Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;* - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 00:25   #2401
lily92920
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik '92 cz. XIX ;) WĄTEK NAJLEPSZYCH! ;*

Cytat:
Napisane przez Miss Dramatique Pokaż wiadomość
ustnych matur boję się najbardziej . boję się, że przez stres zapomnę języka w gębie
Ja się ustnych jako tako nie boję!!!!!!

Cytat:
Napisane przez AleksisM Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam. Mój TŻ ma pasję,kasę, teraz zaczyna studia na takim kierunku jak chciał, uwielbia biologię, chemię, sport na dodatek jest cholernie inteligentny. I gdy moja matka mówi mi, żebym brała z niego przykład "chłopak z średnią 5,2, a Ty nawet paska nie masz" to sobie myślę, że jestem do niczego, a do mamy nie dochodzi, że moja średnia jest całkiem przyzwoita. Cieszę się, że mam takiego faceta, ale przy nim czuję się szaro. Wiem, że mogę na niego liczyć, wygadać się i pomoże mi w przygotowaniu do matury, ale co z tego jak za mnie zainteresowania i hobby nie znajdzie. Jeśli mnie już coś interesuje to góra 5 min. Dlatego też postanowiłam iść na tą ekonomię lub logistykę, bo każdy inny kierunek budzi we mnie dreszcz nie chcenia. myślę, że za dużo negatywnego myślenia
Mój to samo, świetnie się uczy, gra na instrumencie, rysuje, maluje, super zna 3 języki, jest inteligetny, ma czas na czytanie jakiś tam książek (ok, czyta mało, ale w porównaniu do niego ja nie czytam nic. Miałam na wakacjach większość lektur podgonić, a tu wał!!!), a do tego codziennie gra na kompie z kumplami w jakieś gry. A ja... Tylko wizazuje, odrabiam prace domowe, raz na jakiś czas sie poucze i poczytam po 3 strony jakiś tam głupkowatych książek...

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
No mi się wydaje że:
I stopnia- masz po nich licencjat, II stopnia- masz po nich magistra

stacjonarne- dzienne, niestacjonarne- zaoczne
Niestacjonarne moga też chyba być w innych miastach, np. jak masz UW, to jego filie w innych miastach też chyba podlegaja niestacjonarnym. Coć głowy sobie nie dam uciąć, mogę się mylić...

Cytat:
Napisane przez maalinkaa8 Pokaż wiadomość
Ja pie*dolę ;(
Słuchajcie... strasznie się pokłócilam z TŻ'tem na gg i przez tel. - właśnie przez to, że ta "przyjaciółka" napisała... on jej strasznie nie lubił i w sumie przestałyśmy się spotykać właśnie wtedy kiedy ja miałam swoje początki z TŻ... ale nie myślcie, że to przez niego i wgl, raczej dzięki niemu. Ja nie jestem teraz do niej wrogo nastawiona ale nie zamierzam odnawiać przyjaźni... Ona pisała, że przez chłopaka musiała chodzić do psychologa bo miała załamanie psychiczne (ale nadal z nim jest- głupia), że szkoda, że nasza przyjaźń się tak skończyła, że ona o mnie nie zapomniała... bla bla bla

TŻ pisał, że ona mi znowu mydli oczy, że może znowu będzie wielka przyjaźń... NIE POZNAJĘ GO ; ( jestem tak zaskoczona, że aż nie wiem... chce mi się płakać ale z tego zdziwienia to nawet się nie popłakałam... Wiecie co on mi napisał?! No jestem w szoku normalnie nigdy nie byłam w takim szoku, serio... "Nie odzywaj się do mnie, rozumiesz, nie chce Cię widzieć" ... i poszedł z gg ; (
Co ja mam robić ! Boże... ; (
Może ta koleżanka chce Was specjalnie skłócić. Mówie Ci, skoro JUŻ się nie przyjaźnicie, to out z nią!!!!!!

Cytat:
Dzwoniłam ...
twierdzi, że "Nie chcę Cię widzieć" to chodziło, że na gg nie chce mnie widzieć... głupiemu może to wmawiać... napisał to w nerwach, rozumiem ale niech się chociaż do tego przyzna.
Zrobił mi na gg mega jazdę i twierdzi, że "nie ma nic przciwko żebym z nią pisała ale pisal tak bo nie chciałby żebyśmy znowu były przyjaciółkami bo widział jak ona mną kiedyś manipulowała..."
Ok rozumiem ale nie musiał się tak zachowywać, mówić mi takich rzeczy, kłócić się ze mną... wiedziałam, że nie będzie zadowolony, że ona do mnie napisała ale nie oczekiwałam aż takiej reakcji...
dodam, że nie usłyszałam przepraszam...

Twój tż zachowuje sie pojdejrzanie. Może ma słabe nerwy. Nie odzywaj sie już dzisiaj ani jutro do niego, dopóki sam się nie odezwie pierwszy. Wiem, że to trudne, ja nie mam silnej woli i zaraz bym dzwoniła, ale to bez sensu, może Tobie się uda przeczekać te kilka/ kilkanaście godzin...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:26   #2402
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eMCe Pokaż wiadomość
EMdz - ale ty ładna !!! a jaka figura, sexi te body !
dzienks, ale teraz tak właśnie patrzę że mam jakieś uda szerokie
ii w ogóle nie mam żadnego zdj z przodu a byście zobaczyły mój kartoflany nos i krzywe oczy, same byście przyznały :/
Cytat:
Napisane przez oluskaaa922 Pokaż wiadomość
EMdz ale duupaaa!! sliczne loczki, boskie masz te wlosy..
ale..
sooory...
zdjecie z malym glodem w tv wymiata..
noo a ja takich sama nie umiem zakręcić i mam takie raz na ruski rok

hahaha też się z tego zdj ryłam ;d
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:26   #2403
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
Telefon mi sie psuje ;/ ;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ----------

no może lekkie powiazanie jest, tam transport itp, no nie wiem ;P

EMdz - ale ty ładna !!! a jaka figura, sexi te body !

a to chyba , że tak.

Dokładnie emdz śliczna jesteś a ta figura. mrrr. bez kitu.

.

Krzyś:
http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png

Nasze Maleństwo:
http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png
Lolja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:27   #2404
AleksisM
Raczkowanie

GG do AleksisM

Cytat:
Napisane przez Lolja Pokaż wiadomość
Ale my mieliśmy ze 2 lub 3 tygodnie przerwy.

jej to szczerze zazdroszczę, też bym tak chciała. Przynajmniej 2 tygodnie. Tydzień zawsze mamy jak mam okres, albo coś Ale brak mi silnej woli jak tak na niego patrzę

Dziewczyny prawda jest taka, że po prostu nie umiemy zadowolić się tym co mamy. Mamy faceta są problemy, nie mamy go jeszcze gorzej. Czasem chcemy być samotne, a czasem chcemy mieć się do kogoś przytulić. Musimy zacząć doceniać swoje życie, bo zostaniemy cholernymi pesymistkami

Olejmy wszystko, liczy się tylko to co
teraz,
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś
umierać!

60kg->58->55->54->53

Edytowane przez AleksisM
Czas edycji: 2010-08-24 o 00:30
AleksisM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:28   #2405
yes
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze chwila i mnie przekonacie

no nasza jest ładna

ej laski
byłam z mamą na zakupach a tuuu... mój ow (bo on pracuje w galerii, a moja mama gdzie indziej ale to jedna firma). No i poszłyśmy tam pogadać z tymi pracownikami, a tu on się wychyla zza drzwi iii do mnie uśmiecha nie do mojej mamy tylko do mnie ! ;d
ii mówi 'Monia..' (nie Monika tylko Monia.. tak zdrobniale ) nooo i zagadał do mnie iiii tak patrzał w oczy, mama gadała z innymi a ja właśnie z nim ale ej w ogóle na cycki się nie patrzał, to dziwne bo każdy facet na cycki czasem przypadkowo spojrzy, nawet mój własny brat a on nie, jestem dla niego aseksualna bo jestem córką kol z pracy?
haha zabiłaś mnie

pogrubione- myślę że tak...

