![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Czeeeeeeeść
![]() Motylica, zdrówka ![]() Mayu, śliczne buty, ja też nie cierpię takich szpiczastych i białych komunijnie ![]() ![]() ![]() Olka, podnieciłabym się tym Maćkiem, ale mi się nie chce ![]() Arrakis, kochana, najlepszejszości, wielu udanych makijaży i spełnienia w miłości ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja pomyślałam, że wam powiem, że siedzę w pracy i mam dobry humor, kocham lubego i w ogóle życie jest giiiiiiiiit
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
na facebooku zaczął mnie napastować jakiś koleś; podobno pracuje gdzieś na MTP czyli tam gdzie ja. Chciał mnie wyrwać na randkę, pytał czy lubię sex i groził mi że zadzwoni do kadr i mojej mamy i zrobi mi problemy. Przestraszyłam się, zadzwoniłam do mamy a jego poblokowałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Arrakis
![]() ![]() tak się zafascynowałam butami, że zapomniałam o życzeniach...wybacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zadomowienie
|
Najfajniejsza widzę, że nie tylko ja pisze do was z pracy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Naj gratulujemy superowego życia
![]() to ja też się pochwalę: od miesiąca jestem zaręczona, spędziłam wczoraj super wieczór (i nawet mimo strasznego bólu głowy było warto), poza tym jeszcze tylko pół godziny i koniec dnia roboczego. ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a radzimy sobie tak: piszemy tutaj, zamiast jęczeć ukochanym ![]() ale żeby to zrobić, musisz się wkupić: informacje wszelakie o sobie i lubym! już! ![]() aleks, po Twojej wypowiedzi doszłam do wniosku, że zaręczone nie powinny się chwalić swoim superżyciem, bo są zawsze o jeden lewel nade mną i np. przez Twoje chwalenie moje superżycie okazało się przeciętnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Jello witamy. Na listę tak łatwo nie można się dopisać. Bez opowiedzenia o sobie nie przyjmujemy
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
Poza tym twoje zycie jest najfajniejsze, tak jak twoje wszystko. Przeciez to jasne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Serio? Gdzie to można sprawdzić, bo żadnego maila ani PW nie dostałam? ![]() A najlepiej to dzień wcześniej, co? ![]() Cytat:
A butki fajne, choć bała bym się, że mi palce będą "uciekać" ![]() Hej ![]() ![]() Arrakis wszystkiego naj, naj, naj ![]() Najeczka fajne okularki ![]() Anioł super na weselu wyglądałaś ![]() ![]()
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Poczułam się trochę lepiej,więc chyba skoczymy do tego Kościoła. Proboszcz ma dyżury w godzinach mojej pracy,a tak to przynajmniej już to odbębnimy.
Idę się ubierać...Boję się... |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale i tak Cię uwielbiam i swoje życie też ![]() ![]() nie no, relacja na żywo wystarczy ![]() ja też schudnę! - powiedziała najka, szamając petitki z mlecznym nadzieniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Aleks, nie oddam zupki
![]() ![]() ![]() Mayu, bardzo fajne butki ![]() ![]() Motylku, nie bój się ![]()
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słabo szukałaś ![]() z mamą jedziecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tu sie wyzalałam jak chciałam pomarudzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zakorzenienie
|
Hallo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i przez Ciebie spodobał mi się pomysł na kolorowe buty - pewnie do czasu mojego ślubu będzie to już oklepane, że hej ![]() cynamonowaania - nie ma tak łatwo - najpierw kilka słów o Tobie, o nim, czy mieszkacie razem, ile jesteście ze sobą, jak widzicie oboje Wasz związek za parę lat itp. a potem się zastanowimy, czy streszczać Ci cokolwiek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Agatko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
![]() A więc od początku ![]() Jeszcze na początku tego roku byłam sobie szczęśliwą Narzeczoną. Też śmieszna historia bo podejścia były 2- pierwsze w moje urodzinki-po roku chodzenia ze sobą ale mój luby został przeze mnie wyśmiany(%%%%% wiecie jak to jest w urodzinki ![]() Co jak co wydawało mi się że jest fajnie bo miałam swój wymarzony pierścionek z brylantem(i to nie małym :P). Hmmm jak już byliśmy zaręczeni to pomyślałam... super ale trzeba razem zamieszkać. I tak po kilku miesiącach negocjacji z Jego matulą która nie chciała na to przystać wreszcie wygraliśmy bitwę i udalo nam sie wynająć kawalerkę w Warszawie(oczywiście Kobieta musiała wziąść sprawy w swoje ręcę żeby mi sie Mężczyzna nie rozmyślił!). Był to początek tego roku. I to by był koniec pierwszej części tej opowieści!!! Druga część wygląda następująco- któregoś dnia pod koniec stycznia myśląc o zbliżających się walentynkach pomyślałam... że może fajnie byłoby wziąść ślub cywilny! Genialny pomysł... taki romantyczny... Ale pochwaliłam się nim koledze z pracy-który nie powiem był urokliwym młodzieńcem... ;D I tak o to kolega w przeciągu 2 tygodni które do walentynek zostały wybił mi ten pomysł z głowy a już 16 lutego sprawił że cały mój dobytek wylądował w jego mieszkaniu! Jak mu się to udało? Do dziś jak o tym myśle, zdziwienie nie opuszcza mojej twarzy ![]() Kontynuując 2 część opowieści jesteśmy ze sobą- myślę że od ok 10 lutego, mieszkamy ze sobą od 16(tempo zadziwiające!!!). Początki były cudowne, później bywało różnie, kłótnie-grożenie wyprowadzeniem i moje pomysły powrotu do ex.... ale od połowy lipca znów zaczęliśmy sie dogadywać i mój luby coraz częściej wspomina o... ślubie... dzieciach i takie tam... W sumie młoda już nie jestem... prawie ćwierćwiecze... on trochę młodszy(niestety ma bardziej poukładane w głowie niż ja-a podobno faceci wolniej dojrzewają :P) A ja raz się ciesze a raz się wkurzam na tą myśl o formalizacji... Hmm jestem mega zazdrośnicą i tak sobie myśle że jak byśmy już mieli te obrączki na palcach to bym nie mogła mu takich awantur robić jak teraz, tak marudzić i wogóle...wiecie o co chodzi... trzeba by było spoważnieć! A ja czuję się jeszcze nastolatką która od czasu do czasu musi nieźle narozrabiać i dostac po dupie hehe ![]() Nie to że nie chce z nim być.... Bo akurat tego jednego w życiu jestem pewna że to ten jeden jedyny(czego poprzednim razem pewna nie byłam). To tak w skrócie o mnie i o Moim! ![]() To teraz może streszczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aż żal mi Twojego eksa, że tak go niespodzianie rzuciłaś ![]() u nas nie dzieje się nic - urlopują się niektóre, niektóre nie ![]() aktualnie na tapecie sobotni ślub Mayi_ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po trzecie przeraziła mnie twoja historia. W ciągu kilku dni od chęci ślubu przeszłaś do mieszkania z innym - chyba musisz się zastanowić czym jest ślub, bo uwierz, że chodzi o coś więcej niż duży brylant i romantyczny event w walentynki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Konto usunięte
|
Eh, dziewczyny, jestem załamana
![]() ![]() ![]() ![]() TŻ mnie pociesza jak umie, ale tak przez tel. to nie bardzo ![]() ![]() a dziś śnił mi się nasz ślub ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Paollino,
![]() ![]() ![]() ![]() cynamonowaania, no... chyba nie trafiłaś na wątek dla siebie. Tutaj niestety czekamy na ruch mężczyzny, na zaręczyny, a nie skaczemy z kwiatka na kwiatek i nie wiemy co ze sobą począć ![]() Niezauważona, będę się użalać po cichu nad swoimi obdartymi piętami ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-08-25 o 16:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale wyjdzie Ci to na zdrowie ![]() w ogóle to sprytna jesteś, dobra odpowiedź na pytanie mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Konto usunięte
|
medeline no łatwo na początku nie będzie, bo ja jestem dość awarzywna.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem o czym Wy marzycie- wystarczy przeczytać 2-3 strony żeby się o tym przekonać. To że moja historia jest taka a nie inna nie znaczy że nie jestem kobietą i nie marzę o ślubie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale swoją drogą kocham to budzenie się codziennie rano przy nim i akurat z tym Wam się nie dziwie że chcecie wyjść za mąż i budzić się codziennie obok siebie bo to naprawdę cudowne uczucie! Ja od początku lutego może z jedna, lub 2 noce spędziłam bez niego i powiem Wam że było strasznie(musiałam z koleżankami kilka piwek wypić żeby wogóle sama w łóżku zasnąć!). 2. Może i ćwierćwiecze to młodość ale właśnie w moim poprzednim związku przyjęłam te całe oświadczyny bo czułam się koszmarnie stara... a wokół mnie tylko moich koleżanek nawet młodszych wychodziło za mąż że stwierdziłam że jak teraz to zmarnuje to już zostanę starą panną a samotności nie znoszę i wyobrażam sobie życia z gromadką kotów :P 3. Tak jak wspomniałam moja chęć do ślubu z moim ex brała się wyłącznie z tego że czułam się już stara i przytłoczona myślą że już nic lepszego nie może mnie w życiu spotkać a z dnia na dzień coraz więcej zmarczek przybywa. Nie jedną osobę ta historia przeraziła- moją całą rodzinę też i do tej pory są na mnie za to obrażeni i twierdzą że uważali mnie za racjonalnie myślącą osobę która nie porywa się na takie wybryki! I według nich miałam być z moim ex bez względu na to czy czułam że to ten jedyny czy nie... tylko po prostu z rozsądku bo był dla mnie dobry. Ja sama nie jestem z siebie dumna- z tego co zrobiłam a raczej jak to zrobiłam... Ale od zawszę jestem dość szczerą osobą i mówię co mam na myśli. Moglam moją historię ładniej ubrać w słowa wtedy byście ją inaczej odebrały... Ale to z pośpiechu ![]() Ja na parwdę nie jestem taka zła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Paollino a czy to jest uleczalne?Mam nadzieję,że będzie ok.
Hmmm ciekawe jaką Maya będzie mieć fryzurę ![]() I w ogóle mało nam tu opowiada o przygotowaniach. Ja już po Księdzu. Ogólnie było nawet ok,chociaż na samym początku jak usłyszał,że ślub ekumeniczny to zapytał,w którym Kościele... Ja z Mamą pełna konsternacja,a M. na szczęście wypalił,że u niego w Kościele.Na to Ksiądz zaniemówił,oniemiał i chwilę milczał. Po chwili jednak zaczął tłumaczyć co mamy do załatwienia i kiedy. Achaaa i nie musimy iść na nauki do KK. Wystarczy to spotkanie rpzedślubne w KEA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może da się żyć na warzywach nie jedząc pomków ![]() ![]()
![]() |
#1049 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Cynamonowaania mój M. też jest bardzo konkretny,a pomimo to nie bierzemy od razu ślubu.On dobrze wiedział,że ja chcę trochę nacieszyć się narzeczeństwem i przygotowaniami.Długie narzeczeństwo nie wyklucza zdecydowania:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.