Zaginęła Iwona z Trójmiasta - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 18:55   #1261
titina
Zakorzenienie

Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
jesli chodzi o zrodla to nie mam teraz czasu przeszukiwac netu, ale z tego co kojarze to jak Pan Jackowski byl w Gdansku to po jego wizji chodzil ze znajomymi iwony i szukali...nawet jakis jej kolega szukal gdzies gdzie byly te szopy itp.
W tym reportażu o panu Jackowskim oni pobiegli w stronę starego ośrodka wczasowego, który jest w okolicy parku Reagana (na mojej mapce na lewo od miejsca zamieszkania Iwony). To był taki ośrodek z drewnianymi domkami. To nie sa te tereny, które teraz opisałam.

I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks.

titina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:00   #1262
aktaga13
Zakorzenienie

titina, kawał dobrej roboty!! jestem pełna podziwu dla takich osób jak Ty!
Stary 2010-08-23, 19:03   #1263
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez aktaga13 Pokaż wiadomość
titina, kawał dobrej roboty!! jestem pełna podziwu dla takich osób jak Ty!
Dokładnie!
Bravo

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:10   #1264
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez titina Pokaż wiadomość
W tym reportażu o panu Jackowskim oni pobiegli w stronę starego ośrodka wczasowego, który jest w okolicy parku Reagana (na mojej mapce na lewo od miejsca zamieszkania Iwony). To był taki ośrodek z drewnianymi domkami. To nie sa te tereny, które teraz opisałam.
Rozumiem...ale w takim razie, jezeli tak "podejzane" tereny nie zostaly przeszukane to jestem w szoku!!!

---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ----------

Titina tylko Ty tam sama nie chodz...dobrze że miałaś "obstawe"
ammmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 19:54   #1265
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Titina, wielkie brawa, jestem pełna podziwu dla Ciebie .
Te zapuszczone tereny robią przygnębiające, okropnie posępne wrażenie
Policja pewnie bedzie się ociągać ze sprawdzeniem, bo nie mają dobrego zdania o jasnowidzach. Nadzieja w ludziach Rutkowskiego...
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 20:57   #1266
cremova
Zasiedzenie

titina jestem pelna podziwu dla Ciebie a swoja droga bardzo nieprzyjemne tereny, te chaszcze i krzaki.. brr

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:03   #1267
tobiaszowa
Zadomowienie

Cześć Wam. Sorry,że niszcze Wasz optymizm i wielką chęć do działania ale moim zdaniem nadziei już niema. Za dużo czasu minęło,jakby coś miało być jasne to już by było.

Druga rzecz-robione są filmiki na youtube w różnych językach ale tak na logikę pomyślcie,uważacie,że jeżeli Iwona została wywieziona za granicę do "pracy" to ma ten sam kolor wlosow?Bo moim zdaniem napewno nie. Zaloze sie,ze jesli juz cos to są obcięte koloru np czarnego.

Dlatego Iwona albo jest za granicą albo nie żyje (chociaż czemu nie można znaleźć ciała?! Kurde,jeśli ktoś ją zabił i wywiózł bardzo daleko od miejsca zamieszkania to musiał być psychopatą ,który nie zrobił tego pierwszy raz,bo wieźć zwłoki tyle czasu w samochodzie...) ,bo napewno nikt jej nie przetrzymuje. Za dużo czasu minęło.
tobiaszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:07   #1268
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Nadzieja umiera ostatnia.
Nawet jak ma czarne którkie włosy to po twarzy mozna poznac człowieka, po szczegółach. Lepiej zrobic filmiki w różnych językach niz nie zrobic nic.

Cytat:
bo napewno nikt jej nie przetrzymuje. Za dużo czasu minęło.
dlaczego tak myślisz?

Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:10   #1269
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tobiaszowa Pokaż wiadomość
Cześć Wam. Sorry,że niszcze Wasz optymizm i wielką chęć do działania ale moim zdaniem nadziei już niema. Za dużo czasu minęło,jakby coś miało być jasne to już by było.

Druga rzecz-robione są filmiki na youtube w różnych językach ale tak na logikę pomyślcie,uważacie,że jeżeli Iwona została wywieziona za granicę do "pracy" to ma ten sam kolor wlosow?Bo moim zdaniem napewno nie. Zaloze sie,ze jesli juz cos to są obcięte koloru np czarnego.

Dlatego Iwona albo jest za granicą albo nie żyje (chociaż czemu nie można znaleźć ciała?! Kurde,jeśli ktoś ją zabił i wywiózł bardzo daleko od miejsca zamieszkania to musiał być psychopatą ,który nie zrobił tego pierwszy raz,bo wieźć zwłoki tyle czasu w samochodzie...) ,bo napewno nikt jej nie przetrzymuje. Za dużo czasu minęło.
Z drugiej strony zawsze lepiej robić coś niż nie robić nic A nóż widelec ktoś ją rozpozna poza granicami, nie wiadomo..

Zwłok nie znaleziono bo może ktoś ja faktycznie przetrzymuje. Dziś czytałam u nas w lokalnej prasie o pewnym chłopaku którego szukano na terenach takich podmokłych w miejscu gdzie zaginął (był na ognisku), przeszukiwano zbiornik 2 razy i nic nie znaleziono a potem się okazało że zwłoki cały czas tam leżały. Dla mnie to niepojęte
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:10   #1270
titina
Zakorzenienie

Dziewczyny nie przesadzajcie. Po prostu wychowałam się na Zaspie i dlatego potrafię dopasować miejsca z tej okolicy do wizji jasnowidzów. Poza tym jedna wizażanka również sugerowała sprawdzenie okolic Nowego Portu już bardzo dawno temu w 1 wątku.

Policja tego terenu nie sprawdzała bo to jest baaaardzo duży teren.

Stary 2010-08-23, 21:12   #1271
cziki
Zakorzenienie

Cytat:
Policja tego terenu nie sprawdzała bo to jest baaaardzo duży teren.
A te tereny co z helikoptera sprawdzali to tylko ten park?
cziki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:14   #1272
titina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
A te tereny co z helikoptera sprawdzali to tylko ten park?

Park i przyległe tereny, ale to również jest dość rozległy obszar.

Edytowane przez titina
Czas edycji: 2010-08-23 o 21:17
Stary 2010-08-23, 21:16   #1273
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
Nawet jak ma czarne którkie włosy to po twarzy mozna poznac człowieka, po szczegółach. Lepiej zrobic filmiki w różnych językach niz nie zrobic nic.

dlaczego tak myślisz?

No to wybacz ale chyba mamy troche inne zdania Po twarzy to ja mogę poznać w innej fryzurze i kolorze wlosow osobe z którą się znam i dobrze ją pamiętam albo chociażby kiedy takową sprawą (Iwony) się interesuje. W tym przypadku może i bym ją poznała,ale człowiek,który nie jest z Polski widział sobie raz filmik na youtube a później mija laske z czarnymi włosami. Myslisz,ze jest w stanie przypomniec sobie w tym momencie jak wyglądala dziewczyna z czarnymi wlosami?

Dlaczego tak mysle? Ano dlatego,ze jest to "afera" na całą Polske i chyba czlowiek,ktory by zobaczyl co sie dzieje,jakie jest zainteresowanie osobą by się ,że tak powiem ostro przestraszył i wiedziałby,że igra z ogniem. Zresztą nie wierze w cuda,bez mała 40 dni kogoś przetrzymywać,i co z tą osobą tyle czasu robić? Jak to jakiś psychopata to podejrzewam,że by mu sie dawno znudziło i szukałby nowej ofiary.
Stary 2010-08-23, 21:17   #1274
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:

Mógł ją wywieźć,a dopiero potem zabić.

A filmiki nic nie kosztują,są chętne do ich tłumaczenia,jak i do ich robienia,więc dlaczego nie??
Melissa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:18   #1275
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cziki Pokaż wiadomość
Z drugiej strony zawsze lepiej robić coś niż nie robić nic A nóż widelec ktoś ją rozpozna poza granicami, nie wiadomo..

Zwłok nie znaleziono bo może ktoś ja faktycznie przetrzymuje. Dziś czytałam u nas w lokalnej prasie o pewnym chłopaku którego szukano na terenach takich podmokłych w miejscu gdzie zaginął (był na ognisku), przeszukiwano zbiornik 2 razy i nic nie znaleziono a potem się okazało że zwłoki cały czas tam leżały. Dla mnie to niepojęte
no własnie....zwłoki...

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Mógł ją wywieźć,a dopiero potem zabić.

A filmiki nic nie kosztują,są chętne do ich tłumaczenia,jak i do ich robienia,więc dlaczego nie??
Nigdzie nie napisałam,że nie warto próbować. Naprawde podziwiam niektóre osoby ja wyraziłam swoje zdanie.
Stary 2010-08-23, 21:24   #1276
marronelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarna_Złośnica Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do joty.

Nic od siebie nie dać i narzekać. Typowo polska przypadłość.

"Nie płacz w liście

nie pisz że los ciebie kopnął

nie ma sytuacji na ziemi bez wyjścia

kiedy Bóg drzwi zamyka - to otwiera okno."

Przeszczęśliwa!
marronelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 21:28   #1277
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marronelle Pokaż wiadomość
Zgadzam się co do joty.

Nic od siebie nie dać i narzekać. Typowo polska przypadłość.
Proponuje Ci się ogarnąć i się nie zapędzać,bo w tym momencie to ty narzekasz,nigdzie tu nikogo nie obraziłam,co moje zdanie różni się od Twojego to już musisz pokazać KLASĘ?
I jak nie wiesz czy nic nie robiłam to lepiej milcz.

Chamstwo-to Twoja przypadłość.
Stary 2010-08-23, 21:38   #1278
Melissa86
Zakorzenienie

Taki mały offtop,że jednak warto szukać i że polskie programy o zaginionych (więc być może także i filmiki na youtubie) oglądają ludzie poza granicami Polski.

Osoby odnalezione dzięki „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...”
w ostatnim czasie

Jacek Bąk
Zaginiony wyjechał do Warszawy szukać pracy. Po pewnym czasie, nie powiadamiając najbliższej rodziny pan Jacek pojechał do Anglii. Przez dwa lata nie dawał znaku życia. Zaniepokojony ojciec zaginionego zwrócił się o pomoc do naszego programu. Po emisji reportażu, dostaliśmy e-mail z Londynu, w którym podano nam numer telefonu komórkowego pana Jacka. Mieliśmy też inne sygnały, że zaginiony przebywa w Londynie i radzi sobie bardzo dobrze. Numer telefonu przekazaliśmy rodzinie i bardzo szybko kontakt z zaginionym został nawiązany. Dzisiaj nie ma już kłopotów rodzina pana Jacka w kontaktowaniu się z nim na codzień.

http://www.ktokolwiekwidzial.pl/z_te...smy_dumni.html
Stary 2010-08-23, 21:42   #1279
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Melissa86 Pokaż wiadomość
Taki mały offtop,że jednak warto szukać i że polskie programy o zaginionych (więc być może także i filmiki na youtubie) oglądają ludzie poza granicami Polski.

Osoby odnalezione dzięki „Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...”
w ostatnim czasie

Jacek Bąk
Zaginiony wyjechał do Warszawy szukać pracy. Po pewnym czasie, nie powiadamiając najbliższej rodziny pan Jacek pojechał do Anglii. Przez dwa lata nie dawał znaku życia. Zaniepokojony ojciec zaginionego zwrócił się o pomoc do naszego programu. Po emisji reportażu, dostaliśmy e-mail z Londynu, w którym podano nam numer telefonu komórkowego pana Jacka. Mieliśmy też inne sygnały, że zaginiony przebywa w Londynie i radzi sobie bardzo dobrze. Numer telefonu przekazaliśmy rodzinie i bardzo szybko kontakt z zaginionym został nawiązany. Dzisiaj nie ma już kłopotów rodzina pana Jacka w kontaktowaniu się z nim na codzień.

http://www.ktokolwiekwidzial.pl/z_te...smy_dumni.html
Ulala to jestem pełna podziwu.
Tylko,że pewnie tam w Londynie to Polak go widział chociaż sama nie wiem,są tam jakieś informacje o tym?
Swoją drogą,fajny agent z pana Jacka
Stary 2010-08-23, 21:48   #1280
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Ulala to jestem pełna podziwu.
Tylko,że pewnie tam w Londynie to Polak go widział chociaż sama nie wiem,są tam jakieś informacje o tym?
Swoją drogą,fajny agent z pana Jacka
Nie,jest tylko to co zacytowałam. Może i Polak. Więc może i Iwonę ktoś zobaczy... Oby.
Stary 2010-08-23, 21:52   #1281
titina
Zakorzenienie

Taki off topic dotyczący znieczulicy:

Ugodził 22-latkę nożem przed dyskoteką

http://www.tvp.info/informacje/polsk...koteka/2470042

W telewizji mówili że chłopak złożył tej dziewczynie wulgarną propozycję a gdy ta odmówiła zaczął ją bić i kopać a potem zadźgał ją nożem. Nikt jej nie pomógł, obok stały dziewczyny a nieopodal siedziała grupka mężczyzn w ogródku piwnym...

Stary 2010-08-23, 21:54   #1282
tobiaszowa
Zadomowienie

Cytat:

W telewizji mówili że chłopak złożył tej dziewczynie wulgarną propozycję a gdy ta odmówiła zaczął ją bić i kopać a potem zadźgał ją nożem. Nikt jej nie pomógł, obok stały dziewczyny a nieopodal siedziała grupka mężczyzn w ogródku piwnym...

ja tam nie doszłabym do niej żeby ją ratować,bo sama byłabym trupem ale na bank na policję,do ochrony,zaczęla błagać jakiś chłopów o pomoc
Stary 2010-08-23, 21:56   #1283
niczka87
Zakorzenienie

Cytat:

W artykule jest napisane, że po krótkiej rozmowie ją ugodził w krtań nożem, a w tv mówili, że najpierw zaczął ją bić i kopać...
Stary 2010-08-23, 22:02   #1284
titina
Zakorzenienie

Byłam też w parafii Iwony w sprawie zamówienia mszy. Parafia Opatrzności Bożej.

Niestety nic nie załatwiłam bo kancelaria w niedziele jest zamknięta ale spisałam godziny otwarcia:

wtorek 16.00 - 18.00
środa 16.00 - 18.00
czwartek 16.00 - 18.00
sobota 10.00-11.00

Jakby ktoś miał chwilkę to może podjechać w takich godzinach to byłoby super.

Stary 2010-08-23, 22:38   #1285
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

Cytat:
Dlaczego tak mysle? Ano dlatego,ze jest to "afera" na całą Polske i chyba czlowiek,ktory by zobaczyl co sie dzieje,jakie jest zainteresowanie osobą by się ,że tak powiem ostro przestraszył i wiedziałby,że igra z ogniem. Zresztą nie wierze w cuda,bez mała 40 dni kogoś przetrzymywać,i co z tą osobą tyle czasu robić? Jak to jakiś psychopata to podejrzewam,że by mu sie dawno znudziło i szukałby nowej ofiary.
No tak normalny człowiek może i by sie przestraszył tzn w miare normalny ale człowiek chory psychicznie, świr...??
Co to dla takiego 40 dni jeśli np miał obsesje na jej punkcie (bo tego wykluczyć nie można).

Cytat:

Własnie świrów nie brakuje. Nie był pod wpływem alkoholu ani narkotyków. A ludzie z bloku w którym mieszkał nawet nie wiedzieli o jego istnieniu.

Edytowane przez Czarna_Złośnica
Czas edycji: 2010-08-23 o 22:54
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:55   #1286
Loczek90
Wtajemniczenie

http://gdansk.naszemiasto.pl/artykul...?kategoria=675

Nowy artykuł.

'..This time, this place... misused, mistakes.

Edytowane przez Loczek90
Czas edycji: 2010-08-23 o 23:56
Loczek90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:57   #1287
muszynianka
Zakorzenienie

I znów pojawiam się an chwilę.
Bardzo dziękuję że ktoś pójdzie do tej parafii jak pisałam, jestem poza miejscem zamieszkania, nie mogę po prostu
Tragedia tyle osób mi naobiecywały nawjeżdżało na innych.
Wybaczcie ta sprawa zaczyna mnie męczyć po prostu, denerwują mnie moi "współpracownicy' i generalnie to przestaje działać.
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 01:12   #1288
Melissa86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lublin_com_pl Pokaż wiadomość
Witam,
ponieważ zauważyłem, że nasze artykuły były kilka razy u Was cytowane i przede wszystkim ponieważ bardzo się interesujemy sprawą zaginięcia Iwony (dlaczego - napisaliśmy w jednym z artykułów) pozwalam sobie zamieścić link do zbioru wszystkich naszych artykułów http://lublin.com.pl/tagi/Iwona_Wieczorek
dotyczących Iwony. Przy okazji, jeśli macie jakieś pomysły albo hipotezy wymagające zweryfikowania to proszę o info na redakcja@lublin.com.pl (w temacie: Dot. Iwony), ponieważ mamy dobry kontakt z Prokuraturą Policja i detektywem Rutkowskim.

pozdrawiam serdecznie
Ryho
Witam.
Cytujemy,ponieważ Państwa serwis jako chyba jedyny podaje rzetelne i sprawdzone informacje potwierdzone właśnie wywiadami audio,a nie tylko powiela słowo w słowo znalezione gdzieś artykuły.
Stary 2010-08-24, 02:52   #1289
spaghettii
Wtajemniczenie

Cytat:
A gdyby tak zmienic na zdjeciach Iwony kolor wlosow czy fryzure? sa rozne tego typu programy.. Bo przeciez sam kolor wlosow bardzo zmienia wyglad..

Moj blog
_________________________ ___

ZAPUSZCZAM WLOSY

pije pokrzywe-12.08.2012
lotion seboradin-25.08.2012
drozdze w tabletkach-28.08.2012
Cel I - do ramion

cwicze:
6.01.2013
spaghettii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:00   #1290
_Aneta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spaghettii Pokaż wiadomość
A gdyby tak zmienic na zdjeciach Iwony kolor wlosow czy fryzure? sa rozne tego typu programy.. Bo przeciez sam kolor wlosow bardzo zmienia wyglad..
Na jaki? Są tysiące możliwości fryzur i kolorów... Już większa szansa, że włosy ma takie jak miała, niż, że trafimy z nowym kolorem i fryzurą.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości