Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 08:21   #1291
EdziaO
Zakorzenienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
masakra!

przyszły tatuś (tż) i przyszły dziadek (moj tatuś) zabrali się za składanie łozeczka
ale jak odpakowaliśmy karton to poleciały rozne przekleństwa tż juz żaluje ze kupiliśmy tego klupsia ja przeklinam bo pokrywa od szuflady nie jest biała tak jak całe łózeczko tylko jest w kolorze drewna
i na dodatek od przodu sa 2 grube rysy na lakierze, tzn lakier zdarty
ja pier.... co za tandeta

coz albo ta pokrywe pomalujemy albo kupie falbanke zeby nie było widac, a śmierdzi lakierem i drewnem czy sklejka masakrycznie, mam nadzieje ze wywietrzeje zanim michałek przyjdzie na swiat
co ja widzę toż to moje wybrane łóżeczkoI co mówisz że takie sobie???A jaki materac kupiłaś do niego?Nie gibie się?Z tym lakierem to trochę pojechali a o pokrywach słyszałam, że są niedobrane kolorystycznie co mnie rozwala po prostu.

„Błogosławiony, który daje swoim dzieciom korzenie i skrzydła”
EdziaO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:22   #1292
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980
Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
De, trzymam kciuki

Co do pieluch, to u mnie mąż jest napalony na używanie tetry i jednorazówek na zmianę. Sądzę, że szybko mu się odwidzi. Ale odparzenia (no, może nie odparzenia, ale fakt, że dziecko szybko czuje to, co zrobiło) to jest jego argument za - bo dziecko szybciej nauczy się na nocnik siadać

Z jednorazówek słyszałam, że bardzo dobre są Dada z Biedronki, a także jakieś lidlowe
to znajdz tz artykul lub ksiazke wypozycz i otworz na danym rozdziale ze dz. gotowe jest na nocnik ok 2-2,5 r.z. psychicznie! wczesniej mozna dz. wyuczyc ale to nie ma przelozenia na eocjonalnosc ani gotowosc!
my swojego dawalismy jak chcial teraz przeszedl na toalete (w sumie po 3 razach na nocniku fishera) od razu na deske chcial jak tata i mama - jak mu sie przypomni wola siiiii i naklada nakladke ale sadzanie dz. przynajmniej do roczku jest wogole nie wskazane chocby na kregoslup a rzeczywistosc jest taka ze na min. dz. nie sadzasz tylko jak chcesz miec cos wiecej zrobione to na dluzej... a kregi sie ksztaltuja ...
pelnia1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:26   #1293
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
Jak sobie slodko spi...

Ja jak pierwszy raz zobaczylam taki wozek na miescie to mi sie smiac zachcialo-mi sie skojarzyl ze starym babcinym stojakiem na kwiaty lub krzeslem do biurka(no tak obracajacym sie biurowym fotelem)...prowadz sobie taki fotel przez miasto,idiotyzm
ja też taki widziałam na mieście i nie mogłam się nadziwić bo maiłam wrażenie, że zaraz się przewróci

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
pochwale się , moze za wszesnie - ale moja siostra / starsza o 10 lat/ dzisiaj na usg widziala dwie plamki

Stary 2010-08-25, 08:26   #1294
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość
No tak, made in china to ja też nie chcę

Kurczę, chyba się hemoroidy dają we znaki Miewałam już z tym lekkie problemy, przed ciążą wystarczyło, że przez parę dni poużywałam Hemorectalu i było lepiej... Trochę mnie boli przy wypróżnianiu i zdarzają się małe kropeczki świeżej krwi na papierze... Czy jest coś bez recepty, czego można używać w ciąży? Czy tylko lekarz może mi przepisać?
JEST!! NIE WSTYDZ SIE TEGO - jak masz juz dlugo to proponuje i czopki i masc lepiej dziala! albo czopki w pierwsze 3 dni po 2 razy 1
procto glyvenol czopki ok 38 zl u nas 10 szt - pomagaja !
posterisan masc

te mi zaproponowala gin i DZIALA! WIEC POLECAM PRZED KAZDYM NALOZENIEM NALEZALOBY SIE UMYC
Stary 2010-08-25, 08:34   #1295
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa!

Irsin
, gratulacje dla siostry! Wielkie szczęscie!

Beata, trzymam kciuki za usg!

Pelnia, z małą wszystko dobrze. Zdrowe serduszko i żadnych torbieli.

Kurcze, dzisiaj obudziłam się o 3:30 na toalete i już nie mogłam usnąć. Ale się wynudziłam. To chyba dlatego, że wczoraj tyle emocji było.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:36   #1296
kootekk
Zakorzenienie

witam

my dzisiaj obchodzimy 3cia rocznice ślubu tż z samego rana jak jeszcze spałam po bukiet jechał i mnie miło obudził dzisiaj
ale niestety dzisiaj nie bedziemy jej obchodzić bo mezus nie ma czasu, nadrobimy jakas romantyczna kolacja w weekend

edzia łozeczko po skreceniu wydaje sie ok, jest nawet dosc stabilne, wiec juz nie bede narzekać skrecanie tez szybko szło, poradzili sobie w 10 minut wiec ok, tylko ta nieszczesna porywa i 2 rysy, widac je na zdjeciu, trzeba zamalowac i bedzie ok

dzasta, edzia wy nie jedyne z takimi cycami nieproporcionalnymi do ciała normalnie mam E/f zalezy jaki biustonosz, a teraz mam F wiec hmmmmmmmm
ja biustonosze zawsze kupuje w la senza w uk, w sklepie internetowym, zawsze mi idealnie pasuje a mozna niekiedy trafic na ładne okazje i biustonosz za grosze kupic

zgroza jak miałam isc do sklepu i przymierzac biustonosze cierpłam na sama mysl ale teraz juz kupuje w necie i moge takie sklepy szerokim łukiem omijac
a co najlepsze kupilłam w H&M 2 biustonosze do karmienia i wyobrazcie sobie ze wbiłam sie bez problemu w rozmiar D !!!! ale w koncu wziełam e jakby jeszcze urosły daj Boże zeby nie

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:39   #1297
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

ANECKA zolwik super szukalam wlasnie podobnego tylk oz ladniejsza szyja heheheh i extra ze w Legnicy rzeczywiscie Layla neico przeplacila ale zaoszczedzila na innych hehe ubrankami sie nei przejmuj bierz co daja schowasz do szafy i bedzie git - przychodzi czas ze ty nie chcesz jakiejs zabawki a dz. tak i wtedy spelnia swe zad. edukacyjne - nawet pluszak zwykly tyle ze przy kreatywnosci rodzicow

wiem o czy mpiszecie z tymi zabawkami ja na szczescie od razu wszystykim powiedzialam ze robie liste i jak ktos chce to wysylam i z listy mi kupuja to co bym ja kupila i jest gites!!

JOANNA caluski **

KULARKU GRATULACJE Jakie imie bedzie?

KOtku sliczne zakupy a koszula najwazniejsze ze przystosowana do swych celow ja lubie takie hehehhhe luzne duze bawelniane

LUTIEN ja jestem albo za proszkami albo za platkami mydlanymi... plyny do prania testowalam i na ogol za duzo nalewalam ze maly dostal uczulenia a podwojne plukanie to i czas i woda i prad...

niestety doczytalam tylko do str 39 :/ teraz biore sie za mycie okien wiec musze uciec...
do pozniej jak mi sie uda, choc te dni mam pelne pracy
dzis montaz zmywarki
okna
papiery i kartony
rezerwacja kanapy
zamowienie tortow - jutro tz urodziny nasza 3 rocznica slubu rodzicow moich 32 jest co robic a w weekend tresciowie przyjezdzaja i w so jeszcze loz enam zabieraja... wiec trzymajcie za mnie kciuki bym sil miala odpowiednio duzo dzieki z gory buziaczki
Stary 2010-08-25, 08:39   #1298
kretencja
Zakorzenienie

Pelnia, ja nie z tych co się wstydzą Zapytałam tutaj po prostu czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tym i co może polecić. Lekarza tez się nie wstydzę, tylko po prostu dopiero do niego idę za 2 tygodnie...

Co do sadzania na nocnik - moja Mama jest psychologiem i jestem pewna, że by mnie nie uczyła, gdyby przypuszczała, że nie jestem gotowa i jakąś krzywdę mi to może wyrządzić. Nauczyłam się około roku i nie ma to żadnych emocjonalnych konsekwencji w moim życiu. Dwa lata to tylko książkowa norma, ale dzieci są różne przecież.
Cyca też prawie w ogóle nie ssałam (bo nie chciałam), tylko 1 miesiąc

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:41   #1299
pelnia1980
Zadomowienie

GG do pelnia1980

Cytat:
witam

my dzisiaj obchodzimy 3cia rocznice ślubu tż z samego rana jak jeszcze spałam po bukiet jechał i mnie miło obudził dzisiaj
ale niestety dzisiaj nie bedziemy jej obchodzić bo mezus nie ma czasu, nadrobimy jakas romantyczna kolacja w weekend

edzia łozeczko po skreceniu wydaje sie ok, jest nawet dosc stabilne, wiec juz nie bede narzekać skrecanie tez szybko szło, poradzili sobie w 10 minut wiec ok, tylko ta nieszczesna porywa i 2 rysy, widac je na zdjeciu, trzeba zamalowac i bedzie ok

dzasta, edzia wy nie jedyne z takimi cycami nieproporcionalnymi do ciała normalnie mam E/f zalezy jaki biustonosz, a teraz mam F wiec hmmmmmmmm
ja biustonosze zawsze kupuje w la senza w uk, w sklepie internetowym, zawsze mi idealnie pasuje a mozna niekiedy trafic na ładne okazje i biustonosz za grosze kupic

zgroza jak miałam isc do sklepu i przymierzac biustonosze cierpłam na sama mysl ale teraz juz kupuje w necie i moge takie sklepy szerokim łukiem omijac
a co najlepsze kupilłam w H&M 2 biustonosze do karmienia i wyobrazcie sobie ze wbiłam sie bez problemu w rozmiar D !!!! ale w koncu wziełam e jakby jeszcze urosły daj Boże zeby nie
: roza:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOCHANA ALBO KOCHANE - KOCHANI MILUTKIEGO CIEPLEGO DNIA NIECH PROMIENIUJE WASZA MILOSC I ROZCHODZI SIE NA WSZE CZASY
Stary 2010-08-25, 08:44   #1300
kretencja
Zakorzenienie

Kootekk, zagapiłam się
WSZYSTKIEGO NAJPIĘKNIEJSZEGO!!!

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:44   #1301
mallinka
Zadomowienie

Witam z rana

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
pochwale się , moze za wszesnie - ale moja siostra / starsza o 10 lat/ dzisiaj na usg widziala dwie plamki
ale super też bym chciała-może następnym razem
Irsin a jak tam sytuacja z TZ?

Kootek to szczęścia życzę z okazji rocznicy i oczywiście zdrowego Michałka

a Mężuś spisał się tym bukiecikiem-bardzo ładnie

też miałam kiepską noc-wieczorem trochę się poprztykaliśmy i nie mogłam długo zasnąć, a potem budziły mnie nadchodzące skurcze łydek, chyba muszę zacząć regularnie brać magnez bo teraz nie pilnuję się

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:45   #1302
margaryt
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja już po wizycie.
Niesamowite przeżycie, same wiecie.
Najważniejsze, że nasza córeczka jest w 100% zdrowa. Wszystkie nieprawidłowości się wchłonęły i wyrównały a mała waży całe 661 g.
No i już na pewno ONA, więc mamy Marysię.
Gratuluję córci. Pamiętamże miałaś przekonanie o synku. Ja tak mam, może jak u Ciebie będzie córka? Jutro się okaże
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:47   #1303
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
witam

to wszystkiego najlepszego w takim razie!Ale się postarał no no
Muszę sobie podejrzeć na stronkę te staniki bo ja nie cierpię kupować w sklepie tego. Zawsze się na wkurzam, że mi gdzieś wypływa bokiem

Stary 2010-08-25, 08:49   #1304
Patrycja_1708
Zadomowienie

Witam was. Wczoraj po zakupach juz nie miałam siły nawet wejsc na necika bo kupilismy duże pudło lodów tak sie objedlismy z TŻ że aż nas zemdliło :/ Ale pyszne były A dzisiaj naszło mnie na pierogi ruskie, bede sama robiłą pierwszy raz i zobaczymy czy wyjdą Ale takiego mam smaka na nie że nie wytrzymam jak dzisiaj ich nie zjem
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 08:54   #1305
kularek
Zadomowienie

Witajcie

Pelnia -będzie Jaś -choć wszyscy jakoś dziwnie reagują na to imię - chyba nie za bardzo im się podoba

Kootek wszystkiego najlepszego, radości, szczęścia co dnia....
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:02   #1306
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Dziewczyny.. PATRZCIE jakie brzydactwo

http://allegro.pl/stokke-piekny-mega...197888680.html

Mnie sie kojarzy tak:
- wozek na zakupy
- na dole klapa od wc..
No co ty jakiś czas temu lecieliśmy całą rodzinką na wakacje i na lotnisku babka miała ten wózek oczywiście teściowa zaczęła zachwycać się dzieckiem i coś powiedziała o wózku że nietypowy a właścicielka na to że to jeden z droższych i nowocześniejszych wózków!

wiec co ty tu piszesz!

a my ciągle debatujemy
ale chyba pokusimy się o maxi cosi

ciągle to przeliczamy i jednak ten używany zestaw jest drogi ale jak pomyślimy że od innego trzeba dokupić to czy tamto
a opinie o spacerówkach chodzą nie za fajne (czyli kupimy a potem się okaże że będziemy szukać innej) to wychodzi że ta cena nie jest jeszcze tak wysoka....

i co tu zrobić

Kotek wszystkiego naj

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kularek Pokaż wiadomość
Witajcie

Pelnia -będzie Jaś -choć wszyscy jakoś dziwnie reagują na to imię - chyba nie za bardzo im się podoba

Imie bardzo ładne
a innymi się nie przejmuj!!
gdybyś widziała miny jak mówię że mała będzie się nazywać Łucja
apoolonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:04   #1307
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
witam
No to WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
i dla tż
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:10   #1308
rptrbj1978
Rozeznanie

a ja kupiłam ten kocyk w biedronce za 17.99 nawet fajny jakos materiału taka jak daam za kocyk za 35 zł ale obszycie gorsze
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:17   #1309
kularek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
.......Imie bardzo ładne
a innymi się nie przejmuj!!
gdybyś widziała miny jak mówię że mała będzie się nazywać Łucja
No mogę sobie wyobrazić bo pewnie podobnie ja u mnie -juz nawet zaczęliśmy zastanawiać się nad jakimś innym -ale po namyśle stwierdziliśmy, że właśnie to imię wybraliśmy od samego początku i to nasze dziecko -a inni w końcu się przyzwyczają

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

a tak wogóle to mam dziś podły dzień - moja babcia...... a ja nawet nie mogę tam jechać :/
ale staram się nie myśleć o tym ciągle bo rano tak mi brzuch stwardniał, że aż tż się wystraszył co nie zdarza mu się często

muszę iść kupić coś do jedzenia to może też zerknę na ten kocyk w biedronce - podoba mi się ten z niebiesko żółtymi paskami
kularek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:19   #1310
apoolonia
Rozeznanie

Cytat:
No mogę sobie wyobrazić bo pewnie podobnie ja u mnie -juz nawet zaczęliśmy zastanawiać się nad jakimś innym -ale po namyśle stwierdziliśmy, że właśnie to imię wybraliśmy od samego początku i to nasze dziecko -a inni w końcu się przyzwyczają

Ludzie się przyzwyczają
i po problemie

uwierz są gorsze imiona np. dżordż

u nas jak mówię Łucja to albo są zachwyceni albo robią wielkie oczy i zaciskają zęby
oczywiście tych zachwyconych jest mniej
Stary 2010-08-25, 09:20   #1311
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie

Jaś... przesłodko !!
jak moja mama dawała tak na imię mojemu bratu (mamy dużą różnicę wieku) to byłam taka przeciwna a teraz? Nie wyobrażam sobie inaczej..

kotekk wszystkiego najlepszego , oby wasza miłość kwitła każdego dnia
_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:23   #1312
Artystka23
Dragonfly

mmmmm pierogi ruskie...ja bym zjadla z kapusta i grzybkami,ale na obiad bede miala watrobke chyba musze dzis powoli zaczac sprzatac nasz pokoj...wczoraj ogladalismy sobie na necie mieszkania do wynajecia i niektore sa tak piekne ze szok...bede musiala zrobic wyprawke dla dziecka i wyprawke dla nas,bo niewiele tego mamy...
Stary 2010-08-25, 09:28   #1313
EdziaO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
a ja kupiłam ten kocyk w biedronce za 17.99 nawet fajny jakos materiału taka jak daam za kocyk za 35 zł ale obszycie gorsze
ja je wczoraj oglądałam i dziś się po niego wrócę bo przemyślałam sprawę. A wczoraj kupiłam tam te skarpeteczki dwa opakowania-śmieszne są

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

a tak wogóle to mam dziś podły dzień - moja babcia...... a ja nawet nie mogę tam jechać :/
ale staram się nie myśleć o tym ciągle bo rano tak mi brzuch stwardniał, że aż tż się wystraszył co nie zdarza mu się często

muszę iść kupić coś do jedzenia to może też zerknę na ten kocyk w biedronce - podoba mi się ten z niebiesko żółtymi paskami
zrób sobie meliskę i weź magnez

Stary 2010-08-25, 09:30   #1314
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pelnia1980 Pokaż wiadomość
WITAJCIE
pospalabym jeszcze ale malec zglodnial i wolal :/ a i maz rano wstal mowiaz ze nie ma wyprasowanych koszulek wiec znowu rozmowa - szkoda ze od rana
Co to maz raczek nie ma zeby sobie wyprasowac?

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
ja też mam cyce jak donice normalnie a teraz-o zgrozo!Nie wiem jak to będziea temat biustu jest moim tematem wrażliwym bo zawsze ubolewałam że taki wielkie(reszta szczupła i niech ktoś spróbuję kupić stanik np 70E-powodzenia)[COLOR="Silver"]
Ja obecnie mam ten rozmiar i jedynie w Marks and Spencer znalazlam stanik w normalnej cenie. Wiem ze cycki mi zmaleja zapewne wiec wolalam nie wydawac kaSY. No i tak sie zlozylo ze kiedys w Primarku kupilam taki rozmiar i teraz jak ulał

Cytat:
Napisane przez apoolonia Pokaż wiadomość
No co ty jakiś czas temu lecieliśmy całą rodzinką na wakacje i na lotnisku babka miała ten wózek oczywiście teściowa zaczęła zachwycać się dzieckiem i coś powiedziała o wózku że nietypowy a właścicielka na to że to jeden z droższych i nowocześniejszych wózków!

wiec co ty tu piszesz!:hahaha
aha musiala podkreslic to Co nie znaczy ze jest BRZYDKIIIIIII dla mnie

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
Tez wczoraj zastanawialam sie nad kocem, ale chyba akrylowy kupie? w zasadzie to nie wiem czy kupie bo mam jeden kocyk taki mniejszy kiedys ciotka mi przywiozla z usa i on jest mega mega cieply, tylko im nogi przykryje i juz mi gorąco..

Dziewczyny a trzeba te majtki poporodowe mieci i jakies wklady? bo nam na SR mowila babka, ze wystarcza majtki bawelniane i duze podpaski?

Ciekawe czy dzis moj rożek przyjdzie

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:34   #1315
rptrbj1978
Rozeznanie

ktoras z dzieczyn pisała jakie nozyczki do paznokietków dla dziecka maja byc firmy??? ma ktoras z Was info
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:41   #1316
Artystka23
Dragonfly

nozyczki maja miec zaokraglone czubki

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

duzo osob poleca podobno chicco
Stary 2010-08-25, 09:42   #1317
De28
Wtajemniczenie

kootekk wszystkiego najlepszego, tz sie popisal

Nie robcie mi smaka na pierogi ruskie, bo i tak za mna od jakiegos czasu chodza.Ale robic mi sie nie chce

Przegladalam wczoraj ubranka i musze dokupic jedne spioszki na 62 i bluzeczke. A wiec ide na zakupy

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:45   #1318
mallinka
Zadomowienie

Dziewczyny a ja chcę dziś zamówić wkładki do stanika, podkłady poporodowe i majtki jednorazowe - możecie napisac w jakich ilościach to kupić?
Rano obudziłam się z plamą na koszulce nocnej i mam już tego dość-chyba będę spać w staniku-blee- z tymi wkładkami

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:51   #1319
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Beata_Batumi Pokaż wiadomość
Natchnełyscie mnie i tez zaczęłam szaleństwo zakupowe- zakupiłam na allegro : 4 szt majtek poporodowych z siateczki (2,5 zł mniejsze i 2,9 większe), 4 paczki podkładów poporodowych, szczotkę i grzebyk TT, obcinacz do paznokci, wkładki laktacyjne bella (60 szt za 18 zł), podkład do przewijania, ceratka na łóżeczko (chyba wezmę 2- jedną dla siebie)- same pierdółki a uzbierało sie 70 zł. Jutro pojadę odebrać bo sklep niedaleko mnie. W aptece internetowej też juz mam za 70 zł- doszłam do wniosku że nie bedę inwestować w drogi laktator tylko kupie zwykły za 10 zł i jak się nie sprawdzi to będę mysleć co dalej, tak samo nie kupuje tej modnej fridy do noska tylko gruche.
Jutro mam usg!!!!!

Beata, u kogo kupowalas?
Ja tez czaje sie sie na szczotke TT i nozyczki do paznokci TT

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
hahahaha

Wiecie cos w tym jest bo moj tez rosnie razem z nami powiedzialabym nawet ze on bardziej

Dziekuje za @

Co do kocyków to ja kupuje dwa duzy do łóżeczka ( taki przydatny w domku) i mniejszy do wozka .

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Trzymam kciuki za usg ! A co do zakupów zaszalałaś

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

wow to ma dwa szczescia pod sercem Gratuluje .

A u Ciebie jak lepiej z tz ??

niby lepiej, teraz wyskoczyl na mnie, ze nie chce dopuscic do siebie mysli,ze tworzymy rodzine i bedziemy miec nowy dom, ktory mnienie interesuje v(tzn. nie interesuje mnie wybor paneli, koloru scian - to prawda, mam to gdzies tak naprawde, ale zawsze mialam takie rzeczy).
A co do reszty- mam nieodcieta pepowine troche ,ale mi z tym dobrze

---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Joanna131 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, dziękuję za wszystkie miłe słowa!

Irsin
, gratulacje dla siostry! Wielkie szczęscie!

Beata, trzymam kciuki za usg!

Pelnia, z małą wszystko dobrze. Zdrowe serduszko i żadnych torbieli.

Kurcze, dzisiaj obudziłam się o 3:30 na toalete i już nie mogłam usnąć. Ale się wynudziłam. To chyba dlatego, że wczoraj tyle emocji było.

dziekuje
szczescie bedzie jak sie chociaz jeden zaklimatyzuje, to latami wyczekiwana ciaza- ona ma 37 lat.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 09:51   #1320
apoolonia
Rozeznanie

[QUOTE=irsin;21605879]Beata, u kogo kupowalas?
Ja tez czaje sie sie na szczotke TT i nozyczki do paznokci TT[COLOR="Silver"]

Ja kupiłam cały zestaw w pokrowcu
naprawdę się opłaca zapłaciłam 59zł
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości