Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 10:08   #3721
sudenly
Zakorzenienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

hej hej Dukaneczki Boże ile na mnie czyhało pokus przez ten weekendprzyjechał mój Tż po ponad 3 tyg nieobecności no i zjechała się rodzinka...no i zaraz winko wódeczka piwko no i żarełko a najbardziej to mnie korciło żeby zjeść ciasto....i.....nie zjadłam.powiedziałam sobie że nie po to się męczę żeby teraz pękać.wytrwałam mimo, że język mi prawie do tyłka uciekał....a waga u mnie zatrzymała się w miejscu.dziś ostatni dzień warzyw, ale chyba po proteinach sie cos ruszy????

P.s gratuluję wszystkim spadków

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:11   #3722
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Basienka27 Pokaż wiadomość
Witam ja juz powoli głupieje powiedzcie mi czy jak jestem na II fazie to będąc na PP jem tylko to co na I fazie otreby same ale nie ze skrobią? a jak jestem na PW to moge robic te placuszki itp ze skrobi?i na PW mogę jesc te granulowane serki?Niestety nie mam dostępu do ksiązki wiedzę mam tylko z forum itp. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Książki są w pierwszym poście tego wątku i możesz je ściągnąć na dysk i przeczytać w komputerze. Na drugiej fazie obojętnie czy PP czy PW możesz piec placuszki otrębowe, może się tam pojawic skrobia, ale możesz zjeść 1 łyżkę skrobi dziennie - więc jesli w przepisie są np. 4 łyżki, to całe danie dzielisz na 4 dni. Najlepiej wybierać przepisy bez skrobii - są takie. Mieszasz jajka z otrębami (możesz je zmielić w młynku, albo i nie) z odrobiną mleka, albo jogurtu, albo serka homo, ciut słodziku, czasami proszek do pieczenia i masz w zależności od składników na teflonie racuchy, naleśniki, albo gofry z gofrownicy, a jak nie dasz słodzika, to może to byc placek pod pizzę.
Serki granulowane - chodzi Ci o wiejskie? możesz jeść codziennie, same, ze słodzikiem np. w naleśniku, z tuńczykiem, z jajkiem, z ogórkiem.
Cytat:
Napisane przez anndziax Pokaż wiadomość
witam wszystkie Dukanki
po pierwsze - wizualizacja przeddietowa faktycznie czaruje, bo rano miałam na wadze 0,5 mniej niż wczoraj
gratuluję
Cytat:
Napisane przez ora73 Pokaż wiadomość
Od 12.08.2010 minus 8 kg bez głodu
Pozdrowionka!
Zatkało mnie. Nie wiedziałam, że można tak szybko.

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Dziękuję, momentami było naprawdę ciężko! Zwłaszcza jak zrobiłam setkę kopytek dla rodzinki i nie tknęłam ani sztuki a tak pachniały polane masełkiem! Rzuciłam się wtedy na wieśniaka z tuńczykiem Tak więc laski , DA SIĘ!

Co do kuponów, to kupujesz na stronce, przelewasz kasę - tak jak teraz na allegro się płaci kilkoma kliknięciami dosłownie i przychodzi Ci na maila info że masz do wydruku kupon z kodem i one zwykle są ważne ok. 3 mcy. Ja skorzystałam jakiś czas temu z fryzjera i pedicure i nie było to zrobione na "odwal się" - wręcz postanowiłam i bez kuponu wrócić do tego miejsca za jakiś czas tak mi się spodobało A kupony to zniżki zwykle o 50% na usługę lub pakiet usług, albo na potrawy/napoje z menu fajnej knajpy. Mój TŻ kupił śmiesznie tanio kompleksowe mycie samochodu
Mam ten sam ślinotok jak robie rodzince pierogi z jagodami, ale też się im nie daję.
Dzięki za wyjaśnienie
Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
jak sie zalogujesz to widzisz oferte ze swojego miasta. co jakis czas inna. jak kupisz, placisz karta, paypal albo przelewem, jak jest koniec oferty to dostajesz bon na maila, drukujesz i idziesz wykorzystac
Dzięki za wyjaśnienie

rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:13   #3723
ora73
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
8 kg w 12 dni??
Ups, oczywiście 12.07.2010 Ten 12.08 to mam w głowie zakodowany, bo w tym roku mieliśmy z moim TŻ 15 rocznicę ślubu
Sorki za pomyłkę
ora73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:15   #3724
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
są takie ćwiczenia 8 min legs z tej serii są też na brzuch- fajne i szybko się je robi. nie męczysz się zbytnio, a mięśnie pracują ciężko

tu znajdziesz te ćwiczenia, bliżej końca strony a na 1 stronie są 3 pozostałe, na ramiona, plecy i streczing mam nadzieję, że się przyda
Dlaczego ja nie widzę stronki

Stary 2010-08-24, 10:16   #3725
ValancyStirling
Raczkowanie

melduje sie po wycieczkowym weekendzie
Niestety z dietka bylo male zawalenie2x kanapka wpadla i jeden lod smietankowy z automatutak to jest jak sobie czlowiek salatki nie zrobi a jedzie w trase 600km w jeden dzien
Porcelanke zaliczylam za to 3razy!w sobote3razy w niedziele!3razy wczoraj!
Stary 2010-08-24, 10:17   #3726
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Ups, oczywiście 12.07.2010 Ten 12.08 to mam w głowie zakodowany, bo w tym roku mieliśmy z moim TŻ 15 rocznicę ślubu
Sorki za pomyłkę
A skoro rocznica to wybaczamy pomyłkę
Teraz bez obaw gratuluję
Życzę kolejnych udanych dłuuuugich lat razem

Stary 2010-08-24, 10:19   #3727
luciferangel
Przyczajenie

Witam Was drogie dziewczynki! Coś mnie wczoraj tchnęło... i tym sposobem jestem dziś 2 dzień na Dukanie. Mój cel to piękna figura do końca tego roku. Mam nadzieję, że dzięki Wam będzie mi łatwiej. Moja główna zmora to boczki, zatem jak macie jakieś cenne rady na te "dolegliwośc" to bardzo poproszę Marzy mi się też zarys krateczki na brzuchu... dlatego razem z dietką robię a6w.
Więc startuję: 173cm wzrostu, 72kg. Cel: zobaczyc cyferkę poniżej 60kg

No to chudniemy:
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59
start: 24.08.10r.
luciferangel jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 10:22   #3728
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
ja juz tez powoli wymiękam
ale daje rade, bo jedzenie dukanowe mi pasuje i wiem ze bede tak juz jadła... heheheno ale te 3-5 kg jeszcze mniej to by mnie uradowalo... chociaz wiele osob mowi mi zebym juz sie nie odchudzala a tam! jak sie odchudzac to RAZ A PORZADNIE!!!!!
Cześć nie przechodź na III faze dopóki nie schudniesz tego co chcesz. Ja przeszlam z myślą że na III jeszcze schudnę i się zdziwilam. przybrałam kilogram i nie potrafię go zgubić. Wszystko jem wg przykazań i waga wzrosła. Moze to @(brak od 50 dni) ?? Na III nie moge opanowac swojej woli, na II wytrzymałam ponad 3 miesiace bez najmniejszego grzeszku. Chyba te węglowodany dają o sobie znac i sie jeszcze bardziej jesć chce. Pozdrawiam
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:25   #3729
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
Sorki za pomyłkę
No to i tak super, ja 8 kg od 29.06
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:26   #3730
Basienka27
Raczkowanie

Rumcia 1 dziękuję bardzo za wyjaśnie))
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:27   #3731
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Dlaczego ja nie widzę stronki
musisz kliknąć na słowo TU przed wyrazem znajdziesz i cię odeśle do stronki

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:29   #3732
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
byłam obrzydliwie nie miła, co zdarza się bardzo bardzo rzadko, trzeba sobie mocno na to zapracować a że pani zrobiła to pod moim adresem w najbardziej perfidny sposób, to miała zwalony dzień do końca
bardzo dobrze, że byłaś niemiła, głupia baba pewnie się chciała wyżyć! Szkoda tylko, że Twoim kosztem..

Cytat:
oj u mnie to tez idzie jak krew z nosa
mam nadzieje ze to KIEDYS do cholery sie ruszy
lesia pewnie, że się ruszy! Niedługo zaliczysz takie spadki, jakich jeszcze do tej pory nie miałaś

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość
ja chyba też zacznę - już się do niej zbieram kupę czasu a teraz mam mobilizację przez dukana
noo to zaczynaj w grupie raźniej!

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość

Co to ma być za marudzenie?? Ładnie mi tu proszę dukać bo jak nie to i Przecież robimy to dla siebie, więc nie ma co się oszukiwać, tylko trzeba spiąć te nasze cztery chudziutkie literki i ładnie trzymać się zasad a potem... nie odchodzić od lustra bo się napatrzeć nie pójdzie jakie to my śliczne, cudowne, seksowne
idealnie powiedziane

Cytat:
Napisane przez sudenly Pokaż wiadomość
hej hej Dukaneczki Boże ile na mnie czyhało pokus przez ten weekendprzyjechał mój Tż po ponad 3 tyg nieobecności no i zjechała się rodzinka...no i zaraz winko wódeczka piwko no i żarełko a najbardziej to mnie korciło żeby zjeść ciasto....i.....nie zjadłam.powiedziałam sobie że nie po to się męczę żeby teraz pękać.wytrwałam mimo, że język mi prawie do tyłka uciekał....a waga u mnie zatrzymała się w miejscu.dziś ostatni dzień warzyw, ale chyba po proteinach sie cos ruszy????
moje gratulacje! Tyle pokus a Ty bez grzeszków wytrwałaś! brawo

Cześć Kochane!

Ja dzisiaj mam wolne Wstałam rano, od razu z uśmiechem na ustach dzięki temu, że znów jestem na Dukanie, znów dbam o siebie, jedzenie nie ma nade mną przewagi! Jak miałam ten spadek formy, co jedzenie wygrało, to byłam jak jakaś chora, nie mogłam normalnie usiedzieć, bo cały czas myślałam co by tu zjeść.. nieładnie a teraz, spokojnie jem, to co mi wolno i czuję się świetnie!
Dziś na śniadanko zrobiłam sobie placki otrębowe w wersji z opiekacza do tostów-pycha
wytrwałości!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:41   #3733
sudenly
Zakorzenienie

oj ja miałam to samo.jak nie byłam na diecie to tylko sie kręciłam zeby cos przekasic

If You're Going Through Hell, Keep Going

sudenly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:50   #3734
ora73
Przyczajenie

Cytat:
A skoro rocznica to wybaczamy pomyłkę
Teraz bez obaw gratuluję
Życzę kolejnych udanych dłuuuugich lat razem
Dziękuję
Moja rodzinka, czyli TŻ+2 dzieciaków różnej płci to całe moje szczęście, wiadomo - w życiu różnie bywa, u nas też nie zawsze kolorowo, ale doceniam to co mam - zwłaszcza jak przychodzą takie rocznice
A może ta moja pomyłka to jakaś podświadomość - bo spadek byłby super!!! Ale nie -w tym tempie i w moim przypadku to zbierałabym mój biust z podłogi
ora73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:55   #3735
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
musisz kliknąć na słowo TU przed wyrazem znajdziesz i cię odeśle do stronki
Wciskałam na to słówko i widzę napis
Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.

Stary 2010-08-24, 10:55   #3736
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
oj ja miałam to samo.jak nie byłam na diecie to tylko sie kręciłam zeby cos przekasic
noooo i ja tysz tak miałam a ja zrobiłam bła bo se zrobiłam kilka kuluń z otrębami kakao i mleczkiem w proszku i jem jedną dziennie i zauwazyłam ze jak na wage wchodze rano i nie soada mi nic lub spada mało to odrazu kulka w japkę i do pracy... eh tak na pocieszenie wypierdacze dziś t5e 3 ostatnie kulunie niech ich tam nie ma i do grzechu mnie nie namawiają piczosławy jedne...
musze schuść muszę schuść

bloguję
http://mamsmaczek.blogspot.com/
lukrecja_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:55   #3737
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Ostatnio próbowałam tego sera tescowego i przyznam że sernik był taki leciutki i piankowy No i był płaski jak naleśnik ale mi to wcale nie przeszkadza :P Zjadłam go ze smakiem Tylko jeszcze tych E na etykiecie nie rozszyfrowałam a coś czytałam że tam są zagęstniki mam nadzieję, że nie skrobia

Na uda to jest na siłowni taka fajna maszyna a la fotel ginekologiczny ;P Tak się nogi składa i rozkłada - daje popalić na większym obciążeniu. A do domu to jest lżejsza wersja tego - motylek http://allegro.pl/item1185111691_agr...wiczen_jy.html - nadaje się też do ćwiczenia ramion. Tanie lekkie i spełnia swoje zadanie jeśli ktoś chce ćwiczyć w domu
mam w domu dwa wiaderka to sprawdze te E w necie... dam znac wieczorkiem. a ten motyl to mi sie podoba... myslisz ze to cos da?
bo podoba mi sie to w nim, ze mozna siedzac na kompie cwiczyc, albo ogladajac z dzieckiem bajke... nie trzeba specjalnie wlazic na maszyne...
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:57   #3738
broadwaydream
Wtajemniczenie

Dobry dzionek! Dziś na śniadanko pizza pożarta (tak o niej marzyłam, że zupełnie zapomniałam o białkowości sniadania, ale to pierwszy taki grzech od początku dukania, więc nie jest źle no i popiłam ciepłym napojem). Lada dzień koniec wolnego, wyjezdzam, więc nie będę się juz raczej tak często udzielać, ale napewno wpadać raz dziennie sie postaram!
Gratki spadków kochane i dużej motywacji wątpiącym

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
O tym to sobie nawet nie chce myslec, ani wyobrażąc tego, bo mi ciary po plecach idą brr

faktycznie od razu jakoś nabrałam sił, a przedwe wszystkim najbardziej to motywuje wiara we mnie więc dzięki bez was dziewczyny to chyba byłoby niemożliwe!!
Aż odniosłam to do siebie i automatycznie dostałam takiego kopa na rozpęd, że aż miło

Cytat:
Napisane przez sonia26 Pokaż wiadomość
Cześć nie przechodź na III faze dopóki nie schudniesz tego co chcesz. Ja przeszlam z myślą że na III jeszcze schudnę i się zdziwilam. przybrałam kilogram i nie potrafię go zgubić. Wszystko jem wg przykazań i waga wzrosła. Moze to @(brak od 50 dni) ?? Na III nie moge opanowac swojej woli, na II wytrzymałam ponad 3 miesiace bez najmniejszego grzeszku. Chyba te węglowodany dają o sobie znac i sie jeszcze bardziej jesć chce. Pozdrawiam
Dzięki za rady Sama myślę, żeby najpierw zrzucić do tych 60 i przejść na dukana, ale ostatnio tak mi tempo zwolniło, że boję się, że kolejne 10kg zajmie mi pół roku (papcio dukan kazał mi wazyc 66.7 acz nie chcę się zgodzić na taką wagę, a zauwazylam ze przy 70 tempo mi ześlimaczało). Nic, zobaczymy, ile wytrwam, mam chociaż nadzieję, że na tej III nie przytyję.
Zycze wytrwałosci i szybkiego wskoczenia na IV ze stałą wagą!
Stary 2010-08-24, 10:59   #3739
zlotqo
Zadomowienie

hello
eh moja pani szklana jest jakaś niezdecydowana ostatanio... dzisiaj pokazała znowu wzrost.... co prawda tylko o 100 g. ja to chyba nie zobaczę 71.
nie wiem, nie jadłam budyniu ani nutelli... a tu wzrost pierdzielę dziś nie będę sobie odmawiać przyjemności, niech się goni gupia szklanucha!
no, teraz grzecznie jem placki z szynką. wypiję kawę i o, wcale a wcale nie będę się przejmować!

a tak wogóle to dziś mam rocznicę zaręczyn pierwszą ciekawe czy mój TŻ coś wymyśli.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

jak pisanko ? ile naskrobałaś?
pisałam do 2 w nocy. zostało mi jakieś 15 stron + wstęp i zakończenie. mam nadzieję że do jutra skończę

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 10:59   #3740
lukrecja_25
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
mam w domu dwa wiaderka to sprawdze te E w necie... dam znac wieczorkiem. a ten motyl to mi sie podoba... myslisz ze to cos da?
bo podoba mi sie to w nim, ze mozna siedzac na kompie cwiczyc, albo ogladajac z dzieckiem bajke... nie trzeba specjalnie wlazic na maszyne...
ja mam tego motylka nawet dwa i nie ćwicze gdyż ponieważ mnie to jak ściskam go to napinają mi się mięśnie krocza dosłownie krocza i mnie boli piczka haha seryjnie wiem że to dziwne i śmieszne ale niestety tak jest hahaha nie będę więc tego używać bo mi jeszcze takla wielka buła na kroczu urośnie bo mi się mięsień łechtaczkowy rozbuduje zanadto haha i będę mieć większy ogon niż TŻ

bloguję
Stary 2010-08-24, 11:00   #3741
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Dziś na śniadanko zrobiłam sobie placki otrębowe w wersji z opiekacza do tostów-pycha
wytrwałości!
A jak to robiłaś w opiekaczu?

Stary 2010-08-24, 11:02   #3742
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
Wciskałam na to słówko i widzę napis
Oops! This page appears broken. DNS Error - Server cannot be found.
hhhmmmmm

to dam jeszcze raz

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:06   #3743
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

witam się w kolejnej części
wróciłam z urlopu i od 14.07 jest mnie mniej o 6kg z czego bardzo się cieszę Po tygodniowym wyjeździe ( w tym 1 dzień grzechu) myślałam że przybyło mnie,a le mimo wszystkow sumie -500g, czyli nie tak źle. Wchodzę w tryb 4+3 bo tak mi będzie teraz wygodniej
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:07   #3744
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
ja wychodze z załozenia ze nawet popracowac miesiac ale potem "cos: w cv wpisujesz:P hehehea dodatkowe 900zl Wam sie nie przyda?? hmm? moze dlatego JA bym sie zgodzila na prace, bo akurat jej nie mam..... i chcialabym miec taka kasiorke w portfelu
Popieram. Ja wprawdzie pracę mam, niejedną nawet ale w takiej sytuacji jak Twoja, to co Ci szkodzi? Nie masz nic do stracenia. Szukać możesz pracując u koleżanki - nie ma przeszkód wg mnie. A 900zł drogą nie lata.

Cytat:

P.s gratuluję wszystkim spadków
za utrzymanie silnej woli, wiem ile to kosztuje wysiłku

Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
Sprawdź bo jestem strasznie ciekawa, a żadnego opakowania nie mam akurat Co do motylka to moja koleżanka tego używała i wiadomo, że mięśni niewiadomo jakich sobie nie wyrobiła bo na udach coś zrobić to jest masakra, już prędzej klata urośnie... ale za to miała te udka jędrne. Moim zdaniem lepszy taki motylek niż nic, bo przecież szpagatów nie będziesz robić...ostatecznie możesz oprzeć stopę o blat i robić skłony to niej i do tej co stoi na ziemi na przemian. To też trochę daje, no ale przy kompie to się tak nie da za bardzo
Stary 2010-08-24, 11:07   #3745
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zlotqo Pokaż wiadomość
a tak wogóle to dziś mam rocznicę zaręczyn pierwszą ciekawe czy mój TŻ coś wymyśli.

pisałam do 2 w nocy. zostało mi jakieś 15 stron + wstęp i zakończenie. mam nadzieję że do jutra skończę
Ty zaplanuj kolację i miło spędźcie wieczór. Miłej zabawy.

No, widzę, że już końcówka pracy. Nie odpuszczaj.

Stary 2010-08-24, 11:08   #3746
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
A jak to robiłaś w opiekaczu?
a normalnie jak placki- 3 lyzki otrebow, jajko, curry, dwie łyżki sera białego i siup na rozgrzany opiekacz. Zamknęłam i trzymałam ok. 10-15min i gotowe
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:10   #3747
lukrecja_25
Wtajemniczenie

a tak w ogóle to byłam wczoraj w osraju i przymierzałam zajefajną sukienkę którą juz kiedyś mierzyłam i nosze sie z zamiarem kupna ale przed dietą mierzyłam rozmiar 40 a to tak jak 42 zwykłe bo te osrajowe rozmiary jakies du że są i była ciasna i wyglądałam jak baleron a teraz poszłam wczoraj i zmierzyłam 38 i była lużna i normalnie 36 będę musiała kupić ale czaaaad poprosiłam panią o odłożenie mi jej na tydzień hłe hłe hłe i za tydzień przyjde i zmierze to 38 jeszcze raz sie okaze za duże to se wezme 36 i bede miałą piękną kiecunię h9i hi hi kuffa no ja takiego rozmiaru to juz 5 lat nie widziałam hahahahah

bloguję
Stary 2010-08-24, 11:10   #3748
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
hhhmmmmm

to dam jeszcze raz
jeszcze raz to samo - wpiszę sobie w wujka

Stary 2010-08-24, 11:14   #3749
Rozeznanie

Cytat:
Mnie też raz coś podobnego spotkało w kasie i też się wkurzyłam, staliśmy razem przy kasie ja z mężem i mieliśmy jednego synka ze sobą i on między czasie zasnął, więc mąż już nie stał przy kasie, tylko zostawił mi kartę i poszedł z małym do samochodu. Ja do płacenia kartą, a babka mi mówi, że nie może jej przyjąć i nie dała sie tknąć mimo, że ludzie jej mówili, że on tu ze mną stał, tylko poszedł ze śpiącym dzieckiem do samochodu. poza tym to nie była karta na podpis, tylko pin i tak nie dała się ruszyć. Powiedziałam jej, że jak się zgadza płeć to nie legitymują ludzi, więc mogę wziąć pierwszego lepszego faceta i powiedzieć, że to mój mąż i że jego karta i wtedy mi sprzeda. Ja rozumiem środki ostrożności, ale w takiej sytuacji, gdy ze mną stał tylko odszedł wcześniej.
Z drugiej srtony - gdyby przyjęła tą kartę miałaby nieprzyjemności ze strony szefa.
dokładnie, to są karty na pin a nie na podpis. Wyciągnełam drugą, taką samą tylko, ważną od września, dosłownie rzuciłam w jej kierunku i pytam czy tą też ukradłam i czy nie widzi, że jestem transseksualistą, bo przeciez dla mnie jest nikim i nie może mnie wylegitymować. Ona mi mówi, że nie powinna mi tych kart oddawać w ogóle i tu przegieła baba bo myślałam, że ją zjemi będzie miała nauczkę.

21.03 Dukan drugie podejście

Wspominamy tylko to, co nigdy się nie wydarzyło
avataris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:15   #3750
zlotqo
Zadomowienie

Cytat:
Ty zaplanuj kolację i miło spędźcie wieczór. Miłej zabawy.

No, widzę, że już końcówka pracy. Nie odpuszczaj.

taki mam też plan, tylko jestem ciekawa czy nie zapomni i chociaż kwiatka dostanę... mój Luby niestety jest z tych co to rzadko do kwiaciarni zachodzą

szczęśliwa mężatka od 3.09.11

zapraszam na mój blog o tematyce urodowej -
http://merczens.blogspot.com
zlotqo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości