etorebka.pl - część XIII - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 14:26   #4081
Nankaa
Raczkowanie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez catttt Pokaż wiadomość

też osiemnastka pod koniec roku?
ja mam w połowie grudnia

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

powodzenia!
Dzieki

Edytowane przez Nankaa
Czas edycji: 2011-08-18 o 16:23
Nankaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 14:30   #4082
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
też osiemnastka pod koniec roku?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 14:34   #4083
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nankaa Pokaż wiadomość
Dzieki Ojj przyda się, bo tak sie denerwuje Koperta mi wychodzi, prostopadłe z korektą, ale czasem takie głupie błędy
ja to najgorzej się boję, że będę miała sztywną nogę i nic nie będzie wychodziło...
moja koleżanka piła przed egzaminem melisę, i miała chyba najgorszego egzaminatora w całym ośrodku egzaminacyjnym. To się tylko uśmiechnęła i poszła- mówi że zero stresu, i zdała, choć próbował ją nie raz wyprowadzić z równowagi, dogadywał, jęczał...
chyba i ja spróbuję z tą melisą
żeby tylko się po niej spać nie chciało

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
to miał być taki komplement noo
nie śmiej się że ze mnie taki gówniarz

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2010-08-26 o 14:36
catttt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 14:54   #4084
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
No bo serio to było śmieszne Siedziałam sobie w nocy, ciućkałam landryna, a nagle mi wpadł do gardła. Nie przechodziło, to poszłam przepić, na zasadzie, że może z wodą przeleci. Na co weszła mama, spanikowała, ja stwierdziłam, że przecież nadal oddycham i poszłam spać. Następnego dnia poszłam do laryngologa, dostałam tran i coś oleistego jeszcze na wygojenie się rany i po kłopocie.

Czy ja wiem, nie wiem. Ja twierdzę, że jazda samochodem to jest wieczna nauka, bo nigdy nie spotkasz 2 razy takiej samej sytuacji. Ostatnio na najlepiej mi znanej trasie miałam taką sytuację, że miałam ochotę wysiąść i się popłakać. Nie zrobiłam tego tylko dlatego, że nie mogłam się tam zatrzymać.

A na egzaminie mi się naprawdę dobrze jechało, bo po jakiś 10 minutach pomyślałam, że nie zdałam i jedziemy tylko na zasadzie, żeby pojeździć I nagle miałam taki luz, że nawet sobie autobus wyprzedziłam
Wiem coś na ten temat że człowiek cały czas się uczy bo ostatnio w sobotę miałam też dziwna sytuację ja zawsze jeżdżę samochodem ze wspomaganiem a tym razem jeździłam bez wspomagania i mi wybiło kierownice z rąk ja wjeżdżaliśmy w uliczkę a ja tam byłam pierwszy raz i nie przypuszczałam że ten krawężnik jest taki wysoki i normalnie kolega myślał że ja na pedał gazu nacisnę a ja zachowałam zimną krew i zahamowałam przed drzewem później jak wysiadam to aż musiałam kurtkę zdjąć bo było mi gorąco później już było wszystko ok to wyszła moja głupota i tyle

a co do egzaminu to też myślałam że mnie oleje i też juz sobie tak gdzieś po 10 min wszystko olewałam a tu jak zajechaliśmy na plac to jak powiedział, że zdałam to mi musiał jeszcze raz powtórzyć taką dobra informację

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2010-08-26 o 14:56
dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 14:57   #4085
girl99
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Moge dolaczyc ?

jaka byla moja zlosc jak zobaczylam, ze nie ma vivien

Vamos España
girl99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:02   #4086
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A ja pamiętam, że dziękowałaś komuś ostatnio

Nie nie źle napisałam, wydałam pieniądze, które miały być na jesienną kolekcję A kupiłam kolczyki sówki i wisiorek tym razem w kolorze starego złota bo srebrne kolczyki już mam a wisiorka srebrnego nie I jeszcze wisiorek z kotem
a tak prawda prawda dziękowałam bo mi wpłynął rabat za skorzystanie z mojego kodu a już myślałam że ktoś się rozmyślił i sobie odpuściłam pisanie i tu masz po tygodniu dostałam miłego maila

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
ja już kasy też nie mam, ale ja zawsze spóźniona o pół roku jestem, bo dopiero sie zabieram do zamawiania z wiosennej kolekcji
nigdy nie jest za późno a co chcesz zamówić?

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Dzieki Ojj przyda się, bo tak sie denerwuje Koperta mi wychodzi, prostopadłe z korektą, ale czasem takie głupie błędy
oj zdasz zobaczysz dasz radę

Stary 2010-08-26, 15:02   #4087
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
ja to najgorzej się boję, że będę miała sztywną nogę i nic nie będzie wychodziło...
moja koleżanka piła przed egzaminem melisę, i miała chyba najgorszego egzaminatora w całym ośrodku egzaminacyjnym. To się tylko uśmiechnęła i poszła- mówi że zero stresu, i zdała, choć próbował ją nie raz wyprowadzić z równowagi, dogadywał, jęczał...

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

to miał być taki komplement noo
nie śmiej się że ze mnie taki gówniarz
Wiesz co ja od samego picia melisy nie ma jakiegoś mega spokoju, chyba, że ktoś jest bardzo podatny ale wątpię Co innego tabletki

Acha Nie ja z tego, że kali i 18 się śmiałam

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 15:03   #4088
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Moge dolaczyc ?

jaka byla moja zlosc jak zobaczylam, ze nie ma vivien
Oczywiście zapraszamy i witamy
grono nasze się powiększa
Oj nie tylko to sie zdenerwowałaś jak zobaczyłaś że nie ma vivi ale jest szansa że wróci razem z jesienną kolekcją

Stary 2010-08-26, 15:03   #4089
Nusiaa88
Raczkowanie

Dziewczyny, po jakim czasie od przelewu mniej więcej dochodzi przesyłka z torebką?

Czy myślicie, że na zimę będzie pasowała szara Emilka, czy lepsza jednak ciemna, czyli czarna?
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:03   #4090
an.ka
Zadomowienie

Dostałam już odp. z etorebki. Elvie będzie wymieniona, natomiast nowego paska do różowej Emilki jednak już nie mają - odpisałam, żeby z powrotem wysłali mi ten mój, będę nosić taki Jak mam torbę w ręku, to tego zdrapanego w kilku miejscach laku nie widzę, tylko jak gdzieś ją postawię, to rzuca się to w oczy. Ale może spróbuję jakąś brązową pastą to pokryć i wtedy mniej widoczne będzie. Wolę taki pasek niż zwrot całej Emilki
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:04   #4091
Nankaa
Raczkowanie

Cytat:

ja mam takie tabletki do ssania jakieś ziołowe melisa z czymś tam Bo ja ogolnie nerwus jestem Grr ...

Stary 2010-08-26, 15:04   #4092
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
a tak prawda prawda dziękowałam bo mi wpłynął rabat za skorzystanie z mojego kodu a już myślałam że ktoś się rozmyślił i sobie odpuściłam pisanie i tu masz po tygodniu dostałam miłego maila
Ja chyba 1/3 skorzystań mam bez rabatu no ale trudno-cieszę się, że mi się ważność przedłuża chociaż

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 15:07   #4093
gaga87
Zakorzenienie

zazdroszczę Wam tych rabatów, mój kod stracił ważność... a mając mały rabat to będzie musiało mnie coś nieziemsko skusić, żebym zakupiła [tak jak Flavia może ]

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, po jakim czasie od przelewu mniej więcej dochodzi przesyłka z torebką?

Czy myślicie, że na zimę będzie pasowała szara Emilka, czy lepsza jednak ciemna, czyli czarna?
kolor to chyba bez znaczenia na zimę, zależy jakiego koloru będziesz mieć płaszczyk/kurtkę i buty Oba kolory prezentują się fajnie

etorebkowy kod się zmył
gaga87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:08   #4094
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

To wszystko czy ci się strasznie podoba i czy ci bedzie pasować do garderoby. Ale myślę że zimą też ona będzie fajnie wyglądała bo to taki prawdziwy szary kolorek A co do dostarczenia torebki to zależy kiedy oni otrzymają pieniążki a następnego dnia będziesz miała torebkę u siebie w domku

Stary 2010-08-26, 15:12   #4095
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam egzamin w nastepnym tygodniu Pierwsze podejście i boje sie... z łukiem to tak różnie, raz zawsze wychodzi, innym razem znosi mnie na lewo Na drodze raczej bez problemów, lubię jeździć
Trzymam kciuki!

Cytat:
Wiem coś na ten temat że człowiek cały czas się uczy bo ostatnio w sobotę miałam też dziwna sytuację ja zawsze jeżdżę samochodem ze wspomaganiem a tym razem jeździłam bez wspomagania i mi wybiło kierownice z rąk ja wjeżdżaliśmy w uliczkę a ja tam byłam pierwszy raz i nie przypuszczałam że ten krawężnik jest taki wysoki i normalnie kolega myślał że ja na pedał gazu nacisnę a ja zachowałam zimną krew i zahamowałam przed drzewem później jak wysiadam to aż musiałam kurtkę zdjąć bo było mi gorąco później już było wszystko ok to wyszła moja głupota i tyle

a co do egzaminu to też myślałam że mnie oleje i też juz sobie tak gdzieś po 10 min wszystko olewałam a tu jak zajechaliśmy na plac to jak powiedział, że zdałam to mi musiał jeszcze raz powtórzyć taką dobra informację
Co do egzaminu to miałam podobnie
Jeśli o sytuację chodzi, to ja ostatnio prawie potrąciłam 2 dzieci. Serio, gdybym mogła się zatrzymać tam, to zanim bym się popłakała, to bym zrobiła awanturę rodzicom! Szczyt głupoty!

Cytat:

Góra 2 dni Emilka będzie dobra
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:13   #4096
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Dostałam już odp. z etorebki. Elvie będzie wymieniona, natomiast nowego paska do różowej Emilki jednak już nie mają - odpisałam, żeby z powrotem wysłali mi ten mój, będę nosić taki Jak mam torbę w ręku, to tego zdrapanego w kilku miejscach laku nie widzę, tylko jak gdzieś ją postawię, to rzuca się to w oczy. Ale może spróbuję jakąś brązową pastą to pokryć i wtedy mniej widoczne będzie. Wolę taki pasek niż zwrot całej Emilki
A to dobrze że ci wymienią torebkę elvie na nową bo to u ciebie było że ci skórka schodziła? A z paskiem to szkoda mam nadzieję że ci odeślą z powrotem

Stary 2010-08-26, 15:14   #4097
Nankaa
Raczkowanie

Cytat:
Trzymam kciuki!
Dziękuję wam

Stary 2010-08-26, 15:16   #4098
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba 1/3 skorzystań mam bez rabatu no ale trudno-cieszę się, że mi się ważność przedłuża chociaż
aha to nieźle ale ja też się ucieszyłam że ktoś skorzystał i kod był przedłożony tzn. ważność

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Trzymam kciuki!

Co do egzaminu to miałam podobnie
Jeśli o sytuację chodzi, to ja ostatnio prawie potrąciłam 2 dzieci. Serio, gdybym mogła się zatrzymać tam, to zanim bym się popłakała, to bym zrobiła awanturę rodzicom! Szczyt głupoty!

Góra 2 dni Emilka będzie dobra
to faktycznie nie ciekawa sytuacja ale dobrze że wszystko dobrze się skończyło

Stary 2010-08-26, 15:21   #4099
catttt
Zakorzenienie

A ja mam pytanko do Was. Bo chciałabym troszkę poprawić moją Anę, tzn. suwak przyszyć żeby tak nie sterczał na zewnątrz, tylko wewnątrz siedział
chciałabym też sobie zrobić dodatkową dziurkę w rączkach.
I tak w razie gdybym ją kiedyś reklamowała- czy mogą mi jej nie przyjąć z racji że przy niej grzebałam?
Stary 2010-08-26, 15:26   #4100
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
a kiedy wysłałaś maila?
na moje ostatnie o rabat ciągle nie odpowiadają

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:30   #4101
Nusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość

kolor to chyba bez znaczenia na zimę, zależy jakiego koloru będziesz mieć płaszczyk/kurtkę i buty Oba kolory prezentują się fajnie
no to szara! jeden płaszczyk mam cały czarny, a drugi szarofioletowy, więc szara będzie się ładnie odznaczać na ich tle

Cytat:
To wszystko czy ci się strasznie podoba i czy ci bedzie pasować do garderoby. Ale myślę że zimą też ona będzie fajnie wyglądała bo to taki prawdziwy szary kolorek A co do dostarczenia torebki to zależy kiedy oni otrzymają pieniążki a następnego dnia będziesz miała torebkę u siebie w domku
Dziękuję
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:34   #4102
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
no to szara! jeden płaszczyk mam cały czarny, a drugi szarofioletowy, więc szara będzie się ładnie odznaczać na ich tle

Dziękuję
dobra decyzja, szara moim zdaniem ma o wieje więcej uroku
Stary 2010-08-26, 15:39   #4103
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
dobra decyzja, szara moim zdaniem ma o wieje więcej uroku
Każdy kolor emili ma swój urok

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 15:43   #4104
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
A ja mam pytanko do Was. Bo chciałabym troszkę poprawić moją Anę, tzn. suwak przyszyć żeby tak nie sterczał na zewnątrz, tylko wewnątrz siedział
chciałabym też sobie zrobić dodatkową dziurkę w rączkach.
I tak w razie gdybym ją kiedyś reklamowała- czy mogą mi jej nie przyjąć z racji że przy niej grzebałam?
Pytanie trudne i zdania na ten temat są podzielone , nawet ostatnio była o tym cała dyskusja
Fakt że dziewczynyw andi czyanie dorabiały dziurki i etorebka przyjmowała reklamacje, jednak moim zdaniem jeśli ją w jakikolwiek sposób przerabiasz to mogą odmówić Ci przyjęcia reklamacj czy tam rozpatrzeć ją negatywnie. Ryzyk fizyk bo nie wiem czy są na to jakieś uwarunkowania prawne i jak brzmią
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:43   #4105
Modraszka
Zadomowienie

Cytat:
Super
Ja czaję się na szarą Emilkę i na czarną Andi, tylko skąd wziąć kasę Tym bardziej, że dopiero co kupiłam Alice

Modraszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:45   #4106
Dotka81
Zakorzenienie

Ja się waham między granatową Alice a granatową Aną

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:48   #4107
aniolusiek_
Zakorzenienie

pan K odpisał że nie planują zmiany w cenie szarej Alicechoć zdziwiłabym się jakby napisał że planują no i nie wiem co zrobić bo chciałam mniejszą szarą torebkę, granatową Alice też mi się podoba tylko mam fioletową Haddi to nie chcę drugiej ciemnej

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:48   #4108
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez gaga87 Pokaż wiadomość
ja mam z Ikei, są dobre jakościowo, duże i tanie. W Rossmannie też na pewno są, ale droższe, dlatego te ikeowskie polecam

więc już życzę powodzenia
dzięki
Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
fajne naszyjniki

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
ankhax1 - ja też życzę Ci powodzenia na egzaminie
Sama teraz jestem w trakcie zdawania prawka. Niestety za pierwszym podejściem oblałam właśnie na parkowaniu
Kopertę wydaje mi się, że potrafię zrobić, ale parkowanie prostopadłe przodem mnie trochę przeraża, zawsze boję się że zawadzę przodem o jedno auto (jak mam zaparkować pomiędzy dwoma). I właśnie na takim parkowaniu oblałam.
dzięki trzymam kciuki

Cytat:
Będzie dobrze

Aaaa ankhax1 kocham to zdjęcie Tori, które masz w avie (kocham Tori ).
właśnie wczoraj w nocy zmieniłam avatar.... bo w owej długiej podróży zapodałam sobie mp3 i słuchałam właśnie Tori, mmm

u w i e l b i a m

przyszła simon
jaka ona jest maluuuuutka
odsyłam
teraz muszę wymyślić na jaką wymienić

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2010-08-26 o 15:52
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:50   #4109
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
A to dobrze że ci wymienią torebkę elvie na nową bo to u ciebie było że ci skórka schodziła? A z paskiem to szkoda mam nadzieję że ci odeślą z powrotem
Skórka zeszła bardzo brzydko, a w innym miejscu drut przebił skórkę i sterczał na zewnątrz, poza tym popękane laki od wewn. strony rączek, ale to mi akurat aż tak bardzo nie przeszkadzało. Napisali mi, że jeszcze dziś wyślą paczkę
Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
a kiedy wysłałaś maila?
na moje ostatnie o rabat ciągle nie odpowiadają
Odpisali mi na tego, co wysłałam dziś rano. Może spróbuj zapytać jeszcze raz.
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 15:50   #4110
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Modraszka Pokaż wiadomość
Super
Ja czaję się na szarą Emilkę i na czarną Andi, tylko skąd wziąć kasę Tym bardziej, że dopiero co kupiłam Alice
To jest odwieczny problem
W ogóle Modraszko, dzisiaj zobaczyłam, że "znasz" moją siostrę Zaglądałam jej przez ramię jak siedziała na wątku o włosach

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości