Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23 - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-25, 21:40   #4591
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

agulkaa
olciapil

czeno

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Cześć

jeeee

ooo lubie czytac takie książki Fajnie jakby faceci też je chcieli przeczytać

buhaha

mnie zawsze tacy ludzie rozwalali :P Do mnie na okienko tez baby przychodzą i mi nawijają (oczywiscie jak kolejki za nimi nie ma)

hej

Czesc laski To dzis mam labe hihihi faaaajnie i jeszcze tylko 4 razy ide do pracy
Za 10 dni lece do D.
Za 8 dni tatuaż

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Apropo mojej sesji @ . i wszystko jasne
yyyyy jaki tatuaz gdzie co i jak??

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
a miałam wam powiedzieć że ostatnio oglądałam wesele mojego kuzyna ze slaśka (było w maju) i wiecie co, fajny miał pomysł na winietki.. zamiast karteczek, przy każdym miejscu (talerzu) było duże zielone jabłko a do niego wbite imię osoby która miała tam siedzieć... ciekawe ile zabulił za takie cudo ( ;>)
fajny pomysł

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
no dobra... yyy... to ja ten, dołączam się do grona ślubujących w 2011. Data póki co nie jest znana... na pewno będzie to wrzesień... czy to źle, że jeszcze nic nie zaczęliśmy?

Witam!

cześć
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 21:41   #4592
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Będzie z każdej dobra żona, chociaż równo nawiedzona - Panny Młode 2011, cz. 23

pocwiczana i wykapana spadam spac...
Bambuś narobilas mi smaka na maca juz wiem,gdzie jutro wyciagne M.

branocki lachonki
Stary 2010-08-25, 21:43   #4593
87_meg
Wtajemniczenie

co zaaaa dzień!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

musti- gratuluje!!!ja pierdziuuuuuu ale urwał tzn strzelił klaski:

moja przyjaciółka która stara sie o dziecko juz jakis spory czas dzis mi oznajmiła ze jest w ciazy : jupi:

kurrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1 jak sie ciesze
co za radosc
oczywiscie płacz był
ale co tam mimo problemów i kłopotów
dzis jestem w mega pozytywnym nastroju

po pracy szybkie sprzatanie i potem spacer z kolega
musiałam z kims obalic browara za jej i fasoli zdrowie!
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2010-08-25, 21:47   #4594
lusesita23
Zakorzenienie

Dzien bociana czy co?

spadam
Stary 2010-08-25, 21:47   #4595
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Ja miałam klientów jeden powiedział że mam ładny pierścionek i że chyba nie zaręczynowy a ja że tak i że obrączkę będę miała ładniejszą niż on ale tupet
co za koles dobrze mu powiedzialas

Cytat:
Czesc laski To dzis mam labe hihihi faaaajnie i jeszcze tylko 4 razy ide do pracy
Za 10 dni lece do D.
Za 8 dni tatuaż
szybko Ci to wszystko zleci

a juz wiesz co za tatuaz ??

Cytat:
Napisane przez olciapil Pokaż wiadomość
Cóż za seredczne przyjęcie
Dziękuję i raz jeszcze witam
Ja z moim "J" znamy się już...hmm...od kliku lat. Ostatnio starałam wyliczyc kiedy dokładnie i wychodzi mi że chyba w 2003r. (!) Ale na początku była to tylko znajomość i widywaliśmy się rzadko. On był i nadal jest przyjacielem mojego kolegi z liceum, ale poznaliśmy się dopiero jak byłam na studiach.
To on zrobił pierwszy krok, zadzwonił i zaprosił mnie na kawę
Spotykaliśmy się przez 4 miesiące, potem nasze drogi się rozeszły...
Nie widzieliśmy się potem przez jakieś 3 lata - on przez ten czas wyemigrował do innego miasta. A potem nasze drogi znowu się zeszły - i dzieki Bogu !!!
Przez kolejny rok "J" mieszkał i pracował jeszcze w tym innym mieście, więc spotykaliśmy się w co któryś weekend. Aż wreszcie "J" uporządkował swoje sprawy "tam" i przeprowadził się z powrotem do naszego miasta - zrobił to dla mnie
Reasumując - oficjalnie od 01 stycznia 2009r. jesteśmy tak naprawdę razem i jesteśmy w związku z tym przeszczęśliwi. Od lipca 2009r. mieszkamy razem w naszym 30 - metrowym gniazdku A 03 lipca2010 nad morzem przy zachodzie słońca mój Misio mi się oświadczył. A ślub zaplanowaliśmy w ukochanym m-cu maju Wbrew jakimś durnym przesądom
To tak krótko o naszej małej historii
Jesteśmy szalenie zakochani. Spełnia się nasze największe marzenie. Czuję się jak księżniczka. Długo czekałam na tego mojego księcia, ale opłacało się czekać, bo "miłość cierpliwa jest..."
P.S. A mamy po 30 lat

Buziak dla Was PM-ki
romantycznie

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
cześć laski
Cytat:
Napisane przez magbes Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny, dawno tu nie pisalam, ale jak pewnie widzialyscie czesto Was podczytywalam....
Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
dzien dobry
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
cześć wszystkim
wróciłam
cześć Dziewczyny

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
wrocilam z miasta,a teraz mam pomagalam z jablkami na szarlotke
podziel sie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Kurcze... wreszcie was nadrobiłam ... ale to był wyczyn nie lada hehehe szalejecie z tymi pogaduchami :P

Cytat:
jak juz jestesmy przy sesjachsuper! to sis w koncu nam w niedziele zrobi
o ile pogoda nie nawali
super!

za pogodę

Cytat:
Pochwale się :P Dzwonili przed chwilą z jednej firmy co wysłałam do nich cv i w przyszłym tygodniu idę na rozmowę o prace - ciesze się. Trzymajcie kciuki.
powodzenia

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Powróciłam z "urlopu" i czym prędzej do was pisze Podczas mojej nie obecności udało mi się załatwić kilka rzeczy związanych ze ślubem. Mamy już zespół, salę, kamerzystę, fotografa i ustaloną godzinę w kościele nawet do fryzjerki się już zapisałam, ponieważ jest sprawdzona i niestety rozchwytywana bardzo...
Tak się zastanawiam, co z makijażem. Ogólnie, to sama robię makijaże(również ślubne), ale nie wiem czy mam zaufać sobie w tym dniu... czy może iść do kosmetyczki? ( tego też się boję, bo od zawsze na wszystkie imprezy makijaż robię sama...)
Witaj
duzo spraw udalo Wam sie zalatwic

Cytat:
http://demotywatory.pl/2026271/Tak-juz-w-zyciu-bywa
hm.... dgzies juz widzialam taki obrazek i sie zastanawialam czy to prawdziwe zdjecie
Justi ma takie avatar

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:02   #4596
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Przekonałyście mnie z tym organizerem... Postanowiłam że kupię sobię ładną teczkę, albo fajne pudełko na te wszystkie rzeczy. A Mój kupił mi taki fajny notatnik na sprężynie - zrobię z tego "organizer". Ma na okładce wieżę Eiffla więc nadaje się idealnie, bo właśnie tam oświadczył mi się mój Miś...
mmm

ja mam na kompie kalkulator slubny a w segregatorze wszystkie umowy i tyle

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
TZ naprawia mi rower i zepsuł mi przy tym moją ulubioną pęsętę.. teraz będę mieć na twarzy jeszcze większe krzaczory
nie plakusiaj

Cytat:
jak napisać w CV, że nauke już skonczylam ale jeszcze się nie obrioniłam? tzn pisać że WSBIF... 2007-dziś czy jak?
tez jestem ciekawa

Cytat:
Hm... tak mi się wspomniała nasza Jolka i sobie myślę co u niej
ciekawe co u niej slychac, bo dawno jej nie bylo

Cytat:
matko ja się nigdy nei zdecyduje na suknie;/
na pewno cos wybierzesz

Cytat:
a miałam wam powiedzieć że ostatnio oglądałam wesele mojego kuzyna ze slaśka (było w maju) i wiecie co, fajny miał pomysł na winietki.. zamiast karteczek, przy każdym miejscu (talerzu) było duże zielone jabłko a do niego wbite imię osoby która miała tam siedzieć... ciekawe ile zabulił za takie cudo ( ;>)
Cytat:
Napisane przez MARINA Pokaż wiadomość
A wiecie co mi się u mojej kuzynki podoboało...zamiast rzycać welonem i muszką...rzucali misiami . Jednym u branym w ubranko młodej drugim w młodego. A Ci co złapali misiaczki dostali je na pamiątkę
ciekawe pomysly

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-08-25, 22:13   #4597
87_meg
Wtajemniczenie

spaduje spac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 22:14   #4598
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

T'ai później to się juz nie będzie czym jarać im bliżej tym gorzej
ela jaki masz naturalny kolor włosów? ja też chcę po slubie wrócić do swoich, ale jescze przed chcę sobie machnąć jeszce więcej blondu Którą w ońcu sukienke kupiłaś na weselicho?
bambusiu wszyscy maja rację - wyglądasz w niej super A jak Twoja bizu, pasuje?
lusi fakt też lubie czerwone szpilki. Tylko moje już sa troche niemodne, ale do jeansów zawsze pasują
bambusiu super prezenty
cobra koniecznie sie podziel
efonka ja rozumiem każdy może mieć zły dzień, ale dlaczego wyżywać sie na biednych ludziach w tramwaju nie rozumiem
meg
Witam nowe PMki
kasiunialusia
musti ja też nie dałam rady wszystkiego nadrobic, ale też doczytałam gratuluję

Znów cały dzien nie miałam czasu na kompa. Ale nawet dobrze mi z tym. Jutro tez pewnie nie ebde go miała. Rano ide z mama poszukac jakiejś koszuli po promocji, bo muze jescze sobie coś dokuupic do pracy , a póxnije do G - bdziemy robić spagetti
Ide jescze pohulac hh, bo nic dla siebienie robie od urlopu poza jedzeniem i źle to zacyzna wplywać na mój wygląd/wagę :trba:

buziaki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:14   #4599
dottta
Zakorzenienie

poćwiczyłam jestem mokra więc idę do wanny i spac
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:26   #4600
kaska87
Zakorzenienie

Już mam tą "Płeć mózgu" kocham ebooki
Mysztik super, gratulacje, a pamiętasz, jak pisałaś, że Ci się ode mnie panika udziela

mam już wakacje jutro pakowanie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:27   #4601
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MARINA Pokaż wiadomość
jja nie jestem przyzwyczajona może do az tak dystyngowanych wesel. Były 4 posiłki
1. Rosółek + wołowina w sosie kurkowym ( to było pyszne
2. Ryba jakas w sosie takim dziwnym plus kawaleczek cukinki
3.gulasz w chlebku (ale nie dobry -gumowate miesko)
4 barszcz czerwony i pasztecik

Przekąski - jajka z kawiorem, szyjki rakowe z czyms tam, deska serów i pomidorki faszerowane pasta rybna.

Fontanna czekoladowa i kącik ciast i owoców...
Więc starsze osoby nieprzyzwyczajone do takiego jedzonka bardzo narzekały ze są głodne.

Ogólne miejsce przepiękne. ale uwaga w pokojach bylo bardzooo gorąco chyba z 32 stopnie i nikt nie zmruzyl oka
oryginalne menu

Cytat:
dzięki dziewczyny... na razie ryczę po kątach i sie nie daję!!! jeszcze do końca do mnie nie dociera.. cożesmy zdziałali!!!
dacie radę!!!

Cytat:
wrocilam od sis-i znow utwierdzilam sie w przekonaniu,ze na dziecko za wczesnie jeszcze
dlaczego ??

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
weźcie mnie wykopcie do sklepu po pieczywo bo małż jutro tylko jabłko i banana do pracy dostanie a później możecie wpaść i mi towar dla klientów popakować bo mi się nie chce i poprasować koszule A! i pranie co mam od 2h w pralce powiesić
byłaś w sklepie ??

Cytat:
a mnie natura nie pociąga nie lubię mrówek w majtkach zwykle jak sobie skrupulatnie wybiorę miejscówkę na łączce to się okazuję że akurat w mrowisko czerwonych mrówek sobie ległam

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Niedługo będzie B. i jedziemy do Maca, bo świeże kupony przyszły a potem na polanę leśną

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
tylko wiesz mój tż mieszka kilkadziesiąt km ode mnie
coś wykombinujemy

Cytat:
w szafie na koszule poprasowane ich nie ma gdzie je wcięłaś?? Jak Sweet była to ona mi nawet gacie prasowała
pamietam

Cytat:
no dobra... yyy... to ja ten, dołączam się do grona ślubujących w 2011. Data póki co nie jest znana... na pewno będzie to wrzesień... czy to źle, że jeszcze nic nie zaczęliśmy?

Witam!
Witaj na wątku
fajny avatar

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
moja przyjaciółka która stara sie o dziecko juz jakis spory czas dzis mi oznajmiła ze jest w ciazy
Gratulacje!

Cytat:
Dzien bociana czy co?
moze

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 22:29   #4602
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
to tylko chyba ja mogę się doczekać

Cytat:
za duzo sie nie dowiedziałam alre troszkę się domyślam... Oby wszystko się ułożyło
Cytat:
http://demotywatory.pl/2026271/Tak-juz-w-zyciu-bywa
hm.... dgzies juz widzialam taki obrazek i sie zastanawialam czy to prawdziwe zdjecie

Cytat:
a mi z avkiem Justi dlatego bylam zdziwiona ze Justi na demot. wystepuje
jestem sławna?

Cytat:
W sumie to nic takiego super szczególnego sie nie działo raczej.
Nie wiem czy wiecie ale spontanicznie podziałalismy z D. i zamowilam bilet na 4 wrzesnia a mialam na 16 dopiero :P i tyle hehe poznalam osobiscie Jenny :P Justi tez ją poznala
Ja akurat Jenny znam dłużej niż wizaż
Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Niedługo będzie B. i jedziemy do Maca, bo świeże kupony przyszły a potem na polanę leśną
Też mam takie bony ale kasy nie polanka?

Cytat:
wracam z zakupów obładowana torbami i co widzę nic nie zrobione... nawet jeden sweterek nie powieszony, nawet jeden kubeczek nie włożony do zmywary ale z Was koleżanki ....
ja byłam w pracy

Cytat:
w szafie na koszule poprasowane ich nie ma gdzie je wcięłaś?? Jak Sweet była to ona mi nawet gacie prasowała
to masz szafę na koszule wyprasowane i niewyprasowane?

Cytat:

Witam!
Witamy witamy

znów wydawało mi się, że więcej zacytowałam

spaaaaaaać

jutro o 7:00 pobudka i o 9.00 jadę do pracy

Jenny- smakowały P. cistka?

Ela- co za typ pewnie on swojej żonie pierścionka nie kupil

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-25, 22:33   #4603
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam już wakacje jutro pakowanie

mam juz rzeczy przyszykowane ale dopiero jutro po poludniu bedziemy sie pakowac (bo na pol) a potem sru i ok 3:00 na lotnisko

---
wczoraj bylo u nas troche smutaskowo a dzis w ramach przeprosin poszlismy do mc donalda na lody a wieczorem na pizze do dominium jeszcze troche posiedze a potem spac, bo dzisiejszy dzien i wczorajsze nerwy mnie wykonczyly

---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ----------

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
to prawda

Cytat:
i mi tez, bo mu troche obu podgryzlam

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Jak sie sprezycie (sprezymy) to moze przed wyjazdem Wam jeszcze watek zaloze

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-08-25, 22:33   #4604
kaska87
Zakorzenienie

dobra idę spać bo jutro trzeba wszystko załatwiać, pakować się itd. nie ma spania do 11:00
dobranoc

Stary 2010-08-25, 22:36   #4605
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
i mi tez, bo mu troche obu podgryzlam
to super! nastęonym razem polecam skosztować truskawki

Musti, kochana! Gratulacjeeeee!!!!

Stary 2010-08-25, 22:40   #4606
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
to super! nastęonym razem polecam skosztować truskawki
ok

Cytat:
dobra idę spać bo jutro trzeba wszystko załatwiać, pakować się itd. nie ma spania do 11:00
dobranoc
dobranoc

a Wy o ktorej macie wylot ? jakies miedzyladowania sie szykuja ?

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-08-25, 22:41   #4607
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a Wy o ktorej macie wylot ? jakies miedzyladowania sie szykuja ?
Wrocław->Frankfurt 7:15
Frankfurt->NY () nie wiem ale chyba 4 godziny będziemy w niemcowni czekać

Stary 2010-08-25, 22:45   #4608
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśko a ja sie tak zastanawiam czy moge zapytać... ile Was wyszły bilety do NY?

Stary 2010-08-25, 22:45   #4609
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
to my lecimy szybciej

4h mi by sie tam nudzilo jak w drodze z Turcji mielismy opozniony wylot to tak nam sie nudzilo, ze poszlismy na neta a potem spalismy na samym dole na lawkach w poczekalni jak ostatnie zule

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-25, 22:49   #4610
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
to my lecimy szybciej

4h mi by sie tam nudzilo jak w drodze z Turcji mielismy opozniony wylot to tak nam sie nudzilo, ze poszlismy na neta a potem spalismy na samym dole na lawkach w poczekalni jak ostatnie zule
my tak z mamą kiedyś na pkp w poznaniu spałyśmy miałyśmy jakieś kartony obok, po sokach, puszki po orzeszkach i nam pani sprzątająca je zmiotła sprzed nosa

Stary 2010-08-25, 22:51   #4611
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
my tak z mamą kiedyś na pkp w poznaniu spałyśmy miałyśmy jakieś kartony obok, po sokach, puszki po orzeszkach i nam pani sprzątająca je zmiotła sprzed nosa
to my spalismy na lawkach tylko bo wyjsc z lotniska juz sie nie dalo, bo bylismy na strefie bezclowej czy jak to tam sie nazywa, kupilismy sobie po najdrozszej kanapce bo wychodzilo chyba po 20 zl i na troche poszlismy na neta powiedziec naszym rodzinkom o opoznieniu a potem sru spac i czekac...

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-08-25, 23:04   #4612
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
to my spalismy na lawkach tylko bo wyjsc z lotniska juz sie nie dalo, bo bylismy na strefie bezclowej czy jak to tam sie nazywa, kupilismy sobie po najdrozszej kanapce bo wychodzilo chyba po 20 zl i na troche poszlismy na neta powiedziec naszym rodzinkom o opoznieniu a potem sru spac i czekac...
o matko 20zł najdroższa kanapka w życiu

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

idę spać

gdybym już nie zdążyła to życzę Wam Jenny i Kaśko oraz Waszym TŻom szczęśliwej podróży i niezapomnianych wakacji Wypocznijcie, opalcie się i przywieźcie prezencioryyyy Będę tęskniła

Stary 2010-08-25, 23:06   #4613
JennyAniolek
Zakorzenienie

zmykam na peeling i spać do jutra, dobranoc

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:

idę spać

gdybym już nie zdążyła to życzę Wam Jenny i Kaśko oraz Waszym TŻom szczęśliwej podróży i niezapomnianych wakacji Wypocznijcie, opalcie się i przywieźcie prezencioryyyy Będę tęskniła
dobranoc

przywioze Wam... zdjecia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2010-08-26, 07:13   #4614
efonka
Zadomowienie

witam

---------- Dopisano o 07:45 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------

Cytat:
bedzie dobrze 3maj sie

Cytat:
Napisane przez gurcia Pokaż wiadomość
Powróciłam z "urlopu" i czym prędzej do was pisze Podczas mojej nie obecności udało mi się załatwić kilka rzeczy związanych ze ślubem. Mamy już zespół, salę, kamerzystę, fotografa i ustaloną godzinę w kościele nawet do fryzjerki się już zapisałam, ponieważ jest sprawdzona i niestety rozchwytywana bardzo...
Tak się zastanawiam, co z makijażem. Ogólnie, to sama robię makijaże(również ślubne), ale nie wiem czy mam zaufać sobie w tym dniu... czy może iść do kosmetyczki? ( tego też się boję, bo od zawsze na wszystkie imprezy makijaż robię sama...)
chyba lepiej zamów kogos, nie wiadomo jak bedziesz nerwowa

Cytat:
kasiunialusia aby wszystko dobrze się ułożyło

witam nowe PMki z którymi się nie rpzywitałam

TZ naprawia mi rower i zepsuł mi przy tym moją ulubioną pęsętę.. teraz będę mieć na twarzy jeszcze większe krzaczory
kup nowa i tez ja polub

Mustique - gratulacje
Cytat:
o dokładnie taką samą suknie wczoraj mierzyłam z naturalnego jedwabiu piekna była taka skromna i prosta ale nadal chcę koronki wogóle faceci w salonach ślubnych to najbardziej umieją doradzić moim zdaniem...

EDit zapomniałam załadować sukni
slicz ta suknia

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:45 ----------

dziewczyny obudźcie mnie!!!! same oczy mi sie zamykaja
Stary 2010-08-26, 07:16   #4615
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
powitać Ja też z WLKP ale mało tu nas
a co ja mam powiedzieć

Cytat:

Witam!
witaj

Mustique gratulacje

ostatni dzień w pracy
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 07:23   #4616
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Kaśko a ja sie tak zastanawiam czy moge zapytać... ile Was wyszły bilety do NY?
zależy od tego kiedy kupujesz sis P. kupowała za 698$-jakoś 2-3 tygodnie wcześniej były te same za 608$, a jak młodsza sis P. patrzyła w lipcu to 800$ i to ten sam samolot ta sama godzina, a teraz pewnie są jeszcze droższe bo im bliżej tym drożej
jak w miarę szybko kupujesz tak z 3-4 miechy przed to za ok 600$

Cytat:
nie dziękuję mamo to już za niecałę 24 godziny będę włązić do samolotu cieszę się i boję bo jeszcze nigdy nie leciałam

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

Cytat:
a co ja mam powiedzieć
tutaj głównie śląsk, ja w sumie dolnyśląsk, ale mało jest dziewczyn z tych rejonów Efonka, Kociak-którego nie ma i chyba tyle

Stary 2010-08-26, 07:24   #4617
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
tutaj głównie śląsk, ja w sumie dolnyśląsk, ale mało jest dziewczyn z tych rejonów Efonka, Kociak-którego nie ma i chyba tyle
no a ode mnie żadnej
Stary 2010-08-26, 07:27   #4618
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no a ode mnie żadnej
jesteś jedyną panna na wydaniu w okolicy

Stary 2010-08-26, 07:28   #4619
dottta
Zakorzenienie

Cytat:

za duzo sie nie dowiedziałam alre troszkę się domyślam... Oby wszystko się ułożyło

jestem sławna?

Też mam takie bony ale kasy nie polanka?

ja byłam w pracy

to masz szafę na koszule wyprasowane i niewyprasowane?

Witamy witamy

znów wydawało mi się, że więcej zacytowałam

spaaaaaaać

jutro o 7:00 pobudka i o 9.00 jadę do pracy

Ela- co za typ pewnie on swojej żonie pierścionka nie kupil

wypiłam dwie kawy i nadal

Dziewczyny udanych wakacji!
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 07:29   #4620
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
jesteś jedyną panna na wydaniu w okolicy
jeśli chodzi o nasz wątek to jedyną na całe województwo
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości