|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspólne odchudzanie, zapraszam b. serdecznie!!!!!
Cytat:
Witamty Cię sialalalala cieszymy sie tralalalala a ja na kolacje troszkę sałątki+ kromka chleba słonecznikowego+ ogóras kiszony. na dzis uważam, że piknie:P:P:P Bo byłam na tych grzybach w tych walonych górkach, lasach a odmówiłam sobie pierożków ale jutro zjem![]() ja na moje włosy nakładam maskę z protein mlecznyh i jest super ale ja jestem leniuch i mi sie nie chce codziennie a po niej włosy sa bombastic ![]()
Edytowane przez Malenka321 Czas edycji: 2010-08-25 o 21:22 |
|
|
|
|
#662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z szanownym panem w obcisłych majtach będę cwiczyc jutro i chętnie Ci potowarzyszę Cytat:
wiedziałam, że dasz sobie radę ![]() przyznam się, może już doczytałaś, że ja też dziś grzeszyłam szarlotką pod wpływem kazania mej ciotki, która ma wiedzę o odchudzaniu, że hoho ![]() ja nie mieszkam, ale lublin poniekąd znam ![]() Cytat:
nie jesteś gruba nie mów tak o sobie. Zaakceptuj to, co masz i jedziemy by było lepiej
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#663 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anetko, ja przez pół życia jestem na jakiejś diecie, a jeżeli jem to dlatego, że jest to odstępstwo od diety, a nie beztroskie objadanie się. I nieważne co robiłam- codziennie ćwiczenia, niejedzenie chleba (a że jestem wegetarianką to nie jem też mięsa), niejedzenie słodyczy, dieta Little Black Dress, 1000 kcal, Dukana, wszystko a efektów ZERO. I byłam już załamana raz czy dwa, bo tak jak teraz Tobie brakowało mi już sił, miałam ochotę powiedzieć wszystkim dookoła: ,,ludzie, mam tak strasznie dosyć, ile można?!" tylko po to, żeby wyrazić swój żal i rozgoryczenie. Ale wiesz co? Doszłam do jakże prostego wniosku, że wszystko jeszcze przede mną, nigdy nie jest za późno by zacząć od nowa. A problemy trzeba pokonywać, a nie poddawać się im. Bo jaki teraz masz wybór? Poddać się lub walczyć. Więc kochana: - nie jesteś sama. jak widzisz inni też mają podobne problemy. wiesz ile razy ja miałam upadki? tak naprawdę miałam chyba same upadki! ileż to razy się np głodziłam, po czym byłam tak bardzo głodna, że zjadłam kiedyś np cały słoik dżemu za jednym zamachem... - trzeba walczyć chociażby z prostego powodu: bo nie masz innego wyjścia! trzeba być dzielnym, damy sobie radę, po to są grupy wsparcia! - może zacznij prowadzić np pamiętnik? ja kiedy moje życie było totalnie pochrzanione właśnie to zrobiłam i baaardzo mi pomogło. przejmowanie kontroli nad swoim życiem, nazywanie swoich uczuć, samoświadomość, te sprawy pomaga, naprawdę. i przy okazji możesz zapisywać sobie co zjadłaś, żeby się pilnować. ja kiedyś za każdym razem, kiedy sobie czegoś odmówiłam zapisywałam ten moment, kiedy zdawałam sobie z tego sprawę, dumę jaką czułam, siłę. pomagało, naprawdę. - rób wszystko, co chcesz, odchudzaj się jak chcesz, ale zdrowo. głodówki i diety cud są do KITU! i znam masę ludzi, którzy stosowali drastyczne metody i nic im z tego nie przyszło. w tym i ja a teraz? a teraz w końcu ten mój głupi łeb zrozumiał, że nie tędy droga i jestem gotowa podjąć walkę ze zbędnymi kilogramami zdrowo i z wielkim ładunkiem optymizmu. czego i Tobie życzę! po to jesteśmy, by pomagać! |
|
|
|
|
#664 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczynki napiszcie mi czy dam arde do konca wrzesnia zrucic kg z 68 do 59?? chyba nie.. i powiedzcie mi jak wam sie widzi mój brzuch?? bo ja mam doła..!! chce schudnac!!!!!!! wrr!!
|
|
#665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a efekt jojo chcesz?? to za dużo kg.. patrz odkad ja chudnę od marca. My bysmy wszystkie chcialy szybkie efekty ale lepiej wolno i zdorow
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Biegaj ze mną
|
|
#667 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie chce efektu jojo i wiem, ze wy walczycie o to samo.. ale wiekszosc z was waży juz jakies 5-10 kg mniej <beczy> buuuuuuu!!
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra ale ja na to czekałam prawie pół roku. GŁOWA DO GÓRY bo teraz jak zjem keiłbase z grila czy pizze waga nie skacze o 3 kg w góre
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szybkie schudnięcie kochana jest mozliwe owszem, ale kilogramy wracają z nadwyżką mimo, że się nawet pilnujesz.. niestety...
|
|
#670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy Wy tez bedziecie tesknic za latem? Oh jak ja kocham te pore roku!!!!! Chyba powinnam w Hiszpanii mieszkac, bo moja dusza jest towarzyska i goraca. A tu nieufni, zamknieci Dunczycy. Macie jakas fajna muzyczke do cwiczen?? Co Wam daje tzw. "powera" ?? Ja moge polecic DJ Smash- Volna. Wczoraj mi sie fajnie cwiczylo, szybciej, wolniej, szybciej. A i jeszcze fajna: U2 beautiful day , na dobry poczatek dnia. |
|
|
|
|
#671 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem dasz radę
A czy jesz błonnik? Jest on bardzo ważny w diecie,bo przedłuża uczucie sytości.Płatki,razowa mąka,kasza jest wskazana w diecie odchudzającej,bo dostarcza dużo cennych składników m.in.potasu,magnezu,cynku i witamin z gr.b,a przede wszystkim błonnika.Jest go też dużo w owocach i warzywach.
|
|
|
|
#672 |
|
Raczkowanie
|
Yessabell, ja wcale nie ważę mniej od Ciebie, uszy do góry! Raz na wozie, raz pod wozem, trzeba przez to przejść
każdy przez to przechodził, lub ciągle przechodzi. ćwiczymy charaktery i silną wolę! nie poddajemy się, idziemy do bojuuuuu!!!!!
|
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
dobra muza na każda okazje to lady gaga <3
i tak to jest najdłuższa moja dieta w życiu. nigdy tyle nie wytrzymałam ;D Jupi!!! ach, jak dobrze, ze was mam dziewczynki
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Jej podziwiam ludzi którzy mają silną wole ja dziś 3 dzień i odchudzania i ćwiczeń i czerwonej herbaty fujjjj okropna jest
|
#675 | |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nie od razu kraków zbudowano
![]() Chciecie mieć efekty jojo??!! no jasne, że nie bo chcemy być sexi flexi na zawsze. wiecie jak zdrowo chudnąc/? więc do dziełą![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
ja wypiłam własnie zieloną. Blee ![]()
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
ZGADZAM SIĘ! uwielbiam taką muzykę do ćwiczeń, np. biegania na zmianę z rockiem
wiem, dziwne połączenie, nawet bardzo, niektórzy by mnie nieźle urządzili za mieszanie tego typu, ale ja to uwielbiam :d
|
#679 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą wybierz coś co Cię naprawdę wciągnie i będziesz z przyjemnością ćwiczyć, nie znudzisz się . Bo jak już tu wiele szczypioreczków wspominało, uczucie po wysiłku fizycznym jest bezcenne ![]() No to jak, już lepiej? Cytat:
yessabel jaki brzuch, jaki brzuch? bo będą, i na pewno niejdena osoba to zauważy poćwiczyłam
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze, że tobie pomaga ![]()
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja juz zmykam poćwiczyc troszke, umyc sie, wymasowac i luli. jutro wracam do biegania przy lady gadze <3 (mieszam ją z raggamuffin, ale co tam!) dobranoc
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
akutualnie mam z grapefrutem Jesuu ale mam dziś gastrofazę!!! normlanie widac, że mi się @ zbliża
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, że bedzie widać po mnie widzieli juz od poczatku![]() a na wrzesień przyszaleje z fryzurka dodatkowo a co mi tam![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
dobranoc kochanie. ja jutro się zmobilizuje do skakanki
|
||
|
|
|
#684 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ahh jesteśmy boskie
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
z grzeczności nie zaprzecze:P cóż pasuje sie brac pedałowanie mnie czeka:P:P
|
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
Malenka a co będziesz robić z włoskami ?
![]() dobranoc yessabel
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobranoc ![]() Jesuu czuję pełny brzuch, mimo że jadłam 2,5 h temu chyba jutro będzie dzień oczyszczania!
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
chce jakoś ładnie sciąc i farbnąc szamponetka. Farbowalam 1,5 miesiaca temu i jeszcze ją mam. co prawda sprała sie ale kolor był super
|
|
|
|
#689 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia wyobraź sobie, że tak pedałujesz i pedałujesz a na końcu stoi sexi laska na widok której wszystkim facetom opada szczęka - TY ale musisz do niej dojechać
|
|
#690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro zwiększe.Moje;* dzięki, że jesteście
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

a ja na kolacje troszkę sałątki+ kromka chleba słonecznikowego+ ogóras kiszony. na dzis uważam, że piknie:P:P:P Bo byłam na tych grzybach w tych walonych górkach, lasach a odmówiłam sobie pierożków ale jutro zjem
<3

i chętnie Ci potowarzyszę

nie mów tak o sobie. Zaakceptuj to, co masz i jedziemy by było lepiej

mokra jak szczur, czerwona jak burak, ale przeszczęśliwa, że jakieś kalorie zrzucone są