Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 07:02   #4681
PannaWodna
Przyczajenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum.

Otóz ja równiez przygotowuję się do operacji powiększenia, a właściwie wymiany implantów. Pierwsza operację miałam robioną 13 lat temu, implant pod gruczoł. Po urodzeniu dziecka i 9 miesięcznym karmieniu jeden z implantów zaczął twardnieć, a teraz jest twardy jak kamień. Troche z tym chodziłam, to fakt, w międzyczasie zaliczajac różne perypetie życiowe i nie mając głowy do cycuszków. Ale juz się wszystko poukładało, czas zatem na wymianę

Zdecydowałam się na dr Bromę. Operację mam zaplanowana na połowę września. Waham się jeszcze co do rozmiaru. Wyjściówke miałam zerową, w sensie kompletnie płaską. Teraz trudno mi wyobrazić sobie inny rozmiar niz to, co noszę.

Pozdrawiam Was wszystkie i witam.
PannaWodna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:08   #4682
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ms_E Pokaż wiadomość
Spać nie mogę, więc policzyłam wszystko raz jeszcze stan z dzisiaj czyli 24.08

Fergilka 06.09 13 dni
Natasha 13.09 20 dni
Romaria 16.09 23 dni
Pink & Magera 8.12 106 dni
Kejsiii 14.12 112 dni

Jeśli kogoś pominęłam to przepraszam, ale więcej dat nie mogłam znaleźć
Zawsze jak chce wejść odliczyć to ktoś mnie ubiegnie dziś śniła mi się konsultacja, i że okazało się, że nie było tych wkładek które mi pasowały, musieli je ściągać z zagranicy i termin został przełożony na co sobie nie mogę pozwolić, bo drugiego urlopu nie dostane

Im bliżej op to zaczynam sie zastanawiać czy dobrze robię, tyle biedy na świecie, a ja funduje sobie cycki z zachcianki, bo w końcu swoich złych nie mam, przyglądam się im codziennie jak nigdy ehh

Mam nadzieję, że mi przejdzie i wszystko będzie gites.

Mya dziękuje za komentarze, widzisz, że moja wyjściówka wcale nie taka zła byleby żelki mi jej nie popsuły tylko powiększyły
Stary 2010-08-24, 08:11   #4683
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez BabyB Pokaż wiadomość
jakie ploteczki po nocy, hoho 3 stronki

magera i kejsi mnie również miło was poznac
sami i agnes sprawdźcie priv jak będziecie miały chwilke

ps. ponawiam pytanie o odchudzanie
zabko, nic nie dostalam na priv

a ja spac nie moglam w nocy a tu takie pisanie fajowe sie odbylo
Happy musze loty sprawdzic, mieszkam na zadupiu i pewnie z Londynu cus leci do Ciebie nie?
nawet nie wiesz jak Ja potrzebuje takiego babskiego spotkania, oderwania sie od...
fajnie, Dziekuje ze pomyslalas tez o mnie

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:26   #4684
aga3331
Rozeznanie

GG do aga3331

A ja bede na RTL potem ogladac jak szalalyscie hehe
Stary 2010-08-24, 08:42   #4685
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PannaWodna Pokaż wiadomość
Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum.

Otóz ja równiez przygotowuję się do operacji powiększenia, a właściwie wymiany implantów. Pierwsza operację miałam robioną 13 lat temu, implant pod gruczoł. Po urodzeniu dziecka i 9 miesięcznym karmieniu jeden z implantów zaczął twardnieć, a teraz jest twardy jak kamień. Troche z tym chodziłam, to fakt, w międzyczasie zaliczajac różne perypetie życiowe i nie mając głowy do cycuszków. Ale juz się wszystko poukładało, czas zatem na wymianę

Zdecydowałam się na dr Bromę. Operację mam zaplanowana na połowę września. Waham się jeszcze co do rozmiaru. Wyjściówke miałam zerową, w sensie kompletnie płaską. Teraz trudno mi wyobrazić sobie inny rozmiar niz to, co noszę.

Witaj Kochana A jaki implant masz teraz??
Stary 2010-08-24, 10:11   #4686
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
A my chyba mieszkamy blisko siebie kochana bo ja tak po środku między woj. lubuskim a wielkopolskim
Tak myśle że trzeci doktorek na dokładkę to dopiero by mi mętlik w głowie zrobił myślę że tak będzie dobrze upewnię sie jeszcze na drugiej konsultacji mam tylko nadzieję ze tym razem wypadnie lepiej bo jak nie to tylko Ale jestem dobrej myśli i odliczam do zabiegu

Mageruś z matmy masz u mnie piąteczkę
A moja skrzynka PW pusta
Kejsi masz rację trzeci lekarz to już naprawdę moze Ci namieszać w głowie...a miedzy JJ i kim jeszcze wybierasz? No tak wyglada na to, że rzeczywiscie blisko mieszkamy trzeba będzie kiedyś zrobić jakiś zlot hihi "czarownic" buziolki
Stary 2010-08-24, 10:15   #4687
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Ms_E;21576847]mój na razie pierwszy ale w środę znów kolejne zdjęcie szwów (nie wiem jak, bo juz tak wrosły, że szok ) to się może dowiem, kiedy w miarę normalne staniki będę mogła, bo już mam ochotę na jakieś nowe ładne haha

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:58 ----------

Ja jestem po uszy zakochana w stanikach sportowych juz prawie 9 miesiecy po op. i zadnej koronki nie mam w szafie
Gdybys chciala wiedziec cos o sportowcach to sie polecam

[QUOTE=PannaWodna;21577957]Witam Was Dziewczyny. Czytam Was od dłuższego czasu, choć jeszcze się nie wypowiadałam na forum.

Milo Cie poznac widze , ze kolejna dziewczyna od Broma
Stary 2010-08-24, 10:31   #4688
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PannaWodna Pokaż wiadomość

Witamy witamy Kochana Pisz śmiało jak masz jakieś wątpliwości My wszystkie tu spróbujemy zawsze zaradzić Wklej jakieś zdjęcia, ciekawa jestem jak biusćik po 13 latach wygląda Buziolki i 3mam kciuki Broma to bardzo dobry fachowiec, jest tu trochę dziewczyn z jego fabryki

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Happy_hour Pokaż wiadomość

Natashko nasza wycwiczona,
mam dobre wiesci,
mi dr Jarlinski powiedzial gdy pytalam o odrzucenie implantu z powodu uczulenia na sylikon, ze jak ktoras mialaby byc na sylikon uczulona to na pewno by to wiedziala, bo sylikon znajduje sie tez w gumie do zucia i prawie wszystkie dziewczyny reaguja na gume do zucia dobrze. A wiec nie ma sie co martwic na zapas, bo odrzucenie implantu jest powiklaniem najrzadszym z mozliwych przy operacji piersi. Juz predzej dochodzi do przekrecenia implantu albo krwiakow badz infekcji ale alergia na sylikon zdarza sie niezwykle rzadko wiec nie ma sie co martwic na zapas.

Takie dziwne mi sie to z ta guma do zucia wydalo ale tak mowil.
No to mnie troszkę uspokoiłaś...wiedziałam, ze silikon jest tak wszechobecny w naszym życiu...ale nie myślałam, że nawet w gumie do żucia a ja żuję i żuję i alergii jakoś nie miałam na gume, całe szczęście

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez fergilka Pokaż wiadomość
Zawsze jak chce wejść odliczyć to ktoś mnie ubiegnie dziś śniła mi się konsultacja, i że okazało się, że nie było tych wkładek które mi pasowały, musieli je ściągać z zagranicy i termin został przełożony na co sobie nie mogę pozwolić, bo drugiego urlopu nie dostane

Im bliżej op to zaczynam sie zastanawiać czy dobrze robię, tyle biedy na świecie, a ja funduje sobie cycki z zachcianki, bo w końcu swoich złych nie mam, przyglądam się im codziennie jak nigdy ehh

Mya dziękuje za komentarze, widzisz, że moja wyjściówka wcale nie taka zła byleby żelki mi jej nie popsuły tylko powiększyły
Fergilko kochana witaj, bo my sie też jeszcze nie znamy Op masz już niebawem, ja też niedługo Wysłałam Ci zaproszonko do przyjaciół buziolki

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Dziewczyny zaraz wkleję aktualne zdje cie swojej wyjściówki, luknijcie proszę widać te asymetrię mocno prawda? myślę zeby do lewej 375 a do prawej 350 co myślicie????

Edytowane przez natasha293
Czas edycji: 2010-08-24 o 10:36
natasha293 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:36   #4689
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez natasha293 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Fergilko kochana witaj, bo my sie też jeszcze nie znamy Op masz już niebawem, ja też niedługo Wysłałam Ci zaproszonko do przyjaciół buziolki

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Dziewczyny zaraz wkleję aktualne zdje cie swojej wyjściówki, luknijcie proszę widać te asymetrię mocno prawda? myślę zeby do lewej 375 a do prawej 350 co myślicie????
Natasha niezłą masz tą wyjściówkę nie myślisz, że 350, 375 nie będą dla Ciebie za duże? Ja też cały czas się zastanawiam jaką wielkość wybrać, nie chcę miec takich mega dużych piersi, swojej wyjściówki też ma troszku a na konsultacji doktorek nie podał mi wielkości wkładki jaką mi proponuje, bo jak mówił wszystko mierzymy przed samą op

Sama wymyśliłam sobie, że chyba 325 bedą dla mnie akurat..Ty też masz sporo swojej piersi więc dlatego pytam. Rozmiarowo noszę staniki 70C, więc jak załaduje 350 np to aż się boje pomyśleć co wyjdzie
Stary 2010-08-24, 10:42   #4690
natasha293
Raczkowanie

Załadowałam opis pod zdjeciem Aktualna wyjsciówka i dzisiejsza data... widać, ze lewa pierś jest mniejsza poproszę chyba lekarza o 375 do jednej a do drugiej 350 , chyba wyśle mu zdjęcie jeszcze...

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Cytat:
Natasha niezłą masz tą wyjściówkę nie myślisz, że 350, 375 nie będą dla Ciebie za duże? Ja też cały czas się zastanawiam jaką wielkość wybrać, nie chcę miec takich mega dużych piersi, swojej wyjściówki też ma troszku a na konsultacji doktorek nie podał mi wielkości wkładki jaką mi proponuje, bo jak mówił wszystko mierzymy przed samą op

Sama wymyśliłam sobie, że chyba 325 bedą dla mnie akurat..Ty też masz sporo swojej piersi więc dlatego pytam. Rozmiarowo noszę staniki 70C, więc jak załaduje 350 np to aż się boje pomyśleć co wyjdzie
Mój biust wygląda tylko tak na zdjeciach, jak chodzę w topi bez stanika to jestem płaściutka...mam małe B moze duże A...teraz schudłam i wydaje mi się, zejeszcze bardziej się zmniejszyły...zobacz na pierwsze zdjecie a na aktualne teraz...Dr mówiłam, że chcę małe D i mówił, ze muszę pamietać, jak przymierzałam, że 350ml w staniku wygląda tak jak 325 już po op...więc 375 wygląda po jak 350...tak Dr-ek mi mówił więc sama nie wiem...

Fergilka Twoja wyjściówka to dopiero jest duuza i naprawdę ładna

Czas edycji: 2010-08-24 o 10:48
Stary 2010-08-24, 11:07   #4691
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:
Kejsi masz rację trzeci lekarz to już naprawdę moze Ci namieszać w głowie...a miedzy JJ i kim jeszcze wybierasz? No tak wyglada na to, że rzeczywiscie blisko mieszkamy trzeba będzie kiedyś zrobić jakiś zlot hihi "czarownic" buziolki
kochana ja początkowo rozważałam Kolasińskiego z poznania ale ostatecznie zostaje przy jarlińskim Zlot czarownic powiadasz ja jestem jak najbardziej zaaa
Ale powiem Ci że masz bardzo ładną wyjściówkę jak załadujesz 350 to bardzo ładna pierś ci wyjdzie i myślę że D spokojnie będziesz miała Zobacz na moją wyjściówkę jaka marna i też chce wsadzić 350 i liczę na małe D pełne C ..

Dziewczynki dziękuje za odliczanie mojego terminu
Ale te liczby mnie przerażają jeszcze ponad 100 dni masakra ile to czasu

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:11   #4692
Marczilada
Raczkowanie

Cytat:
Załadowałam opis pod zdjeciem Aktualna wyjsciówka i dzisiejsza data... widać, ze lewa pierś jest mniejsza poproszę chyba lekarza o 375 do jednej a do drugiej 350 , chyba wyśle mu zdjęcie jeszcze...

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Mój biust wygląda tylko tak na zdjeciach, jak chodzę w topi bez stanika to jestem płaściutka...mam małe B moze duże A...teraz schudłam i wydaje mi się, zejeszcze bardziej się zmniejszyły...zobacz na pierwsze zdjecie a na aktualne teraz...Dr mówiłam, że chcę małe D i mówił, ze muszę pamietać, jak przymierzałam, że 350ml w staniku wygląda tak jak 325 już po op...więc 375 wygląda po jak 350...tak Dr-ek mi mówił więc sama nie wiem...

Fergilka Twoja wyjściówka to dopiero jest duuza i naprawdę ładna
Natashko, więc posłuchaj samej siebie ile byś chciała i dodaj te 25 moje na przymiarce też były większe... nie właściwie, to były ogromne, aż chciało się nimi potrząsać he he buziol
Stary 2010-08-24, 11:32   #4693
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Natashko, więc posłuchaj samej siebie ile byś chciała i dodaj te 25 moje na przymiarce też były większe... nie właściwie, to były ogromne, aż chciało się nimi potrząsać he he buziol
Marcziladko biust suuuper!!! no a jaka Twoja wyjsciówka była??
Stary 2010-08-24, 11:35   #4694
kejsiii
Rozeznanie

Dziewczyny wreszcie się wymierzyłam heheh
Wzrost 175cm waga 58kg
Pod biustem 75 w biuście tylkko 84
odległość miedzy sukami 19 to dużo czy mało heheh

Edytowane przez kejsiii
Czas edycji: 2010-08-24 o 11:38
kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:36   #4695
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kejsiii Pokaż wiadomość
kochana ja początkowo rozważałam Kolasińskiego z poznania ale ostatecznie zostaje przy jarlińskim Zlot czarownic powiadasz ja jestem jak najbardziej zaaa
Ale powiem Ci że masz bardzo ładną wyjściówkę jak załadujesz 350 to bardzo ładna pierś ci wyjdzie i myślę że D spokojnie będziesz miała Zobacz na moją wyjściówkę jaka marna i też chce wsadzić 350 i liczę na małe D pełne C ..

Dziewczynki dziękuje za odliczanie mojego terminu
Ale te liczby mnie przerażają jeszcze ponad 100 dni masakra ile to czasu
Kejsi pisałam do Dr-ka żeby przygotował oba te rozmiary, boję się tylko, że bardzije moze byc widać te asymetrię... zastanawiam sie czy nie wysłać do Niego jeszcze zdjeć aktualnych...nie wiem juz sama poczekam do 5tego jak wróci z urlopu...
Stary 2010-08-24, 11:53   #4696
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Kejsi pisałam do Dr-ka żeby przygotował oba te rozmiary, boję się tylko, że bardzije moze byc widać te asymetrię... zastanawiam sie czy nie wysłać do Niego jeszcze zdjeć aktualnych...nie wiem juz sama poczekam do 5tego jak wróci z urlopu...
Rzeczywiście widac troszku tą asymetrię. Doktorek na pewno coś poradzi

Dziewczynki to może mi też te 350cc będzie pasować co?
Stary 2010-08-24, 12:14   #4697
Ms_E
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
No to teraz możemy spokojnie odliczać znowu Wszystko naprostowane Ja do Twojego postu jeszcze naszą Szamankę dodałam- na którą TU czekam

A czemu Ty po nocy spać nie możesz? Teraz po takim liczeniu może się senna zrobiłaś

Życze dobrej nocki dziewczynki
no właśnie nie mogłam znaleźć jej tutaj, i nie byłam pewna kiedy
i rzeczywiście po liczeniu usnęłam

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:

hej
wybacz, że Cię ubiegłam
będzie dobrze, głowa do góry czekamy z niecierpliwością na Wasze nowe przody

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Ja jestem po uszy zakochana w stanikach sportowych juz prawie 9 miesiecy po op. i zadnej koronki nie mam w szafie
Gdybys chciala wiedziec cos o sportowcach to sie polecam
ooo To możesz nam wszystkim napisać jakiś artykuł o wadach i zaletach poszczególnych staników co polecasz i tak dalej
Ms_E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:31   #4698
Marczilada
Raczkowanie

Milusia where are you???!! Odezwij się, bo inaczej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Jesteś już 11 dni po op?? Czy coś nie tak??

Edytowane przez Marczilada
Czas edycji: 2010-08-24 o 12:30
Marczilada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:40   #4699
agnes281
Wtajemniczenie

Cytat:
Rzeczywiście widac troszku tą asymetrię. Doktorek na pewno coś poradzi

Dziewczynki to może mi też te 350cc będzie pasować co?
hej, by nam sie lepiej pisalo wyslalam Tobie zaproszenie
to zalezy czy preferujesz duzy czy maly biust?
jak wiekszy to wez 350- jesli Dr. nie ma nic przeciwko i Ci sie zmiesci

sama mialam ten sam dylemat niby tylko 25ml a jednak psychologicznie na mnie dzialalo

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:03   #4700
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Marczilada Pokaż wiadomość
Milusia where are you???!! Odezwij się, bo inaczej

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Jesteś już 11 dni po op?? Czy coś nie tak??
No własnie Milusia odezwij się! Mam nadzieję, że wszystko w porządku...

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
hej, by nam sie lepiej pisalo wyslalam Tobie zaproszenie
to zalezy czy preferujesz duzy czy maly biust?
jak wiekszy to wez 350- jesli Dr. nie ma nic przeciwko i Ci sie zmiesci

sama mialam ten sam dylemat niby tylko 25ml a jednak psychologicznie na mnie dzialalo
No właśnie ja też mam dylemat, a to przecież tylko 25ml, nie wiem czy nie mam za wąskiej klatki, mam 69/70cm pod biustem. Zobaczymy co doktorek powie. Dam znać po op na bank, jak się będę dobrze czuła to napisze od razu z kliniki, chyba że się nie wybudze

Edytowane przez fergilka
Czas edycji: 2010-08-24 o 13:09
fergilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:26   #4701
natasha293
Raczkowanie

Fergilka a ile Dr Krajewski liczy sobie za op ? Tak z Ciekawości pytam
Stary 2010-08-24, 13:33   #4702
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
u siebie w Gryficach coś ok. 9.600 - 9.900 za okrągłe.
W innych klinikach wiecej, bo tam juz ceny ustalane są przez menadżerów poszczegolnych klinik.

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:37   #4703
korinka
BAN stały

hej!!
dziewczyny operację mam za dwa dni...już za dwa dni! ale mam stresa
w sumie to już spakowana jestem, mam piżamkę rozpinaną z przodu, wodę z "dziubkiem" , jakieś chusteczki nawilżające.. hmm nie wiem co jeszcze może być niezbędne w szpitalu.
Prosze o jakies rady doświadczonych dziewczynek
dzisiejszej nocy to chyba spać nie będę......
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:02   #4704
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
hej!!
w sumie to już spakowana jestem, mam piżamkę rozpinaną z przodu, wodę z "dziubkiem" , jakieś chusteczki nawilżające.. hmm nie wiem co jeszcze może być niezbędne w szpitalu.
Korinko nie poznałyśmy sie jeszcze wiec witam

Ja sobie juz zrobiłam taką wstępną listę...choć op mam dopiero za 20 dni hihih
Wezmę tak: chusteczki nawilżające (te dla dzieci), ksiażeczkę RUM i wyniki badań, piżame, szlafroczek, pastę do zębów, szczoteczkę, ręcznik, mydło, dres, ładowarkę, skarpetki (tak doktor napisał w swoich zaleceniach co wziąść), klapki, wodę niegazowaną, gumy Orbit (w razie jak nie będę miała siły żeby zęby umyć), co jeszcze to nie wiem hmmm napewno kosmetyczkę (bez niej ani rusz ) aha i jeszcze dobry humor !!! To najważniejsze
Stary 2010-08-24, 14:23   #4705
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
W MediClinique płacę 10 500 za okrągłe mentorki, anatomki 13 500 chyba..

Cytat:
Korinko nie poznałyśmy sie jeszcze wiec witam

Ja sobie juz zrobiłam taką wstępną listę...choć op mam dopiero za 20 dni hihih
Wezmę tak: chusteczki nawilżające (te dla dzieci), ksiażeczkę RUM i wyniki badań, piżame, szlafroczek, pastę do zębów, szczoteczkę, ręcznik, mydło, dres, ładowarkę, skarpetki (tak doktor napisał w swoich zaleceniach co wziąść), klapki, wodę niegazowaną, gumy Orbit (w razie jak nie będę miała siły żeby zęby umyć), co jeszcze to nie wiem hmmm napewno kosmetyczkę (bez niej ani rusz ) aha i jeszcze dobry humor !!! To najważniejsze
Zabieram jeszcze laptopa mam zamiar się super czuć i tu do Was pisać

Natasha bierzesz ruttinoscorbin? Na różowym forum wyczytałam, że dwa tygodnie przed op lepiej brać, tylko nie wiem ile, biorę 3 x 2 tabletki.
Stary 2010-08-24, 14:46   #4706
natasha293
Raczkowanie

Cytat:
W MediClinique płacę 10 500 za okrągłe mentorki, anatomki 13 500 chyba..

Zabieram jeszcze laptopa mam zamiar się super czuć i tu do Was pisać

Natasha bierzesz ruttinoscorbin? Na różowym forum wyczytałam, że dwa tygodnie przed op lepiej brać, tylko nie wiem ile, biorę 3 x 2 tabletki.
Fergilko u mnie na kartce ZALECENIA od DR mam napisane, że:
-Rutinoscorbin 2tabl. rano i 2 tabl. wieczorem przez 14 dni przed zabiegiem,
-14 dni przed planowanym zabiegiem nie można przyjmować leków z grupy salicylantów (Polopiryna, Aspiryna, itp.), witaminy E (również jako składnik kremów- a mój krem do cery wrażliwej ma wit E, mało który nie ma), preparatów żelaza, należy zaprzestać palenia papieroswó i unikać spożywania czosnku w jakiejkolwiek postaci...
- przez 14 dni przed op nie należy opalać korygowanych okolic ciała
-przerwać ćwiczenia fizyczne (siłownia) ale nie wiem niestety na ile przed zabiegiem cholercia

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Aha Rutinoscorbin zacznę brać tak jak w zaleceniach 14dni przed czyli od 31 zaczynam branie...

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Fergilko a jeśli mogę spytać jakie cięcie wybrałaś? Ile masz lat i czy rodziłaś?
Ja mam 22lata, nie rodziłam...wybrałam cięcie w fałdzie podpiersiowym, ale korci mnie żeby zrobić w otoczce...
Stary 2010-08-24, 14:47   #4707
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
hej!!
NIE MARTW SIE!!! ) wiem, ze latwo sie mowi mi juz mija prawie miesiac od zabiegu. w klinice zazwyczaj wszyscy sa mili i wyrozumiali, wiec o to sie nie martw. wez sobie moze jakąś muzyczke na mp3 czy cos na sluchawki, bo bedziesz tak leżeć i ewentualnie mzoesz miec problem zeby trzymac gazeta lub ksiażke. postaraj sie wyspac, choc wiem, ze z podniecenia mzoesz miec z tym problem - wypij meliske ) trzymamy kciuki - o ktorej godzinie masz op.? bedzie ktos przy tobie??
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:52   #4708
natasha293
Raczkowanie

Witaj Darling15 a Ty masz 300cc tak? Jaką miałaś swoja wyjściówkę?

Ale gapa ze mnie hihi w podpisie masz przecież napisane Eurosillicone, mój błąd przepraszam

Czas edycji: 2010-08-24 o 14:53
Stary 2010-08-24, 15:08   #4709
bobo244
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez alis280 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny...zalogowana jestem tu już kilka miesięcy, ale wogóle nie uczestniczyłam w życiu tego forum(szkoda)bo tu u Was ciekawie....zasiedziałam się na innym forum-- beauty oczywiście w tematyce piersi.
może , któraś podpowie mi o tuejszych zasadach?
ja operacje powiększenia piersi miałam w pażdzierniku 2009r u Jarlińskiego we Wrocku--już niedługo roczek jestem b. zadoolona--efekt cudowny..pozdrawiam
Witaj fajnie, że do nas dołączyłaś, im nas więcej tym większa wiedza
a ja cały czas zbieram kasiorę na nowe cycolinki

Pozdrowienia dla wszystkich
bobo244 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 15:14   #4710
fergilka
Raczkowanie

Cytat:
Fergilko a jeśli mogę spytać jakie cięcie wybrałaś? Ile masz lat i czy rodziłaś?
Ja mam 22lata, nie rodziłam...wybrałam cięcie w fałdzie podpiersiowym, ale korci mnie żeby zrobić w otoczce...
Mam 26 lat, nie rodziłam i w ciągu najbliższych 3-4 lat nie planuje Wybrałam cięcie pod piersią, mój (2 lata młodszy) TŻ mówi, że jakby nie patrzec cięcia na sutku widać! Wszędzie, na każdej fotce jaką znalazłam w necie mówił, że widzi, i że lepsze będzie pod piersią, w końcu to sutki częściej pieści

Też mnie to na otoczce korciło, ale mi przeszło. Cięcie pod piersią wydaje się być bezpieczniejsze, lepiej umiejscowić implant i jakoś tak większość powikłań mają dziewczyny z cięciami w otoczce właśnie (tak mi się bynajmniej wydaje). No i w razie czego wole miec spaprane cięcie pod piersią, niż grzebać przy sutku drugi raz. Lub jak cięcie pod piersią będzie przeszkadzać to podrasuje laserem i z głowy

Mam jedną blizne po wycięciu wyrostka, o która wtedy wcale nie dbałam, zagoiła się ładnie i w ogóle mi nie przeszkadza.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości