|
|
#3601 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl - część XIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=CharLizZie;21597153]super wyszła
![]() Cytat:
![]() Nie jest taka ciemna, nazwałabym to standardową szarością
|
|
#3603 |
|
BAN stały
|
Andi mi się podoba, ale jako torebka 'na później', czyli jeszcze nie będe kupować. taki 'must have' jak i emilka, ale na razie mam inne marzenia
![]() to powiem już tylko tyle, że dla mnie Marua postępuje nieładnie |
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może i nie fajnie ale każdy robi jak uważa i może owszem to oszustwo ale skoro etorebka się nie rzuca (wiem może nawet o tym nie wie) to my tym bardziej nie powinnyśmy
|
|
|
#3605 |
|
BAN stały
|
no może jestem przewrażliwiona, bo często udzielam się też na biżuteryjnym, tam co chwila z kolei reklamy i już we krwi mam zwrotną wiadomość
![]() koniec tematu ![]() czy któraś z dziewczyn nie obiecywała zdjęć wszystkich torebek? hmmmm, Iduś?
|
|
|
|
#3606 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny wydaję mi się, że konto o którym piszecie to nie jest konto wizażanki Marua...Ona ma swoje konto podpisane imieniem i początkiem nazwiska. Co prawda konto jest o etorebce ale w żadnym przypadku nie podszywa się pod właścicieli etorebka.pl . Reklamować swój kod przecież może.
Nie wiem natomiast kim jest osoba która założyła to konto: http://www.facebook.com/pages/eTorebka/131898186851347 wątpię, że to konto właścicieli etorebki... |
|
|
|
#3607 |
|
catch me if I fall.
|
wpisalam kod w google i wyskoczyl mi podpis wizazanki
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2254 i nie jest to Marua ![]() nie mowie juz o tym, ze na kazdym mozliwym forum podaje ten kod, ale cóż, wolno jej
|
|
#3608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3610 | |
|
Raczkowanie
|
poprzednio dziewczyny pisały że kod się zgadza z tamtą Wizażanką...
Cytat:
Edytowane przez Nankaa Czas edycji: 2010-08-24 o 21:52 |
|
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mopsik potrafi taką minę zrobić by chwycić za serce - w rzeczywistości to przebiegłe stworzonko W załączniku - zdjęcie czarnego mopsika |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3613 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3614 |
|
BAN stały
|
ale mopsy mają śmieszne miny
ja jestem fanką większych psów zdecydowanie ![]() osobiście chciałabym mieć husky'ego albo labradora/goldena i bardzo podobają mi się dogi
|
|
|
|
#3615 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
aaa nie, ten z tego profilu http://www.facebook.com/profile.php?...723&ref=search ![]() ja sie nigdzie na fb nie zapisywalam, wiec nie dostalam nic, sorry za wprowadzenie w blad ![]() pojawia sie tu Iduś?
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=135nudziara;2159961 4]ale mopsy mają śmieszne miny
ja jestem fanką większych psów zdecydowanie ![]() /QUOTE] Ja uwielbiam takie "miniaste" pieski Maggie, można wiedzieć jakie imię nosi to śliczne, zacne stworzonko z avatarka?
Edytowane przez Nankaa Czas edycji: 2010-08-24 o 22:06 |
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3619 | |||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jak kotoś potrafi pisać na takiej klawiaturce to już w ogóle. Mój TŻ zadowolony!Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Lolity uwielbiam. Chloe też a niestety już mi się kończy Korci mnie Buduior - jakąś próbkę muszę dorwać. Pewnie mi się spodoba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3620 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A, to nie wiem, może i żartowała. |
|
|
|
|
#3621 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Marua natomiast swoimi wiadomościami na prv wprowadza w błąd bo dostałam od niej wiadomość: "Witaj ![]() Oglądałaś już torebki na naszej stronie? Mam nadzieję, że coś wpadło Ci w oko? Jeżeli zdecydujesz się na zamówienie to wykorzystaj ten kod rabatowy: 2e9fc239 Trzeba go wpisać w specjalne okienko przy składaniu zamówienia. Oczywiście podziel się z nami opinią na temat torebki, zapraszamy też do dyskusji na naszej facebookowej stronie Pozdrawiam serdecznie "Fajnie że polecamy swoje kody, tworzymy fankluby etorebki ale nie można podszywać się pod firmę... Edytowane przez bejbi19 Czas edycji: 2010-08-24 o 22:07 Powód: zmiana |
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Nankaa;21599704]
Cytat:
Bo to nie jest mój mopsik - tylko śmieszne zdjęcie które znalazłam w necie A tu w załączniku masz mojego mopsa - zwie się Rudolf
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3624 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mysle ze założycielką grupy poprostu musi być jakaś osoba już istniejąca na fb. skąd ona by wiedziała że ktoś się tam zapisał?? ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- [QUOTE=maggie82;21599966] Cytat:
Przeuroczy
Edytowane przez Nankaa Czas edycji: 2010-08-24 o 22:11 |
||
|
|
|
#3625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3626 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), ale to były takie ćwiczenia, żeby wf zaliczyć, czyli udawanie bardziej, że się ćwiczy (+ nieprawidłowe wykonywanie, bo prowadzący jakoś się nie przykładali do korygowania - woleli gazetkę poczytać Tylko na te kolana będę musiała uważać, bo ostatnio bolało mnie przez 2 dni kolano po 2 godz. na rowerze stacjonarnym - tak to jest jak ktoś latami się nie rusza
|
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
... o tej porze chcecie kawe pic ?
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Uff przebrnelam
![]() Ale tu robicie dochodzenie To konto: http://www.facebook.com/profile.php?id=1000014346 43723&ref=search#!/profile.php?id=1000014346 43723&v=wall&ref=search nie jest moje ( jak widac to nie moj kod ) To drugie "konto" takie rozbudowane z roznymi postami itd jest moje i pisalam o tym w poprzednim watku. Etorebka wie o tym koncie, wiec prosze sie nie bulwersowac ![]() Jedna z was pisala wyzej, ze moje konto jest to imie i poczatek nazwiska - tak jest, to jest konto, a do konta mozna zalozyc strone i taka wlasnie zalozylam : http://www.facebook.com/pages/eTorebka/131898186851347 Przy jej zakladaniu byla opcja "strona oficjalna" lub "strona spolecznosciowa", aby zalozyc strone oficjalna trzeba zaznaczyc, ze jest sie przedstawicielem danej firmy, ja nie jestem, wiec zalozylam strone spolecznosciowa NIE OFICJALNA. Nie jest to nigdzie widoczne, ale nic na to nie poradze. Nikomu sie krzywda nie dzieje ( no chyba, ze w kims sie gotuje z zazdrosci ), etorebka nie ma nic przeciwko, wiec nie widze problemu?
Edytowane przez Marua:) Czas edycji: 2010-08-24 o 22:15 |
|
|
|
#3629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez an.ka Czas edycji: 2010-08-24 o 22:17 |
|
|
|
|
#3630 |
|
BAN stały
|
jejku, z tym ruszaniem się to ja tez mam problem. chcialabym, żeby ciałko było fajniejsze, ale zapału mi zupełnie brakuje. na w-fie to takie ćwiczenia, że prosze was
laski nie mają sily nawet się rozciągnąć, a gra w siatkę wygląda tak, że serw, jedno przebicie i juz jakaś nie odbije i się głupio patrzy i tak w kółko ![]() mam ochotę biegac, ale muszę sobie kupić adidasy jakieś stabilne podczas biegania pracują wszystkie mięśnie, wzmacniają się nogi, redukuje cellulit, poprawia kondycja i ogólnie jest zalecane. tylko, że nawet jak teraz zacznę, to przecież niedługo bedzie zimno znów ![]() fitnes mnie też kusi, ale mam daleko bo jesli chodzi o wage, to ja jestem zadowolona. nie jem od wiosny słodyczy, zero fast foodów i po tym schudłam 7kg samoistnie, no i jest idealnie .
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2010-08-24 o 22:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:28.

może i nie fajnie ale każdy robi jak uważa 

Korci mnie Buduior - jakąś próbkę muszę dorwać. Pewnie mi się spodoba
ja poproszę
), etorebka nie ma nic przeciwko, wiec nie widze problemu?