|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia - cz. V
|
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Mój chłop to mi jedynie jajeczka poobijał
dwa w koszu wylądowały!Jeżeli chodzi o paryskie bananowe - próbowałam! - nie będę do końca obiektywna, ponieważ chodziłam z nimi w upał, także po dotarciu do domu były jednym wielkim miksem... co jest pewne: zabójczo słodkie, galaretka dziwna, wolałabym jakąś piankę. Jak dla mnie, ujdą. |
|
|
|
#4773 |
|
Raczkowanie
|
jesli chodzi o Biedronę to kocham orzeszki w pikantnej skorupce
mmm pycha i niedrogie. tylko mnóstwo kcal
|
|
|
|
#4774 |
|
Raczkowanie
|
Dla uczniów, studentów i mających styczność z papierami - zajrzyjcie po zeszyty A5 96 kartek w twardej oprawie. Naprawdę przystępna cena (1,5 zł), zwłaszcza, że w papierniczym trzeba nieraz zapłacić 3 zł, a spotkałam też zeszyty po 4 z groszami
![]() U mnie mama była rano, zadzwoniła czy mi wziąć, ale oczywiście musiałam osobiście wybrać okładki. Szybko je rozebrali, jak poszłam koło 16, były już przebrane
|
|
|
|
#4775 |
|
Raczkowanie
|
Dołączę się to wizazowych klientek Biedronki.
Uważam,ze Biedronka ma wiele niedobrych produktów(np.lody), ale są wyjątki. Osobiście lubię Chipsy(oh. ile kcal! ) 'top chips' te grubo krojone, zielona cebulka, uważam, że są o wiele lepsze niż np. Lay' s. Zawsze przed miesiączką, gdy mam smak na coś dobrego po nie sięgam.A oprócz tego uwielbiam sos czosnkowy Maestro. Choć ten mi się już trochę przejadł...
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
co do pasztetu sojowego - ciesze się że wprowadzili, choć jeszcze bardziej bym sie cieszyła z kotletów sojowych - a co do jakości - nic co sie nazywa pasztet nie jest za bardzo zdrowe
tak samo sojowy - soja modyfikowana (innej zresztą nie ma), pełno dodatków, ciekawe ile samej soi będzie
|
|
|
|
#4777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można się zastanowić czy w takim razie lepszy ten z 'mięsa' czy z soi gothika, ale kotlety też napewno z modyfikowanej..
|
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kotletach sojowych jest 100% mąki sojowej i woda i dlatego są zdrowsze, choć i tak mówi się że kotlety sojowe wcale takie zdrowe nie sa , no ale w końcu białko 100%
kosmetyki stroje karnawałowe dla dziewczynki same dziecięce! ciuszki twory i potwory Edytowane przez gothika Czas edycji: 2010-08-25 o 08:22 |
|
|
|
|
#4779 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
).Najlepsze prosto z lodówki
|
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, te odżywki do włosów Elisse czy jakośtak to jest stała oferta czy tylko na jakiś czas są?
Bo wiem że nowość, kiedyś ich nie było, tylko zastanawiam się czy znikną czy nie, no i czy są dobre
|
|
|
|
#4781 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś w B. też zaszalałam, jakoś tak ostanio dużo jemy, może dlatego że teoretycznie jesteśmy na diecie ![]() Moje ulubione: -śmietanka do kawy Eliza -wszelkie warzywa -sery zółte -serki wiejskie w wiaderkach -ciasto francuskie -no i chipsy, ale teraz omijam szerokim łukiem ![]() zakupiłam dziś cappucino orzechowe, ale jakieś nieszczególne, dobrze że fortuny nie kosztowało to przeboleję. Są u was brokuły po 1,79? Bo u mnie ani jednego
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4783 |
|
Raczkowanie
|
serki o smaku waniliowym Tutti
|
|
|
|
#4784 |
|
Rozeznanie
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam dzis bułki do hotdogów z dziurą
a wcześniej z braku moich ulubionych tych pakowanych pojedynczo kupiłam wkładki secret te pakowane po 60sztuk - i nie załuję - mają fajny kształt, są cienkie, w sumie mało się różnią od tych drugich, oprócz ceną - 3,50 za 60sztuk, tylko nie są pakowane oddzielnie |
|
|
|
#4786 |
|
Konto usunięte
|
kupiłam dziś szczoteczki do zębów Colgate 2 sztuki za 6.99. i śmietankę do kawy Eliza w 60paku za niecałe 5 zł.
Edytowane przez 2016070150903 Czas edycji: 2010-08-25 o 17:56 |
|
|
|
#4787 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4788 |
|
Konto usunięte
|
ja też wolę cytrynowe. i bananowe i cytrynowe są słodkie, ale ten banan jakiś taki nie-bananowy był. cytryna trochę kwaskowata, dobra.
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Czy u Was też pojawił się nowy smak Top Chipsów- pesto z bazylią ?
Jadłam wczoraj, wg mnie bardzo dobre (ale dla mnie wszystkie chipsy są cudowne). A może one są już długo tylko ja taka zacofana? |
|
|
|
#4790 |
|
Raczkowanie
|
Co do lodów Darek i Symfonia Bakaliowa: też dałam się "podgrzać" opisom i zachwytom Biedronautek - kupiłam, spróbowałam. No i nad czym by tu mozna się zachwycać? Zwykłe lody i wg mnie jedyną ich zaletą jest cena, bo smak raczej nie rzuca na kolana. Zdecydowanie lepsza Symfonia, ale to przez bakalie w środku , co nadaje lodom charakteru.
Warto się wybrać do carrefour, bo tam jest teraz w promocji Algida Family w różnych smakach 3.98 zł za cały litr - o niebo lepsza, biorąc pod uwagę obecną cenę. Kupiłam też tam brokuły za 1.78 zł / szt. bo w "mojej" Biedronce, mimo zapewnień (23.08 - 25.08 po 1.75 zł / szt.) - nie było. Dla miłośniczek bananów: w carrefour 1.98 zł / kg. Więc też trochę taniej. Ceny te obowiązują do poniedziałku 30.08 |
|
|
|
#4791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie, które napewno już się pojawiło więc błagam nie bijcie
w jakiej cenie są te bułki do hotdogów? i ile jest sztuk w opakowaniu? wogóle smaczne są?
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli chodzi o lody Darek, to nie mają porównania z Algidą Family
Skusiłam się na napój sojowy.. hm, dziwny smak spodziewałam się czegoś mlecznego - mam waniliowy - na razie próbuję się przekonać ![]() Brokułów również nie widziałam, choć cena jest niesamowicie obiecująca. Do tego kupiłam konfiturę wiśniową - boska!; owoce oraz serek waniliowy do naleśników. Pasztetu sojowego nie widziałam ![]() PS Pamiętam, jak dziś... były w Biedronce czipsioki... keczupowe
Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2010-08-25 o 19:42 |
|
|
|
#4794 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a są u Was chipsy o smaku pieczonych żeberek?
Uwielbiam je, a w Gorzowie szukałam w 3 biedrach i od jakiegos czasu ich nie ma
|
|
|
|
#4795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kiedyś zajadałam się zwykłą algidą śmietankową, więc myślałam, że ta "family" będzie coś w tym stylu, ale skoro zalatuje chemią - to precz z nią! Kupię Grycana Tu się chyba zgodzisz ze mną , że są pyszne ! A teraz w carrefour półlitrowe po ok 5.80 zł W czekoladowych pełno kawałków czekolady ![]() * To z tymi brokułami - to ściema była?
|
|
|
|
|
#4796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pamiętam jaki był żal jak je wycofali.. Nawet padł pomysł napisania petycji do Biedronkowych szefów żeby je przywrócili, znalazło się paru chętnych ale pomysł umarł
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie brokuły były i to b.ładne
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS Tż też stwierdził, że Family nie było zbyt smaczne... Co do czipsów keczupowych... ja jestem za wystosowaniem listu do Biedronki! A tych grillowanych warzyw nie jadłam... może lepiej, nie mam czego żałować :P Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2010-08-25 o 20:12 |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kosztują 3,99 i jest tam 4 szt. |
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba by ten pomysł ożywić Chipsy o smaku grillowanych warzyw były po prostu ![]() ![]() ![]() Halo, czyta nas tu ktoś z Biedronki?
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-08-25 o 20:29 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.

, ...

dwa w koszu wylądowały!
mmm pycha i niedrogie. tylko mnóstwo kcal
) 'top chips' te grubo krojone, zielona cebulka, uważam, że są o wiele lepsze niż np. Lay' s. Zawsze przed miesiączką, gdy mam smak na coś dobrego po nie sięgam.
można się zastanowić czy w takim razie lepszy ten z 'mięsa' czy z soi
gothika, ale kotlety też napewno z modyfikowanej..

Chipsy o smaku grillowanych warzyw były po prostu