|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#541 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny z TŻ'ami mieszkające, gotujące i oszczędzające - CZĘŚĆ II
Cytat:
![]() ![]() doszłam do wniosku, że każde 50 zł odłożone to satysfakcja, więc dla tej satysfakcji warto założyć konto ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Zakorzenienie
|
ej, u mnie pół dnia już msza leci na górze...
![]() ![]() Muszę jeszcze 2 tusz wymienić, bo fajny ten clinique. Ale burżuja też lubię, a trochę go zostało. ![]()
#543 |
Zadomowienie
|
Pod koniec studiów przy pisaniu magisterki skutecznie czas umilało to: http://webpbn.com/
![]()
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja właśnie robię obiadek i jak zjem biorę się za sprzątanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#545 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wczoraj jedliśmy wątróbkę i dzisiaj zamierzamy ją męczyć do końca... jak dobrze że już jutro piątek ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj obiadu nie gotuje. Tż zje lasagne i zrobie do tego sałatkę makaronową, a ja zapchałam się frytkami bo motywuję sie by od jutra zacząć diete protal. Strach wejść na wagę. A zeszłoroczne spodnie zatrzymują sie na udach i za nic nie chcą dalej ruszyć...ehh. Wieczorem musze sie wybrac do biedronki. może cos ciekawego dostane. tzn rano tata mi przywiózł z biedry ociekacz do naczyń za 9,90
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten czas mi się dłuży ![]()
![]() |
#548 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Nie udzielałam sie w tym wątku ale czytam od początku ![]() Przyjmiecie mnie do swojego grona? Ja mieszkam z tż 3 lata,zamieszkaliśmy razem po ślubie. Najpierw wynajem kawalerki a od maja tego roku kupiliśmy wymarzone mieszkanko ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Zakorzenienie
|
eeeeeee ktoś wierci... zaraz głowa mi odpadnie!
![]()
#550 |
Wtajemniczenie
|
kurcze potrzebuje jakis dobry i tani tusz do rzęs pogrubiający?? znacie może coś dobrego?? marzy mi sie rimmel sexy curves ale chyba nie uzbieram na niego, a do wypłaty 2 tyg. i mój tusz do tego czasu nie wystarczy. Help!!
---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- zawsze przed wypłatą wszystko mi się kończy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi może dziś się uda pojechać.
![]() |
#552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sephorze na wymianie jest Clinique- ale on nie jkest raczej pogrubiający. Taki bardzo subtelny jest.
![]() |
#553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tuszu to ja mam rimmel i już dawno powinnam go wymienić, a jeszcze maluje, więc może jakiś z tej firmy sobie wybierz, a jak nie to tak jak dziewczyny radziły, wymień w sephorze, ja pewnie tez bym to zrobiła, ale nie ma jej nigdzie pod ręką, a jeździc po całym mieście mi sie nie opłaca, bo to 2 razy dłuższy dojazd do domu i benzyna zmarnowana
![]() |
#554 |
Zakorzenienie
|
zdrzemnęłam się chwilkę
![]() nigdy nie słychać sąsiadów, a teraz jak na złość jak na targu ![]() mała śpi, ale się przebudza, bo na klatce jakieś trzaskanie słyszę, może ktoś zamki wymienia ![]() strasznie mnie dziś muli, przez pogodę ![]() kurcze, ciągle mam buty wystawić i mam 1000innych zajęć ![]() ja miałam Rimmel ostatnio- szybko wysechł i w ogóle dziadoski był ten mój teraz mam Astor, bo jakaś promocja była taki czarny to jest nawet nawet ![]() poluję na Max Factor Dramatic Look, bo każdy tak chwali, ale nigdzie nie widziałam ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-26 o 13:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rimmla to aj mam tego najzwyklejszego i najtańszego i mi juz wysycha dobre pół roku a jeszcze maluje i rzęsy czorne mom jek te czorne łoczy ![]()
![]() |
#556 |
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Aleście naprodukowały postów...
Oj, co ja bym sobie nie kupiła. Ten pomysł z dresem po domu - świetny. Bo myślę że większość robi tak jak ja - donosi sprane i stare ciuchy ![]() Ja bym uzupełniła moją bieliźnianą szufladę o jakiejś ładne koszulki do spania, fikuśna bielizna..ehh... mam nadzieję że na razie TŻ zadowalam jak się to mówi? Saute? ![]() Muszę zrobić remament kosmetyczny po wakacyjnych wojażach. I w ogóle nawilżyć i odżywić włosy i skórę które na słońce reagują bardzo źle. Przeszukam KWC jak będę miała czas... Jutro dostajemy z powrotem samochód i wracamy do domu! Jak tylko się dobiorę do mojego cudownego robota ![]() TŻ szuka pracy. I te pytania... co powiesz na Szanghaj? Albo na południową Afrykę? I się cieszy. Taaa, na Grenlandię może wyjedziemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() raz skuszona dobrą opinią kupiłam miss sporty-ktoś napisał, że tani, a lepszy niż te drogie- do kosza się tylko nadaje, W OGÓLE nie było efektu, zero różnicy ![]() mimo wszystko czytam kwc, bo po co tracić na g... jak są oceny poniżej 3,5 to na produkt nawet nie spojrzę, bo to znaczy wg mnie, że jak tyle osób testowało i ma złe zdanie, to jest zły ![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- tak właśnie robię. dlatego marzyłyby mi się 2 komplety niestarego, niespranego, ładnego dresu po domku, zebym wyglądała sportowo, ale nie jak taka chodząca bida. jakby ktoś przyszedł znienacka to człowiek chociaż wygląda porządnie, a nie tak byle jak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-26 o 13:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Zakorzenienie
|
Super jest essence mulit action,ale ten różowy.Bo jest jeszcze nowsza wersja zielona ale gorsza,bardzo sklaja:-(
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...grubiajacy.htm średnią ocen ma 3,48; nie spodziewałam się,, że będzie miał tak średnie oceny mi odpowiada, ale jakby nei było każda ma różne potrzeby
Aby miłość trwała przez całe życie, trzeba ją pielęgnować starannie jak ogród. Edytowane przez alazkrainy Czas edycji: 2010-08-26 o 13:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od wczoraj zżarłam wszystkie trufle ![]() przypomniały mi się michałki w sreberku ![]() ![]() postaram się już nie kupować słodyczy, zjadłam trufle, koniec ! może uda mi się samą kawą zasłodzić nie chcę na zimę się w nic nie zmieścić ![]() w ogóle to albo mam głupi wzrost albo głupio szyją spodnie. mam 168, rozmiar 38 i wszystkie spodnie są mi za długie i to o dość dużo nie mogę znaleźć spodni, co mają dobrą długość mam kilka par- każda prócz 2 jest do skrócenia ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2010-08-26 o 14:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#561 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tuszy, to ja mam z Avonu super shock, kupiłam jak był w promocji i jestem zadowolona, pogrubia, podkręca, wydłuża - dla mnie w sam raz. Wiadomo, że jak ktoś chce nie wiadomo jakiego podkręcenia, pogrubienia i wydłużenia jednocześnie jak mają te modelki w reklamach to nie ta bajka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie koło Auchan jest Decathlon (market sportowy), ale tam nie byłam jeszcze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Zadomowienie
|
Ja polecam ten tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...me-Mascara.htm fajnie pogrubia i cena śmieszna
![]() ![]()
Prawo kształtu: "Kot przyjmuje kształt naczynia, w jakim się znajduje" ![]() ![]() Antoine de Saint-Exupéry: "Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja się zakochałam w polarkach zakładanych przez głowę z zamkiem pod szyją, że można trochę rozpiąć - niby cienkie a nieźle grzeją i nie kosztują więcej niż 40zł o ile mnie pamięć nie myli (kupowałam w zeszłym roku). Generalnie jak kiedyś będziecie to zajrzyjcie, zajrzeć nie szkodzi, a może akurat kupicie coś taniej na co polujecie od jakiegoś czasu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o wymiankę w sephorze to bardzo chetnie tylko do najbliższego dużego miasta, w którym ona sie znajduje mam jakieś 50 km ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#566 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Ja tam strój zwykły czarny prosty na aqua-aerobic kupiłam za chyba 25zł? Wiadomo są ceny, że idzie dostać zawału, ale są też i w bardziej normalnych cenach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#568 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz Tż z pracy wraca i trzeba obiad dla niego robić. dziś frytki z nuggetsami mojej produkcji, czyli panierka z b. tartej i mąki kukurydzianej ![]() ![]() w ogóle to na razie nie kupuję tuszy, mimo, że moje mi pasują średnio to muszę je zużyć ![]() ![]() ale nawet w domu tuszuję oczy i nakładam cień i kredką maluję ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Konto usunięte
|
A ja mam 164cm (chyba w miarę przeciętny wzrost), tyle że jestem szkieletorek i najchętniej nosiłabym rozmiar 32, ale niezbyt taki robią
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Zakorzenienie
|
Normalnie umieram!!
Dzień mi minął w szaleńczym tempie. I na dobrą sprawę teraz dopiero zaczęłam oddychać. ![]() Dodatkowo nabawiłam się bólu głowy - są u nas od poniedziałku dwie nowe osoby i normalnie odnoszę wrażenie że się w pracy nie potrafią zachowywać. Krzyczą, ostro zdania wymieniają, no fatalnie! Jak tak dalej pójdzie to poproszę o przeniesienie, bo normalnie za grosz się skupić nie można. ![]() Jazdy mam na 17 i taaaaaaaaaak mi się nie chce. Zmęczona jestem tym harmidrem fatalnie. Ogólnie pożarłam dzisiaj krewetki nawet o tym nie widząc - w sałatce (to mój drugi raz w życiu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.