etorebka.pl - część XIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-23, 22:08   #3391
martini.
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Wszystkie pochorowane dziewczyny:

dużo zdrówka doczytałam że Kali chora, an.ka też, martini?? przeleciałam wątek szybko i mogłam kogos pominąć :/
Ja zdrowa Przynajmniej na ciele Ale całusa zabieram
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:12   #3392
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

dzięki dziewczyny, mam dobre nastawienie. nie chce myslec co bedzie jak mnie obleją i na razie nie myslę
wiecie, w stresie rózne rzeczy mogą się przydarzyć. o na przykład zacznę się jąkać i nie będę w stanie wymówic ani jednego słowa albo po prostu zapomnę
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:14   #3393
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Reeeniaaa
Ja mam tylko jedną odpowiedź zawsze jeśli chodzi o kremy:humektan i nic innego
no Renia Renia o Humektanie pamiętam, nawet dziś mężowi mówiłam o nim ale to tylko w aptece idzie dostać?

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
egzamin poprawkowy z historii za ocenę niedostateczną za semestr drugi. ja i sporo osób z mojej klasy, niestety tak pięknie zostaliśmy potraktowani przez nasza profesorkę

dzięki Danula, nawiedzają mnie ciągle czarne myśli
Jejjjjjuuuuu, trzymam bardzo mocno kciuki, ja zawsze z historii byłam zgrożona i raz też poprawiałam semestr tylko że pierwszy udało się, ale stres był. Niecierpiałam historii i naszej historycy aż do tego stopnia, że uciekałam do dentysty że niby ząb mnie boli

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
6650, moja niunia, uwielbiam ją
Woooow, piękna idę sobie ją sprawdzić ile zakosztuje. Wygodnie piszesz smsy? Nie zacina się i nie urywa rozmowy tak o ?

Cytat:
Jak ja nie cierpię tego słowa Zawsze mi się kojarzy z paniami stojącymi przy drodze

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
ja tez go ostatnio szukałam i myślałam że sie załamie że jego nie ma a ty mi tu piszesz że go wycofali masakra jakaś

A co do telefonów Harajuku to ja mam samsung monte i jestem zadowolona tylko czasem wkurzam się jak pisze smski bo chce szybko napisać a tu palcem gdzieś kliknę i już coś tak poprzestawiam że masakra ... i zaczynam pisać od początku muszę dokładnie sprawdzić co to za cholerstwo
No takiej informacji udzieliły mi panie w Rosmanie i Naturze ale powiedziały także że być może zmieniają opakowanie i wróci. Mam taką nadzieję, bo do dziś w brodę sobie pluję, że wiedziałam o promocji na niego w R za jakieś 13 zł ale nie mogłam w te dni pójśc ze względu na godziny pracy a jak poszłam to śladu już po kremach nie było. Gdybym wiedziała, że wycofują to bym posłała męża aby mi nakupił sto opakowań wtedy kiedy był a teraz szukaj wiatru w polu cholender, no a taki był fajny, no! Używałam go od chyba 4 lat!!

Moja koleżanka ma Samsunga Corby i też zadowolona.

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Pamiętam Twoją historię z panią od historii No to trzymam kciuki w czwartek Bardzo nie lubiłam się uczyć historii, a na studiach przez trzy lata miałam (w tym rok historię średniowiecza - koszmar!), więc wiem, jak się czujesz
Ja historii też nie cierpiałam
Stary 2010-08-23, 22:16   #3394
an.ka
Zadomowienie

Cytat:

dużo zdrówka doczytałam że Kali chora, an.ka też, martini?? przeleciałam wątek szybko i mogłam kogos pominąć :/

Cytat:
dzięki dziewczyny, mam dobre nastawienie. nie chce myslec co bedzie jak mnie obleją i na razie nie myslę
wiecie, w stresie rózne rzeczy mogą się przydarzyć. o na przykład zacznę się jąkać i nie będę w stanie wymówic ani jednego słowa albo po prostu zapomnę
Dasz sobie świetnie radę
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:18   #3395
Iduś
Zakorzenienie

Wszystkich zainteresowanych zlotem zapraszam do klubu - trzeba ostatecznie podjąć decyzje odnośnie terminu

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:23   #3396
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

też już nie cierpię a wcześniej tak dobrze mi szło . teraz widzę jak wiele zależy od nauczyciela
po tym maratonie uczenia się, licze na ten tydzien wolnego i dopiero to będą wakacje

ja mam swojego samsunga j700 i juz nie moge wytrzymac kiedy mi sie umowa skończy.
corby mi sie podoba bardzo

o tak, niunia, dziewczyna drechola, pusty plastik, dziunia . nie lubię też tego słowa
Stary 2010-08-23, 22:27   #3397
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Wszystkich zainteresowanych zlotem zapraszam do klubu - trzeba ostatecznie podjąć decyzje odnośnie terminu
łeeeee, myślałam, że jakieś ploty będą Już napisałam

Telefon - ja mam motorolę V8 - brzytwę tzw. Kocham
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:28   #3398
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

cześć dziewczyny, czy czasem macie postanowienia wakacyjno urlopowe?

ja właśnie cieszę się drugim tygodniem urlopu i właśnie postanowiłam, że bardziej zaangażuję się w nasz etorebkowy wątek
ciekawe czy w trakcie normalnego rytmu pracowo-domowego bedę miała na to czas i tyle chęci, ale cóż, spróbować nie zaszkodzi

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
A dzisiaj miałam dośc dobry dzien
*morelowo-różowa bluzka z rękawem 3/4 z bufkami z Zary, czerwony sweterek rozpinany z żabotem Principles, kremową narzutkę z ukośnym dołem Mexx i dresowe szare spodenki krótkie jakich dawno szukałam
lubię SH nawet bardzo
dzisiaj też byłam na urlopie
zawsze jak jestem na urlopie to odwiedzam SH w nowych miejscach. Mój mąż się śmieje, że podążamy szlakiem SH zamiast szlakiem atakcji turystycznych i złośliwie pyta przed urlopem czy sobie przygotowałam spis adresów SH
dzisiaj kupiłam płaszczyk w kolorze podobnym do koloru brązowej Vivien - jestem bardzo zadowolona.

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Nowa kolekcja ma być w okolicach wrześnio-październiko-listopada ( to nowy miesiąc ).
liczę, że to będzie jednak wrzesień...

Cytat:
Napisane przez marryme21 Pokaż wiadomość
W jaki dzień zazwyczaj pojawia się nowa-promocja tygodnia?
Mam wrażenie,że Cesi już z milion lat jest na przecenie.
w ogóle torebki, które są dłużej niż rok, półtorej powinni wyprzedawać w jakiś atrakcyjnych cenach, z pewnością by chętnych nie zabrakło a sam sklep by bardziej zyskał na atrakcyjności

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
niekoniecznie ... przecież kiedyś ładnie zmieniali co tydzień promocję i było ok .. najbardziej chodliwe modele się w nich nie znajdywały po prostu, a jak już przelecieli z promocją po wszystkich torebkach to losowo od początku były znów i wtedy nikt jakoś nie narzekał .. a teraz mam wrażenie że próbują z nas debili zrobić i tyle
często tak jest, że sklepy i inne punkty handlowo usługowe dbaja głównie o nowego klienta, zamiast o stałego - doskonały przykład to sieci komórkowe, gdzie oferta pierwszej umowy jest atrakcyjniejsza niż przedłużenia dotychczasowej... a przecież to stali klienci są często najbardziej wartościowi...
Stary 2010-08-23, 22:35   #3399
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
O, ja też mam monte Mniej więcej od tygodnia
ja mam tak od początku lipca i nie narzekam

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:37   #3400
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość

Telefon - ja mam motorolę V8 - brzytwę tzw. Kocham
Myślałam kiedyś nad ósemką, ale jak wzięłam do rączki to zdecydowanie za duża. Mam V3 jeszcze i jest bossska

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:38   #3401
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Ok, udało się Dopiero dzisiaj instalowałam oprogramowanie telefonu na kompa i jakoś mój komputer nie chciał z tym ruszyć, nieważne
Przepraszam za słabą jakość
Lizzy, ładna skubana anę ma moja mama, i siostra, czy wypada mieć 3 anę w domu?
Cytat:

Byłam dziś rano na badaniach krwi (prywatnie), po 14 poszłam odebrać i okazało się, że zgubili, nie ma Jutro idę rozmawiac do prezesa, niech mi powtórzą te badania... Kobiety w rejestracji twierdziły, że do laborantki telefonu nie mają i nic mi nie poradzą A zależało mi, żeby mieć te wyniki na dziś, bo wykupywałam sobie dość drogi karnet na wrzesień na siłownię/fitness i chciałam zobaczyć, czy wszystko ok (np. czy anemii nie mam, bo strasznie senna jestem od kilku miesięcy w ciągu dnia). W końcu poszli ze mną do gabinetu i tam w zeszycie znaleźli wpisane kilka moich wyników (ale bez napisania o jakie badania chodzi) - udało się tylko zidentyfikować (bo wartości pasowały) trzy wyniki I OB mi wyszło 22 - mam nadzieję, że to o niczym złym nie świadczy Już miewałam podwyższone OB, więc w sumie u mnie to chyba norma... Ciekawa jestem tylko, czy ma to związek z tym, że od lat mam tętno pomiędzy 80 a 100 (i latami miałam stany podgorączkowe 37,1-37,5, teraz już nie mierzę temp. żeby się nie denerwować), żaden lekarz nic mi nie potrafi powiedzieć Przepraszam, że nie na temat, ale jak zaczęłam pisać, to ciągle nowych wątków przybywało
Jezu oni są chyba niepoważni. Nie rozumiem takich lekarzy ktorym wszystko się gubi. przecież to jest zwykłe lekceważenie
Cytat:
Buuuuuu
Harajuku witaj
[QUOTE=Danula;21571379]Wiesz co ja tak biorę raz ten raz inny, że nie wiem, który lepszy-w każdym razie tragiczny jest original glow-normalnie jak posmarowana masłem wyglądam A skóra już mi się nie tłuści zaznaczam Pozostałe nie robią tak, jak zwykłe pdoklasy, że masz maskę, jak delikatnie użyjesz to będzie ok,ale najlepiej wypróbować samemu
/QUOTE]
Danula a zdradzisz gdzie kupujesz te minerały? Bo ja chyba pokuszę sie na allegro. To mówisz, że do minerałów nie trzeba dużo Zdradzisz mi jeszcze czy używasz jakichś specyficznych i kosmetyków? Czy tylko humektan i minerały?
Cytat:
Właśnie o tym pomyślałam, że z kartonu by można wyciąć
Świetny pomysł jutro się w to pobawię
Cytat:
Właściwie już takiej 37 i kilka kresek w ogóle nie odczuwam, zresztą obniżyła mi się i ostatnio 37,2 raczej nie przekracza A że mam tak od lat i nie znaleźli nic, co mogłoby być przyczyną, to chyba muszę z tym już żyć
Wiem, że inni mają gorsze problemu, ostatnio znajomej zdiagnozowali jakiś nowotwór nerek (nie wiem dokładnie), ma chemioterapię - musiała podpisać, że przyjmuje do wiadomości, że może nigdy nie zajść w ciążę. Do końca życia będzie musiała brać lekarstwa, być na specjalnej diecie. A młoda dziewczyna, 25 lat I czuła się w miarę dobrze, poza zmęczeniem - a jak zrobiła badania, okazało się, że to już najwyższy stopień zaawansowania
straszne to, biedna dziewczyna...
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny ale mam kiepski dzień.....specjalnie pojechałam do Opola, bo zmieniam telefon na jakąś normalną Nokie a tam co? Nie było tej co chcę potem poszłam do Rosmana po zakupy, szukam kremu happyderm i co? Nie ma okazało się, że wycofany!!! Mój ulubiony...... myślałam, że tylko u mnie taka wioska i się skończył to wzięłam jakiś Lirene i mam po nim pryszcze i co teraz.....jakie Wy kremy na dzień uzywacie? Poradźcie mi, bo od czytania KWC już główka boli.

Jeśli to nie problem to doradźcie mi też model Nokii zwykły, do dzwonienia i wygodny do smsowania bo dużo piszę. Może oprócz modelu 6303 który wpadł mi w oko polecicie jakiś jeszcze?

Witaj Rybko! Za mieszkanko trzymam kciuki! Właśnie apropo telefonów....wróciłam z zakupów - byliśmy po nowe telefony. Mąż ma jeszcze Samsunga Avilę, z której jest niestety bardzo niezadowolony. Dodzwonić się gdzieś z tego telefonu to masakra jakaś. Potrafi sam sie wyłączyć / zawiesić nawet w trakcie rozmowy! Jak dzwoni do mnie a też mam Szajsunga tylko S8300 to ja go słyszę on mnie nie mój zresztą też nie lepszy. Już mam ochotę wywalić go przez okno z 4 piętra ostatnio mój także zaczął odwalać takie numery, co dla mnie jest nie do przyjęcia.
Też mam samsunga ale nie wiem jaki model tak rozsuwany ma go 3 lata i odwala mu tak samo jak w tej avili
Cytat:
hej dziewczyny...
ja nic innego nie robię jak siedze i sie ucze tej nieszczęsnej historii! w czwartek mam egzamin. mam nadzieje, ze uda sie... historia juz wychodzi mi uszami! mam ochotę rzucic to wszystko w diably, ale ciągle sie douczam. jutro ostra powtorka z rzymu, w zasadzie bede sie uczyla od nowa, bo ostatnio uczylam sie rzymu na sam koniec czerwca, wiec zapewne nic nie umiem. do tej pory ogarnialam sredniowiecze ...
eh, juz nie mam siły
Trzymam palce Uda się czuję to

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 22:47   #3402
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

no wiesz byliśmy bardzo zdeterminowani aby jednak pogrilowac mój Mąż kupił sobie z 20 skrzydełek i nie byłby zadowolony gdyby jednak ich nie upiekł i nie zjadł

dzięki na razie to tylko małe światełko-wolę się nie nakręcać aby potem nie płakać

nieźle a zjadł je wszystkie?
ja uwielbiam grillować
tez chora mam katarek a opryszczkę już prawie zlikwidowałam

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:

No takiej informacji udzieliły mi panie w Rosmanie i Naturze ale powiedziały także że być może zmieniają opakowanie i wróci. Mam taką nadzieję, bo do dziś w brodę sobie pluję, że wiedziałam o promocji na niego w R za jakieś 13 zł ale nie mogłam w te dni pójśc ze względu na godziny pracy a jak poszłam to śladu już po kremach nie było. Gdybym wiedziała, że wycofują to bym posłała męża aby mi nakupił sto opakowań wtedy kiedy był a teraz szukaj wiatru w polu cholender, no a taki był fajny, no! Używałam go od chyba 4 lat!!

Moja koleżanka ma Samsunga Corby i też zadowolona.

Ja historii też nie cierpiałam
Aha dzięki za informację a ja myślałam że głupia jestem i nie umiem szukać mam nadzieję że wróci. Ja go stosunkowo krótko używam ale jestem strasznie zadowolona bo gdzieś tak od ponad roku, ale jakbym wiedziała że go nie będzie to na pewno kupiłabym na zapas

Ja historii nie lubiłam w podstawówce bo miałam takiego historyka że normalnie szok brakowało mu rubryk w dzienniku na oceny bo tyle robił nam tych sprawdzianów że musiał dzielić rubryki niektóre na pół ale za to jak byłam w szkole średniej to uwielbiałam historię bo naprawdę facet ciekawie opowiadał nam ja z ciekawostkami

Stary 2010-08-23, 22:55   #3403
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, masz jelitówkę biedna Zaopatrz się w banany i herbatniki
A z humorem co robimy? W zęby mu?
jutro się zaopatrzę ale mam nadzieję że do jutra mi to przejdzie
W zęby

Cytat:

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Biedna Kali to wypoczywaj dużo, jedz sucharki (jeśli możesz) i szybkiego powrotu do zdrowia życzę
Dziękuję
Stary 2010-08-23, 22:56   #3404
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Z tym też Normalnie widze taką wytapetowaną, tlenioną na skunksa solarkę szesnastkę w dżinsowej mini, białych kozaczkach, dresowej bluzie i cekinowej bluzeczce z odkrytym pępkiem
O raju ale widok swoją drogą okropny

