|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
![]() ![]() ![]() To ja tu wyczuwam jakieś pepsi-party ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne maluszki opusciły nasze brzuszki - MAMUSIE LIPCOWO-SIERPNIOWE 2010
hej,
podczytuję regularnie ale nie mam czasu czy siły czasem odezwać się (dziś wyjątkowo tfu tfu nie boli mnie głowa, zobaczymy co mi z badań wyjdzie), Siala a Sebka to może te pierdki męczą, bo mój jak pierdzi to płacze strasznie, aż zejdzie wszystko, (dopóki nei zejdzie to i masaże i nic nie pomaga,tzn. pomaga, ale aż się wypierdzi) czyli nie wystarcza że są, tylko muszą minąć. Aniaa, mój mały tez się mało uśmiecha, może po prostu mamy poważniejsze typy i już (nie wiem jaką osobowość macie, my mamy poczucie humoru, ale raczej ogólnie to poważne z nas osoby, więc i synek może ![]() A mam pytanko, macie jakieś fajne torby kupione w necie?? szukam czegoś żeby przerzucić przez biodro i żeby miało dużo kieszonek i przegródek, raczej sportowe takie na wyjścia do miasta. A fotki wszytskie śliczne, zwłaszcza te z uśmiechami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2583 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my raczej malo powazni jestesmy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 |
Wtajemniczenie
|
nie smutas, ale MARZYCIEL!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2585 |
Zakorzenienie
|
no dobra niech ci bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Wtajemniczenie
|
mala spi w lezaczku z wlaczonymi wibracjami, a jak je wylaczam to od razu sie budzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2587 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
za jakies dwa tygodnie powinna do nas dotrzec bujaczka, zobaczymy czy sie sprawdzi ![]()
![]() |
#2588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wrocilam ze spacerku z mama i jem nalesniki ![]() Siala - to wpadam z flacha do tej coli ![]() Agravka - moja tez tak ma z tym bujaczkiem ![]() A pogad u nas w kratke to pada do slonce swieci ![]()
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Zakorzenienie
|
u mnie wstretna pogoda. strasznie wieje i jest zimno jak diabli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2592 |
Zakorzenienie
|
Od 12tej próbuję sie dodzwonić do centrum onkologii
![]() ![]() ![]() Od samego wystukiwania numeru do instytutu podnosi mi się ciśnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Kasiu ja na spacer na pewno nie ide. chyba by mnie porwalo razem z tym wozkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Raczkowanie
|
Dobry dzionek!
Podczytuje regularnie ,ale z odpisywaniem juz ciezko. Widzialam sliczne zdjecia i pieknie podnoszace glowke dzieciaczki i niesamowite usmiechy!! Wszystkie maluchy przesliczne! ![]() ![]() Ja ostnio sie troszke przejmuje bo Szymonkowi przez 6 tyg. urosla glowka 3 cm ,nie wiem czy to nie za duzo. O ile urosla glowka waszym synka w ciagu 6-7 tyg. ? Zaczelam szukac w necie informacji to sie przerazilam ,a te siatki centylowe wszystkie inne. Jutro idziemy do lekarza to moze sie w koncu uspokoje. Bardzo prosze o kciuki! Jutro napisze relacje.
![]() |
#2595 |
Zakorzenienie
|
zabko oczywiscie trzymam kciuki. ja miskowi nie mierzylam glowki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2596 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hd, Belunia, Lilka - śliczne te wasze maluszki ![]() Vette, Itakasia - ja też mam parcie na słodkie, próbuję się ograniczać, ale słabo mi wychodzi ![]() ps. mogę się podłączyć z moją kawusią? ![]() u nas nocna rewelka była! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tylko go trochę bąki męczyły od wczoraj i w nocy też popłakiwał trochę przez sen i się prężył, ale o 8 przy karmieniu dałam mu 2 kropelki Esputiconu i (odpukać) na razie jest lepiej ![]() Edit: Żabka - ja nie mierzyłam główki małemu, ale nie przejmowałabym się tym tak bardzo, tylko nie czytaj znowu głupot na necie bo sobie fazę zbijesz i będziesz się zamartwiać! :pała: trzymam kciuki za wizytę ![]()
It's nice to be important but it's more important to be nice ![]() ![]() Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-08-25 o 12:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2597 |
Zakorzenienie
|
hd
wyobrazam sobie jakie o trudne, powodzenia kochana, trzymam kciuki zeby ci sie udalo szybko wszystko pozalatwiac i spokojnie odetchnac z ulga ![]() zabka ja tez nie mierzylam glowki ![]() jaszczka gratuluje ladnej nocki ![]() ![]()
#2598 |
Rozeznanie
|
vette taki mały leniuszek z niego jest, bo tylko je i śpi
![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- a co do pierdków to mój strasznie ciśnie jak robi kupkę i przy tym puszcza bąki i robi się cały czerwony. Nie wiem czy tak ma być, czy to źle? |
![]() ![]() |
![]() |
#2599 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja też podczytuję ale nie mam czasu na pisanie
![]() Podziwiam Was, że dajecie radę być tu na bieżąco. Wszystkie Wasze maluchy są śliczne!!! My z małym już się zgraliśmy, laktacja się unormowała i teraz mam tyle pokarmu, że małemu czasem fontanna w twarz tryska ![]() Mały jest kochany. Ja jestem jedynie trochę zmęczona po nocnych karmieniach i wczoraj miałam gorączkę 38,6 ale dziś już ok ![]() Pozdrawiam Was i buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2600 |
Rozeznanie
|
Czesc, ja Was czytam ale napisac mi tak ciezko. Alex cos ostatnio placze czesto. Juz bylam taka zadowolona, bo potrafil sam zasypiac w lozeczku a teraz cos mu nie pasuje i usypiamy go w bujaczku. Boje sie, ze sie calkowicie przyzwyczai.
Ja tez by chciala sobie odmowic slodkie ale ciezko mi, a tz wcale mi w tym nie pomaga. Wczoraj wieczorem otwprzyl paczke przepysznych ciastek z czekolada... Ale za to cwicze, zaczelam nawet robic 6 weidera, watppie, zebym dotrwala ale jak na razie sie nie poddaje. Widze, ze Wam ladnie waga spada a u mnie jak sie zatrzymala tak stoi i jeszcze 4 kilo, a ja chcialabym wiecej zrzucic. |
![]() ![]() |
![]() |
#2601 | ||||
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Byłam dziś załatwić to całe śmieszne becikowe ![]() basienka,lilka,hd śliczne maluszki ![]() jestem wyrodną matką ![]() ![]() Cytat:
Myślałam, że po cc szybko przestanę krwawic, a tu taka masakra że hoho!! Super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=itakasia;21608056] Cytat:
![]() ![]() Co do słodyczy... staram się nie jeść, rzadko zjem jakieś suche ciastko. Zastapiłam je waflami ryżowymi i sucharami na razie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Zakorzenienie
|
scoobs
to jak ja, tez mam 4kg i waga stoi ![]() anuszka nie wiem co poradzic, kiedys widzialam jakies nakladki na wklesle sutki chyba, myslisz ze moglyby pomoc? a jesli chodzi o krwawienie to moze zadzwo do szpitala i zapytaj ![]()
#2603 |
Zakorzenienie
|
dzwonię i dzwonię ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2604 |
Zakorzenienie
|
itakasia moje nie są wklęsłe tylko małe
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Matko masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Zabka - nie mierzyłam główki i nie planuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 |
Zakorzenienie
|
anuszka
ja bym zadzwonila do doradcy laktacyjnego i zapytala o rade http://www.kobiety.med.pl/cnol/index...id=10&Itemid=3 http://www.laktacja.pl/index.php?opt...d=1&Itemid=172
#2607 |
Wtajemniczenie
|
anuszka a masz moze gdzies paczke po waflach ryzowych albo sucharkach?moglabys sprawdzic dla mnie sklad czy jest pochodna mleka jakas w nich?
bo nie chce sie znow napalic a chce mi sie strasznie czegos slodkiego albo podobnego do slodkiego...wcinam niewiarygodne ilosci kanapek z dzemem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
itakasia dziekuję
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- agravka w tej chwili mam tylko wafle, już sprawdzam |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwiczyć moge ale czy mi się chce ![]() Jak zrobie jakies zdjęcia na weselu to wrzucę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 |
Wtajemniczenie
|
anuszka dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:21.