|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. III
O jeny, włosy blond
![]() nigdy się z tego nie wyleczę
|
|
|
|
#1352 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
21 kg? Wow.. Gratuluję!
Cieszę się bardzo, że jesteście (prawie) zgodne co do tej grzwki, bo dla mnie to był ogromny zgryz Włosy muszą niestety zostać mocno podcięte. Dziewczyny, można też zobaczyć zdjęcia? To najfajniejsza motywacja do działania U mnie dzisiaj stopy, maseczka aspirynowa i jeszcze się zobaczy
|
|
|
|
#1354 |
|
Raczkowanie
|
hej jestem Marta
dzisiaj na siłowni mnie naszła taka rozkminka na ten temat. myślę, że o ile kobieta nie ma jakichś deformacji, to każda jest piękna jeśli o siebie zadba wiadomo, że nie wszystkie jesteśmy jak miss universe, ale każda ma coś w sobie ładnego. jak tak patrzyłam na te wszystkie ćwiczące, bez makijażu, w mokrych włosach to wiadomo, nic szczególnego, a po siłce jak się zrobiły się na bóstwo, to zupełnie inne osoby ^^
|
|
|
|
#1355 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
SailorMoon wysyłam zaproszenie
![]() Cytat:
masz boskie włosy Cytat:
![]() ja zwykłej kawy dodaję do żelu pod prysznic i sobie dupcie masuję Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
o wiele lepiej bez grzyweczki no i podcięłabym bo widać że końce zniszczone
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() biorę się za nadrabianie
|
|
|
|
#1357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo wydaje mi się że mam tłustą twarz przez nią hehe ogólnie na zdjęciach wyglądam jak pucuś
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
malutka powodzenia :P
SailorMoon ale jesteś drobniutka super figurka ![]() Cytat:
mnie ostatnio na grzyweczkę naszło i teraz żałuję i upinam ;p w ogóle po tym ostatnim cięciu mi się nie układają włosy ;/ dziewczyny tak trochę z innej paczki, powiedzcie mi jak wypada mi się ubrać na rozmowę kwalifikacyjną do studium? na pewno elegancka biała bluzka, no i skromnie żeby było, ale zastanawiam się nad dołem, muszą być eleganckie??
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-08-26 o 15:34 |
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() ewcia mi się bardzo podobałaś z grzywką na prosto, miałam wtedy ochotę iść i ciapnąć swoją znów. I bardzo chciałabym zobaczyć zdjęcia Twojej sylwetki jak zakończysz to Brasil coś tam bo marzą mi się takie piękne pośladki i chciałabym się jakoś zmotywować da radę? ![]() bita smietanaja też bym radziła zpuszczenie grzywki na bok ![]() Cytat:
a poza tym sama chętnie zamieniłabym się z Tobą urodą masz śliczne włoski, piękną twarz, po prostu dzień ci nie sprzyja już jutro pewnie będziesz z podziwem patrzeć w lusterko
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, werbuję moje koleżanki i idziemy do mam talent do następnej edycji ; dd
Spodziewajcie się nas już niedługo ; dd |
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co bedziecie robić?? ![]() wpisałam w klubie obiecane wyjaśnienie ;]
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-08-26 o 15:44 |
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hm, masz rację tylko tak mnóstwo widzi się zaniedbanych kobiet ![]() Auć przepraszam, masz rację ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Ok (: Ze śpiewem ; dd
Tylko jeszcze nie wiemy co będziemy śpiewać ; pp Oprócz mnie zgodziły się 2 koleżanki
|
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde to w takim razie juz sie nie mogę doczekać!!
|
|
#1365 |
|
Zadomowienie
|
Długo mnie nie było, dopiero ci wróciłam na chatkę;P
![]() Przeczytałam wszystko ![]() Dzisiejsze zakupy (prawie tak jak zawsze) to same kosmetyki....ale zadowolona jestem, bo kupiłam: -peeleng morelowy ten polecany przez wszystkich -3 gąbki syrenki ![]() -seboradin balsam do włosów farobowanych -nafte kosmetyczną -masło do ciała z avokado -szampon z dermeny przeciwko wypadaniu włosów -plastry odchudzające którę będę przyklejać na brzuch;p Marzeniątko zaakceptowałam zaproszenie ![]()
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2010-08-26 o 16:03 |
|
|
|
#1366 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrów nas ;d I jak jużwygrasz te 100 tysiaków sypnij każdej z nas na waciki Cytat:
![]() Ale reszta to święta prawda, wystarczy, że kobieta jest zadbana i wiele zyskuje zarówno w oczach płci przeciwnej jak i pięknej
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Haha
Idziesz z nami ? ![]()
|
|
|
|
#1368 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do mojej pielęgnacji włosów to niestety wymagają codziennego mycia, staram się zmieniać szmpon za każdym nowym zakupem najczęściej są to takie o bezbarwnej konsystencji, lub do rozdwajających się końcówek, jakiś czas przed myciem olej kokosowy+ rycynowy na końcówki, ok. 2x w tygodniu maska z waxa w czepku na ponad godzinkę, po każdym myciu odżywka tez pod nakryciem ok 30minut, często płuczę wodą z sokiem z cytryny i zawsze ostatnie płukanie chłodną wodą, przed czesaniem odżywka dwufazowa z wax lub różowa elseve -obie bez spłukiwania w spray'u, do tego czasami serum na końcówki z avon i nawilżające na skalp i regenerujące z wax piję skrzyp i pokrzywę raz dziennie suszarki używam tylko w nagłych wypadkach, prostownicy używałam codziennie ostatnio zaczęłam od tego odchodzić jednak i staram sie nie czesać mokrych a jeśli już to grzebień z szeroko rozstawionymi zębami, szczotki używam bardzo rzadko...aha i maluję castingiem 3x w roku.
Nigdy nie rezygnuj z pragnień!!! patrzę przez różowe okulary dbam o siebie pilnie się uczę oszczędzam prowadzę zdrowy tryb życia właściwie zarządzam czasem Edytowane przez judus Czas edycji: 2010-08-26 o 16:02 |
||
|
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
SailorMoon - Ok !
Pozdrowię Tylko możecie być w lekkim szoku No jak wygramy to sypnę, sypnę
|
|
|
|
#1370 |
|
Zadomowienie
|
ekomonika, z moim talentem wokalnym program będzie rozstrzygnięty już po odcinku, w którym wystąpimy
|
|
#1371 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za rady
spódniczki niestety eleganckiej nie posiadam więc muszę założyć spodnie, ale przynajmniej postawie na elegancje w całym calu ;p włoski tez chciałam upiąć i czarne delikatniuśkie kolczyki przy uszach założyc, baaardzo delikatny makijaż no i koniecznie szpilki ekonomika 3mamy za słowo! ![]() ja niestety muszę mykać i wpadnę dopiero jutro. 3majcie kciukacze! do napisania piękne
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2010-08-26 o 16:07 |
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Haha ok !
Z jakiego miasta jesteś ? Podjedziemy po ciebie ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Pozdrowię was, jeśli my się nie rozmyślimy i jeśli nas pokażą w telewizji
|
|
|
|
#1373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
alę będziemy!
|
|
|
#1374 |
|
Zadomowienie
|
SailorMoon ale Ty ładna jesteś
figura super i te włoski....... Mam bzika na punkcie blond włosów , ile ważysz i ile masz wzrostu? Jeśli można spytać oczywiście...
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe ok, Ja już lecieć muszę
Papa
|
|
|
|
#1376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam bzika na punkcie ciemnych włosków, niestety moje naturalne to blond (oczywiście nie taki jak na zdjęciu) i szybko pojawiałyby się okropne odrosty. Jednak ostatnio kupiłam sobie czarne soczewki kontaktowe i okazuje się, że blond włosy i czarne oczy to super połączenie Pewnie na lekcję śpiewu ;d Trenuj ostro, czekamy na udział w Twojej nagrodzie pappa
|
|
|
#1377 | ||
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki,
siedzę w pracy i ledwo nadążam Was czytać ![]() powysyłałam zaproszenia, także proszę poakceptować ![]() Cytat:
kwestia ujęcia ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
![]() też mam bzika na punkcie ciemnych, ale chyba jednak troszkę włosy rozjaśnię, bo się zrobiłam bladzioch (nie chcę się juz zbytnio opalać, a samoopalacze mnie nie przekonują:/)..
|
|
#1378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam szczęście ,bo mam siłownię w domu Nie wyobrażam sobie ,żeby chodzić na siłownię z innymi ludźmi, nie potrafiłabym się skupić i wgl jakoś z tym za dużo roboty.
|
|
|
|
|
#1379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() generalnie w takich sytuacjach lepiej być zbyt eleganckim, niz przesadzić w drugą stronę
|
|
#1380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie to odchudzanie było własnie moja pierwsza w zyciu proba silnej woli.. osiagnelam jej apogeum ;d W wakacje ani razu ( ! )nie ruszylam alkoholu, slodyczy unikalam jak ognia, biegalam nawet gdy padal deszcz... Jednak uwazam , ze sie oplacalo - czas i tak uplynal, stracilam obciazenie a zyskalam wiecej pewnosci siebie, chociaz i tak jest kiepsko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.

wiadomo, że nie wszystkie jesteśmy jak miss universe, ale każda ma coś w sobie ładnego. jak tak patrzyłam na te wszystkie ćwiczące, bez makijażu, w mokrych włosach to wiadomo, nic szczególnego, a po siłce jak się zrobiły się na bóstwo, to zupełnie inne osoby ^^
i zrobiłam foty mojej grzywki, bo znalazłam zdjęcie gdzie mam podpiętą, powiedźcie mi jak lepiej czy z czy bez?

kwestia ujęcia