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Nom dokladnie, jesszcze Asiek jest z nami

ale no naprawde. leze sobie dzisiaj z tz i mowie ze sql niedlugo i matura ...
mowie ze sie boje i w ogole. i mowie ze najwyzej pojde pracowac na kase, albo do baru lub hotelu. na to tz ze bede miliony zarabiac! I tak mi sie przykro zrobilo ... on ma pieniadze, studiuje na uw prawo wiec zawod tez bedzie mial za***isty. ale no nie kazdy bedzie zarabiac kokosy tak ?! nie kazdy posiada taka wiedze... I tak sie na niego wkurzylam ze poprosilam aby odwiozl mnie do domu.

W samochodzie jeszcze mnie zaczepial, laskotal co by mi humor poprawic, a ja sie z tego wszystkiego rozplakalam ... Bo normalnie juz nie moglam! Nie mam pasji. Nie mam hobby. Nie mam zadnych zainteresowan ktore moglabym wiazac z przyszloscia ... No nic!

Jestem taka beznadziejna...
nie jestes beznadziejna, gÓpku ja w sumie mniej wiecej (bardziej mniej) wiem co bym chciała robić w przyszłości, szkoda tylko że nie ma studiów w dokladnie tym kierunku

Cytat:
n

Kredzia - ja na razie to też nie jestem pewna niczego. wiem tylko, że na 100% chcę zdawać rozszerzony wos i polski, bo jestem humanistką, a już np. z historią za nic w świecie nie dałabym sobie rady. jestem pewna też podstawy matmy. nad angielskim nadal się zastanawiam.. nie wiem czy brać pp czy pr..
a studia to jedna wielka katastrofa. nie wiem czego chcę. nie mam sprecyzowanych planów i nie wiem jak to będzie. zastanawiam się nad miliardem kierunków. socjologią, administracją, europeistyką, zarządzaniem, stosunkami międzynarodowymi... w zeszłym roku jeszcze byłam bardzo pewna dziennikarstwa, ale ludzie zaczęli mi odradzać ten kierunek. podobnie jak stosunki międzynarodowe.. mówią, że po tym nie ma przyszłości.
nie wiem co chcę robić w życiu..
czemu odradzaja dziennikarstwo ?

Cytat:
Napisane przez Indi _ Pokaż wiadomość
Cholera no! Chciałam z Wami popisać, ale burza u mnie straszna, więc wyłączam neta Malinka streść mi o co chodzi z tą pseudoprzyjaciółką i po co ona Ci coś tam wypisywała ok?

Jak będę miała czas to nadrobię wszystko Kurde no Yeska napisz mi kiedy i gdzie jedziecie nad te morze! Albo napisałaś tylko nie znalazłam tego jeszcze
jedziemy do Pobierowa w Piątek a Wy?

Cytat:
Ja pie*dolę ;(
Słuchajcie... strasznie się pokłócilam z TŻ'tem na gg i przez tel. - właśnie przez to, że ta "przyjaciółka" napisała... on jej strasznie nie lubił i w sumie przestałyśmy się spotykać właśnie wtedy kiedy ja miałam swoje początki z TŻ... ale nie myślcie, że to przez niego i wgl, raczej dzięki niemu. Ja nie jestem teraz do niej wrogo nastawiona ale nie zamierzam odnawiać przyjaźni... Ona pisała, że przez chłopaka musiała chodzić do psychologa bo miała załamanie psychiczne (ale nadal z nim jest- głupia), że szkoda, że nasza przyjaźń się tak skończyła, że ona o mnie nie zapomniała... bla bla bla

TŻ pisał, że ona mi znowu mydli oczy, że może znowu będzie wielka przyjaźń... NIE POZNAJĘ GO ; ( jestem tak zaskoczona, że aż nie wiem... chce mi się płakać ale z tego zdziwienia to nawet się nie popłakałam... Wiecie co on mi napisał?! No jestem w szoku normalnie nigdy nie byłam w takim szoku, serio... "Nie odzywaj się do mnie, rozumiesz, nie chce Cię widzieć" ... i poszedł z gg ; (
Co ja mam robić ! Boże... ; (
ale strasznie się zachował!! przecież to nie Twoja wina że ONA napisała...

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
że idę w ślady E., że wróżka mówiła, ostrzegała.. takie głupie gadanie, które w ogóle mi nie pomaga ;|
tym bardziej, że NIE JESTEM W CIĄŻY ;//. a przynajmniej o niczym nie wiem ;///.
K. powiedział tylko tyle, że pogadamy na ten temat jutro.. ;//

najelpiej w takich sytuacjach ignorować mamę mogłaś jej nie mówić tego co Ci wtedy wróżka wywróżyła i że Ci sie okres spóźnia, matki zawsze panikują. nawet moja tylko że ona raczej to chyba mówi żeby sie ze mną podroczyć i mnie powkurzać i odciągnąć od seksu, którego nie uprawiam, ale ona myśli że uprawiam no nie wiem o co jej chodzi

Cytat:
Moja wychodzi do koleżanki ja tz przychodzi.

ey żadna sie nie zaiteresowała Tym, że celibat przerwałam;(

Wher is yes?
jestem !

Cytat:
z TŻem..
własnie

Cytat:
aaa.
szalona.
szaleńczo zakochana! dzisiaj taki super dzień spędziliśmy..
Stary 2010-08-24, 00:29   #2406
oluskaaa922
Zakorzenienie

Cytat:
dzienks, ale teraz tak właśnie patrzę że mam jakieś uda szerokie
ii w ogóle nie mam żadnego zdj z przodu a byście zobaczyły mój kartoflany nos i krzywe oczy, same byście przyznały :/

noo a ja takich sama nie umiem zakręcić i mam takie raz na ruski rok

hahaha też się z tego zdj ryłam ;d
a czego uzywasz do wlosow? boo masz noo eleganckiee..:d
noo nos to ja po tych zdjeciach juz widze jaki masz.. nie wiem jak sie pokazujesz wgl z takim.. :/

Brzydalu głupii!! Śliczna jesteś!
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:29   #2407
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

ale wy piszecie... ;p
Cytat:
ale poracha
Cytat:
mi to różnicy nie robi, bo i tak mam problemy ze snem
to lepiej to ogarnij, bo kiedyś miałam to potem miałam straszne problemy;p na początku jest ok dajesz rade nawet jak krótko spisz, ale na dłuższa mete ni dy ry dy
Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
pewnie zostałyście podmienione

Cytat:
jestem w****iona.

w****ia mnie fakt ze niedlugo szkola, ze za rok matura.

a jeszcze bardziej w****ia mnie fakt ze nie wiem gdzie na jakie mam isc studia ... ;/

kompletnie nie mam celu w zyciu. i nie potrafie go sobie wyznaczyc ;/ a tym bardziej dazyc do jego zrealizowania ;/
ja to samo w tym roku pisze mature... a nawet nie wiem co wybrać ;( kurde jeszcze poszlam na biol-chem a teraz wiem ze dla mnie odpowiedni byłby mat-fiz... ale co teraz juz za późno

zaczynam sie coraz bardziej obawiać ;/ nie wiem co mam robic;/
Cytat:
jeszcze chwila i mnie przekonacie

no nasza jest ładna

ej laski
byłam z mamą na zakupach a tuuu... mój ow (bo on pracuje w galerii, a moja mama gdzie indziej ale to jedna firma). No i poszłyśmy tam pogadać z tymi pracownikami, a tu on się wychyla zza drzwi iii do mnie uśmiecha nie do mojej mamy tylko do mnie ! ;d
ii mówi 'Monia..' (nie Monika tylko Monia.. tak zdrobniale ) nooo i zagadał do mnie iiii tak patrzał w oczy, mama gadała z innymi a ja właśnie z nim ale ej w ogóle na cycki się nie patrzał, to dziwne bo każdy facet na cycki czasem przypadkowo spojrzy, nawet mój własny brat a on nie, jestem dla niego aseksualna bo jestem córką kol z pracy?
e tam aseksualna chciał dobrze wypaść, a nie ze odrazu na cycki;p ciesz sie ze w oczy ci sie patrzył ;p
Cytat:
Nom dokladnie, jesszcze Asiek jest z nami

ale no naprawde. leze sobie dzisiaj z tz i mowie ze sql niedlugo i matura ...
mowie ze sie boje i w ogole. i mowie ze najwyzej pojde pracowac na kase, albo do baru lub hotelu. na to tz ze bede miliony zarabiac! I tak mi sie przykro zrobilo ... on ma pieniadze, studiuje na uw prawo wiec zawod tez bedzie mial za***isty. ale no nie kazdy bedzie zarabiac kokosy tak ?! nie kazdy posiada taka wiedze... I tak sie na niego wkurzylam ze poprosilam aby odwiozl mnie do domu.

W samochodzie jeszcze mnie zaczepial, laskotal co by mi humor poprawic, a ja sie z tego wszystkiego rozplakalam ... Bo normalnie juz nie moglam! Nie mam pasji. Nie mam hobby. Nie mam zadnych zainteresowan ktore moglabym wiazac z przyszloscia ... No nic!

Jestem taka beznadziejna...
wiesz co.. czasami tez tak mam.. kurde mój tż niby tylko technikum skonczył, matury nawet nie ma... ale kurde chce teraz iść do szkoly, ma cele, marzenia.. ma zarąbiste hobby, które go pochłania.. a ja nic.. czasami jak tak o tym pomyśle to czuje sie beznadziejnie

w sumie kreci mnie dużo rzeczy.. ale kurde w dzisiejszych czasach świat opiera się głównie na pieniążkach...;/
dlatego nie wiem czy nie pojde na studia zaoczne.. zeby móc zarabiać, zrobic prawko, jeździc sobie autkiem, miec pieniążki etc...
Cytat:
Ja pie*dolę ;(
bedzie dobrze z tż wszystko się wyjasni, on po prostu bardzo cie kocha i nie chce cie stracić, nie chce zeby ktoś tobą manipulował

kredzik- teraz to mnie zdołowałaś;( mogłąś mi tego nie przypominać
Stary 2010-08-24, 00:30   #2408
eMCe
Wtajemniczenie

dziewczyny telefon mi pada , obraz nagle zanika i sie wylacza
jak znowu go włacze, to chwile pochodzi i jest to samo
mielyscie taki problem ???

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:31   #2409
oluskaaa922
Zakorzenienie

sprobuj wyjac i wlozyc baterie.. i naladuj go porządnie..
a naiwność bierze górę nad podświadomością.
oluskaaa922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:32   #2410
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

22 osoby przegladają wątek:O nieźle

patr00- lustro ft. tetris, esdwa <3 powiem tylko tyle ze to jest jedna z najpiękniejszych piosenek jakie kiedykolwiek słyszałam
Stary 2010-08-24, 00:32   #2411
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
A ja chodzę, też do kościoła tylko dlatego, że rodzice tak chcą, bo oni chodzą i ja też mam. Trudno, chodzę do tego kościoła, ale mam na to swój sposób, całkowicie się wyłączam, myśle o swoich sprawach i się wyciszam i nawet nie wiem kiedy jest po mszy
Ja ostatnio byłam w Zamościu w kościele i zasnelam na kazaniu
Autentycznie!

Cytat:
dodałam!
sorry za emo foty ale nie ma mi kto zrobić, a sama innych nie umiem
i sorry że bez spodni na tym z body ale rano zrobiłam i mi się nie chciało zakładać
Na 2. focie Twojej japy jest Wielki Głód w tv! Fajnie wyglądasz, a body super. Skąd?!
Stary 2010-08-24, 00:32   #2412
yes
Zakorzenienie

emodziecko - nienawidze Cie, zaje*iste body, włosy i białe zęby!

czego używasz do włosów że są takie zadbane i długie?

jaa, masakra, piękne są
Stary 2010-08-24, 00:33   #2413
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
jej to szczerze zazdroszczę, też bym tak chciała. Przynajmniej 2 tygodnie. Tydzień zawsze mamy jak mam okres, albo coś Ale brak mi silnej woli jak tak na niego patrzę

Dziewczyny prawda jest taka, że po prostu nie umiemy zadowolić się tym co mamy. Mamy faceta są problemy, nie mamy go jeszcze gorzej. Czasem chcemy być samotne, a czasem chcemy mieć się do kogoś przytulić. Musimy zacząć doceniać swoje życie, bo zostaniemy cholernymi pesymistkami

heh bo jest czego zazdrościć.Ale nasza przerwa była spowodowana tym, że odstawiłam tabletki.Bo ginekolog mi kazala. I znów zaczęłam bra.Co prawda chciałam jeszcze dlużej go pomeczyć ale nie wytrzymałam i sie praktycznie rzuciłam na niego

Autentycznie tak źle i tak nie dobrze,

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-08-24, 00:33   #2414
AleksisM
Raczkowanie

GG do AleksisM

ojej już tak późno, dobra zbieram się do łózka, dobranocka

Olejmy wszystko, liczy się tylko to co
teraz,
Ty jesteś blisko, więc mogę nawet dziś
umierać!

60kg->58->55->54->53

AleksisM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:34   #2415
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
włóż kawałek papieru miedzy klapke a baterie moze nie styka dobrze
Stary 2010-08-24, 00:34   #2416
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:
a czego uzywasz do wlosow? boo masz noo eleganckiee..:d
noo nos to ja po tych zdjeciach juz widze jaki masz.. nie wiem jak sie pokazujesz wgl z takim.. :/

hahah nie no poważnie! wiem że z profilu wygląda normalnie, ale jak jest zdj na wprost to jest normalnie kartoflany, jakiś dziwny jest mega ;d

hm do włosów to pianki: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...raobjetosc.htm
i tego serum: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...sive-Serum.htm

i od czasu do czasu jakaś tam maska.. no i szampon do włosów jakiś 'dziecięcy'
Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
e tam aseksualna chciał dobrze wypaść, a nie ze odrazu na cycki;p ciesz sie ze w oczy ci sie patrzył ;p
noo on ma takie cudne te oczy, bo włosy ma ciemne a oczy błękitne mrauuuu
Stary 2010-08-24, 00:36   #2417
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:

Może wyświetlacz Ci pada.

Yeska rozdziewiczyłaś się?

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-08-24, 00:37   #2418
EMdz
Zakorzenienie

dzięki dziewoszki

Yesko wcale nie takie piękne, bo końcówki są poniszczone po lecie - plaża itd.
używam tego co pisałam olusce przed chwilą no i jak mam jakieś zniszczone końcówki to robię przegląd i pojedynczo je podcinam, co zobaczę rozdwojoną to ciach ;d czasochłonne ale pomaga, teraz znów muszę to zrobić ale mi mama nożyczki zgubiła

Lily- body z zary z przeceny za 39 z 99
Stary 2010-08-24, 00:39   #2419
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Oprogramowanie.
Stary 2010-08-24, 00:39   #2420
maalinkaa8
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Może ta koleżanka chce Was specjalnie skłócić. Mówie Ci, skoro JUŻ się nie przyjaźnicie, to out z nią!!!!!!

Twój tż zachowuje sie pojdejrzanie. Może ma słabe nerwy. Nie odzywaj sie już dzisiaj ani jutro do niego, dopóki sam się nie odezwie pierwszy. Wiem, że to trudne, ja nie mam silnej woli i zaraz bym dzwoniła, ale to bez sensu, może Tobie się uda przeczekać te kilka/ kilkanaście godzin...
za późno :P napisałam mu już 2 smsy :P

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
ale strasznie się zachował!! przecież to nie Twoja wina że ONA napisała...
nie chodzi nawet o to, że napisała ale że pewnie teraz będziemy znowu "przyjaciółkami" wg niego...

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
bedzie dobrze z tż wszystko się wyjasni, on po prostu bardzo cie kocha i nie chce cie stracić, nie chce zeby ktoś tobą manipulował

idę spać dziewuszki Dziękuję za dobre słowa

Wiem, że jak każda kobieta, mam więcej siły niż na to wygląda.
maalinkaa8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:40   #2421
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Może wyświetlacz Ci pada.

Yeska rozdziewiczyłaś się?
nie no coś Ty

Cytat:
dzięki dziewoszki

Yesko wcale nie takie piękne, bo końcówki są poniszczone po lecie - plaża itd.
używam tego co pisałam olusce przed chwilą no i jak mam jakieś zniszczone końcówki to robię przegląd i pojedynczo je podcinam, co zobaczę rozdwojoną to ciach ;d czasochłonne ale pomaga, teraz znów muszę to zrobić ale mi mama nożyczki zgubiła

aa ok men
Stary 2010-08-24, 00:41   #2422
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

Cytat:
czemu odradzaja dziennikarstwo ?
bo to jest kierunek bez przyszłości. do radia czy telewizji rzadko przyjmują ludzi po studiach dziennikarskich. ważniejsza jest wiedza, dlatego chętniej przyjmują ekspertów, ludzi po konkretnych studiach typu: socjologia, prawo czy historia. jeśli umiesz pisać to musisz mieć wiedzę, żeby to wykorzystać
Cytat:

Stary 2010-08-24, 00:42   #2423
EMdz
Zakorzenienie

ja też tak słyszałam o dziennikarstwie
Stary 2010-08-24, 00:43   #2424
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

Tak myślałam! Byłam tam ostatnio i było fajne body (albo gorset, już nie pamietam) za 29.99 z 89 przecenione, mój rozmiar, podobalo mi sie jeszcze zanim przecenili, ale nie kupiłam, teraz w sumie żałuje, bo moglabym takie mieć. Mam gorset ale fioleowy z koronka. Od tż dostałam. Tylko majtki od kompletu mi wcięło

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-08-24 o 00:45
Stary 2010-08-24, 00:44   #2425
eMCe
Wtajemniczenie

Naładuje i poprobuje z tym papierkiem ...
Może i wyswietlacz pada, albo przez to rozsuwanie sie cos zrobilo ;/ głupie telefony

"Miłość jest bezcenna, eskapizm to pułapka"

eMCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:46   #2426
Lolja
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no coś Ty

aa ok men

Kurcże.! Bo ja czekam na to;p

Cytat:
ja też tak słyszałam o dziennikarstwie

po dziennikarstwie możesz w lokalnej gazecie pisać.

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
Naładuje i poprobuje z tym papierkiem ...
Może i wyswietlacz pada, albo przez to rozsuwanie sie cos zrobilo ;/ głupie telefony

To rozsuwany?
moja kuzynka miała coś podobnego z rozsuwanym i okazalo sie , że jej klawiatura i wyświtlacz sie nie laczą jakieś kabeli poszly w środku czy coś

.

Krzyś:

Nasze Maleństwo:
Stary 2010-08-24, 00:47   #2427
EMdz
Zakorzenienie

w ogóle widziałam dziisaj fajne buty na obcasie botki jesienne iii teraz nie iwem czy kupić czy czekać aż większy wybór będzie... mam taki dylemat z tym zawsze pff :P
a w ogóle to miałam nie kupować butów na obcasie alee jednak kupię
Stary 2010-08-24, 00:47   #2428
Miss Dramatique
Zakorzenienie

GG do Miss Dramatique

kurde, musiałam zmienić przeglądarkę na internet explorer, bo mi moja kochana mozilla szwankuje
Stary 2010-08-24, 00:47   #2429
Enticing92
Wtajemniczenie

ej czemu jak juz 2 raz ktoras linka do demotow wyslala to wchodze i pisze ze nie ma takiego?
Enticing92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 00:48   #2430
EMdz
Zakorzenienie

mi mozilla nigdy nie szwankuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości