![]() |
#3151 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XVII
![]() Ale tu w nocy smutno było.Mnie też jakoś niewesoło-teraz do mnie dotarło,że 3 tygodnie urlopu spędzę w domu ![]() ![]() Mąż planuje zmianę auta,a to oznacza kolejny kredyt ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A po co? By wypłoszyć z rana śmierdzieli z pociagu ![]() Cytat:
![]() A auto już stare czy się znudziło? czy zbyt często "nawala"?
![]() |
#3153 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupione jako kilkuletnie,ma duży przebieg,nie nawala zbytnio,ale lada chwila może
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 |
Zakorzenienie
|
A czyli tak jak i u Mnie.
Widmo nowego auta wisi nad głowa a kasy brak. P. mi truje ze chce Volvo 740 a mi przed oczami staje obraz dużego gumowego młotka by mu to wybić z głowy. Nie wiem po co zamieniać 1 złom na inny złom. Ja chyba będę się tym razem upierać przy zakupie nowego.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-24 o 09:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#3155 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to spróbuj tego ![]() na tym ómaruam ![]() Cytat:
![]() na szczęscie Chris z Moskwy zapowiedział się, że wybiera się do kraju i nawet dopytywał gdzie spędzam urodziny. jak mnie ktoś z domu nie wyciągnie, to nie będę spędzać wcale ![]() Cytat:
A nie da się tam obrazka zawiescić? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() z tego co widzę, to już się rozkręciłaś w dobrym kierunku. jeszcze tylko trochę więcej dystansu do siebie i świata i będzie dobrze. ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3156 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A niech kupuje. ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- W ramach przygotowań przedweselnych na śniadanie zjadłam 2 nektarynki ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
no nie wygląda ..myslałam ze ma jakies 35 co najmniej...ale uważam ze ma duzo klasy i takiej nie wiem...dojrzałości artystycznej, ma pomysł i charyzmę Cytat:
![]() chociaz tak młodego jeszcze nie mialam...teraz mamy 11 letni...nigdy sie nie zepsuł..chodzi jak marzenie..szkoda sie pozbywac..ale małz tez jęczy....
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-24 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3159 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() konkretna propozycja ![]() Cytat:
![]() BTW z rodziną to najlepiej na zdjęciach... ehhh Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() mnie nie wzruszają również ![]() za to pieski bardzo, mój mnie nawet wzrusza, a właściwie rozczula ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Oczywiście zależy od marki i od szczęścia ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 | |||||
Zakorzenienie
|
o niedobry podkład
![]() Cytat:
![]() Żeby synek miał co perfumami pucować? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Będę sama - jak teraz i zawsze.. itd. ![]() Cytat:
klasę - nie ![]()
![]() |
#3161 | |||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mam wisielczy humor i brudną głowę ![]() ![]() Jadę do miasta to się zaopatrzę w coś zdatnego do picia ![]() Cytat:
![]() u mnie też wiaja, aż łeb chce urwac ![]() Cytat:
![]() a doradzic nikt nie umie, nawet u prawnika byłam, ręce rozłożył, na podział nie ma szans. A zaczynac od nowa, to nie dla nas, jesteśmy już za starzy i zmęczeni i jeszcze parę innych przeszkód jest ![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-08-24 o 10:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3162 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Coś czuję,że się upijemy i ponarzekamy na cały świat
![]() Mąż wraca w sobotę ok 10 jak się pospieszy,to ja do Gdańska Gł. dotrę na 11.A skąd wolisz mnie odebrać?Ja się dostosuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3163 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
kurde..mize inny prawnik pomoze..prawnicy jak lekarze-jeden nie poradzi, trza do innego...jeśli dobrze rozumiem chcecie odzyskać swój "urobek" z firmy...to moze byc trudne...ale jakos sie musi dac ![]()
![]() |
#3164 | ||
Zakorzenienie
|
niestety to prawda
Cytat:
![]() Cytat:
Podzielic nie możemy, bo przecież oni nigdy się nie zgodzą na nasze odejście z firmy, bo sami by z głodu zdechli, niedojdy jedne. Czyli albo pakujemy plecak i idziemy w siną dal zostawiając wszystko, albo trwamy i wydzieramy co nasze na bieżąco ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- to ja spadam do miasta po Mam i % ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | ||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dawaj go tu, skopiemy mu wieczko! Ja też bym wolała nowy, już miałam okazję popatrzeć jak to mój rodziciel z bratem wybrali fantastyczny używany samochód, do którego żeby normalnie jeździł ostatecznie trzeba było dołożyć dwa razy więcej niż na początku zapłacili ![]() Cytat:
![]() ![]() A przynajmniej jedno ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najfajniejsza była Dzongkha, ale tylko z dlaeka jak zaleciało - bo z bliska jakoś suchy, mączno-papierniczy był ![]() ![]() no i Fougere Bengale mi zawrócił w głowie - siedzę i zdycham z pożądania całej flachy (Dzongkhi zresztą też ![]() ![]() w końcu to potencjalnie niebezpieczne narzędzie ![]() ![]() a może będa dwa? ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 12:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 | |
Zakorzenienie
|
Nie ma co pokazywać bo tylko odprułam cekiny i zrobiłam zaszewki w talii.
Cytat:
A z tego co mamy teraz to powoli wychodzi ze własciciel uzywał go jak w amerykańskim filmie (gaz-hamulec-gaz-hamulec i smród opon). Bo EDM (z LL) zaiste złym podkładem jest ![]() A teraz jak juz zlikwidowali sipa do PL ![]() ------------------------- No i juz nie jestem dziś pro-ana. Wpyliłam z Cypiskiem na spółę 0,5 kostki (takiej kilogramowej) twarogu ze śmietaną, ogórem, pęczkiem rzodkiewy i pękiem szczypiorku. No i du..sza z schudnięciem przed wyjazdem.
![]() |
#3170 | ||
grozi wypollizowaniem
|
ale z drugiej strony..jest takie powiedzonko-matoł nie matoł, byleby haratoł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- wiecie co chcę zrobic?..nie wiecie....chcę zapisac sie na lekcje tanga argentyńskiego ![]()
![]() |
#3171 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest też inne - Lepiej jako panna siwieć niż z głupim męzem parszywieć ![]() Cytat:
![]() Zdechnięta jestem ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 13:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Albo trzy, czemu sobie żałowac ![]() Nie kcem straszyć, ale mojemu koledze z roku się trojaczki urodziły ![]() Cytat:
Aaaa, tam, zeby się poharatać to nie trzeba zaraz być żona matoła. Nawet dziewczyną matoła nie trzeba być ![]() Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3173 | ||||||
Zakorzenienie
|
a to na pewno
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jade ładniejsze, bo się na mnie nie wysładza ![]() Już wiem, skąd te ciągoty do skórzanych zapachów - jesień idzie ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3175 |
grozi wypollizowaniem
|
mhhm...na joge sie tyz chyba zapisze w koncu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-24 o 14:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tą różnicą, że u mnie jest tylko coraz większy tumiwisizm ![]() edit: ja mam przemyślenia na kolejny rok życia. praca - ta sama, ale kasa lepsza (i tez z ryzykiem zwolnienia, jak rok temu ![]() imprezy - za mało ![]() życie towarzyskie - nic nowego ![]() życie matrymonialne - nic nowego ![]() Ale juz jestem mgr (a rok temu dopiero obrona przede mną wisiała ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 14:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
![]() Lady G. to nie moja muzyka, ale mam w sumie respekt wobec jej kreatywności. Wygląda staro ale chyba faktycznie jest zajechana ![]() Cytat:
a jak chodzi jak igła to szkoda się pozbyć i tak cena nigdy nie będzie adekwatna do zainwestowanych nakładów. My mamy już drugiego japończyka i raczej nie zmienimy upodobań. Następny jeszcze jak będzie to też nowa generacja hondy civic ale pewnie używana. Cytat:
![]() O rany przypomniałaś mi, ja muszę zrzucić z 6kg minimum do 15.11 -mam ważny wyjazd i nie mogę jechać taka okrągła ![]()
![]() |
#3178 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Maja! wiesz co..Ty sie powinnaś na tango zapisać....juz to widze oczami wyobraźni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- co do innych planów na nowy rok szkolny ![]() ![]() ![]() ![]() tylko ze stara firma mi sie rpzpada...moze byc trudniej sie zorganizowac do kupy ![]() ponadto dotarło do mnie ze przez całe lata popełniałam jakis bląd myślowy...mialam takie nastawianie że wszyscy mają znajomych ze studiów..i ze po studiach to juz po ptokach...i własciwie nie należy sie ludziom naprzykszac, bo każdy ma swoje towarzystwo.....i własciwie jak nas ktoś mało znany gdzies zapraszał to odamwialiśmy..bo myśleliśmy ze to tylko tak z grzeczności......ale to chyba nie jest tak do końca ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- dobra...pogadałam....bosz eeee..ale smęce dzisiaj ![]()
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tango jest ![]() ![]() ![]() Ale nie mam z kim iść ![]() (w każdym razie w skierniewicach zapisują się parami ludzie ![]() ![]() Zresztą, co za przyjemność z tańca towarzyskiego, jak sie nie ma z kim tańczyć? ![]() W ogóle na taniec towarzyski bym poszła (kręci mnie gorące tango, elegancki walc i zmysłowa rumba ![]()
![]() |
#3180 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ja chodziłam..kilka lat w sumie ale to baaardzo dawno było ![]() ale ja mysle ze własnie mogłabys poznac jakiegos gorrrącego pana do tanga ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.