|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 |
Raczkowanie
|
![]()
No właśnie, skoro napisała, ze mogę odesłać, to może lepiej poprosić o parę fotek przed wysyłka, niż narazić się na koszty i przesyłkę?
Nie wiem, jak można zrezygnować z aukcji, bo dostane negatywa... ![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Poprosiłam o parę fotek, zobaczymy co odpisze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3152 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Weryfikacja aukcji Allegro - zanim napiszesz, przeczytaj pierwsze posty
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co zamierzasz znów kupić, ha? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Zakorzenienie
|
Asiulka, sprawy mi się skomplikowały z NR na wspólnych jest wyjaśnienie... Pan mi zaręczył za tego All.
Czyli mogę brac, uff... to piszę do Pana.. Dziękuję Asiu za ekspresową odp ![]() Edytowane przez kaiska Czas edycji: 2010-08-24 o 18:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3158 |
Raczkowanie
|
Witam,
bardzo proszę o pomoc w weryfikacji ![]() Nick sprzedawcy to indizio-perfumy Lacoste Pour Homme http://allegro.pl/lacoste-pour-homme...198883148.html Perfumerię mam prawie pod samym domem, więc grzech nie skorzystać ![]() Dzięki i pozdrawiam ![]() Edytowane przez Giaccobe Czas edycji: 2010-08-24 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczęta, allegrowiczka od Lancome Miracle ma jeszcze inne perfumy na stanie, ni znam się na oryginałach, wkleję aukcje Diora, oryginał??
http://allegro.pl/christian-dior-pur...202991874.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za błyskawiczną odpowiedź
![]() Przejrzę całą ofertę, bo jak kupować to nie jeden flakonik, ale kilka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3162 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3163 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny, Pani odpisała tak na moja prośbę zrobienia kilka zdjęć i pytanie o tak droga paczkę, cyt.:"
witam kurier kosztuje 21 zł, taniej nie znalazłam poczta polska, paczka 14,50 list priorytetowy z zadeklarowana wartoscia 9,90 list eoknomiczny pewnie ze 3,50 - ale ja nie ponosze odpowiedzialnosci za poczte bardziej wyraźnych zdjec sie nie da zrobi pozdrawiam" Nie rozumiem, jak się nie da zrobić? Przecież na innych aukcjach są wyraźne zdjęcia;/ i co teraz robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#3164 |
Przyczajenie
|
miss dior cherie, Platyna1976
http://allegro.pl/miss-dior-cherie-n...200637581.html i również miss dior cherie, Art_De_Lux http://allegro.pl/christian-dior-mis...202488786.html niby komentarze pozytywne u obu sprzedających, ale wydaje mi się, że 150 zł za 100 ml miss dior cherie to trochę za mało bardzo proszę o szybką odpowiedź (: |
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() podróby!! Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-08-24 o 19:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczęta, kobieta przesłała zdjęcia, ale nic nie widać.
http://allegro.pl/show_item.php?item=1188017312 cyt.:" witam kurier kosztuje 21 zł, taniej nie znalazłam poczta polska, paczka 14,50 list priorytetowy z zadeklarowana wartoscia 9,90 list eoknomiczny pewnie ze 3,50 - ale ja nie ponosze odpowiedzialnosci za poczte bardziej wyraźnych zdjec sie nie da zrobi pozdrawiam" Nie rozumiem, jak się nie da zrobić? Przecież na innych aukcjach są wyraźne zdjęcia;/ i co teraz robić? Edytowane przez słonecznik82 Czas edycji: 2010-08-24 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3167 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bedzie OT ale już mnie krew zalewa. W niedzielę załozyłam na wspolnozakupowym wątek w którym chciałam rozebrać Aliena EDP. Jako sprzedawce u którego zakupię zaproponowałam Savage5. Jeszcze tego samego dnia dostalam na wizazu PW od Savage (który działa po banie jako Savage555) gdzie napisal mi, zebym nie klikała poprzez all to nie policzy kosztów przesyłki. Podziękowałam i od razu w wątku obniżyłam cenę za mililitr. Potem dostałam następne PW w którym Savage napisał, że skoro ja kupuję Aliena to on wycofuje aukcję z all bo jest (podobno) 3 obserwujących. Napisałam, że nie ma chętnych na rozbiórkę (bo wtedy nie było nawet 1 chętnej) więc nie mogę zagwarantować że kliknę perfumy więc niech nic nie wycofuje bo nie chce żeby mu przeszedł zarobek koło nosa. Wczoraj dogadłam się z dziewczyną z gazety.pl, że sprzeda mi Aliena o 20 zł taniej niż u Savage, toteż zmieniłam w wątku "źródło zakupu". No i zaczęło się. Savage zaczął mnie zasypywać PW "że to nie fair, jak ja moge tak postąpić", "ze zachwuje się jak typowa 26-letnia studenciara", "ze zrywam umowę" (jaką do cholery umowę ![]() ![]() Sama nie wiem po co to piszę, chyba tylko żeby przestrzec Wizażanki. Oprócz oryginalności perfum (czego Savegovi nie mogę odmówić) należałoby się okazać trochę kultury, dystansu i opanowania bo łatwo stracić klienta. Mnie już Pan stracił (zresztą zgodnie z Pan prośbą żebym już nie kupowała u Pana) , wolę wydać te pare zlotych więcej a nie miec do czynienia z czlowiekiem takim jak Pan. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3168 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
ssue, widziałam, że nas czyta, po pierwszym banie był jako savage 55 a teraz savage 555
![]() ![]() Zgłoś jego PW jako spam. A tak z zupełnie innej beczki: można tak sobie w nieskończoność zakładać konto skoro jest się cały czas banowanym? Słonecznik82, niech wypowie się ktoś kto ma setkę, zawsze coś widać... ja miałam 30-tkę i tam rurka była idealnie prosta, natomiast jak pisałam wcześniej wczoraj widziałam na aukcjach setki z takimi lekko krzywymi rurkami ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-08-24 o 20:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 |
Raczkowanie
|
![]() Negatyw to nie problem, ale ja prosiłam o Was o opinie z fotek, które przesłała allegrowiczka na e-maila.
Może proszę, tak jak Asiuuuula doradziła o opinie kogoś kto miał 100 ml Miracle. to dla mnie ważne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3171 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1279648167 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1279648167 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3173 |
BAN stały
|
za sekunde wrzuce tu fotki mojej setki Miracle.
edit: juz są, można porównać ![]() Edytowane przez Marsiglia Czas edycji: 2010-08-24 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 |
Zakorzenienie
|
Sorry OT, ale jest bardzo istotny bo gościem powinna zająć się chyba Policja jak dalej będzie tak postępował.
Wszyscy, którym do głowy by przyszło brać coś u wiadomo kogo ![]() "mam dosc obrazania mnie ..odczep sie odemnie bo ja zaczne i bede sie codzien meldowal...jestes gowniara w stosunku do mnie...jestes zazdrosna i tyle..zjmij sie praca bo widac siedzisz tu calymi dniami i probujesz rzadzic". Kto tu kogo obraża? Słowo "dzieciuch" znaczy tyle, że dziecinny i obrazą nie jest a słowo "gówniara" i owszem ![]() Co Cię obchodzi co ja robię ??? Niech wszyscy wiedzą co to za koleś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ja bym wolala dostac nega niz placic za podrobki. zreszta, niekoniecznie dostaniesz tego nega, bowiem wiadomo, ze odwetowo dasz rowniez, a w nim zapewne nadmienisz cos na temat oryginalnosci perfum, tak ze ja bym sie szczegolnie nie bala^^ Asiulka, widze, ze masz szczegolne wzgledy u pana savage. nie przejmuj sie, kochana, zglaszaj PW jako spam (skoro tak mozna), a jak sie posypia grozby/inwektywy, pojdziesz na policje ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3178 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak odda, to policję sobie możesz odpuścić, ale powinnaś mu wystawić negatywa i wyraźnie napisać, że sprzedaje ordynarne podróby. I wysłać informację o tym użytkowniku (ze zdjęciami podróby) do Allegro. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Zresztą- wlepianie baniaka na IP też nie jest skuteczne na 100%- wystarczy, że ktoś ma zmienne IP (np. tak jest na Neostradzie) i też mamy zabawę w ciuciubabkę. ![]() Cytat:
![]() Parę dni temu prosiłam Was o zweryfikowanie dwóch aukcji ze Słonikiem Kenzo. W tym samym dniu otrzymałam PW od Użytkownika savage55 z propozycją sprzedaży Słonika za 170 zł. Nie skorzystałam, ale w kontekście tego: Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na ten drugi temat już się nie wypowiem, nie dam się sprowokować ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3180 |
BAN stały
|
A mi sie wydaje, ze kupione Miracle są ok. Wygladaja tak samo jak moje, a moje sa na 100% oryginalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.