![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
we gotta fight, fight... --- wychodził oknem, kochał mieszkać na parterze. jest tak, że on nie słucha nigdy mnie, i myślami biegnie gdzieś, a ja nie mogę go dogonić. nie wierzę, że tyle ważysz. jesteś tak pusta, że nawet 5 kg za ciało bym Ci nie dała. dziś znów razem powitamy świt. i zmierzch. proszę, nie zmieniajmy nic. banalny uśmiech, banalne słowa, banalne gesty (...) niebanalna radość.
#92 |
Rozeznanie
|
napisałam tylko z dwóch powodów
pierwszy : GORSZEK - wszystkiego najlepszego ! < 3 drugi : nowa część ! : D ach pędzicie kochane ; * ktoś kiedyś obiecał , że będzie na zawsze ..
#93 |
Rozeznanie
|
Wdech i wydech <3!
bez żadnych odejść, bo zaraz tu się zrobi bitwa na gołe klaty xd _ poprostuAsiss - tere fere dudki i tak mnie nie złapiesz <3 A ja mówię co uważam desiree01, happyend, notcool - okradam <3. cornflower_ - oh miło słyszeć Skarbku <3 Też sobie podbieram ![]() happyend - nigdzie nie idziesz, bo Ja Cię za bardzo kocham <3! Jestem dużą niewysoką dzielną dziewczynką, która sama trafi po ciemku do domu, nie musisz mnie odprowadzać. Przez całą zimę cała i zdrowa trafiałam do domu. Kiedy ja chcę. Dojrzeją by zrozumieć, że to tylko przyjaźń. Żałuję, że poświęciłam Ci czas. Decyzja podjęta zbyt pochopnie, zbyt duże poświęcenie jednej ze stron. Szczęście nie jest potrzebne do tego by być szczęśliwym. Wystarczy stan kiedy urwie Ci się film. Czytaj między słowami : terefere kocham Cię terefere. Szykuję się na najgorsze. Na jakąś nową plotkę, nowe urozmaicenie mojego życia lub co gorsza nową miłość. Szukam ochotnika na słuchanie moich humorków któryś chętny. Dostałeś staż na właściciela mojego serca, okres próbny: wieczność Może tego potrzebuje, może jest mi to niezbędne. - U mnie dobrze, planuje samobójstwo a u Ciebie ? - A też nudy. egoizm ?
#94 |
Raczkowanie
|
XXI ! ![]() Witam panie ![]() Weny słoneczka dużo, i żeby kłótni wielu nie było, choć na to sie akurat nie zanosi... ale bądźmy dobrej myśli ![]() SparklyAngel - kardnij, na zdrówko ; * groszek - wsyztskiego najlepszego talenciaroo, weny dużo i spełnienia marzeń ! ... usiadła pod malinowym drzewem, w alabastrowej sukience, w głowie miała pełno myśli a nad nią wiał wiatr Stoję pośrodku celi wpatrzona w przyszłość Widzę te dwa kolory wypełniające mnie dookoła To nic, że czekam na nowe zwroty akcji. One przyjdą potem, a kolory nabiorą nowej barwy Jestem tylko sobą, tylko niewidoczną częścią świata, chodzę krętymi drogami mojej ciemnej alei. Gdy zobaczę światło, odwrócę się i zawrócę, wybiorę mrok i zgorszenie... Ja tego nie chcę, lecz tak będzie, bo życie to ciągła walka o przetrwanie... Oczy twe pragną miłości, Twoje wargi nadają życiu smak Dłonie falowały pośród nas To był fantastyczny czas Miłość to szczęście i smutek To cisza i krzyk uśmiech i złość, litość i rozpacz, mieszanka wspomnień i pustych dni, miłość to słowa, te najpiękniejsze i walc w świetle księżyca, miłość to troska, naiwność i wiara. miłość to planety, słońce i wiatr, miłość jest w każdym z nas..
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
ejjj, zaczynać kłótniami?!
![]() _mandarynka, mad_woman, blondii69, Kinderka13, caroline060, otojest, bajkowa, CaMa, nieliczylamwcalesie, Naughty_, LadyBerry_, Toogether93, happyend, 3martyna3, Nensie, desieree01, poprostuAsiss, z innej bajki, kamisha, ZakreconaNaMaxa, Nieodkrytaxd, cornflower_, viper19, notcool, beautiful_lie, Guziki xD, _ZaagubiOna_ - bardzo Wam dziękuję za życzenia, nawet nie wiecie jak miło mi się zrobiło jak przeczytałam! Kochane jesteście WSZYSTKIE! ![]() ![]() ![]() jagodkowa - bardzo mnie to cieszy, moja droga! ![]() happyend - my Ciebie zdecydowanie! ![]() ![]() nydee - miłości! wróciłaś! witaj w domu, mamy nadzieję, że zagościsz na dłużej! ![]() caroline060 - /open your heart. i'm coming home./ geniusz! <3 Powiedziała jej, że jeśli przez następne trzy dni nie zadzwoni to ona skasuje go ze swojego życia. Naiwna, wierzyła w niego tak bardzo, że była w stanie obiecać niemożliwe. nie umiała iść spać, pożegnać tego dnia, przywitać jutra. nie pozwolę sobie na tęsknotę, miękkie serce, ugięcie kolan na Twój widok. był kretynem, to oczywiste, że się w nim zakochała. ona zawsze popełnia błędy. Bała się nawet sobie wyobrażać jakby to było go mieć. Nie chciała później reszty życia spędzić na zapominaniu swoich urojeń. dla mnie cię nie ma.
#96 |
Przyczajenie
|
'Wspomnienia to jedyny wehikuł czasu, jakim dysponujemy' 'gdzie bywała najczęściej? w jakie chodziła miejsce?' bo chcę być częścią Ciebie. poprostuAsiss ![]() Edytowane przez Szklanka_1802 Czas edycji: 2010-08-25 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
szybko do przodu i prosto do gardeł.
![]() __________ Przytul mnie dziś
i przytulaj już do końca świata. Kolejna noc w ramionach urojonych miłości. co najbardziej w Tobie kocham? wszystko co niedostrzegalne jest dla innych. wymyślę jak Cię odzyskać - - mam na to całą wieczność. połykamy gorycz w małych pigułkach. żalem zatruwamy organizmy świata. mogę do końca życia karmić się nadzieją i tabletkami na łzy.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Widzisz to coś , czego nie idzie kupić za monety.
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-08-25 o 07:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
boże, kto tu mówi o kłótni? już nawet nie odpowiadam wam na priv bo co 2. z was nagle ma coś do mnie przez to że zwróciłam uwagę, że TRZEBA skończyć wątek. nie wiem czy zauważyłyście, ale gdy tylko pojawiła się XXI część większość dziewczyn przeniosła się tu i nikt nie pisał na starej.
i seeerio, skoro nie chcecie tu kłótni, to piszcie do mnie na pw a nie na forum. wg. mnie wyrażanie własnego zdania to nie jest jeszcze kłótnia, wg, was najwidoczniej tak. Pozdrawiam. PS taką czcionką, by ktoś sobie to bez problemu przewinął jeśli nie chce mu się czytać. * * * zdzieramy gardła mówiąc o miłości chociaż nie ruszone jeszcze mamy serce.
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Czy wiesz jak ciężko jest, walczyć z każdym nowym dniem,
każdej nocy modlić się o bezpieczny, spokojny sen? Dzwonek u drzwi nie odezwie się nigdy, samotnością zatruta umieram. Za ciasne głowy na myśli, za twarde serca na miłość . Pamiętam jak, jak chciało mi się żyć, jak bardzo cieszył każdy świt. Nie wystarczy papieros ani wódki łyk, abym mogła uwolnić głowę od myśli .
#101 |
Rozeznanie
|
Nawet przez chwilę nie przeszło mi przez myśl, że możesz mnie kochać. Zrozumiałam i nauczyłam się czegoś. Od dziś to od facetów będę wymagać stuprocentowego zaangażowania. Będę manipulować nimi, do momentu gdy naprawdę uwierzę w ich słowa. Dziękuję Ci za tę lekcję. 'A wiesz co jest w życiu najlepsze ? - niszczenie facetów myślących, że wszystko jest dla nich.'
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Weny Kochane.! <3
Paralogiczna,nydee, guziki xD, zinnejbajki, happyend, _ZaagubiOna_, ciiri, ZakreconaNaMaxa, Toogether93, Kochanaa, caroline060, TwojaKokaina, notcol, kamisha, beautiful_lie, ruda wiewiora itd.. - (kolejnosc bez znaczenia) moje serducho należy do Was! <3 + gdzie się podziewają Limitowana i kontrastowao ?! * Ty odeszłeś tam, gdzie mgła chowa przede mną Twój piękny wzrok. * szybciej wracaj z powrotem. *Do bólu, do krzyku, do płaczu zapraszam Cię! * To Ty jesteś tym który nie może wytrzymać nawet godziny beze mnie.! <3 * Masz taki uroczy sposób uśmiechania się do mnie. ![]()
Uwielbiam moje życie z Tobą. Trzymam Cię drogo będąc w cieniu Twoich kroków. ![]() ![]() My <3 moje prace ![]() Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-08-25 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
BAN stały
|
Serce mi zdrętwiało,
od Twojego niekochania. I mimo rekordowej liczby nieporozumień, braku zaufania i litrów łez nazywali to miłością. |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
misiok - strasznie się cieszę. ; *
nydee , Guziki xD , Paralogiczna , _ZagubiOna_ - okradam. <3 __ ' dupa w tył, cyc do przodu i rządzisz. ' ![]() nienawidzę Cię za przeszłość. wmawiała mu, że wszystko jest dobrze, lecz w tajemnicy burzyła Jego szczęście. jestem zbyt inteligentna na miłość. ^^ ' po pierwsze nie pluj. obrażaj ale higienę zachowaj. ' ' dlaczego z każdej dziewczyny na siłę robicie 'szmatę' ? ' alergia na : 'nie martw się' i 'będzie dobrze' . ![]() piję oryginalność. jaram szczęście. ćpam szaleństwo. ![]()
#105 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki to już moja 3 cz. z wami.Cieszę się że mogę tu być!Kocham każdą z osobna <3
Na co jeszcze czekasz?Znowu pozwolisz uciec tej wspaniałej dziewczynie?Wkładaj buty i biegnij do niej!
#106 |
Zakorzenienie
|
; ********
ogar. ![]() naiwnie_ boundlessly (częściej!) dziękuje bardzo. ![]() xxgroszek07xx spóźnione sto lat! gwiazdki z nieba. ![]() jedyne co słyszę, to bicie twojego serca a ja po prostu nie chcę już tęsknić za tobą każdej nocy owinę się ciepłym lipcowym wspomnieniem szara tęsknota przysłania mi oczy tańczyć, śmiać się, ŻYĆ! niewinna, nieśmiała, rozkosznie bezradna bez tych wszystkich paranoi po prostu żyć, mimo wszystko nie chcę wiele, przecież wiesz...
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
DAAAAAMNNN..
Perełki moje dajcie spokój : ) Kochana dobrze powiedziała, że tamtą część dobrze byłoby skończyć, ale przecież nic się takiego nie stało. Zbyt bardzo was lubię, a ta "wymiana zdań" powoduje u mnie lekką niechęć by tu wracać. Starajmy się by ta część była jeszcze lepsza od poprzedniej. Koniec tematu. Dziękuję za uwagę. Groszku nie masz za co dziękować : * <3 Kamishuuuu, okradłam jak zwykle zresztą! <3 happyend - jest mi bardzo miło : * ale zostajesz z naaami! Jej ciało, Tylko ono było teraz w niemocy. Wzniosła drżące dłonie ku niebu, błagając o siłę do życia. otwórz oczy, otwórz serce.
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
`no przytul misia . . (> ^.^)>
pomaluj moje sny . xd bazgrolę po kartce papieru , nie myśląc nawet co .! a tu znikąd twoje imię na środku kartki . i czemu . ?! tańczymy w myślach mojej podświadomości ; * Kuvva gdzie ten ludek co niby księciem jest .?! ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() i coś ode mnie: * Bo są takie chwile, w których człowiek przytuliłby się nawet do jeża. * Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja * "Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w twoim uśmiechu." * Jest czasem taki dzień w życiu kobiety, kiedy nie cieszy nawet kolejna para butów, po przecenie .. * Ludzie bowiem to anioły bez skrzydeł, i to jest właśnie takie piękne, urodzić się bez skrzydeł i wyhodować je sobie |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochanie żartujesz sobie ze mnie a ja sobie na poważnie to biorę.::: + Guziki xD , Paralogiczna , Kochanaa , dresowa okradam ![]() wśród wielu wspomnień
miej choć jedno o mnie. byliśmy tak blisko siebie, że zabrakło miejsca na uczucie...
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-25 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
happyend dziękuję.
![]() i boję się pomyśleć 'co by było, gdyby'. pogryzione usta, podziurawione serce, wypłakane oczy. tak ma wyglądać nasza miłość? zepsułeś moją moralność, odebrałeś resztki nadzieje. odejdź. czuję, ze nie zmieni to nic.
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Ty także ♥
Latin chce, Latin ma trochę więcej tutaj mnie ![]() Nie jestem pewna, czy chcę Ciebie na prawdę. Pachniesz obok mnie. Mam myśli nie poukładane, i serce złamane. 'Zapomniałam nakręcić czas, zapomniałam rozpocząć nowy dzień''
#113 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki jesteście SUPER
![]() Nie ma kobiet niezrozumiałych, są tylko mężczyźni niedomyślni Nie ma Kobiet nie do zdobycia, są tylko mężczyźni do dupy! Edytowane przez monia42210 Czas edycji: 2010-08-25 o 10:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
witam w 21 części
![]() miłość z wybiegu?nie.dziękuje
mówiłeś:'złość piękności szkodzi'a całonocne płakanie nie szkodzi? nie zgub mnie wśród tłumu. pamiętam każde przypadkowe dotknięcie rąk,każdy pocałunek,każdy wstrzymany oddech. 'tak mijają dni bez Ciebie,każdy z nich jest taki sam,tęsknie już ostatni raz'
#115 |
Raczkowanie
|
okazuje sie, że po prostu nie mogę tu nie być xD!
Sorry dziewczyny no ale jednak sie jeszcze nie pożegnamy ![]() + Dziękuje tym, które chciały zebym została..<3 wy wiecie ;* z innej bajki - nie wiedziałam, że aż tak to Ciebie za boli ; d - - - - - - - - - - - - - - - Kiedy odeszłes miałam wrażenie że straciłam jakąś część siebie, jakbym umierała codzien po kawałku. tęskniła i pragnęła go każdą cząstką swojego ciała, myslała o nim całymi dniami i nocami. Czuję sie jak zawieszona w czasie, oderwana od rzeczywistości. Czuję, że stałam sie pragnieniem, które może zaspokoić tylko on Jego bliskość i gesty sprawiały, że serce biło w szalenczym tępie a krew tętniła w żyłach. |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
'pieprzyć to, co za nami, bo tego jakby nie ma, nie? kto chce iść w przód, patrzy w przód, zamiast patrzeć wstecz.' ![]() 'upić się szczęściem, by nie płakać więcej' 'życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko' |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
witam smerficzki w 21 części ;*
życzę weny i wytrwałości w naszym gronie. ![]() ej koleś zrozum,że w dzisiejszych czasach już nikt nie umiera 'na miłość' i siedzę tak siedzę,bezczynnie. ileś tam już lat,w tej cholernej zagadce bez rozwiązania. którą nazwałam twoim imieniem . a mi się chce kochać! mam ochotę na miłość. niech ktoś mi to wreszcie powie! będę od dziś,kimś kto będzie cię prześladował. prześladował uczuciem pt. 'miłość. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
W sumie bezsens też ma sens. Jakiś... 'To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości. 'Bezkształtne wagony złudzeń. 'Maleńka, świat w twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje. Dlaczego wszystko jest tak proste, póki nie przytrafi się tobie? Ten śliczny chłopiec nie będzie trwał wiecznie. 'Dziś mogę biec, by biec. Dziś mogę być, by być. Tak bez nadziei na więcej. Po prostu jestem. 'Niech ktoś zatrzyma wreszcie świat. Ja wysiadam. Na pierwszej stacji. Teraz. Tu. happyend - ![]() ![]() ![]()
"Maleńka, świat w Twoich rękach. Nie pokazuj mu się tylko z rana nie umalowana i rób swoje." [aniolek2]622887[/aniolek2] Edytowane przez viper19 Czas edycji: 2010-08-25 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
BAN stały
|
misiok
miło mi ![]() ...
It's difficult to live without somebody .. of whom you're still thinking .. Tak trudno jest żyć bez kogoś .. o kim się ciągle myśli .. czekam wciąż na ten moment, w którym staniesz przede mną i powiesz, że żałujesz, a ja zamiast ciepłego 'wybaczam' , obojętnie powiem Ci spierdalaj ! czysty standard, Ty tam, ja tu. oboje zamyśleni zalewamy smutki w kieliszku wódki. i wiesz co, czasami tak bardzo zazdroszczę Ci tego Twojego życia chwilą, 'mądrościami' i zabawą, tak trudno pogodzić mi się z tym, że Tobie dane jest żyć chwilą, a mi wspomnieniami . doprowadzasz mnie do stanu nietrzeźwości, pozwalasz na chwile o sobie zapomnieć . myślisz o nim po nocach i błądzisz ? a kiedy zadzwoni budzik udajesz wyspaną i szczęśliwą ? jeśli nie, to nie mów, że rozumiesz, bo nie pojmujesz nawet 1/4 mojego życia . i pozdrowić Cię środkowym palcem, i mieć na tyle obojętności by przejść później obok Ciebie bez żadnych wyrzutów sumienia i zadręczania się myślą 'co on sobie o mnie pomyśli ?' ... |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Mam ochotę udusić sznurówką z mojego trampka, kazdego kto wspomni mi o zbliżającym się pierwszym września.!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:25.