|
|
#2731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIX:)
Cytat:
![]() Napisałam to nie po to, żeby Was zniechęcać, bo lokalizacja super. Zaraz obok tramwaje i autobusy do centrum. Cytat:
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Misku, czytam to co piszesz z prawdziwym przerażeniem. Człowiek lata płavci pieniądze, zeby móc się leczyć, a jak faktycznie choroba Cię dopadnie, to jak nie masz żelaznych rezerw, to po Tobie.
Misku, trzymam kciuki za Twoją cierpliwość i wytrwałość w dążeniu do zdrowia |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dzięki za współczucia i całą resztę.
Postanowiłam, że załatwię to do końca roku, choćbym miała wszystko robić prywatnie. lepiej wiedzieć wszystko i czekać na operację niż ciągle dumać, co jest a co nie jest i co ew. może z tego wyjść. |
|
|
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
hop hop ..jest tu kto?
![]() Oszaleję chyba od nowego hitu radiowego . Nie wiem kto to, nie wiem co to, ale jak słyszę "jeszcze jeden raz spotkać ciebie , jeszcze jeden raz coś tam coś tam.....". mam normalnie odruch wymiotny ![]() Chyba maja niezłe plecy bo wszędzie ich grają...jak niegdyś feela. Z tym że feel w porównaniu do tego to mistrz normalnie
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-26 o 14:26 |
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam hity o tak głębokim przekazie artystycznym |
|
|
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie słucham radia... Jakiej tstacji by się nie włączyło, zawsze się powtarza ...ciągle leci to samo.
Ja jestem tu cały czas, ale zaangażowałam się poszukiwania dekoracji i pomysłów na panieński Niby ja mam się nie wtrącać do organizacji, ale nie umiem tak
|
|
|
|
#2737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropo .... właśnie kupiłam sobie radio do kuchni. Mocno cierpiałam od 2 lat z powodu jego braku, a zawsze odkładałam ten wydatek na potem ooo teraz leci jeszcze jeden mój ukochany hit...."tylko zakochanym w sobie życie daje znak, zwykle dzielą na połowę codzienności smak...coś tam cos tam" też ambitnie Polecam posłuchaj na tubie!---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
Ja jestem nauczona od małego, że radio zaraz po przebudzeniu jest włączane i bez niego dziwnie mi sie wstaje. Kupiłam sobie radio z budzikiem więc będzie mnie cudnie budziło W ogóle to nie wiedziałam że teraz takie dizajnerskie i tanie miniwieże można kupić. I co tam wybrałaś???
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-26 o 14:41 |
||
|
|
|
#2738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi przykro, ze w ogole musisz przez to przechodzic i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, zeby wszystko... po prostu dobrze sie skonczylo |
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
Miśku, szkoda, że nie dacie rady przyjechać w przyszły weekend do Wawy, bo tutaj w ogóle mają taką promocję do 5 września http://www.premiereclasse.com/pl/spe...offre-ete.aspx
ale jak mieli na wakacje, to może warto zobaczyć czy coś zaproponują później?
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
A propos radia - ja prawie nie słucham, ale jeśli już
to wybieram PIN, Kolor, albo RMF Classic. Trójkę też lubię.A co do Zetki - to sensownie grają... o 4 rano. Jak jechaliśmy nad morze, to tylko to złapaliśmy na którymś kilometrze. Nie dość, że była fajna rockowa muzyka to jeszcze świetny wywiad z Lwem Starowiczem |
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
Nic takiego. Głupotki w stylu świeczki, serwetki...kupiłam papilotki, wszystko różowe
cukrowe dekoracje...takie tam bzdurki
|
|
|
|
#2742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam identycznie, jestem uzależniona od radia, w domu,w samochodzie, w pracy non stop- tyle że ciągle zmieniamy stacje, bo tak na dobrą sprawę każda stacja na dłuższą metę jest do duupy. Czasem Trójka, czasem Pin, teraz jakieś Radio dla Ciebie i szok ambitnie dzisiaj grają Z-etka jest tragiczna, muzyka to sieczka w najczystsze postaci, już to dawno zauważyłam, omijam z daleka. Radio jest dla mnie ważniejsze niż Tv
|
||
|
|
|
#2744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja mam wrażenie, że media mają na celu jak największe ogłupienie społeczeństwa ![]() Cytat:
zauważyłam że poczucie szczęścia z okazji nadchodzącego ślubu zaczyna górować na stresem- czy tak??![]() Cytat:
jak możesz nie chcieć![]()
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś słuchałam w radiu wypowiedzi kogoś, kto się na tym zna, odnośnie właśnie repertuarów nocnych w polskich stacjach. Otóż radio jest nośnikiem polskiej kultury i chodzi o jakąś kasę (może dofinansowanie z państwa, nie pamiętam dokładnie), ale mają obowiązek puszczać 30% muzyki polskiej, a że na topie są raczej hity z zagranicy, to w nocy właśnie, kiedy mało ludzi słucha radia, puszczają całkiem fajną starą muzę polską
|
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkie kłotnie itp wynikały z braku zaangażowania mojego TŻ z braku czasu, z przeciążenia i zbyt dużej ilości spraw na głowie.Ale fakt, nie przeczę, cieszę się. Tak samo cieszę się na ten panieński...cieszę się na podróż poślubną (której dalej nie mamy )...
|
|
|
|
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
padam... albo zasnę albo nie wiem co. Od 9 do 15 dekorowałam salę w szkole.
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
A'propos muzyki, mam teraz nieżły sajgon w domu, bo przystąpiłam do selekcji płyt a jest ich chyba tysiąc albo wiecej
Niestety wszystkie były w kupie, nie wszystkie wyjęte, w torbach, walizkach itp. więc widok mnie przeglądającej płyty CD na śrdku pokoju i wszędzie pełno płyt jest przeuroczy Musze przejrzeć wszystkie, bo nie podaruję i chcę oddzielić moje. EDit Miśku najfajniejsza polska stara muza leci noca w radiu Wa-wa ale to nasze lokalne radio więc nie odbierasz go
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-08-26 o 15:22 |
|
|
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smutne to jest bardzo. Zgadzam się z tym ogłupianiem. W związku z tym od 8 lat nie mam telewizora. Oglądam sporadycznie u rodziców. Wolę iść do kina, obejrzeć DVD, obejrzeć serwis internetowy <choć i to przez palce> Mąż jednak marzy o telewizorze i meczach na dużym ekranie... Nie wszystko może obejrzeć przez internet... Sądzę więc, że nabędziemy telewizor, ale i tak będę prowadzić swoją małą krucjatę ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Emilka aleś Ty twarda i długo tak bez Tv ?
![]() Ja muszę jednak mieć możliwość oglądania telewizji, oczywiście nie muszę ale sama świadomość , że nie mam by mnie wpieniała
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wracam do domu, włączam tv i nie patrzę w niego, ale grać musi
|
|
|
|
|
#2752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
...Ja TV mieć muszę, a moją nową plazmę kochamNo i ja uzależniona jestem od oglądania TVN 24 , Kuchni TV i Travel Chanel.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-08-26 o 16:01 |
||
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogóle nie oglądam TV, nawet nie jest włączony. Czasami jak mam za dużo czasu wolnego to tylko wiadomości na 30 min włączę i to wszystko.
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ale jestem podatną materią, wiem, że gdybym miała, to by był włączony cały czas, i łapałabym zawiasy wpatrując się w cośtam. Zdarzało mi się tak w czasach studenckich, gdy przyjeżdżałam do domu rodzinnego na wakacje. Ja po prostu nie umiem ignorować tv, gdy jest włączony. A z drugiej strony po prostu nie odczuwam potrzeby posiadania... Nisko oceniam to, co stacje oferują i już...Dzięki temu udało mi się uniknąć masowych wzruszeń, paniki przy okazji różnych śmierci, katastrof etc. |
|
|
|
|
#2755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem jak wyglądają Wasze wspólne wieczory ? Pewnie ekscytująco przez brak zagłuszaczy
|
|
|
|
|
#2756 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja na razie mam stary gramot udajacy TV, ale tez sie zastanawiam, czy przy okazji remontu nie wywalic tegoż i po prostu w ogole nie kupowac nowego
bo to jednak strata czasu (choc tez nie ogladam, tylko w tle gra)
|
|
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Mieszkamy razem od dwóch lat..., rok w małżeństwie...
Tak myślę, że nigdy nie był zrozpaczony moim oponowaniem przed zakupem odbiornika... Ale wiem, że chciałby. Także tym razem ja ustąpię . Będę się relaksować w sypialni, podczas gdy on będzie oglądał mecze, wyścigi etc![]() Tak serio, nasze wieczory wydają mi się... normalne ![]() Wspólny posiłek po pracy i gadanie o całym dniu... Później zazwyczaj spacer i gadanie A później każdy ma trochę czasu dla siebie... M. czyta niusy na portalach polskich i zagranicznych, sprawdza wyniki etc., ja też trochę buszuję w necie, często pracuję w domu. A późnym wieczorem albo wino i film w domu, albo kino, albo inne przyjemności![]() Normalka
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, ale mnie ta przeprowadzka w pracy wykończyła...
Faceci ponad 30letni prawie pobili się o miejsce przy oknie, bo im się wynik losowania nie podobał. Żenada... Co do TV to my mamy, czasem lubię obejrzeć Fakty albo Mam Talent lub jakieś kulinarne, ale generalnie stoi i się kurzy. Wolimy seriale na kompie ![]() Padam na twarz, ale obiecałam Tżtowi i sobie wreszcie normalny obiad, więc zrobię pomidorówkę Hani teściowej i polędwiczki wieprzowe z sosem z kurek i kopytkami. |
|
|
|
#2759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobra jesteś![]() ja jak padam robię makaron z czymś - w zasadzie bez znaczenia czy jestem zmęczona czy nie ![]() Wróciłam z siłki, a teraz mykam na jakiś spacer, bo w domu mi się siedzieć nie chce
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Carmelova to ja bym chętnie do Ciebie na ten obiadek przyszła :ślina: ja dziś jestem zmęczona, do tego mnie przewiało i mi bardzo zimno wiec dziś tylko paluszki rybne, ryż i surówkę zrobiłam. i to wsio.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

bardzo mi przykro, ze w ogole musisz przez to przechodzic i bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, zeby wszystko... po prostu dobrze sie skonczylo 

jak możesz nie chcieć
Dobra jesteś