![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
coś mi tu nie gra, nikt miał nie odchodzić,
a tu coraz to lepsze talenty nas opuszczają. chyba się wkurzę.. + przepraszam za to niżej ale kompletny brak weny. tylko razem mogliśmy przetrwać burzę i deszcz..
odszedłeś, więc utopiłam się w błyskawicach własnego serca.. bez możliwości powrotu odchodzisz żądając zapomnienia i zrozumienia.ale... ..chol^era jak mam tego dokonać.??
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-08-25 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Rozeznanie
|
mad_woman ZakreconaNaMaxa marikab justsmilebaby -
![]() + PoprostuAsiss Nieodkrytaxd happyend beautiful_lie istny_paradoks nydee xxgroszek07xx - bezczelnie okradzione; ) ` Marzenie o czymś nieprawdopodobnym ma własną nazwę. Nazywamy je nadzieją `
#183 |
BAN stały
|
z innej bajki
miło, oj bardzo mi miło ![]() Paralogiczna księżniczkami ? ostatnio mam dość bycia kogokolwiek księżniczką, ale dziękuje za uznanie ![]() ![]() ![]() naughty_ na zdrowie talenciku <3 agatkq chyba jestem tą wytrwała i przeczytałam do końca Twoją długą historio-opowiadanie i wiesz co Ci powiem ? genialna jesteś ! ![]() ...
straciłam chęci do bycia kogokolwiek księżniczką, wole być usmolonym kocmołuchem, którego doceni naprawdę ktoś wartościowy, a nie pusty książę . księżniczki zazwyczaj wiążą się z księciuniami, a Ty nim nie jesteś, więc albo nakaż całemu światu mnie tak nie nazywać, albo po prostu pogódź się z tym, że nigdy nie będziemy razem . you had to choose 3, each said that the other rejected, none of them know that you lied. miałeś do wyboru 3, każdej powiedziałeś, że pozostałe odrzuciłeś, żadna nie wiedziała, że kłamałeś . remember ! little girl at night sleep, and don't thinking about someone who you can't have . zapamiętaj ! w nocy mała dziewczynko się śpi, a nie myśli o kimś, kogo mieć nie możesz . ... Edytowane przez istny_paradoks Czas edycji: 2010-08-25 o 19:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Raczkowanie
|
" myśląc o Tobie mysle o tym czy Ty myślisz o mnie " Edytowane przez happyend Czas edycji: 2010-08-25 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Przyczajenie
|
Przyjaciółka powiedziała mi, że można wysyłać swoje myśli do drugiej osoby. Pragnę zrobić to teraz. Patrzę w niebo, na gwiazdy. Czy czujesz moje myśli? Czy wiesz jak bardzo Cię kocham? Jak bardzo, chcę do Ciebie? happyend, z innej bajki, agatkq, patrysiowa_ bezczelnie okradłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
z racji, że odeszłam forever do jutra, ale pewna Panienka błagała na kolanach, żebym wróciła
![]() ![]() kto tęsknił ? ![]() poprostuAsiss - tworzy cuda, wiesz? ![]() Paralogiczna - brak mi słow na twoją twórczość, okradam i już ! <3 dziękuję tym, które pamiętały ![]() __
'prawdziwy mężczyzna pod Twoją bluzką będzie szukał nie biustu, lecz serca.' a słowo zamienił w czyn, powiedział i odszedł. i nie powiedziałabym ci, że cię kocham, gdybym nie była taką cholerną marzycielką. papieros nie koił myśli. nasuwał tylko kolejne 'gdyby tu był, nie pozwoliłby mi palić'. sex był zbędny, dostawałam orgazmu gdy tylko zobaczyłam Twoje oczy. chwile mijały szybko, miłość rosła z czasem. a przynajmniej moja, bo w chwili gdy odchodziłeś, zajęła całe moje płuca i powietrze nie mieściło się do nich - dusiłam się. i ta p.i.e.r.d.o.l.o.n.a satysfakcja, z trzymania cię za rękę, zniknęła. Edytowane przez BananowaDelma Czas edycji: 2010-08-25 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Zadomowienie
|
`rzucić, to wszystko i uciec. zacząć żyć od nowa. z nową etykietką. bez opinii, na starcie. bez ludzi, którzy kładą Ci kłody pod nogi. bez problemów, bez rutyny. bez abstrakcyjnej nadziei na lepsze jutro. chcę uciec. ale nie mogę. dalej tkwię, w tym zakichanym, szklanym, pudełku, zwanym życiem. stąd, nie ma wyjścia.`
![]() |
#188 |
Raczkowanie
|
Nie chcę zwykłej miłości, chcę miłości z mini ratką!
