|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp.
Wszystkie perfumy mam limitowanych edycji typowe dla kolekcjonerek...
niektóre nie dostępne w Pl. prezenty nie do końca w moim typie... ale oczywiście oryginalne!!! ( eau de parfum -edp) ( eau de toilette) - edt) Tommy Hilfiger - Dreaming 30ml z kartonikiem (tylko testowany) (jest ale chyba nie oddam bo się polubiliśmy )Nowy zapach Dreaming, kierowany do młodych pań – został starannie skomponowany, aby podkreślić piękną naturę młodej, dynamicznej kobiety, która nie boi się marzeń, czerpie z nich siłę i optymizm. Uwodząca, kusicielska, świadoma swego wdzięku i uroku kobieta zachwyca otoczenie, promieniuje radością i chęcią życia. Nuty zapachowe: Linia głowy: czarna porzeczka, różowy pieprz, brzoskwinia Linia serca: frezja, tuberoza, brzoskwinia Linia podstawy: drewno sandałowe, ambra, lilia, piżmo Iceberg - Effusion 75ml/ 38ml (połowa) nutki: nuta głowy: kiwi, grejpfrut. nuta serca: frezja, róża, jaśmin, kardamon, goździk. nuta bazowa: biały cedr, drzewo sandałowe, piżmo, wanilia Diesel - Green 75ml / 60ml (edt) (opis w wizazu) Ten kobiecy zapach już swoją nazwą nawiązuję do kategorii świeżych i orzeźwiających wód. Polecany jest do swobodnego noszenia dla kobiet lubiących nowoczesny styl. Charakterystyczny flakonik nawiązuję swoim wyglądem do oliwiarki. Nuty zapachowe: nuta głowy: imbir, limonka nuta serca: kwiat pomarańczy, kosaciec, goździk, róża, cynamon, jaśmin nuta bazy: cedr, piżmo, bursztyn, drewno sandałowe, wanilia. Alviero Martini - Geo Donna 100ml / 75ml (edp) Bardzo kobiece silne i efektowne
Chiemsee - woman two 50ml / 40 ml (edt) opis: Jagody, litchee i melon otwierają te romantyczna kompozycje. Słodki zapach kwiatów kwitnie z porozumień, które przynoszą kobiecość i zmysłowość. Zapach kończy się harmonijne na drzewie sandałowym, bursztynie i wanilii. Lagerfeld - femme -75ml ok 65-70ml (edp) nie ma jest to zapach kwiatowo orientalny... silny Nuty zapachowe: zielona mandarynka, rabarbar, elemi, narcyz, lilia, różowy pieprz, drzewo cedrowe, piżmo, drzewo dzikiej wiśni Tommy Hilfiger - tommy girl 10 - 50ml / 45ml (edt) nie ma Ale jest jeszcze miniaturka 10ml, mogę do czegoś dołożyć.. ![]() Produkty marki Tommy Hilfiger zostały stworzone, aby stanowiły uzupełnienie życia codziennego i zabrały nas w zmysłową podróż po Ameryce.Tommy Girl w pełni oddaje wizerunek współczesnej młodej kobiety - dowcipnej, delikatnej, czarującej, niezależnej i naturalnej. Nuta głowy: jabłoń, czarna porzeczka, kwiat kamelii, mandarynka, mięta Nuta serca: wrzos, kapryfolium, fiołek, róża, jaśmin, magnolia, lilia Nuta podstawowa: magnolia, drzewo sandałowe, drzewo cedrowe. Roberto Verino -Platinum 30ml / 25ml ( edp) nie ma 'VV Platinum' wprowadzone zostały w 2008 roku. Powstały we współpracy ze słynnym perfumiarzem Ilias Ermenidis z Firmenich. Nuty zapachowe: nuta głowy: kalabryjska mandarynka, kwiat lipy, zielona herbata nuta serca: pigwa, fiołek, pieprz, lotos nuta bazy: kolendra, ambra, kwiat tiare + inne (pytaj) ![]() Ja szukam escad letnich i wiele innych ciekawych... słodko /owocowe ale proponuj rozważę każdą propozycje
13.10 - Pilates z JF Edytowane przez legalna_blondynka Czas edycji: 2010-11-28 o 14:08 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: diesel, TH, Alveiro Martini,chiemsee,roberto verino itp
może skusisz się na Lolite Lempicką ??
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- za Tommy Girl bym dusze oddała ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- to moze dobrala bys baby doll ![]() |
|
|
|
#3 |
|
JESTEM ONA
|
Za Platinum może Elizabeth Arden Ardenbeauty edp- dla mnie bardzo letni zapach ok. 50ml/100ml?
A Platinum nie ma chyba na zdjęciu?
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
jest 2 op lewej..
![]() 30ml ma inna buteleczke od wiekszych flakonow http://www.perfumeriasif.com/74674-9...ador-30-ml.jpg
|
#5 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() A chciałabyś wymienic? :roza
|
|
#6 |
|
Rozeznanie
|
wstepnie tak ..
ale polece jutro de perfumeri i poszukam tego zapachu aby sie upewnić ok??
|
#7 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
![]() edit: Przepraszam za zamieszanie, ale... przeczytałam recenzje i raczej nie dla mnie Ci on ![]() Skusiłam się tylko pod wpływem składu Z pozdrowieniem
. Edytowane przez _kapryska_ Czas edycji: 2010-08-25 o 22:43 |
|
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
a dobrałabys sobie cos za perfumy? oddam naprawde wiele za perfumki?
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
no napewo nie oddam tych dwóch rzeczy za 10ml perfum
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Diesel - Green 75ml / zostalo ok. 60ml (edt)
(opis w wizazu) Ten kobiecy zapach już swoją nazwą nawiązuję do kategorii świeżych i orzeźwiających wód. Polecany jest do swobodnego noszenia dla kobiet lubiących nowoczesny styl. Charakterystyczny flakonik nawiązuję swoim wyglądem do oliwiarki. Nuty zapachowe: nuta głowy: imbir, limonka nuta serca: kwiat pomarańczy, kosaciec, goździk, róża, cynamon, jaśmin nuta bazy: cedr, piżmo, bursztyn, drewno sandałowe, wanilia. BARDZO MNIE INTERESUJE MOŻE ZNAJDZIESZ COS JESZCZE DO TYCH KOLCZYKOW ? |
|
|
|
#25 |
|
Zadomowienie
|
a masz coś poza w watkiem najlepiej z mojej wisch. Bacham-signature, Lilita lempicka, Britney spears, paris hilton coś z tego bo w ostatnich dniach troch mi perfum przybyło
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp
Chiemsee - woman two to mi się spodobało u Ciebie bynajmniej z nut
i napisałaś aby pytać a więc pytam co tam ukrywasz pod ladą ![]() |
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Diesel, Tommy Hilfiger, Lagerfeld, Alveiro Martini, Roberto Verino,Chiemsee itp
a jak mogla byś opisać zapach
?? wiesz co chyba zatrzymam baby doll bo i nie podchodzi ale mój TŻ dostaje ruje jak go mam na sobie mogę Ci zrobić odleweczkę CKin2U ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- a nie masz nic troszkę mocniejszego na porę zimową coś z cynamonem ? bo mam same słodziaki pudrzaki cytrusiaki i chcę coś z pasurem jak słonik Kenzo ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- A mam pytanie o Diesela jeszcze czy jest on z tych takich roślinnych?? |
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
zaintrygował mnie ten zapach:
Alviero Martini - Geo Donna 100ml / 75ml (edp) powiesz mi coś o nim? nie mogę nic znaleść w necie. jaka to kategoria? czy ciężki, lekki? |
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
no Zapach Hermesa jest faktycznie gorzkawy
ale podoba mi się bardzo miałam testerek na poczatku kreciłam nosem ale później się zakochałam jak głupia Szkoda że nie masz nic innego mocniejszego poza wątkiem![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- ok dam znać jak coś
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.

)