|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Rain, kciuki są
Baśku, to się pochwal koniecznie wynikami ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- OK, ja się żegnam, dam cynk z pracy, a na razie BUUUŹKAAA
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
hej novo
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- najeczko okularki superaśne, pasują do oczu i rudości na głowie i wyglądasz jak rasowa sekretara
|
|
|
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
naj, ładnie dobrałaś okulary
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kojarzycie chilanes? Pisała chyba u nas na wątku. Okazało się, że odwołała ślub
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, Ilsa, dzięki
na szczęście są tylko do czytania, bo nie lubię siebie w okularach ![]() o chilanes wiedziałam już jakiś czas temu. przykra sprawa... ale lepiej rozstać się przed ślubem niż po nim. |
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
naj ja też wiedziałam wczesniej, ale jakoś tam mi przyszło teraz do głowy. Chyba nie podała powodu rozstania, prawda?
|
|
|
|
#847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zadomowienie
|
OK, CV wydrukowane, idę około 19 na podbój rynku pracy
Widziałam się z babcią, mamą, bo akurat były w "moim" mieście ![]() Jejku, moja babcia mimo 72 lat jest tak zadbana, tak dobrze wygląda (i figura, i buzia), zadbana, że szok. Chciałabym po niej odziedziczyć te geny ![]() I wracam koło bloku, patrzę w przyciemniane drzwi i . Ale mi włosy urosły. Zwykle jakoś je "zwijałam" i oplatałam żeby nic nie wisiało, dziś zrobiłam kucyk i doznałam szoku. A chciałam ścinać ![]() Dziękuję za kciuki
|
#849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Minie ani się obejrzysz tak jak mi - gwarantuję
Cytat:
Mi tam głupio nie było, bo tak mi się te buty spodobały, ze musiałam je mieć. Najlepsze, że nawet płacąc po częściach nie byłąm pewna, czy starczy, bo nie wiedziałam ile mam w banku kasy i uprzedziłam o tym panią ale co tam ![]() Przy okazji wklejam też fotę jaką robili nam na tym kursie do naszych aplikacji. Moje włosy są , bo miałam cały dzień warkocza dobieranego i przed zdjęciem rozpuściłam i uzyskałam taki oto "piękny" efekt. I też fotki z niedzielnego tripu. Na tym co ja jestem w oddali widać cel naszej podróży, a to już była ponad połowa drogi ![]() naj pasują Ci Cytat:
---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- A zapomniałabym: warszawianki (i jedna jelonko
|
||
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Brit, buty fajne, porządnie wyglądają
a włosy wcale nie wyglądają tak źle. i jeszcze raz - podziwiam za tę wycieczkę rowerową my sobie może taką mini zrobimy w ten weekend, ale ma przyjść tata P. i nam pomóc w jakichś pierdołach domowych (półka, bla bla bla), no i tak pieprz...ona magisterka
|
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe, przyszła teściowa przyparła biednego żuczka mojego do muru jak poszedł na obiad
ale mu się należało
|
|
|
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Jaa, dziewczyny
Dzisiaj Tż powiedział, że chce ze mną "poważnie porozmawiać" Ma dzisiaj wolne, jechaliśmy do Gdańska samochodem, no ale nieważne:P Siedzimy, no i zagaił taką rozmowę - czym dla mnie jest małżeństwo i takie tam...no i gadaliśmy, a on coś tam jeszcze mówił, że musi wiedzieć, jak ma wyglądać jego przyszłość itp, dlatego pyta no i ogólnie powiem Wam, że jak go znam taka rozmowa to chyba jakiś znak, że zbliża się ten dzień mam jakieś takie przeczucia dobre i normalnie zajarana jestem, bo to w sumie pierwsza taka rozmowa o tym także trzymajcie kciuki, mam nadzieję, że nie będę musiała długo czekać![]() A potem byliśmy w Leroy Merlin i oglądaliśmy m.in. łazienki i podłogi, no i Tż ciągle mówił, co by chciał w naszym wspólnym domku i że musimy mieć duży dom i dzieciaki ![]() Lecę nadrabiać
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Witam chciałam tylko powiedzieć , że byłam na jednym z najlepszych wesel w moim życiu
![]() Wybawiałam się za wszystkie czasy , TŻ ma mega zajefajną rodzinę - kuzynów i w ogóle TŻ się cudownie zachowywał wobec mnie nawet jak gdzieś wychodziliśmy to wszyscy mówili do nas czy Państwo K....( nazwisko TŻ ) też idą ![]() z Kuzynem TŻ miał mi kupić pierścionek zaręczynowy kurde jak spotkam Kuzyna T. to mu przypomnę ![]() w ogóle na weselu czułam się świetnie wybawiłam się za wszystkie czasy i jeszcze w sumie nie odespałam tego ![]() i to wesele będę teraz wspominać i wspominać aaaa i jeszcze jedno i chyba nawet ładnie wyglądałam na weselu ![]() a teraz padam ze zmęczenia
|
|
|
|
#854 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to chcemy więcej zdjęć
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a jakie chcecie zdjęcia bo troszkę ich mam to coś wstawię na pocztę
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Glenia, ale Ci fajnie
anioł, dawaj
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hooo
![]() Co tam co taaaaam?
|
|
|
|
#858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#859 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Wpływ na zdolność kierowania pojazdami mechanicznymi, obsługę maszyn i sprawność psychomotoryczną: Vegantalgin H może wywoływać objawy ze strony centralnego układu nerwowego i zaburzać akomodację oczu, dlatego w trakcie jego stosowania nie wolno prowadzić pojazdów i obsługiwać urządzeń mechanicznych w ruchu." - to dotyczy tabletek. Wyczytałam, że tabletki zawierają 500 mg paracetamolu, a czopki aż 800 mg. To chyba jednak nie jest taki słaby skoro nie wolno prowadzić pojazdów... ![]() Cytat:
To jakąś szczęściarą jesteś Ja się pierwszy raz zgłosiłam.Cytat:
Teraz sobie dopiero kupisz superaśną brykę ![]() Cytat:
Siedzę sobie u TŻta, a on śpi
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Nowych zaręczonych brak, ale na poczcie są fotki z warszawskiego spotkania. A co u Ciebie?
powiedz mi Słonko jak dużo czasu Wam zajęła wyprawa do Morskiego Oka z małym dzieckiem? Bo ja się w weekend z Bartusiem wybieram i nie wiemy o której najlepiej wyjechać |
|
|
|
#862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#863 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
radical mam ale taki psikacz do włosów,już psikałam nim![]() Cytat:
mam wielką nadzieje,że teraz bedzie dobrze![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja wiem i wierze w to,że on mnie Kocha ![]() ![]() ładne butki i śliczna jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
by stało sie to jak najszybciej![]() Cytat:
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
jak przeżyję to coś napiszę
narazie stres narasta z każdą minutą - zrobiłam księgę gości której nikt nie podejmuje się spiąć/zszyć/zbindować nijak w żadną stronę :/ boją się że zepsują albo za słabe maszyny mają...masakra...odechcia ło mi się robienia albumów dla rodziców skoro takie przejścia mam...yhhh...mam nadzieję, że jakoś damy radę pozałatwiać to wszystko... no bo kto jak nie my?
|
|
|
|
#865 |
|
Zakorzenienie
|
Maya dacie rade
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
Aniołku bardzo fajne zdjecia
młoda miała skromną suknie przynajmniej tak mi sie wydaje ale welon ładny a Tobie jest ślicznie w różowym
|
|
#868 | |||
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jest pochmurno, padał deszcz, ale jest też gorąco.
[QUOTE=yogu;21582327]cześć... nawet nie zaglądam do Was, żołądek mi się wywraca na drugą stronę ze stresu... jeszcze trzy tygodnie i ołtarz..... ![]() nawet nie wiem co czuję teraz poza stresem... a niby to było moje marzenie... ale tak się denerwuję, że nie dociera do mnie absolutnie nic innego ![]() /QUOTE] A czym dokładniej się stresujesz? Tym, żeby wszystko było dobrze w tym dniu, czy tym, że już będziesz na niego skazana na całe życie? ![]() Ja bym się niczym nie stresowała (tylko troszkę kilka dni przed), a przede wszystkim to byłabym szczęśliwa, że nasz dzień by był lada dzień ![]() To sporo nas jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
).
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||
|
|
|
#869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poza tym zwyczajnie brak mi na to czasu. My tam byliśmy z grubsza od 11-17. Przy tym tak o 13.30 byliśmy nad Morskim i posiedzieliśmy z godzinkę ![]() A wczoraj na kursie znowu ćwiczyliśmy cha-chę i wiemy,że chcemy ją na pierwszy taniec. Te walce to takie nudyyyyyy ![]() I poza tym to w końcu kupiłam sukienkę na wesele we wrześniu. W sumie myślę,że taka może być,bo będzie już chłodniej. Uwierzcie mi-nic innego nie znalazłam ![]() A poza tym to tania była:P https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=15116 fajnie w niej dekolt wygląda i na mnie nie jest taka krótka (ale przed kolano).A ten materiał pod koronką to jest bardziej taki pudrowy (jak odcień w tych butach co zaraz dam linka). I do niej może takie buty http://www.newlook.com/shop/womens/s...form_199943712 ? Czarne odpadają,bo będzie za ciemno
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Mayu, ale fotki masz nam dać ze ślubu jeszcze tego samego dnia
![]() Motyl, myślę, że buty są IDEALNE do tej kiecki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

13.03.2008

. Ale mi włosy urosły. Zwykle jakoś je "zwijałam" i oplatałam żeby nic nie wisiało, dziś zrobiłam kucyk i doznałam szoku. A chciałam ścinać 
ale pani w sklepie powiedziałą, że to normalne 
, bo miałam cały dzień warkocza dobieranego i przed zdjęciem rozpuściłam i uzyskałam taki oto "piękny" efekt. I też fotki z niedzielnego tripu. Na tym co ja jestem w oddali widać cel naszej podróży, a to już była ponad połowa drogi

i w ogóle TŻ się cudownie zachowywał wobec mnie nawet jak gdzieś wychodziliśmy to wszyscy mówili do nas czy Państwo K....( nazwisko TŻ ) też idą
kurde jak spotkam Kuzyna T. to mu przypomnę

A na włosy dobry Radical i Skrzypowita (Radical serum, a skrzypowita w tabletkach)
by stało sie to jak najszybciej