|
|
#3511 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XVII
ewusia-
to faktycznie poczekaj
|
|
#3512 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
natomiast coś w tym jest kiedyś czytałam jakieś bardzo stare statystyki, gdzie było napisane, że jesień i zima sprzyja stosunkom małżeńskim,( bo niby ciemno i nie ma co robić ) i że najwięcej poczęć jest własnie wtedy. Ale teraz to już nieaktualne ![]() zatem Polly działaj! ja na razie się wyłączam z takich działań... może za jakiś czas.... pamiętam w ciąży ciągle miałam ochotę na pepsi i lody, no i można było wreszcie nie uważać, i nie było @ To było najlepsze
|
|
#3513 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja w jesieni mam coś takiego że czuję że "mogę wszystko" i cały świat do mnie należy
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-08-26 o 12:40 |
|
|
|
|
#3514 |
|
Nindżopesz
|
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Mam to samo, normalnie pani stworzenia. |
|
|
|
#3515 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3516 | |||||
|
BAN stały
|
Priviet!
![]() Takie pytania to dopiero po miesiącu chodzenia dozwolone są Cytat:
![]() Cytat:
A Ty jesteś na nk? Znając życie, pewnie nie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3517 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a jestem jestem , tylko zadko bywamzapisz sie do fb, wszyscy sie juz zapisali ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- a tak a propos-kto wie co sie dzieje z Agnyską? i czemu nie zagląda do baru?
|
|
#3518 | |||
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mi się nie chce dwóch "nie-wiem-jak-to-nazwać" prowadzić ![]() Cytat:
![]() --- Coś mi się ku*wa z czcionką stało złego ![]() |
|||
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Fb jest trochę skomplikowany,ja pół roku obczajałam. A wczoraj coś mi się spsuło,albo fb nie znielubił bo nie mogłam obronić się przed madziczką ![]() Byłam w Orsayu Jaka ja pikna w tych ichniejszych lustrach ![]() Potem polazłam do Promoda,i tak mnie zachwyciły własne łydki że kupiłam.....spódnicę
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3521 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
eeee...tam zmyślasz choć na fejsa swoją drogą fajne ciastko jesteś ![]() Cytat:
a co ci madziczka robiła
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3523 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
omg! co za pech
|
|
|
#3524 | |||
|
Zakorzenienie
|
chyba mnie od sfintuhów zwymyślała
![]() Cytat:
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2010-08-26 o 14:28 |
|||
|
|
|
#3525 | |||
|
Zakorzenienie
|
Grysiek, mów
my się tu wszyscy już tak długo znamy przecież... jak łyse konie niemal ![]() nie dla mojej rodziny Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze Ci mało? Chodź, Grysiu na fb ![]() edit: ale dyskusja przyklapła ![]() nie, to nie - idem do domu
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-26 o 16:06 |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() kaczka kupiona, kapustka czerwona też info dla Gryxa, przesyłka nadana ok. południa, wypatruj jutro paczkonosza
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ano coś przyklapła, to ja też się będę zbierać ,taka pikna jestem to teraz se pójdę kupić lakier do paznokci
Aaaa i kupiłam se spodnie...3/4 szerokie w zadku z wywijanymi nogawkami,o takie: http://www.promod.eu/trousers/casual...230086633.html ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- a co z tą skubaną?
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł.
Jestem śpiąca, zmęczona, zła i sfrustrowana. Tego ostatniego uczucia nienawidzę Skarbiątko - ty mój śfintószku kochany
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-26 o 17:57 |
|
|
|
#3529 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wpadłam na chwilkę odrywając sie od pracy i widzę ze ta zaokienna wiatroda narozrabiała i wywiało wszystkich z SB.
|
#3530 | |||
|
BAN stały
|
A podobno tak rzadko na nk zaglądasz
I bardziej pączek ze mnie, niż ciastko ![]() Ale siedzieliśmy na tym łóżku całkowicie ubrani, tak jakiś metr od siebie... myślisz, że mogłoby do czegoś dojść... do obciągania prześcieradła np? No ![]() Cytat:
Muszę być tajemniczy w końcu i zostawić pole do popisu dla Waszej wyobraźni Cytat:
![]() Cytat:
Jak tylko ogarnę mój zapachowy burdel, napiszę Ci priva
|
|||
|
|
|
#3531 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
helloo
mam już weekend Redsik się chłodzi
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - ty nie jesteś żaden pączek
! Tyś fajne ciasteczkoAgnes - zazdroszczę ci. Ostatnio nic tylko bym wekendowała i miała wolne. Coś bez energii jestem ![]() Nie wiedziałam, że czerwona szminka wzbudza taką szeroką gamę odczuć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3533 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no wiesz co! a masz za te głupoty o pączkach! ![]() Jak dostałam zaproszenie na nk, to już miałam pisać pisać, czy się Szanowny Pan Przystojny Nieznajomy przypadkiem nie pomylił i nie wysłał mi przez pomyłkę zaproszenia, bo jakbym spotkała takie ciacho, to na peewno bym zapamiętała ![]() Cytat:
Cytat:
ale masz fajnie ![]() Ale że jak to? Red do lodówki wlazła?
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
To jest tak, jak nie masz czegoś, co byś chciała mieć....
Echhh, chyba mi odbija z tego niskiego ciśnienia...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrobię sobie raz taka usta "mach" i metamorfoza w "ruską" TIR-ówkę w 2 sekundy gotowa. Nawet nie musze mieć złotej mini i białych kozaczków. A i P. się ze nie nabija ze: "Idę upolować chłopa na wiejskim potupaju w remizie".
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
o chłopa chodzi?
![]() Niech zgadnę - dotarło do Ciebie, że koleś z Paragwaju/Urugwaju/Finlandii (niepotrzebne skreślić ) był, jest i zawsze będzie tylko odległym marzeniem, a Ty jesteś sama i niedopieszczona?![]() Przypadek 2, jeszcze gorszy - wpadł Ci w oko jakiś znajomy, ale on jest zajęty/zaręczony/żonaty i też go nigdy nie dostaniesz. nie zwraca na Ciebie uwagi, albo traktuje li tylko jak koleżankę, nic więcej?
|
#3537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo fajne portki to był kaczor ![]() Cytat:
hi ![]() się nie śpieszy ![]() i ja mam i żywczyk się chłodzi Cytat:
![]() pakuję menża na wyjazd, i czynię przygotowania do podjęcia Winter ![]() teraz muszę stanąc do żelazka
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eenax - Ostatnio ćwiczę w niej chodzenie " na co dzień" - do klasycznego stroju, spokojnych kolorów, makijaż - podkład, tusz, zero innego koloru - tylko czerwona szminka. Wzbudziłam zaciekawienie, szok, momentami pełne zachwytu komplementy a nawet załapałam się na "obcinające" i oburzone spojrzenia. Zwłaszcza te dwa ostatnie mnie podrajcowały do dalszego używania tego koloru
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-26 o 19:19 |
|
|
|
|
#3539 | ||
|
BAN stały
|
Jaka ta Twoja czerwona szmina? Taka kompletnie kryjąca, matowa? Czy jakaś połyskująca? ![]() Ja choruję nadal na Radiant Rose, jutro chyba pojadę z samego rana szuflady w Rossmanie przetrzepać, może gdzieś się uchowała. W Naturze też chyba mają szafę l'Oreala? |
||
|
|
|
#3540 | |
|
BAN stały
|
Wiem, że dla Niej ciągle jeszcze za ciepło, ale to już raczej przesada jest
![]() Serio? ![]() No niech już będzie Jeeeaaah! ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

to faktycznie poczekaj 

,
)
Znając życie, pewnie nie
, jakbyś nie była wyuzdana to bys nawet nie wiedziąła ze tak można

Jaka ja pikna w tych ichniejszych lustrach

! Tyś fajne ciasteczko