Cytat:

ja w tym roku byłam na grilu drugi raz w życiu

no wiesz byliśmy bardzo zdeterminowani aby jednak pogrilowac mój Mąż kupił sobie z 20 skrzydełek i nie byłby zadowolony gdyby jednak ich nie upiekł i nie zjadł

mam nadzieję, że jednak trafiłam na model który wytrzyma minimum rok

Rok na bank wytrzyma ogólnie fajny tylko gdyby nie trafił się jakiś wadliwy.....pamiętam jak sama go chciałam ale jednak wybrałam pół na pół - i dotykowy i smsy piszę normalnie bo ma wysuwaną klawiaturę. Gdyby nie robiły nam takich numerów to zostałyby do końca umowy a tak to musimy kupić nowe, bo momentami jest to strasznie uciążliwe - ja aż się buraczkowa robię ze złości i mało brakuje a poleci sobie z okna na ulicę i to z hukiem

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość

Też mam samsunga ale nie wiem jaki model tak rozsuwany ma go 3 lata i odwala mu tak samo jak w tej avili
Wypada

No, czyli dużo samsungów tak ma
Stary 2010-08-23, 22:56   #3405
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez minka05 Pokaż wiadomość
Wrzucam obiecane fotki- skromne, bo z komórki. Myślę, że kolor Any jest dobrze oddany.

Lizzy moja z allegro, a Ana dla siostry. Niezdecydowanym polecam obie.
widziałam tę lizzy na allegro, zastanawiałam się nad nią, ale jakoś się nie zdecydowałam, cena okazyjna torebka ładna

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
A jakiej firmy te próbki ? Bo nie wiem od czego zacząć Czytam trochę na Wizażu, ale ogarnąć tego nie sposób Polecisz mi jakieś odcienie - bo ja też bladzioch jestem i też blondynka
właśnie też się zaczajam na minerały, jestem totalnie zielona w temacie, musze jakieś próbki zamówić

Cytat:
Ja mam edm i wzięłam z każdej palety po pierwszym czyli najjaśniejszym odcieniu i dobrałam po próbowaniu z tego kolor golden fair a później domówiłam różne rodzaje czyli matt, semi matt itd ale tak próbuję i widzę, że każdy wygląda dobrze na mnie Oszczędzam na pełny rozmiar teraz
o to jest jakiś sposób. Też jestem bladzioch i zawsze wybieram najjaśniejsze odcienie

Cytat:
Moja lekarka rodzinna to tragedia. Ale chodzę od lat do niej, właściwie tylko po recepty, jak coś potrzebuję, czasem po skierowanie do innego lekarza. Kiedyś byłam u kardiologa, zmierzył mi ciśnienie, pokazał palcem na tętno na wyświetlaczu - i spytał "a co to takiego?" Ja miałam się tłumaczyć, czemu takie wysokie Także już więcej nie poszłam, a to jedyny w moim rejonie
OB wyczytałam, że może być podwyższone przy środkach antykoncepcyjnych - ja biorę już od ponad 6 lat bez przerwy ze względu na endometriozę - może to dlatego i nie mam się co niepokoić
też mam taką lekarkę, jak wiem co mi jest i wiem jakich leków porzebuję to idę do niej a jak coś poważniejszego to idę do innych lekarzy - niestety prywatnie. Przed okresem przeziębieniowym mam zamiar się przepisać do innego lekarza rodzinnego. Ot kolejne postanowienie pourlopowe

Cytat:
Właściwie już takiej 37 i kilka kresek w ogóle nie odczuwam, zresztą obniżyła mi się i ostatnio 37,2 raczej nie przekracza A że mam tak od lat i nie znaleźli nic, co mogłoby być przyczyną, to chyba muszę z tym już żyć
Wiem, że inni mają gorsze problemu, ostatnio znajomej zdiagnozowali jakiś nowotwór nerek (nie wiem dokładnie), ma chemioterapię - musiała podpisać, że przyjmuje do wiadomości, że może nigdy nie zajść w ciążę. Do końca życia będzie musiała brać lekarstwa, być na specjalnej diecie. A młoda dziewczyna, 25 lat...
oj.. straszna historia. Generalnie brakuje nam chyba nawyku badań okresowych - leczymy się dopiero jak nam coś poważniejszego dolega...

Cytat:
Witajcie dziewczyny ale mam kiepski dzień.....specjalnie pojechałam do Opola, bo zmieniam telefon na jakąś normalną Nokie a tam co? Nie było tej co chcę potem poszłam do Rosmana po zakupy, szukam kremu happyderm i co? Nie ma okazało się, że wycofany!!! Mój ulubiony...... myślałam, że tylko u mnie taka wioska i się skończył to wzięłam jakiś Lirene i mam po nim pryszcze i co teraz.....jakie Wy kremy na dzień uzywacie? Poradźcie mi, bo od czytania KWC już główka boli.

Jeśli to nie problem to doradźcie mi też model Nokii zwykły, do dzwonienia i wygodny do smsowania bo dużo piszę. Może oprócz modelu 6303 który wpadł mi w oko polecicie jakiś jeszcze?

Witaj Rybko! Za mieszkanko trzymam kciuki! Właśnie apropo telefonów....wróciłam z zakupów - byliśmy po nowe telefony. Mąż ma jeszcze Samsunga Avilę, z której jest niestety bardzo niezadowolony. Dodzwonić się gdzieś z tego telefonu to masakra jakaś. Potrafi sam sie wyłączyć / zawiesić nawet w trakcie rozmowy! Jak dzwoni do mnie a też mam Szajsunga tylko S8300 to ja go słyszę on mnie nie mój zresztą też nie lepszy. Już mam ochotę wywalić go przez okno z 4 piętra ostatnio mój także zaczął odwalać takie numery, co dla mnie jest nie do przyjęcia. Postanowiliśmy wrócić do Nokii.

Zmienił dzis na Nokię E63 - cieszy się jak dziecko, mimo że umowę na abonament mamy jeszcze na około 2 lata. Ja wróciłam z niczym, bo nie było 6303 co bym chciała.

Avilę ma też męża brat i jest zadowolony, to zależy na jaką sztukę trafisz pewnie mój ma jakąs wadliwą i to już raz była w serwisie i nic to nie dało. Dzis szukałam po necie jakiś dla mnie i natrafiłam na ranking - Avila dobrze stoi bo ma 4 i 7 miejsce także jest ogromne grono zadowolonych użytkowników i życzę abyś Ty także była
mam służbową E63 - jest świetna, polecam. Sama już wracałam potulnie od samsunga do nokii, używam e 66 prywatnie i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
hej dziewczyny...
ja nic innego nie robię jak siedze i sie ucze tej nieszczęsnej historii! w czwartek mam egzamin. mam nadzieje, ze uda sie... historia juz wychodzi mi uszami! mam ochotę rzucic to wszystko w diably, ale ciągle sie douczam. jutro ostra powtorka z rzymu, w zasadzie bede sie uczyla od nowa, bo ostatnio uczylam sie rzymu na sam koniec czerwca, wiec zapewne nic nie umiem. do tej pory ogarnialam sredniowiecze ...
eh, juz nie mam siły
trzymam kciuki za egzamin, sama kiepsko wspominam moje lekcje historii w liceum, miałam nieciekawą historyczkę. W skrócie mówiąc wyrobiła sobie o mnie zdanie na podstawie swoich wspomnień dotyczących mojej siostry, którą uczyła kilka ładnych lat wcześniej przede mną. Wyraźnie się nawzajem nie cierpiały.

Cytat:
Reeeniaaa
Ja mam tylko jedną odpowiedź zawsze jeśli chodzi o kremy:humektan i nic innego
Czytałam już pozytywne opinie o humektanie i ostatnio jak byłam w aptece chciałam go kupić, ale za nic w świecie nie mogłam sobie przypomnieć tej nazwy, chyba zapiszę przypomnienie w komórce

Cytat:

6650, moja niunia, uwielbiam ją
fajna, zawsze lubiłam telefony z klapką
Cytat:
Myślałam kiedyś nad ósemką, ale jak wzięłam do rączki to zdecydowanie za duża. Mam V3 jeszcze i jest bossska
V3 używałam 2 lata - jeszcze z sentymentu trzymam w szufladzie moim zdaniem bardzo porządny telefon
Stary 2010-08-23, 23:01   #3406
kali765
Zakorzenienie

NUDZIARA co do historii to
Ja w podst. i gim. nie lubiłam i z ledwością miałam 2 za to w tech 4 z możliwością na 5 (ale tu już się leń odzywał więc zostawałam przy 4 )
Stary 2010-08-23, 23:09   #3407
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
jutro się zaopatrzę ale mam nadzieję że do jutra mi to przejdzie
W zęby

Dziękuję
Kali ja polecam takie pieczywko ryżowe, naturalne bez niczego. one jest takie chrupkie i okrągłe. Słyszałam że dobre są chrupki kukurydziane i sok karotka z samej marchwi bez żadnych innych owoców.
Jeśli do jutra Ci nie przejdzie i będziesz dalej wymiotować to weź sobie jedną tabletkę od podróży to pomaga, a na pewno nie zaszkodzi Poleciłabym też gastrolit, ale nie wiem czy to nie na receptę. Mam nadzieję że nie masz temperatury? Bo jeśli tak to jutro leć do lekarza. Tak profilaktycznie niech Cię obada, zobaczy... Trzymaj się
Cytat:
O raju ale widok swoją drogą okropny

Rok na bank wytrzyma ogólnie fajny tylko gdyby nie trafił się jakiś wadliwy.....pamiętam jak sama go chciałam ale jednak wybrałam pół na pół - i dotykowy i smsy piszę normalnie bo ma wysuwaną klawiaturę. Gdyby nie robiły nam takich numerów to zostałyby do końca umowy a tak to musimy kupić nowe, bo momentami jest to strasznie uciążliwe - ja aż się buraczkowa robię ze złości i mało brakuje a poleci sobie z okna na ulicę i to z hukiem

Wypada

No, czyli dużo samsungów tak ma
Renia, nie kuś!

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:11   #3408
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dobranocki

Stary 2010-08-23, 23:14   #3409
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kali ja polecam takie pieczywko ryżowe, naturalne bez niczego. one jest takie chrupkie i okrągłe. Słyszałam że dobre są chrupki kukurydziane i sok karotka z samej marchwi bez żadnych innych owoców.
Jeśli do jutra Ci nie przejdzie i będziesz dalej wymiotować to weź sobie jedną tabletkę od podróży to pomaga, a na pewno nie zaszkodzi Poleciłabym też gastrolit, ale nie wiem czy to nie na receptę. Mam nadzieję że nie masz temperatury? Bo jeśli tak to jutro leć do lekarza. Tak profilaktycznie niech Cię obada, zobaczy... Trzymaj się
te kółka ryżowe uwielbiam z dżemem, nutellą a nawet same , chrupki kukurydziane też lubię ale karotki i inne soki akceptuję jedynie sok pomarańczowy, nie pijam coli, napoi gazowanych NIC! tylko woda i bawarka
Nie mamy w domu takich tabletek bo nikt ich nie potrzebuje
temperatury chyba nie mam - nie mierzyłam
mam nadzieję że do jutra mi przejdzie

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ----------

Cytat:
Dobranocki
Dobranoc
Stary 2010-08-23, 23:16   #3410
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
łeeeee, myślałam, że jakieś ploty będą Już napisałam
... urwij się z tych chrzcin babo

Z Łodzi do Warszawy mało km jest

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:16   #3411
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
nieźle a zjadł je wszystkie?
ja uwielbiam grillować
tez chora mam katarek a opryszczkę już prawie zlikwidowałam

Aha dzięki za informację a ja myślałam że głupia jestem i nie umiem szukać mam nadzieję że wróci. Ja go stosunkowo krótko używam ale jestem strasznie zadowolona bo gdzieś tak od ponad roku, ale jakbym wiedziała że go nie będzie to na pewno kupiłabym na zapas
Jejciu, pochorowały sie nam dziewuszki

Ja też gdybym wiedziała to nakupiłabym z półek wszystkie teraz przyszedł czas na Humektan co pisze Danula

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
mam służbową E63 - jest świetna, polecam. Sama już wracałam potulnie od samsunga do nokii, używam e 66 prywatnie i jestem bardzo zadowolona

Czytałam już pozytywne opinie o humektanie i ostatnio jak byłam w aptece chciałam go kupić, ale za nic w świecie nie mogłam sobie przypomnieć tej nazwy, chyba zapiszę przypomnienie w komórce

fajna, zawsze lubiłam telefony z klapką

V3 używałam 2 lata - jeszcze z sentymentu trzymam w szufladzie moim zdaniem bardzo porządny telefon
Dzięki mąż szczęśliwy teraz ustawia nowy telefon
Ja pojechałam po 6303 ale widocznie nie był mi pisany, bo zapłaciliśmy i poszliśmy odebrać oba. Okazało się, że męża jest a mojego nie ma bo wkradł się błąd w systemie i w magazynie go nie ma tylko ten z wystawki ja podziękowałam i pani zrobiła zwrot na mój. Mam jeszcze chwilkę żeby Was podpytać i moze wybiorę coś innego

Ja zawsze miałam zwykłe telefony, nigdy z klapką a teraz mam wysuwany. Byłby ok gdyby nie żyl własnym życiem

Kali wracaj do zdrówka, co tak Cię dopadło spokojnej nocy Ci życzę.
Stary 2010-08-23, 23:19   #3412
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Kali wracaj do zdrówka, co tak Cię dopadło spokojnej nocy Ci życzę.
Dziękuję
Właśnie nie wiem co mnie tak wzięło oby szybko przeszło
Dziękuję pewnie się przyda
Stary 2010-08-23, 23:23   #3413
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

Renia, nie kuś!
Ana jest fajnaaa sama mam 2 zieleń i granat.

Cytat:
Dobranocki
Dobranoc

Cytat:
Dziękuję
Właśnie nie wiem co mnie tak wzięło oby szybko przeszło
Dziękuję pewnie się przyda
Współczuję wymioty są okropne - zawsze mam po nich popękane naczynka i wyglądam jak moja kuzynka po porodzie już wolę to drugie
Stary 2010-08-23, 23:25   #3414
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję wymioty są okropne - zawsze mam po nich popękane naczynka i wyglądam jak moja kuzynka po porodzie już wolę to drugie
ja dzisiaj z ubikacji nie schodziłam więc nic nie wolę ale nie będę się w szczegóły zagłębiać bo to śmierdzący temat
Stary 2010-08-23, 23:30   #3415
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

oj chorowitki życzę zdrówka jak najszybszego... nie ma nic gorszego niz uciążliwy problem. wolę leżeć plackiem z temperaturą.

ależ jestem zmęczona. uciekam spać, a jutro od rana historia . dobrej nocki
Stary 2010-08-23, 23:40   #3416
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no Renia Renia o Humektanie pamiętam, nawet dziś mężowi mówiłam o nim ale to tylko w aptece idzie dostać?

Cytat:

Danula a zdradzisz gdzie kupujesz te minerały? Bo ja chyba pokuszę sie na allegro. To mówisz, że do minerałów nie trzeba dużo Zdradzisz mi jeszcze czy używasz jakichś specyficznych i kosmetyków? Czy tylko humektan i minerały?
Kupiłam na all Tylko humektan i edm

Cytat:
Nie mamy w domu takich tabletek bo nikt ich nie potrzebuje
temperatury chyba nie mam - nie mierzyłam
Nie wierzę, że nigdy nie macie problemów z trawieniem itd. u mnie zawsze jest taninal(czyli tzw.korek) bo jak nie ma to się zawsze jakiś wirus przypląta A ak bierzesz dwa tabsy i spokój po co się męczyć

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-23, 23:44   #3417
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
ja dzisiaj z ubikacji nie schodziłam więc nic nie wolę ale nie będę się w szczegóły zagłębiać bo to śmierdzący temat
Wierzę to trzymaj się i aby do jutra

Cytat:
oj chorowitki życzę zdrówka jak najszybszego... nie ma nic gorszego niz uciążliwy problem. wolę leżeć plackiem z temperaturą.

ależ jestem zmęczona. uciekam spać, a jutro od rana historia . dobrej nocki
Dobranoc
Stary 2010-08-24, 02:36   #3418
ouuGlamour
Wtajemniczenie

ja się czaję na flavię warto?
ouuGlamour jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 03:01   #3419
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
ja się czaję na flavię warto?
warto
Stary 2010-08-24, 07:02   #3420
MargaritaG
Raczkowanie

GG do MargaritaG

Dzień dobry Wszystkim Etorebkomaniaczkom
Co do Flavii - bierz póki jest, bo potem będziesz żałować, jest śliczna
MargaritaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości