![]() |
#3211 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do malinowej szminki - wydaje mi się, że Bourjois ma takie w ofercie. I od niedawna jest w Rossmanie. Na pewno ten ich nowy błyszczyk reagujący na pH daje trwały, naturalny malinowy odcień. Brzmi przyjaźnie. Lubię irysy.
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też napisałam że już widzę jak Polly'owy małż zanabywa je na szybko w sklepie zabawkowym - skoro chciął teledysk na żywo Madzik - o tak czarny kombinezon bossski - az mnie zdziwko wzięło jak ona moze elegancko wyglądać - jest elegancki - jak powiem krawcowej to sie posika ze smiechu ale jak pokażę to juz konkret Justify my love - mimo ze wyuzadane to wysmakowane było, to to w hotelu ? kurcze może dlatego że pierwsze takie? dopadło mnie lenistwo do potęgi pierdyliardowej - nie chce mi się wina otworzyć - tyle zachodu - przerzucam sie na odkrecane butelki Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 20:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Rachell- tak w tym hotelu. Dobrze określone - wyuzdane ale jak dla mnie ma jakiś sznyt.
A ten kombinezon Gaga ma świetny! Bardzo elegancki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
![]() acz nie powiedziałam że lubię - ale mówię teraz - bywa że lubię jak nie umiem to po prostu nie umiem ale takich rarytasków jak w linkach - nie lubie alem wytłumaczyła ![]() ![]() a co do plamy tłustej na ścianie - cóż jestem na etapie że mnie to lata koło nie wiem czego ale zupełnie mnie to nie przejmuje nie zauważam - zajmę się tym w stosownym momencie nie wiem czy miałyście tak że np jak sie wszystko sypie - tzn nawarstwiają się problemy, trudne, cieżkie, nierozwiązywalne, potem kolejne kłopoty i tak problem za problemem i problemem pogania i nagle na dobitkę dzieje się coś z cyklu spali sie tivik, złamie się fotel, odpadnie kawałek parapetu, stłucze sie porcelana to juz to finalne zdarzenie wywołuje normalnie śmiech słabości - jest kuriozum jakimś taki psikus - nie powiem plama to moje dzieło i moja gópota no więc pretensji do losu mieć nie sposób po tych parapetach pewnei myślicie gdzie ja pomieszkuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Nindżopesz
|
Oj nie, oj nie
![]() Za mną chodzi czerwona ![]() Chyba ide w kime... |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
#3217 | |
BAN stały
|
Cytat:
Za mną też chodziła czerwień na ustach, ale nie chciałam żadnej kryjącej, żarówiastej szminki, tylko raczej coś półprzezroczystego, dającego naturalny czerwonawy (a nie czerwony) kolor, no i koniecznie bezdrobinkowego. No i znalazłam błyszczyk sephorowy. Ideał ![]() ![]() ![]() ![]() O, Maja wklejała ostatnio swoje lumpkowe łupy, to i ja się pochwalę, bo ustrzeliłam coś fajnego w klimacie i też zapinanego pod szyję (bo i o tym ostatnio chyba była tu mowa). Tadaa: |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
Melk - fajna bluzka
![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | ||||||||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aż sobie zrobie zaraz normalnie... Nie żałuj sobie ![]() Ja mam kolekcję szminek w kolorach od bardzo jasnej cielistej po czarnofioletową ![]() Bluzka cudowna, marzę o takiej od dłuższego czasu ![]() ![]() Cytat:
![]() Bylismy u jubilera, pierścion będzie zmniejszony na czwartek ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 20:59 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
cudowna ta bluzka - wiele zastosowań bym znalazła - w sumie to szukam tego stylu ale u nas lumpowe ciucheksy nie dostają takich cacków - nawet takie nowopowstałe "piwnice mody" jednak nie obfitują w taki look - normalnie sieciówka w lumpach juz jest niemalze - an szczęscie tylko częściowo - i gatunki materiałów dalej spoks
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
W kwestii czerwonych szminek. Mam polecaną tę z Rimmel - Red Alaram czy jakoś tak. Jest ok, ale na upartego ma zbyt różowawe tony. Znacie coś ciut cieplejszego, bardziej "krwistego"?
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3222 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I w ogóle czy są u nas jakies kursy? ![]() Jak ostatnio przechodziłam w skier. koło jakiś kursów tańca, to same babki były ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() kolejna ![]() Cytat:
![]() ![]() bo się zawstydam... ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3223 | |
Nindżopesz
|
Na Wielki Czwartek 2020? Bo jak na pojutrze to
![]() Cytat:
![]() EDIT bo zapomniałam: super bluzka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
|
Cytat:
![]() Red, na pojutrze ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fuksja - odważna i luzacka - zazdraszczam że możesz ale masz chyba podobny odcień włosów do babki z fottki więc ci będzie pasować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
|
W Lbn dużo szkół tańca ma coś co się nazywa latin lady solo, może to to? Zapisz się, zapisz się, zapisz się! Tam nie trzeba partnera, ni ma wykrętu! Trochę sie zaprzyjaźnisz sama ze sobą i nabierzesz pewności no!
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A fuksja? Hm, nie wiem, czy mi pasuje, nigdy nie próbowałam, ale nie sądzę, żeby to był mój kolor ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale po co zaprzyjaźniać? Ja już w tańcu jestem ze sobą baaardzo zaprzyjaźniona ![]() ![]() Zresztą - sama widziałaś w Starym Kinie moje dzikie harce ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:15 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Maja - z tymi tańcami to racji trochę jest żeby wbić gdzieś obluukać jak nie ma ciach/ mięs to spadać skoro się samemu bujać nie chcesz - mnie też bardziej biorą tanga i inne cieliste tańce niż salsy solo - ja uwielbiam figury podnoszone jessssssssu co ja bym dała żeby mnie jekis ciastek/ mięsek podnosił turlał i rzucął mną w powietrzu, no ale nie o mnei być miało...
ale ostatnio obserwuję ze nie ma to jak swatka w dzisiejszych czasach - serio serio - kilka par tak powstało an moich oczach ostatnio - że znajomi jednych lub drugich jakoś ich spyknęli - tzn oni spyknęli się sami - ale że tak powiem stworzyli okoliczności sprzyjające - wspólne spotkania etc, dlatego warszawianki znające kawalerów apel - prehistoryczny metody dalej działają i skutki są fenomenalne - no chyba że w warszawie to już przeżytek ale znaleźli by się amatorzy w sumie to tekst był nie do Mai tylko o Mai - wybacz bezpośredniość ale to tak ostatnio obserwuję ze sam człowiek nie przebije głową muru - tzn nei zawsze i nie wszędzie - warto pomagać ![]() żeby była jasność - rozumiem Cię doskonale Maja dzięki za podsuwanie fajnych typów kolorówki z dobrej półki cenowej - przez awersję do maskar omijałam regały rimmelka - idzie jesień, wieczory czas sie podkoloryzować Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3231 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie jakies salsy nie teges - albo tango itp, albo w pojedynkę - ale do tego nie potrzebuję kursu, żeby sobie poszaleć na disco. Ani do machania łbem na jakimś metalowym koncercie ![]() ![]() (allle bym sobie na taki koncert poszła ![]() Cytat:
![]() Do tego stopnia, że nikt ze znajomych nie chce mnie swatać ![]() (raz koleżanka próbowała, ale nie wyszło... znaczy z mojej strony wyszło, ale on wolał koleżankę ode mnie ![]() Od tamtej pory kuleżanki mają stanowczy zakaz swatania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:22 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Nindżopesz
|
Biedna Maja, teraz będziemy ją wrabiać w romanse
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
ach siem rozmarzyłam w ogóle świat się kończy - pachnę chanel 5 i to sama chciąłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z rimmela jeszcze niezły jesty podkład lasting Finish. A jeszcze lepszy lasting performance Max Factor, ale same ciemne w sklpeach mają ![]() Ulubione błyszczyki - matowy Milky Shake Bell i High Shine Manhattan (duużo drobinek ![]() A mój ulubiony tusz to na te chwilę Masterpiece Max Max Factor 0 świetny ![]() A jak ktoś lubi sypkie cienie, to Inglota, albo sporo tańsze z Vipery (identyczne jak inglot, ale po 15 zeta, tylko o wiele mniej kolorów jest... za to jak się świecą takie brokatowe! ![]() Cytat:
![]() Z krótkimi włosami tyż mogą być... Bruneci, blondyni, ja wszystkich was... ![]() Preferowane ciało Jackmana ![]() ![]() Włosy a'la Barnes, tudzież na "fińskiego metalowca" - długie, proste, jasne i z zabawnymi baczkami ![]() Wzrost - od 170 wzwyż ![]() inteligencja na poziomie dr House'a, poczucie humoru co najmniej jak Robert Górski. Zainteresowania najlepiej zbieżne z moimi (podróże, rock i metal, archeologia, architektura, paleontologia, książki i filmy, najlepiej fantasy i horrory...) jak sobie jeszcze coś przypomnę, to dopiszę ![]() A, i żeby lubił się myć ![]() Cytat:
![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:35 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zakorzenienie
|
Maj - fakt ona jest baardzo czerwona, ale nie wiem czy w połączeniu z moim kolorem ust czy coś jeszcze, szminka wygląda dosyć ciemno i wybijają z niej różowawe tony
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#3238 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ach, ale bródkę z upodobaniem hoduje, crap. Moja szkoła! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
błyskotek też nie noszę więc z brokatów nie skorzystam - nie lubię się rzucać w oczy i błyszczeć - dlatego tak bardzo podoba mi sie mat bella i matowe szminki jak coś - cienie takie pół na pół całkiem mat nie lubię więc pojdę za ciosem w stronę bella i vipery fajny opis kolesia - weź go skopiuj i wrzuć gdzies na net randkowy czy cuś - i zobacz co się stanie - na zasadzie uderz w stół a nożyce - ja nie znam ale wizażystki ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-08-24 o 21:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:58.