|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
*I wciąż czeka na życzenia: Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia. Drodze bez Niego.
*Wiesz, w mojej bajce On na koniec ją całuje. *W szaleństwie jest metoda: i kochaj i szalej i nie myśl co dalej *Jesteś moim ulubionym gatunkiem heroiny *Znów myślałam, że to przeznaczenie. Okazało się jak zwykle, że to chore złudzenie. *Ona na ciebie choruje! Obudź się!!
|
|
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Niedługo wyjeżdżam z moim chłopakiem na nasze pierwsze wspólne wakacje
Bardzo go kocham i już się nie mogę doczekać kiedy wsiądziemy do samochodu i pojedziemy... Chciałabym was prosić o opis stosowny do sytuacji. A także jakiś taki, który mogłabym ustawić przed wyjazdem aż do mojego powrotu bo z gg raczej korzystać nie będę przez te wspaniałe 6 dni ![]() Z góry dziękuję kochane
|
|
|
#2853 |
|
Rozeznanie
|
proszę .. naprawdę ważne ..
|
|
#2854 |
|
Przyczajenie
|
Jest jedno takie serce spośród serc wielu tysięcy i bije wciąż nieprzerwanie i kocha najgoręcej. ![]() To serce naszej Mamy najlepsze w całym świecie i nigdy takiego serca nie odnajdziecie. Mijaja lata w rozpędzie twarde skały czas krusz. Miłość matki do dzieci żaden czas, nigdy nie ruszy. Kochana Mamo, Kiedy przytulam się do Ciebie, To jest mi cieplej niż słońcu na niebie, Więc nie wypuszczaj mnie ze swych ramion, Kocham Cię bardzo Moja Mamo! Kochana mamusiu z okazji twojego święta życzę ci żebyś była zawsze uśmiechnięta i żeby słońce dla ciebie zawsze świeciło i żebu zawsze ci było bardzo miło te życzenia składa ci twoja córeczka... Ile godzin bije czas, ile liści sypie las, tyle szczęścia i słodyczy w dniu urodzin Tobie życzę. Nie sąmoje ale podobają mi się ;D ... nie wiem czy pomogłam nie są zbyt wyszukane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _________________________ _______ Życie nie zawsze toczy sie po naszej myśli ...;( |
|
|
|
|
#2855 |
|
Raczkowanie
|
nic ?? ;>
|
|
|
#2856 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
... na koniec świata pojadę nawet walcem ![]() - 6 dni 6 nocy ... to będzie raaj ![]() -Wyczarujmy sobie świat w którym będziemy tylko Ty i ja ![]() NIe mam pomysłu na nic innego niestety;/;/;/ _________________________ __ Na przekór łzom umiem jeszcze iść pod prąd :P
|
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Przyczajenie
|
Złap mnie za ręce
Ich siła nie zawiedzie Spójrz głęboko w oczy Znasz moje wnętrze ... ![]() Odchodzisz w ciemny kąt Zostawiasz zapach swego życia Ta woń unosi się jeszcze we mnie Kropla z oczu co spadła na serce ... Zakazany owoc smakuje jak soczyste pragnienia Słońca dotyk ciepła Wiatru powiew gorąca Fal marzeniem iskrząca .. Pokonaj Swój Lęk I PokonajStrach, SiłęMarzeńMasz, WykorzystajTenDar... __________________ Te Amo ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2858 |
|
Raczkowanie
|
_ViCiA_ dziękuję
![]() Guziki xD : Dziękuję, że znosiłaś to, czego nie sposób było znieść, że robiłaś coś z niczego, że dawałaś, majac puste kieszenie, że kochałaś, gdy kochać mnie się nie dało, że zarabiałaś pieniądze, aby mnie wychować, że robiłaś rzeczy niemożliwe z uśmiechem... Niech nigdy z Twoich oczu los łzy nie wyciśnie i co pragniesz - niechaj wszystko, spełni się pomyślnie. znalezione w internecie
z tą szlachetną delikatnością którą znalazłam tylko u Ciebie Edytowane przez zlodziejka Czas edycji: 2010-08-22 o 16:27 |
|
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
Hej ;*
.A coś o tym że oddalamy się od siebie..? |
|
|
|
|
#2860 |
|
Rozeznanie
|
jakieś opisy, że mi go brakuje . ( zerwałam z nim ) proszę
|
|
|
|
|
#2861 |
|
Raczkowanie
|
hej, jestem tutaj nowa, mam kilka opisów mam nadzieje, że wam sie spodobają.
*Oglądając się za siebie, wiedziałam, że już nie ma odwrotu. *Zagłuszona ciszą. *Nienawidze kiedy opowiadasz mi o Baśce, Kaśce, o nich wszystkich. *Nawet nie widzę swego cienia tylko wielką betonową kule, która wszystko niszczy. Teraz trochę dla normalnienienormalna: *Całe moje szczęście było zawarte w jego gestach. *Gdy milionowa łza spływała po jej policzku, zdała sobie sprawę, że lepiej, już nnie będzie. Płakała dalej, bo co miała robić? *Jak wytłumaczysz to, że mimo, że ze soba nie rozmawiamy, że nawet nie spotykamy się przypadkiem, że nie oglądam twoich zdjęć, ja wciąż o Tobie myślę? *Gdy słyszę twoje imię, nawet w tej głupiej telewizji wszystko zaczyna wirować i jest jakby inne. *Gdy słyszę, kolejne wiadomości o tobie czuje sie rozgoryczona, ze to ktos mi je opowiada, a nie ja komuś. *Mimo, ze wiem ile przez Ciebie błędów popełniłam, cieszę się, że byłeś. *Nawet w szkole lepiej mi szło kiedy powiedziałeś mi zwykłe `powodzenia` *Teraz tylko pozostało mi smianie się z Ciebie i twoich głupich nawyków, zeby się samą pocieszyc. |
|
|
|
|
#2862 |
|
Rozeznanie
|
że los nas znów złączył? proszę ![]()
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
czy mogłybyście mi wyczarować coś krótkiego, nt 'ponownego zakochania się' w moim Tż? w sensie takim, że z nim jestem, ale coś sprawiło, że zakochałam się od nowa..
Edytowane przez Klepsydra88 Czas edycji: 2010-08-22 o 23:41 |
|
|
|
|
#2864 |
|
Raczkowanie
|
#Blask twoich oczu daje mi tą pewność, że teraz już na zawsze.
*Znowu mogę Cię przytulać i całować. Tak bardzo mi tego brakowało. *Podobno nie wchodzi się 2 razy do tej samej rzeki, ale gdybym tego nie zrobiła, był by to mój najwiekszy bląd. *Taaak! znowu Ci trochę pomarudzę. *Nie wiedziałam, że moje zycie tak szybko może nabrać barw. * Teraz tworzymy jedną całość. * Nadal nie moge w to uwierzyć, tak bardzo Cię kocham. ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Hej, ja z proźbą, ma ktoś coś takiego że : kocham pewnego chłopaka już bardzo długo, bardzo mi na mim zależy, lecz niestety nie jesteśmy razem, nawet nigdy nie byliśmy kiedys dawał mi nadzieje, lecz niestety zmudną, a mi jest wstyd, ze tyle czasu jestem w nim zauroczona i mimo tego ze wiem ze nie bd razem nie umiem o nim zapomnieć? |
|
|
|
|
#2865 |
|
Przyczajenie
|
cześć, poznałam chłopaka na fotce, okazało się,że przez cały rok mieszkałam w tym samy bloku co on, niestety nie spotkaliśmy się, teraz cały czas gadamy, jest fajnie ale zobaczyć się będziemy mogli dopiero w połowie września,bo dzielą nas kilometry potrzebuję opisów w związku z tym,że tęsknię za nieznanym, że nie mogę doczekać się spotkania...itp
|
|
|
|
|
#2866 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może: `I mimo tego, że znam Cie tyle dni/miesięcy/lat (ile tam ze soba jesteście), jestem Tobą zafascynowana, jakbym poznała Cie wczoraj. `To właśnie małe gesty sprawiają,że jesteś wyjatkowy. ` Wciąż nie umiem nauczyc się twego dotyku. `Nadal nie mogę ogarnąć tego uczucia gdy Cię widzę, za kazdym razem tak samo promienieję. `Codziennie się lepiej poznajemy, codziennie więcej do siebie czujemy. (Mój ulubiony) `Bo to co razem przeżylismy, sprawia, że coraz mocniej Cię kocham. |
|
|
|
|
|
#2868 |
|
Raczkowanie
|
Klepsydra88:
myślę o Tobie znowu, znowu i znowu. tak, nie umiem przestać. moje szczęście Twoje ma imię. "Odkąd jestem z Tobą każda minuta to nie tylko 60 sekund, ale 60 sekund przepełnionych miłością do Ciebie" Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia ;* Nie chcę zalotnych spojrzeń wszystkich mężczyzn świata. Wystarczy mi jedno, byle, by było Twoje. owiana przez wiatr, oczarowana Jego spojrzeniem. Nie wiem po którym twym uśmiechu, spojrzałam na Ciebie w ten szaleńczy, zakochany sposób. Lubie Twoje oczy. Uwielbiam Twoj zapach. Kocham Cię. Doskonale rozumiem Twoją sytuację. Ja też się po raz drugi zakochałam w moim chłopaku. Jest cudownie. ![]() ice_90: Cudownie mieć kogoś kto mówi " ...najbardziej na świecie". Niedobór Ciebie grozi tęsknotą. moje myśli mają kolor Jego oczu. Z myślą, że czujesz tak samo... <3 'By móc być właśnie przy Tobie oddałabym teraz wszystko. Dlaczego zawsze jest tak, że za kimś się tęskni? hm nie wiem czy o to Ci chodziło ale mam nadzieję, że pomogłam. opisy znalezione na wątku opisowym
z tą szlachetną delikatnością którą znalazłam tylko u Ciebie Edytowane przez zlodziejka Czas edycji: 2010-08-23 o 14:19 |
|
|
|
|
#2870 |
|
Przyczajenie
|
Mogłabym prosić opisy w stylu 'przyjaciół się szanuje, a nie ignoruje'?
Chodzi o to, że moja 'przyjaciółka' przestała się w ogóle do mnie odzywać, na ulicy nawet 'cześć' nie powie tylko odwróci głowę jakby mnie tam w ogóle nie było. ;/// Baaaardzo bym prosiła o opisy do tej sytuacji, lub o 'złej przyjaźni'. Proszę was dziewczyny! ***
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Moja prośba do was Kobietki
Ostatnio spotkałam się z moim ex, chodzi o to że od tego spotkania on jakoś nie chce ze mną rozmawiać, ignoruje troche, mimo że jemu zależało na tym spotkaniu. I proszę o takie opisy, ale nie dosłowne...że czuję się tak smutno, że nie wiem o co mu chodzi, ze tęskinie. Wiecie o co chodzi? Liczę na Was
|
|
#2872 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Dołączam się ; ]
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. www.dzioobek.fbl.pl można odwiedzać ![]() |
|
|
|
|
|
#2873 |
|
Przyczajenie
|
witam, to znowu ja..
prosiłabym o jakies opisy o problemach w domu, że sobie nie radzę i nie mam już siły.
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stłukło się wszystko to, co miało być niezbite.. Po policzkach płyną tylko ciche łzy.. Bałagań myśli i zdarzeń. 'Myśl, która w serce wbija nóż..' 'Przydałby się kawałek nieba w tym całym betonowym piekle..' Żal i smutek zalały mój pokój. Nie pozwól mi utonąć Nawet najbardziej smutna minka na gadu nie opisze tego jak się teraz czuję. jak się pieprzy, to się pieprzy na całego! nigdy się nie pieprzy w życiu na pół albo na trzy czwarte, zawsze na całość -,- Pusta walizka i brak planu B . i jeszcze nie wiem, co jest lekiem na całe zło. mam ochotę przekląć ten cały świat i zniknąć . a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje? nie pytajcie co u mnie , wolałabym już dzisiaj nie przeklinać . może sobie coś wybierzesz .. ![]() a mogłabym prosić o opisy, pod wspólne zdjęcie moje i przyjaciółki, takie o przyjaźni ? ![]()
. "Szukam świata, w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc chodzi w butach, gdzie jak Cię widzą- to dzień dobry. Szukam świata, w którym człowiek człowiekowi- człowiekiem..." . Edytowane przez bitter orange Czas edycji: 2010-08-24 o 17:24 |
|
|
|
|
|
#2875 |
|
Przyczajenie
|
a mogłabym prosić o opisy, pod wspólne zdjęcie moje i przyjaciółki, takie o przyjaźni ?
![]() ![]() `Przyjaciele są jak anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapomniały jak latać . ` Przyjaciel to człowiek, który wszystko o tobie wie i mimo wad wciąż cię lubi . `Przyjaciele : jedna dusza w dwóch ciałach . `Możesz zgromadzić przeróżne skarby, ale najcenniejszym jest prawdziwy przyjaciel . `Przyjaźń jest najpiękniejszym ze wszystkich prezentów, jakimi możemy zostać obdarowani aby szczęśliwie ukształtować swoje życie . `Nawet cień przyjaciela może uczynić człowieka szczęśliwym . `Przyjaciel to ktoś, przed kim można głośno myśleć . `Jeśli jakaś dłoń ma swoje miejsce w drugiej dłoni, to właśnie jest przyjaźń . może coś się przyda
wsadzić słuchawki w uszy i patrzeć w gwiazdy. lubi wtedy wspominać wszystko co dobre i złe . bo w życiu piękne są tylko chwile, a to za czym tęskni nigdy już nie wróci .. www.dzioobek.fbl.pl można odwiedzać ![]() |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Rozeznanie
|
- tęsknisz - tak - a wrócisz do mnie? - nie może tęsknisz jak ja. miłość nie powinna wygasać. przecież ona nie ma daty ważności.nie powinna być przeterminowana. głupia wierzylam, że nadal kochasz. tak jak ja. usiadłam na kanapie na której często się przytulaliśmy, pomyślałam sobie że fajnie by było poczuć to jeszcze raz. Chodź na chwile. czerwone moje. reszta z opisowego ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
dzięki Tobie mam zawsze ten głupkowaty uśmiech na twarzy! ![]() dziękuje Bogu za to że zesłał Cię na moją drogę. Że dał mi przyjaciela. Takiego prawdziwego!
|
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
talenciary <3 . .
dzisiaj nie chciałabym was prosić o opis ani wierszyk i wiem że może nie tutaj ale raczej chyba tylko tu są miłe osoby i może któraś sprawdzi ma albo pomoże mi .. Chodzi mi o to że taka dziewczyna pisała opowiadanie .. Wiem że o dziewczynie która się przeprowadziła . Nigdzie nie mogę znaleźć. Bardzo bym prosiła . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :conf used: |
|
|
|
|
#2878 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak by ktoś miał coś jeszcze to poproszę
|
|
|
#2879 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wiazażakni !
Mam prośbę. Chodzi o to, że ja nie wiem, czy On chce ze Mną dalej gadac, pisac, wgl kontaktowac się .. Taka totalna pustka w głowie i niepewnośc .. A ja chcę, aby było dobrze ... ![]() Z góry dziękuję ! ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Coś ode Mnie .. ![]() Chce te czasu , kiedy po obudzeniu się sprawdzałam telefon , i byłam pewna że napisałeś . To że jesteśmy osobno nie znaczy, że wszystko się skończyło, prawda ? Przychodzi moment, kiedy uzmysławiasz sobie, że pustka przeszywająca Twoje źrenice być może już nigdy nie będzie wypełniona odbiciem osoby od której zależny jest rytm bicia Twojego serca. Czasami marzę o tym, aby być bezgranicznie podłą suką bez uczuć. żyjącą chwilą bez patrzenia na konsekwencje. wyznającą miłość, bez picia czegoś na odwagę. zakochującą się bez uczuć. potrafiącą nie przywiązywać siebie samej do drugiego człowieka. nie na tyle, aby wiedzieć co oznacza, tęsknić. Wracasz do rzeczywistości. brudno szarej, codzienności. ze łzami w oczach zostawiając na drugiej stronie kuli ziemskiej człowieka, który przez kilka krótkich chwil stał się dla Ciebie bliższy niż wieloletni przyjaciele. opuszczasz go ze świadomością, że już być może nigdy więcej nie będzie Ci dane go spotkać. że jedyną możliwością ponownego zobaczenia, są tylko puste wspomnienia które z czasem staną się wyblakłe jak przestarzała fotografia. uczucia nie mają nic do rzeczy. przywiązanie do drugiego człowieka. życie nie pozwala nam być szczęśliwymi na taką skalę, na jaką tego pragniemy. u niego zostawiłam jakąś cząstkę siebie. tą, której nie dostanę już z powrotem. tracimy jakiś ułamek serca. bezpowrotnie. Przychodzi taki dzień, kiedy nawet żelki haribo nie są w stanie Cię uszczęśliwić. kiedy stając przed lustrem, potrafisz bez ogródek wykrzyczeć, że nienawidzisz samej siebie. Słowo 'kocham' można porównać, do latania samolotem podczas jego startu. Twoje serce przepełnia uczucie, którego nie jesteś w stanie opisać słowami. czujesz, że unosisz się nad ziemią. a Twoje ciało, jest jak w stanie nieważkości, po którym sporadycznie przechodzą dreszcze. Szczęśliwym jest się wtedy, gdy kładziesz się jak najwcześniej spać tylko dlatego, że nie możesz się doczekać kolejnego poranka. gdy uśmiechasz się głupio nawet do filiżanki popołudniowej herbaty. kiedy splątane słuchawki, nie są w stanie wyprowadzić Cię z równowagi. i nie potrzebujesz zjeść tabliczki czekolady bo wystarczy Ci przelotny uśmiech jednego z obcych przechodniów. Jedynym pocieszeniem jest fakt, że wdycham powietrze, które Ty wydychasz. Pełna swoboda, kiedy możesz wyłączyć telefon na czas nieokreślony. kiedy nie musisz się obawiać, że zostaniesz zasypana wiadomościami na które natychmiastowo odpowiesz 'ja Ciebie też' pełna podekscytowania. Oglądałam jakiś stary film. wojenny. roztkliwiłam się nad wątkiem miłosnym. nie tym plastikowym, jak w dzisiejszych komediach romantycznych. prawdziwym. gdzie w miłości przeszkodą nie, są pieniądze, złe wypowiedziane słowa, wygląd czy to jaką mamy reputacje w szkole. jedyną przeszkodą była wojna. śmierć. jedyną możliwością utraty ukochanej osoby, był jej zgon. to jest miłość. na dobre i złe. ta, którą rozłączyć może jedynie tragedia. Figurujesz na samej górze listy moich pragnień. Facet się za Tobą ugania, walczy o Twoje względy. masz go gdzieś. dopiero kiedy zacznie się interesować Nim inna, bądź zwyczajnie go stracisz dociera do Ciebie, jak bardzo jest istotny i jakim darzysz go uczuciem. Zbliża się dzień moich urodzin, kolejna szansa na wypowiedzenia mojego marzenia.. o tobie . Jak mam patrzeć w przyszłość, skoro Ty miałeś być moim jutrem?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.

Bardzo go kocham i już się nie mogę doczekać kiedy wsiądziemy do samochodu i pojedziemy... Chciałabym was prosić o opis stosowny do sytuacji.
A także jakiś taki, który mogłabym ustawić przed wyjazdem aż do mojego powrotu bo z gg raczej korzystać nie będę przez te wspaniałe 6 dni