innych. Wybaczcie ta sprawa zaczyna mnie męczyć po prostu, denerwują mnie moi "współpracownicy' i generalnie to przestaje działać. |
|
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytujemy,ponieważ Państwa serwis jako chyba jedyny podaje rzetelne i sprawdzone informacje potwierdzone właśnie wywiadami audio,a nie tylko powiela słowo w słowo znalezione gdzieś artykuły.
|
|
#1289 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1290 |
|
Zakorzenienie
|
Na jaki? Są tysiące możliwości fryzur i kolorów... Już większa szansa, że włosy ma takie jak miała, niż, że trafimy z nowym kolorem i fryzurą.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:34.

jestem pełna podziwu dla takich osób jak Ty!

.

Jacek Bąk