![]()
#189 |
Rozeznanie
|
Nazywać cię moim,
to najsłodszy sen jaki znam. Obiecałeś mi, że zawsze będziesz chciał być tu dla mnie. Co się stało z "kocham cię"?, Z uściskami, pocałunkami i spotkaniami? Co się stało ze mną i z tobą? Kwiaty, które mi dałeś były prawie zwiędnięte. Kiedy myślę, o tym, co mogło być chce mi się płakać. Mogło być tak pięknie. Mogło być tak dobrze. Mogłeś być mój w każdym dniu mojego życia.
#190 |
Raczkowanie
|
Naughty_ - bierz ile chcesz miśku
![]() ' Awaria hamulców moralnych
Do góry ręce , to napad na serce ! Nie mów mi gdzie jest granica - już dawno jestem za nią '
#191 |
Raczkowanie
|
O mamusiu, nie było mnie parę dni, a tu już nowy wątek i tyle stron do nadrobienia ! Nie pędźcie tak dziewuszki :P
dzięki za złodziejki, leń jestem nie chce mi się wymieniać ![]() Nawet pies patrzy na mnie z pogardą, że byłam na tyle głupia by Ci zaufać. Nic z tego nie będzie. Ty chcesz się pieprzyć, ja chcę się kochać. Nawet powietrze pachnie złamanym sercem. Nawet na niebie widać tęsknotę za miłością. Tylko w Twoich oczach jest obojętność. Jak ty to ku.rwa robisz ?! Kiedy mówisz `kocham` patrz mi w oczy nie w cycki dobrze ?! ` Jestem w stanie poświęcić dla Ciebie wszystkie moje zachody słońca ; * ` Faceci tylko udają silnych, a przy pierwszej lepszej okazji uciekają chociażby na widok łez. A podobno to kobiety są słabe.. Nic nie może się równać z samotnością. Aż pewnego dnia doszła do wniosku, że nie widzi sensu w piciu, paleniu i ćpaniu. Po co pić, skoro zaraz po wytrzeźwieniu ma kaca i przypomina jej się, jak robił jej gorącą herbatę i chodził do monolopowego po piwo ? Po co palić, skoro zaraz przupomina jej się, jak idealnie okrągłe były kółka które robił z dymu tytoniowego ? Po co ćpać, skoro zaraz przypominają jej się odloty które mieli po zjaraniu się ? Na koniec skoczyła z 13 piętra, bo stwierdziła , że życie również nie ma sensu, skoro każdy oddech przepełniony jest miłością do niego. A jego już nie było. Bynajmniej nie dla niej. Widocznie nigdy go nie kochałaś, on zapewne nie istniał. To tylko twoje wyimaginowane wyobrażenie miłości. Przecież gdyby był tak jak myślałaś to nie zostawiłby Cię dla tej blondyny w czerwonej mini... No weź przestań. - wmawiała sobie.
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
nastychick, z innej bajki, marikab, BananowaDelma, nieodkrytaxd <3
tylko nie gońcie, nie bijcie, nie wysyłajcie listów gończych. Troszku bardzo was okradłam talenty :* jagodkowa <3 okradaj mnie do woli, bo ja Ciebie też troszkę podebrałam, słonko ![]() Nie chcę szukać tej miłości na siłę.. Ale za chol**ę nie chcę jej przeoczyć. Mój film, mój scenariusz i wypad z miłością! Kręcimy odcinek o biedronkach! Ile jeszcze raz wypowiem jego imię i ugryzę się w język? Pamiętaj, najpierw policz do dziesięciu. Miłość- reakcja chemiczna. Taa, du*a Jasiu.
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
z innej bajki -zabieram, bo świetne są.
![]() --- wzięła długopis i przyglądała mu się przez dłuższą chwilę. miał niebieski wkład, przypominający kolor jego oczu. widziałam chmurkę. miała kształt pierwszej litery Twojego imienia. nie wierzysz ? ;* uwielbiam, gdy mnie dotykasz. za każdą taką chwilę oddałabym WSZYSTKO. bylebyś tylko był ..
Edytowane przez NataliaNatiNatus Czas edycji: 2010-08-25 o 19:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Raczkowanie
|
Tworzymy jedną wielką rodzinę <3
_ czemu jesteś tak chłodny? oddychaj. "to smutne, że nie widzisz już w moich oczach siebie"
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
jesteś jak osobisty eliksir na codzienny szczery uśmiech
#196 |
Zakorzenienie
|
marikab , _ZaagubiOna_ - milutko
![]() ![]() nastychick - tak to ja chcę Ciebie jeszcze więcej <3 ![]() Nensie - oczywiście big family ![]() -- "Ale zgodzili się,że niczego sobie nie obiecują. Są wolni. Wolni, by do siebie wrócić? Niewykluczone." słoneczny pocałunek. jestem wszystkim tym czym chcesz bym była.. witaj w cyrku. |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Raczkowanie
|
Na imię miała `miłość`, choć wołali jej `nienawiść`.
Chwile uniesień, gdy prosisz o więcej. I rzuć to w cholerę, przyjdź i pokaż co naprawdę ważne jest.
![]() |
#198 |
Rozeznanie
|
myCh - bierz, bierz. po to są.
![]() uwielbiaj, misjaaaa, BananowaBrazylijka, me9so3horny, siatkarka18, Kinderka13, kamisha, Blondii69, notcool, ladychocolate, M4dziar4, lucyferowa, patrysiowa_, z innej bajki, grise, CaMa, _mandarynka, nastychick, Missi_16, agrr, JednaNaMilion, ratatamm, 3martyna3, caroline060, Kochanaa, nydee, chocapic, ruda wiewiora, keeendy, Mrs Unfabulous, RobCoChcesz, Drift .. dziękuję, że mogę Was dalej czytać. Może zostaniesz na wszystkie jutrzejsze śniadania ? Złamał mi serce. Potrafił byś jeszcze bardziej arogancki - zabrał ze sobą jedną połówkę. Uwierzyłam, że sama potrafię znaleźć szczęście. Ilu jest obok mnie tych prawdziwych ?
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-08-25 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zadomowienie
|
♥ _ZagubiOna_ - miło mi. ;* ciiri - a ja dziękuję Tobie myszko. ♥ Jesteś cudowna. ;* carolineo6o + Toogether93 - uwielbiam. ;*
... Jak to dobrze móc tak po prostu wykonać telefon do przyjaciela i usłyszeć kilka słów otuchy, które napędzają do życia.. Miała w sobie dużo jakiejś niewysłowionej złości. Nic jej tak nie denerwowało jak własna bezradność.. Potrzebowała papierosa, rozmowy i kogoś, kto potrząsnąłby nią i powiedział: 'co ty odpierdalasz?!' Nadal marznę.. Nadal nie mam słów.. I czekam, czekam na Ciebie. ♥
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#200 |
Raczkowanie
|
Cholernie mnie nienawidzi, a ja to kocham Czujesz to ciepło Tak, dreszcze - kiedyś je dostawałaś Teraz chce ci się rzygać jak na niego patrzysz Teraz stoimy twarzą w twarz, z każdego słowa spływa jad Czy nie słyszysz szczerości w moim głosie kiedy mówię? Powiedziałam ci - to moja wina Popatrz mi w oczy Emanował namiętnością skroploną winem, Wiem, że pachniał jak Paryż choć nigdy tam nie byłam Myszki,odchodze na czas nieokreślony. Może wrócę za tydzień, dwa, moze miesiąc albo więcej...
Mam mało czasu ostatnio i zero weny. Musze posprzątać troche w swoim życiu. Prosze tylko moje ulubienice żeby nie opuszczały watku, bo bez Was to nie będzie już to samo.Wy wiecie <3 Bajuu szkraby ![]()
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 ![]() Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-08-25 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zadomowienie
|
Moja droga pani "Miłość" kiedy pani zerwie kontakty ze swoją najlepszą przyjaciółką o imieniu "Nienawiść" . Ile razy mam pani powtarzać,że ta przyjaźń nie jest dla pani korzystna! by Jagódka. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
nie wiem jak nazwać to uczucie,
ale to coś w stylu motyli w brzuchu . i wciąż się zapominasz .. wciąż mnie wspominasz . dzisiaj dużo razy 'mogłam' Cię widzieć, lecz zawsze zamykałam oczy.. rozlałam herbatę, przez Ciebie .. pijąc ją patrzyłam przez okno, zobaczyłam Ciebie. tego dnia wszystko było inne, smutniejsze, trochę dziwne .. bo świat zabrał jej to co miała, to co tak bardzo kochała ..
#203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() + ![]() ![]() Wieczorna gra sentymentów. Przebudziłam się w środku nocy , zauważyłam , że na podłodze leży miś , który od ciebie dostałam , miał dość , wolał spędzić noc na zimnej podłodze niż kolejny raz z rzędu dźwigać moją ciężką od łez twarz i słyszeć co noc ten sam huk łamanego serca. Koniuszkiem ust scałował z moich warg zaschniętą wczorajszą łzę. Przyjdź. Pokażę ci jak w moim wykonaniu smakuje obojętność. ` To trochę za późno , aby powiedzieć , że ci teraz przykro `
![]() |
#204 |
Wtajemniczenie
|
Nie chca na Ciebie patrzeć wiec poprostu spadaj.
Ona zrozumieć tak bardzo by chciała lecz na silikon z mózgiem sie pozamieniała.!
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
Widzę, dławisz się łzami nie odkrztuszając. Od kilku tygodni na drzwiach karteczka ' nie przeszkadzać.! - tęsknie. ' - płakałaś.? - tak. - przeze mnie.? - nie, kot mi zdechł. Straciłeś do mnie zaufanie, bo przywitałam się z kolegą.? Zająłeś całe serce. Musisz być taki gruby.?! Mało Cię znam, dużo Cię kocham.
#206 |
Raczkowanie
|
mimo tego czasu jaki minął, coś zostało. te dreszcze, gdy dotykasz. po prostu wtulić się w Ciebie. ile prawdziwego Ciebie jest w Tobie?
ciągle Cię szukam, pomożesz mi? bezsensu. =.=Edytowane przez lula_ Czas edycji: 2010-08-25 o 22:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Przyczajenie
|
szczerze ? mam na Ciebie wy***oongo. ale lubię Cie wspominać.
jesteś nieodłączną częścią mnie. tak pachnie beztroska i szczęście. Edytowane przez hear_me Czas edycji: 2010-08-25 o 22:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
a mógłbyś dać mi tuli-pana ? Nie zwykłego kwiatka zerwanego na pobliskim klombie, chce człowieka, który przytuli mnie do siebie i nigdy nie puści, to też mógłbyś mi dać? nawet oglądanie całej drogi mlecznej nie zafascynuje mnie tak bardzo jak patrzenie w Twoje oczy. dla Ciebie? dla Ciebie to ja mogę co najwyżej udawać, że się nie znamy. dla Ciebie będę biegać między kroplami będę łapać motyle do słoika i gwiazdy w ręce. między gwiazdami poszukam Ciebie, poszukam Twojego serca. 3 słowa. begraniczna rozpacz. : NIE KOCHAM CIĘ a teraz to Ty będziesz wkładał moje złamane serce do gipsu, to Ty do tego dopuściłeś, a miałeś mnie chronić, pamietasz? mój kalendarz zatrzymał się na dacie : 20 czerwca 2010. mój prywatny koniec świata. wybaczy pan ale ja mężczyznom nie ufam, mężczyźni to zakłamane bestie przepełnione żądzą złamanych serc i zapłakanych kobiet. zastanawiałeś się kiedyś, chociażby przez chwilę ile kobiet nie prześpi dzisiejszej nocy przez Ciebie i Twoje obietnice? zwykły egoista. słowo 'nasze' dla mnie już nie istnieje rozumiesz? kiepsko z weną.
![]()
#209 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za pochwały bo mi myknęły
![]() I został tylko misiek od Ciebie który mówi I love you ...,ale wiesz wolałam to słyszeć od Ciebie
-------------------------------------- Kocham ten Twój szeroki uśmiech <3 K ♥ |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Przyczajenie
|
Kochanee jesteście świetnee
![]() ![]() a teraz coś ode mnie : ~Tylko jemu potrafiła podgryzać lody na przerwach... ~Chcc...Chciaa...Chciałab ym...Chciałabym... - patrz jąkam sie, choć nigdy się nie jąkałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.