|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. V, pt. Czekamy na dwupaki :D
Pomidorko!!!! Gratulacje!!!! Cieszę się, że wszystko się dobrze skończyło i jesteście teraz szczęśliwą rodziną. Brawa dla dzielnej mamusi
![]() Kretencja to już ładna wyprawka Ja a razie czekam na pasy ciążowe. Może będzie mi cieplej w nerki i pleców mi nie będzie przewiewać ![]() Jejku jak bym już chciała płeć znać. Mogłabym już zacząć cokolwiek kupować. W 16 tygodniu to pewnie przy dobrym sprzęcie tylko można zobaczyć co? |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Toty, no 16 tydzień to trochę wcześnie, łatwo o pomyłki. Ja bym na Twoim miejscu zaczekała na połówkowe, wtedy już płeć z dużą pewnością można przewidzieć, zwłaszcza jak robione po 20 tygodniu (ja miałam dopiero w ukończonym 23
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
LASKI NA TYM WATKU JEST ZDJECIE TYMKA POMIDORKI JAK BY KTORAS CHCIALA ZOBACZYC
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=392516&page=144 |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
pomidora gratuluje
|
|
|
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj siedzialm na wizu jak maly spal jak wstal zaczelam na szybko robic obiad co by zdazyc zanim TZ wroci z pracy i mi sie zeberka przyjaraly
ale byl na szczescie wyrozumialy
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek przesłodki
|
|
|
|
#1418 | |
|
Zakorzenienie
|
Tymek ile ma już włosków
elcia mnie często zdarzało się przesalać potrawy... najbardziej to chyba ziemniaki, a teraz dla odmiany niedosalam tak temat zmieniając czy Ty staranka już jakoś niedługo zaczynasz? bo coś ostatnio czytałam podobnego a jakos lipiec przyszłego roku utkwił mi w pamięci hmmelvira ehhh no zdarzają się pomyłki, mnie do tej pory wysyłali zawsze takie jak zamawiałam, pewnie na swój koszt teraz wyślą , odpisali już coś? sloneczko ja z racji ciekawości uzylam juz tych testów - owulacyjnych.. jak mam jakieś sygnały od organizmu to wtedy testem potwierdzam Cytat:
a wkleisz zdjęcie zakupów, chociaż części
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2010-08-25 o 14:33 |
|
|
|
|
#1419 |
|
Zakorzenienie
|
OLIWIA no mielismy plan na poczatku zaczac w Lipcu przyszlego roku potem z TZem zdecydowalismy ze teraz zaczniem od tego tyg no ale wczoraj rozmawialismy ze jednal pozostaniemy przy Lipcu maly jest od tyg niespokojny placze czesto w nocy sie budzi kilka razy non stop na rekach chce byc noszony a jak nie to placze strasznie no i teraz bala bym sie byc w ciazy bo nie chciala bym zeby cos sie stalo fasolce jak bede Szymka nosic a nosze go prawie cale dnie na rekach wiec poczekamy az troszke podrosie
|
|
|
|
#1420 |
|
Zakorzenienie
|
Tymek słodziak!!!
Olliwka, a wkleję ![]() 1.Kaftaniki 2.Skarpeteczki 3.Ręcznik z kapturkiem i butla Lovi - to już wcześniej w Smyku kupione
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
1.Szczotka do butelek i nożyczki.
2.Kocyk. 3.Pieluszki flanelowe.
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
KRETENCJA super kaftaniki kupilas ja tez takie malemu kupowalam i ekstra sie sprawdzily i pieluszki flanelowe tez mam sa nawet lepsze od tetrowych
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja ładne te rzeczy
? o Smyku to wiem, że tam drogo bo kiedyś weszłam i misia kupiłam za 5 dych ![]() o pieluszkach flanelowych to ja chyba nie słyszałam , to one mogą tetrowe zastąpić? A jakiś rożek zamówiłaś? W odróżnieniu od wózków ciuszki dla malucha oglądać mogę choć jeszcze fioła nie mam na tym punkcie
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
OLIWIA ja kupilam i flanelowe i tetrowe ale zdecydowanie flanelowe dla mnie lepsze sa milsze w dotyku chodzby nawet
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja bardzo mi się te kaftaniki podobają. Łatwo do nich coś dobrać
Reszta rzeczy też A to mój brzuszek jakiś czas temu...nie pamiętam kiedy (chyba 6 tydzień) http://img822.imageshack.us/img822/1592/dsc01781y.jpg i dzisiaj 13tc i 2 dni: http://img299.imageshack.us/img299/8462/dsc01807m.jpg Może i trochę urósł, ale na pierwszym zdjęciu chyba brzuch wciągałam
|
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
TITY no no super brzusio i od 6 tyg widac ze urosl
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
pomidorka--> GRATULACJE!!!! Tymek jest cudny
wracaj szybko do formy ![]() kretencjo ale slodkie te ciuszki uwielbiam takie rzeczy na razie obkupuje córeczke przyjaciółki, wlaśnie dzis u nich bylam. Mala skonczyla wlasnie 3 tyg i juz patrzy tak bystro ![]() Titka brzucholek niczego sobie
|
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Flanelowe pieluszki można stosować na różne sposoby, np. jako lekki kocyk. Częściowo da się nimi zastąpić tetrowe, ale np. nie do zakładania na pupkę. Mój mąż chce stosować zamiennie tetrę z jednorazówkami, więc tetrowych zamówiłam na razie 25, może dokupimy. Te flanelki mnie urzekły tym, że nie są drukowane w żadne obrazeczki, jak większość.
Cieszę się, że rzeczy się podobają ![]() Olliwko, nie wiem jak kształtują się ceny np. w osiedlowych sklepikach, natomiast ze sklepami typu Smyk to w ogóle nie ma porównania. W Smyku body kosztuje średnio ok.30zł. Na all kilkanaście, więc dwa razy taniej! Wprawdzie w Smyku są śliczne rzeczy, ale sprzedawca u którego ja zamówiłam bodziaki i śpiochy (firmy Pinokio) też miał bardzo ładne Rożka nie zamówiłam jeszcze. Planuję kupić duży komplet pościeli, gdzie oprócz podusi, kołdry, ochraniacza na łóżeczko, przybornika i jeszcze paru dupereli - jest też rożek Kaftaniki specjalnie wzięłam takie bez wzorków, do wszystkiego będą mi pasować. Bodziaki i śpiochy zamówiliśmy głównie w odcieniach zieleni Tity, fajny brzucholek, ale malusi jeszcze Podoba mi się pokój, w którym robiłaś zdjęcie
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kiedys mialam inna sytuacje na ebayu, zmowilam kredke do oczu i przyszla zlamana na pol, ale to byl sklep a nie osoba prywatna wiec dostalam druga gratis.
|
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja dzięki, to sypialnia rodziców akurat
|
|
|
|
#1431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tetra jest też świetna do mycia okien
|
|
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Scio, nie tak do końca anty, pościel będzie błękitna właśnie
Ale nie chcę, żeby wszystko błękitne miał.
|
#1433 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja często chyba do kompletu pościeli dodają rożek , przeglądałam kiedyś aukcje na all i tak było
tity ładny brzuszek ![]() elvira to fajnie, że testy za darmoche
|
#1434 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane
Przede wszystkim, Pomidorko, ogromne gratulacje! Masy radości z synka i duuużo zdrówka Tity, widać już śliczny rosnący brzuszek Kretencjo, zazdraszczam zakupów i sama niecierpliwie czekam na ten moment... Jeszcze dłuuuugo No i nie mogę się napatrzeć na Twój brzuszekEwurko, Scio, Ollliwko, Słoneczko, Daniko za szybkie i owocne starankaAgus, za testowanieAldii, jak tam twój słodziak? ![]() Lindsley, jak Michaś? Ma coraz piękniejsze oczka A ja dalej zdycham całymi dniami... Energii tyle, co kot napłakał, mdłości mam całodobowe i śmierdzi mi w kółko jedzenie-generalnie chodzę głodna, bo na nic ochoty nie mam Za tydzień w czwartek wizyta, to będzie koniec 9. tygodnia i mam wielką nadzieję, że wszystko będzie dobrze... Jak tu nie panikować, jak tyle poronień i obumarłych ciąż dookoła...![]() Ale nic to, musi być dobrze Ucałowania dla Was
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
jasiulku już się martwiłam gdzie zniknęłaś. No niestety dolegliwości są okropne czasami, ale na szczęście kiedyś mijają No niby spokojniejszy czas przede mną, ale właśnie tyle poronień i martwych ciąż jak napisałaś, że nie można spać spokojnie. A u Ciebie zaraz 9 tydzień??? O mamo, a kiedy Ty tyle tygodni nabiłaś Trzymaj się Tzn. trzymajcie ![]() ewurko a Wy się zaczynacie starać od przyszłego cyklu chyba, tak? A jak budowa domu idzie ?![]() My mamy w sypialni jaskółki, mam nadzieję, że lada dzień polecą, bo drzwi trzeba będzie wstawić w końcu
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2010-08-25 o 20:39 |
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasiulek współczuje mdłości... Ja miałam 2-3tyg a nie wymiotowałam wcale... O oczkach Michasia wszyscy tak mówią... To zdjęcie ostatnie nawet Tz ma w tel (a wcześniej nic nie wstawiał) na pulpicie... Bardzo mi się podoba
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
Lindsley moje dziecko też będzie na zielono
![]() uwielbiam zielony kolor
|
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Pomi slonce gratuluje raz jeszcze !!!
Scio Ja nie wiem czy mi podawali oxy ?! Lindsley ![]() Elvira moze sie okaze,ze owulacyjne wcale nie beda ci potrzebne ![]() Kretencja cudownie jest kupowac to wszystko po raz pierwszy U mnie tez sie nozyczki nie sprawdzily.Sa za grube i nawet nie da sie zlapac tego malusienkiego paznokietka.Obcinam jej takimi normalnymi,dla doroslych ![]() Uwielbialam tak zapinane kaftaniki i body Szczotki do butelek tez nigdy nie uzylam ![]() Hmmm ciekawe jak szybko wam sie znudzi przewijanie tetry i zmienianie ubrania za kazdym razem ![]() Podusia tez ci sie na poczatku nie przyda,bo dziecko przez pierwszy r.z. powinno spac calkowicie na plasko Oliwia potrzebne sa pieluchy flanelowe i tetrowe Tity o kurde kobito gdzie ty masz ta ciaze ?! ![]() Jasiulku mala potworzyca,a nie slodziaczek ![]() Juz ci pisalam,ze z cala pewnoscia wszystko jest dobrze,wiec sie nie zamartwiaj |
|
|
|
#1440 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieje!!!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

ale byl na szczescie wyrozumialy 

a wkleisz zdjęcie zakupów, chociaż części 

No i nie mogę się napatrzeć na Twój brzuszek
za szybkie i owocne staranka
Ucałowania dla Was
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)