|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Re: maska żelowa-gdzie kupić? Prawdziwa historia Mgiełki :). UWAGA! Długie.
Nie wiedziałam, że to będzie tyle zachodu [img]icons/icon7.gif[/img]! Podejrzewam, że normalna jednostka nie miałaby nawet połowy tych problemów. Najlepsze było to, że kiedy wróciłam do domu i wzięłam do ręki mapę, jedynym zaznaczonym numerem (nieparzystym) budynku (poza 29) na ulicy Wolskiej było właśnie 153! Kto nie ma w głowie... Bym wiedziała, że ode mnie z domu jest 5x łatwiejszy dojazd, nie pojechałabym na zakupy (na pomidory na razie patrzeć nie mogę [img]icons/icon7.gif[/img], chyba je na jakąś miazgę przerobię, z prrawdziwą przyjemnością) i w ogóle... inne buty bym wzięła, bo pierwszy raz wyszłam w nowych i potem przez godzinę moczyłam nogi [img]icons/icon7.gif[/img].
A w tym sklepie wyglądałam chyba tak nieszczęśnie, że Pani pytała, czy z daleka przyjechałam. Wyglądałam pewnie jakbym 300 km przeszła na piechotę. W dodatku wiosenna pogoda się zrobiła, a ja w puchowej kurtce i grubym szaliku, który mi gdzieś tam się ciągnął po ziemi, bo próbowałam go nieść, ale miałam jeszcze ogromną torbę z książkami i te reklamówki... Może tego Jara z litości mi dała? |
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
Mgiełko kochana [img]icons/icon29.gif[/img] , a to wszystko przez wariactwa Babci [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]. Pomidory uduś, niech mają za swoje... [img]icons/icon28.gif[/img]
Zrobiłaś na pani dobre wrażenie [img]icons/icon12.gif[/img]. Jak ktoś się tak poświęca i 300 kilometrów do Stolicy po maseczkę wędruje, to mu się nalezy jakieś zadośćuczynienie, nie? Ciesz się, że nie zostałaś obdarowana jednym z tych artystycznych artykułów metalowych, bo to swoje też waży... [img]icons/icon28.gif[/img] Jeszcze raz serdeczne buziaczki i podziękowania, jakbyś potrzebowała jakieś pierniki czy coś, to możesz na mnie liczyć [img]icons/icon12.gif[/img] [img]icons/icon10.gif[/img]. Muszę się jakoś odwdzięczyć, za tę kaźń... [img]icons/icon12.gif[/img] Czekam na przesyłkę i nr konta w [img]icons/1list.gif[/img] Kochana... [img]icons/1cmok.gif[/img]
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
Wyjęłam właśnie Jara z pudełka. Tak jak mówiłam - szklany, w środku pachnące płatki. A na to jest jeszcze pokrywka. Nawet by była ładna, gdyby nie to, że jest... zardzewiała [img]icons/icon7.gif[/img]. Ale maseczka jest OK [img]icons/icon7.gif[/img], jeszcze nie rdzewieje.
Wobec tego dla wszystkich, którzy chcieliby kupić coś w tym sklepie (bo naprawdę sporo tam rzeczy jest, nie tylko tace za 1200 zł, ale jakieś puzdereczka, szable, medaliony, chyba biżuteria też. Kielichy, lichtarze, wazony...) - wyjmujcie z opakowań i sprawdzajcie, czy nie leżało tam za długo. |
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Re: maska żelowa-gdzie kupić?
Phemm...phemmmm...
Własnie wywołałam film, na którym jest obiecane zdjęcie w maseczce hyhyhyyyyy Uwaga!!!!! Ludzie o słabych nerwach zamykać oczy!!!! Otooooooooooo: Babcia w żelowej masce!!!!!!! Buahahahahhaha, umarłam, jak zobaczyłam tę fotkę i piszą do Was moje zwłoki
|
|
#35 |
|
Wtajemniczenie
|
Re: maska żelowa- Bunia jako ofiara :D
o mój Boze, Bubu ......................... ......................... ......................... ......................... .......................
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Agentka-Ola napisał(a):
> o mój Boze, Bubu o Jezus Maria... jak mogłas mi to zrobic, nie bede mogła zasnac Ze śmiechu chyba
|
|
#37 |
|
Wtajemniczenie
|
BabciaWeatherwax napisał(a):
> > Ze śmiechu chyba > no toz chiba ze nie z zachwytu a czemu dzis taki slimaczy nastrój na wizazu ?
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Re: maska żelowa-gdzie kupić?
dzis kupilam w rossmanie w blue city za 5 zl
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

!