Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 08:44   #811
201608251020
Konto usunięte

Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII

rain ja też w końcu muszę

Boziu ale wstałam z bólem głowy
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:44   #812
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
tak smutno jest wstać i za każdym razem chce mi sie płakać jak widze,że nic nie mam na telefonie i jak sobie pomyślałam,że to dopiero wtorek to znowu nie potrafie wytrzymać a włosy to mi garściami wychodzą z tego stresu;(
olej rycynowy z apteki, misiaku i jedz witaminki żeby wrócił do fajnej Madzi a nie cienia człowieka

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:47   #813
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
Dzień dobry wpadłam na chwilkę - lecę dalej załatwiać
Nareszcie będziemy mieć jakąś relację

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:49   #814
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość

Madzia przykro mi strasznie, że musisz przeżywać coś takiego
Cześć no mi też jest przykro,chciałabym już poniedziałek i mieć to za sobą
Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, z dobrych rzeczy, to odzyskałam wczoraj całą kasę za auto Ale teraz znowu muszę szukać...
super ale co do tego szukania to może sie wstrzymaj jeszcze

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hej

to znaczy że nie kochał naprawdę...
.. jak mówił,że być może zmieni zdanie to wierze,że Kocha

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
mnie wczoraj coś głowa i oczy bolały może przez ciśnienie?

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
olej rycynowy z apteki, misiaku i jedz witaminki żeby wrócił do fajnej Madzi a nie cienia człowieka
tak zrobie,dziekuje
Stary 2010-08-24, 09:01   #815
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
mnie wczoraj coś głowa i oczy bolały może przez ciśnienie?
Całkiem możliwe, bo oczy też mnie szczypią, ledwo zamknę

Kurde, czemu ile razy chcę jechać zrobić zdjęcie do dokumentów, to PADA DESZCZ??!!
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:06   #816
madziamacius8786
Zakorzenienie

u mnie też pochmurno jest, zapowiadali burze....
Stary 2010-08-24, 09:14   #817
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raingirl Pokaż wiadomość
Nie wiem czy załatwianie go przeraża czy nie, ale powiedziałam mu, że biorę na siebie większą część tego wszystkiego, bo póki co ja nie pracuję a on owszem i ma mniej czasu. No ale z takim podejściem to sorry, ale ja nic nie załatwię.
On chciał iść ten lokal obejrzeć i ewentualnie się nad nim poważnie zastanowić - widzieliśmy na zdjęciach, czytałam mu opinie, porównałam ceny. Mieliśmy iść w sobotę. Teraz się wykręca.
Eeeech. Autentycznie nie wiem już jak mam z nim postępować. Moi rodzice piłują, że trzeba coś ruszyć w końcu, jego rodzice to samo, ja siedzę przez to jak na szpilkach (między innymi dlatego, że w oczach przyszłych teściów wychodzę na mało poważną ) a on ma wszystko w głębokim poważaniu.
skoro chciał iść i pomysł wyszedł od niego to go teraz piłuj żeby do tego doszło nie daj mu się wykręcić, bo jak się teraz wykręci to później też będzie tak robił tylko może nawet częściej a rodzicami się nie przejmuj bo jeśli ktoś wychodzi na mało poważną osobę to on a nie Ty

Cytat:
A jutro chyba w drodze z urzędu zahaczę o TŻtowe miejsce pracy i postoję nad nim chwilę jak mały, wredny wyrzut sumienia
oj tak, tak właśnie zrób

a my dziś znowu zaliczyliśmy sprzeczkę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 09:26   #818
OlkaR
Zakorzenienie

Hej
Umieram
Tak mnie strasznie brzuch boli, że momentami mi się płakać chce

A poza tym, rodzice sobie zażyczyli naleśniki z malinami więc znowu dzisiaj będę odczyniać takie cudeńka
No i idę w końcu po perfumki Pumy, bo się jakoś zebrać nie mogłam.
Stary 2010-08-24, 09:31   #819
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie też pochmurno jest, zapowiadali burze....
a u mnie świeci słońce i jesteśmy wszyscy lekko poubierani

w ogóle w pracy zauważyłam że jednego kosmyka nie zmyłam z wczoraj bo po olejowaniu jeszcze zrobiłam maskę z miodu, jajek i ziaren pszenicy i za uchem musiałam w łazience w pracy umyć włosy

Stary 2010-08-24, 10:25   #820
yogu
Raczkowanie

cześć... nawet nie zaglądam do Was, żołądek mi się wywraca na drugą stronę ze stresu... jeszcze trzy tygodnie i ołtarz.....
nawet nie wiem co czuję teraz poza stresem... a niby to było moje marzenie... ale tak się denerwuję, że nie dociera do mnie absolutnie nic innego

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

no i witam w nowej części

doczekałam się

yogu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 10:32   #821
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Dzień dobry

Madzia, Słonko, A na włosy dobry Radical i Skrzypowita (Radical serum, a skrzypowita w tabletkach)

Mogę prosić o kciuki? Dziś po południu idę zanieść CV, staż w siłowni jako recepcjonistka. Na razie i to mnie ratuje No i drugie CV pójdzie do firmy handlowej, też dzwoniłam i mam dziś iść...

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 10:45   #822
najfajniejsza
Zakorzenienie

Czeeeeeeeeeeeść
Cytat:
Lachonki, dostałam odpowiedź

TERMIN WOLNY

Cytat:
naj to się nazywa toksyczna mama mam takiego osobnika w domu zawsze by chciała jak najlepiej, w ogóle wszystko zrobić za mnie bo sobie sama nie poradzę, a jak chcę coś sama to foch i że TŻ mnie nastawia
ona mi zazwyczaj nie wyjeżdża z tym, że P. mnie nastawia, ale kilka razy mi nieźle pojechała. w ogóle to jakby było tak, że ona jest megazołza itp., to łatwiej by mi było, ale my się bardzo kochamy, ja ją od zawsze uważałam za przyjaciółkę, nie zauważyłam, że to czasami toksyczna przyjaźń obym wytrzymała
Cytat:
No właśnie nie klepiemy bo TŻ mi powiedział przez telefon, że musi jeszcze się zastanowić. No litości, to jego pomysł był
Ja nie rozumiem facetów...
A dobra, niech sobie robi co chce

Cytat:

a jak Tż sie ode mnie odzwyczai przez tydzień ?
na pewno się odzwyczai. magda, nie wszywaj sobie! masz tydzień do niego nie pisać i nie dzwonić, więc nie wiem - wyjedź gdzieś czy coś. zajmij się czymś, a nie gdybaj, bo z tego nic dobrego nie wyjdzie

Cytat:
Posłałam zapytania o termin w kilka innych miejsc - zobaczymy co odpiszą.

A jutro chyba w drodze z urzędu zahaczę o TŻtowe miejsce pracy i postoję nad nim chwilę jak mały, wredny wyrzut sumienia
yeah - zasłużył
Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
ja też jestem, ale mam dzisiaj takiego lenia, że ledwo się zmobilizowałam, żeby coś napisać

ale jak już piszę to się chyba wyżalę... przechodzę jakiś lekki kryzys, jeśli chodzi o TŻ i to mi dodatkowo odbiera chęć na robienie czegokolwiek, rozdupcył mi się portfel, który kupiłam sobie w YYY czerwcu? i tak samo rozdupcyła mi się torba, nie mam jej jak naprawić, a mamusia nie pozwala mi ruszyć kasy, którą zarobiłam za korki jedyna pomoc z jej strony to "Dam Ci swoją torbę!", ale Boże uchowaj! nasze gusta są tak rozbieżne...

nie kupujcie portfeli w Croppie i toreb w Housie...
bidula

maleńka, kciukam

Ilsa, ale się z Ciebie pracoholik zrobił

Warszawianki, fajnie, że spotkanie się udało też Was chcę poznać i szkoda, że zdjęć mało.

aaaa, mam focha na Carmi, bo nie napisała nic na moją opinię dot. sytuacji z rezerwacją sali

w ogóle to mam dobry humor P. mnie kocha, ja jego, życie jest piękne
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:05   #823
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yogu Pokaż wiadomość
cześć... nawet nie zaglądam do Was, żołądek mi się wywraca na drugą stronę ze stresu... jeszcze trzy tygodnie i ołtarz.....
nawet nie wiem co czuję teraz poza stresem... a niby to było moje marzenie... ale tak się denerwuję, że nie dociera do mnie absolutnie nic innego

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Czekamy na relację

Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Madzia, Słonko, A na włosy dobry Radical i Skrzypowita (Radical serum, a skrzypowita w tabletkach)

Mogę prosić o kciuki? Dziś po południu idę zanieść CV, staż w siłowni jako recepcjonistka. Na razie i to mnie ratuje No i drugie CV pójdzie do firmy handlowej, też dzwoniłam i mam dziś iść...
kciukam
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Czeeeeeeeeeeeść

ona mi zazwyczaj nie wyjeżdża z tym, że P. mnie nastawia, ale kilka razy mi nieźle pojechała. w ogóle to jakby było tak, że ona jest megazołza itp., to łatwiej by mi było, ale my się bardzo kochamy, ja ją od zawsze uważałam za przyjaciółkę, nie zauważyłam, że to czasami toksyczna przyjaźń obym wytrzymała

na pewno się odzwyczai. magda, nie wszywaj sobie! masz tydzień do niego nie pisać i nie dzwonić, więc nie wiem - wyjedź gdzieś czy coś. zajmij się czymś, a nie gdybaj, bo z tego nic dobrego nie wyjdzie

yeah - zasłużył

bidula

maleńka, kciukam

Ilsa, ale się z Ciebie pracoholik zrobił

Warszawianki, fajnie, że spotkanie się udało też Was chcę poznać i szkoda, że zdjęć mało.

aaaa, mam focha na Carmi, bo nie napisała nic na moją opinię dot. sytuacji z rezerwacją sali

w ogóle to mam dobry humor P. mnie kocha, ja jego, życie jest piękne
oj tam oj tam Bardziej się przejęłam Twoją mami i to skomentowałam
A co do Twojej opinii to teraz pozostaje mi tylko wiara, że będzie tak jak u Claris
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 11:21   #824
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Hej

Już po

Masakra, baby w komisji tylko do siebie jakimiś półsłówkami, a do nas tylko polecenia;/ jeszcze tylko za tydzień teoretyczny i wtedy wyniki

A teraz idę coś przekąsić

Miłego dnia
Stary 2010-08-24, 11:32   #825
Ayrine
Zakorzenienie

naj, dzięki za wsparcie

czy którejś z Was też się nic dzisiaj nie chce tak jak mi? położyłabym się spać najchętniej, ale muszę obrobić zdjęcia dla Lubego, bo już się niecierpliwi
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 11:54   #826
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
naj, dzięki za wsparcie

czy którejś z Was też się nic dzisiaj nie chce tak jak mi? położyłabym się spać najchętniej, ale muszę obrobić zdjęcia dla Lubego, bo już się niecierpliwi
Nie przejmuj się, ja też mam dzisiaj dzien lenia. Na szczęście chyba wysyłam takie fluidy, bo nikt nic ode mnie nie chce
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 12:34   #827
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
a jak Tż sie ode mnie odzwyczai przez tydzień ?
Madziu w życiu się mogą jeszcze zdarzyć takie sytuacje że nie widzielibyście się przez więcej niż tydzień....
a tak wogóle to jak się by odzwyczaił to chciałabyś być z kimś na siłę?

cieszę się że porozmawialiście. trzymam kciuki i musisz przetrwać przez tydzień inaczej Twoja szansa runie...

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:44 ---------
To się pochwalę: zostałam recenzentką Colgate

ja też,ja też i on "Nas" jeszcze Basiek i Maya

Claris już coraz bliżej stażu i cieszę się że już z Fruńkiem będzie całkiem dobrze,bo będzie na pewno

Grape mam do Ciebie takie pytanko? czy teraz za granicą ciężko o pracę? Wy pojechaliście o tak bez żadnych znajomości,znaleźliście mieszkanie itp ?
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:03   #828
elena_100
Wtajemniczenie

Witam w nowej części
Uuuuu...... boli mnie ucho. I nigdzie nie ma laryngologa w pobliżu

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:06   #829
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Kłopot w tym, że ja już NIC nie mogę załatwić, dopóki ten mój rezystor się nie zmobilizuje dosłownie nic - kościół leży, fotograf leży, obrączki leżą (wzór jest wybrany od początku bo oboje chcemy maksymalnie proste bez żadnych udziwnień), nawet durnego terminu u kosmetyczki sobie nie mogę zarezerwować
a właśnie mieliście iść do księdza jakoś niedługo i co?
Oooo a ja muszę iść do mojego po zaświadczenie z zapowiedzi przedślubnych z podbitymi trzema pięczątkami

Cytat:
Jadę po dyplom i na rejestrację.Ciekawe czy załatwię wszystko od ręki.
Nie chce mi się przeokrutnie.
I co udało Ci się załatwić?
Cytat:
mnie też boli, ale to przez to, że od 6. rano byłam na mieście i załatwiałam różne sprawy ale teraz zasłużony relaks
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
w ogóle w pracy zauważyłam że jednego kosmyka nie zmyłam z wczoraj bo po olejowaniu jeszcze zrobiłam maskę z miodu, jajek i ziaren pszenicy i za uchem musiałam w łazience w pracy umyć włosy
ale Ty dbasz o te włosy, respekt

Cytat:
To ja jeszcze 5 tygodni ale nic nie mam, jakby mnie to nie dotyczyło w ogóle, jakoś to do mnie nie dociera, że to zaraz (i kupa spraw do dogrania jeszcze, a tż się rozleniwił w tej kwestii )

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

np. spotkaj się z britni

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A co do Twojej opinii to teraz pozostaje mi tylko wiara, że będzie tak jak u Claris
Będzie napewno, nie bój żaby mi to ani przez moment nie przeszło przez myśl, że właściciel może nas tak załatwić i podnieść o więcej niż 10 zł.

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
Claris już coraz bliżej stażu i cieszę się że już z Fruńkiem będzie całkiem dobrze,bo będzie na pewno
będzie, będzie, już jest, jeszcze tylko zdjęcie szwów w czw. lub pt., aż mi się serce raduje jak na niego patrzę i ciągle bym chciała go tulić

Byłam dzis na badaniach w zakładzie medycyny pracy, kosztowało mnie to 3 godziny z czego większość to czekanie do rejestracji, a z dojazdem 4 ale zaświadczenie o zdolności do pracy mam wzrok mi się nie pogorszył ale anemię też mam jak rok temu robiłam badania to też mi wyszła tyle, ze wtedy myślałam, że to po @ bo akurat byłam. Nie wiem, wszystko jem, warzywa, owoce i z czego ta anemia nie mam pojęcia...
Chciałam też załatwić dziś u pracodawcy, ale niestety nie zastałam mojej babki i muszę jutro rano jechać. Mam nadzieję, że poznam już termin kiedy zaczynam
i jeszcze kupiłam sobie buty w Ryłko całkiem spontanicznie i nieplanowanie, że musiałam płacić część z karty a część gotówką, bo ani w banku ani w portfelu nie miałam całej sumy
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 13:15   #830
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:

oo ja też mam jeszcze 3 tygodnie (w sumie już mniej), ale jakoś się nie stresuje pewnie dopiero w dzień ślubu mnie dopadnie

Cytat:
naj, dzięki za wsparcie

przyznaje się, że i ja mam dzień lenia (całe życie)

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:17   #831
Biska
Zakorzenienie

Britni pokaż buty

Ale Ci zazdroszczę tych 5 tyg

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:22   #832
magda2109
Zakorzenienie

Stary 2010-08-24, 13:24   #833
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
skoro chciał iść i pomysł wyszedł od niego to go teraz piłuj żeby do tego doszło nie daj mu się wykręcić, bo jak się teraz wykręci to później też będzie tak robił tylko może nawet częściej a rodzicami się nie przejmuj bo jeśli ktoś wychodzi na mało poważną osobę to on a nie Ty
Wracając z PUP zaszłam do niego do pracy, bo to zaraz obok i się okazało, że przyszły teść chce ze mną pogadać (pracują razem). Oni są po mojej stronie, więc nas, z moimi rodzicami, jest 5 osób a on jeden bidny żuczek ten mój TŻ Teściu mówi, żeby mu wszystko wypisać na kartce co kiedy załatwiamy i nie ma że boli
Cytat:
Napisane przez malenka146 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
a właśnie mieliście iść do księdza jakoś niedługo i co?
Jak będzie sala zamówiona to pójdziemy, bo ksiądz powiedział, że spokojnie bez stresu wszystko załatwimy jak przyjdziemy do niego nawet w październiku

Odebrałam papiery z uczelni, poszłam do PUP, wzięłam wszystkie druczki i dowiedziałam się, że muszę NIP wyrobić, bo jeszcze nie mam. No to pojechałam wyrobić i słuchajcie jaki ze mnie młotek - jakieś zaćmienie umysłu chyba wysiadłam z tramwaju i cała szczęśliwa idę sobie tam gdzie wydawało mi się, że jest Urząd Skarbowy. Wszystko fajnie, tylko drzwi, pod którymi się zatrzymałam były opisane jako ZUS - pokróliczkowały mi się ulice i miałam dłuższy spacer
Ale ostatecznie złożyłam podanie, dostałam świstek, że wystąpiłam o wydanie NIPu i w czwartek idę z kompletem dokumentów do PUP.
A dzisiaj, albo jutro (czekam na referencje od jednego pana ) wysyłam CV do pewnego miejsca, więc kciuki wskazane

Dostałam maila od gościa z tej knajpki na wesele, co pokazywałam wcześniej i Wam się podobała - też mają wolny termin
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 13:32   #834
OlkaR
Zakorzenienie

Przeczytałam dzisiaj w gazecie o kimś takim jak Justin Bieber... że ponoć śpiewa, ponoć jest "gwiazdą" i generalnie koleś ma 16 lat a już śpi na pieniądzach. Wpisałam na YT znalazłam i rzeczywiście nieźle śpiewa jak na takiego gówniarza.
I takich kilka refleksji mi się nasunęło:
1. pewnie jak przejdzie mutację to spadnie ze sceny tak szybko jak się na nią wybił
2. wydaje mi się, że to za szybko, żeby w tym wieku już mieć wydane 2 płyty i pracować nad kolejnymi... bo chyba fani lubią czasem poczekać a nie zostać zarzuceni miliardem krążków
3. trochę to śmieszne, że 16-latek większość piosenek ma o miłości, życiu i przeznaczeniu
4. zastanawia mnie jak "sława" wpływa na takiego chłopaczka, który ponoć wcześniej był biedny jak mysz kościelna
Stary 2010-08-24, 13:35   #835
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
1. pewnie jak przejdzie mutację to spadnie ze sceny tak szybko jak się na nią wybił
Zawsze manager może zadbać o wycięcie tego i owego
Stary 2010-08-24, 13:49   #836
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty dbasz o te włosy, respekt
Właśnie je ostatnio zaniedbałam więc dostały bombę witaminową

mój ojciec zadzwonił do mnie i TŻta że chce z nami porozmawiać i już zaczęłam się bać że wie o tym że nocowałam u TŻta ale niby o wyjeździe. Ale o wyjeździe też nie chcemy z nim rozmawiać !

Stary 2010-08-24, 13:59   #837
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze manager może zadbać o wycięcie tego i owego
Ałaaaaaa....
Stary 2010-08-24, 14:13   #838
raingirl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Ałaaaaaa....
Czego ludzie dla sławy nie zrobią
Stary 2010-08-24, 14:13   #839
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
dzień jak co dzień
Cytat:
Napisane przez elena_100 Pokaż wiadomość
Witam w nowej części
Uuuuu...... boli mnie ucho. I nigdzie nie ma laryngologa w pobliżu
oj, bidulo... ja raz umierałam na ból ucha, a okazało się, że nadużywam patyczków kosmetycznych... jakbym miała prawdziwe zapalenie to chyba bym skonała... leć do pierwszego kontaktu, na pewno może Ci jakiś płyn przepisać czy coś takiego
Cytat:
a
Byłam dzis na badaniach w zakładzie medycyny pracy, kosztowało mnie to 3 godziny z czego większość to czekanie do rejestracji, a z dojazdem 4 ale zaświadczenie o zdolności do pracy mam wzrok mi się nie pogorszył ale anemię też mam jak rok temu robiłam badania to też mi wyszła tyle, ze wtedy myślałam, że to po @ bo akurat byłam. Nie wiem, wszystko jem, warzywa, owoce i z czego ta anemia nie mam pojęcia...
Chciałam też załatwić dziś u pracodawcy, ale niestety nie zastałam mojej babki i muszę jutro rano jechać. Mam nadzieję, że poznam już termin kiedy zaczynam
i jeszcze kupiłam sobie buty w Ryłko całkiem spontanicznie i nieplanowanie, że musiałam płacić część z karty a część gotówką, bo ani w banku ani w portfelu nie miałam całej sumy
ojj, to nawet u mnie się tyle nie czeka u medycyny pracy
pokaż buty! pokaż buty!
kurde, mnie też się raz zdarzyło płacić częśc gotówką a część kartą i głupio mi było ale pani w sklepie powiedziałą, że to normalne

a w ogóle to - mejl
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 14:17   #840
novocaine870
Rozeznanie

dzień dobry

Carmelova doczytałam - świetnie, że udało się zaklepać salę

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości