etorebka.pl - część XIII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 17:25   #4141
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Zdjęć niestety jeszcze nie będzie, dopiero w niedzielę odzyskam aparat (pożyczyłam siostrze na wakacje). A przyda mi się ten aparat bardzo, bo ostatnio wymyśliłam sobie, że spróbuję moją Amberlyn sprzedać jednak na Allegro. Tyle w sklepach fajnych brązowych torebek, więc muszę miejsce zrobić w szafie
a to czekamy na zdjęcia na nowe torebki musisz miejsce zrobić?

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 17:26   #4142
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Super Gratulacje ! ( a raczej "o boże, o boże gratulacje" )

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 17:33   #4143
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Muszę do pracy jechać, a taka śpiąca jestem, że najchętniej bym z domu nie wychodziła i spać poszła Nie piszcie za dużo, bo dopiero wieczorem będę
to miłego popołudnia w pracy

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Wiecie co... przestestowałam dzisiaj i wczoraj całkowicie granatową Anę -pod każdym względem sprawdziła się genialnie - pojemna, wygodna itp itd, ale denerwują mnie te dziury z boku - bo strasznie łatwo tamtędy włożyć rękę i coś ukraść... i nie wiem czy coś z tym zrobić czy co
no to fakt ale ja ją strasznie lubię i dlatego ją pilnuję

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:

Wytropiłaś ją
Jak zobaczyłam Cię na wątku dot. włosów to powiedziałam " o Modraszka, ona jest od nas", na co moja siostra " a właśnie, że nie bo Modraszka jest od nas "

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
oj mnie kusi i szara Emilka i granatowa Ana i beżowa Flavia a tu na jedną cieżko wyszperać pieniążki, bo ostatnio zakochałam się w karmelowej torbie Stradi i wydałam na nią 140 zł ale za to jest śliczna

w poniedziałek zamawiam szarą Emilkę (dopiero w poniedziałek, bo boje sie, że jak zamówię dziś to mi dojdzie na poniedziałek, jak mnie cały dzień w domu nie będzie...)
Aha zapewne jak dzisiaj byś zamówiła i jeśli byś zapłaciła byłaby u ciebie w poniedziałek zamówić możesz dzisiaj tylko nie wpłacac dzisiaj kasy a w poniedziałek
A ja mam i ane granatowa i jestem w niej zakochana i się z nią nie roztaje i flavie tez mam i kocham ją była to moja pierwsza torebka i jak ją zobaczyłam to musiałam ją mieć

Stary 2010-08-26, 17:40   #4144
creativve
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za rady dotyczące andi i alice jednak kupię szarą andi i zastanawiam się jeszcze nad czarną emilką bo co bede dwa razy płacić za przesyłkę ?! w domu mnie chyba wyrzuca razem z torbami
Poza tym, przeważnie nosze torebki na ramieniu więc to taki myk z emilką mogę zrobić --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1999 a wygodnie tak? nosicie w ten sposób torebkę??
A właśnie powiedzcie, jest nadzieja, że zamawiając dzisiaj torebkę jutro będzie już u mnie??
------
Juz doczytałam i znalazłam odpowiedź

Edytowane przez creativve
Czas edycji: 2010-08-26 o 17:42
creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 17:42   #4145
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja już się nie nadaję do nauki, zdawania a tu szefowa prosi żeby uzupełnić wiedzę teoretyczną to muszę dymać na jakieś studium
to odwrotnie niz ja -lubię chodzić na zajecia, pisać egzaminy natomiast moment rozpoczęcia pracy cały czas odwlekam
Stary 2010-08-26, 17:43   #4146
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za rady dotyczące andi i alice jednak kupię szarą andi i zastanawiam się jeszcze nad czarną emilką bo co bede dwa razy płacić za przesyłkę ?! w domu mnie chyba wyrzuca razem z torbami
Poza tym, przeważnie nosze torebki na ramieniu więc to taki myk z emilką mogę zrobić --> http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1999 a wygodnie tak? nosicie w ten sposób torebkę??
A właśnie powiedzcie, jest nadzieja, że zamawiając dzisiaj torebkę jutro będzie już u mnie??
Bierz dwie
Jutro nie dojdzie, bo oni już nie pracują. Chyba, że jesteś z Krakowa i odbierzesz osobiście
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 17:47   #4147
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
to odwrotnie niz ja -lubię chodzić na zajecia, pisać egzaminy natomiast moment rozpoczęcia pracy cały czas odwlekam
a myślałam że tylko mi nie wychodzi cały czas pójście do pracy

nudziarko serdeczne gratulacje i brawa
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-08-26 o 17:49
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 17:50   #4148
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Też się cieszę, ale serio, zero rozwagi. 2 rodziców przodem, 3 małoletnich dzieci za nimi, przechodzą przez 3 pasmową jezdnię z podwyższoną prędkością. I nagle najmłodsze dziecko (może 3letnie) coś zainteresowało i stanęło na środku! A jego starszy brat razem z nim! Rodzice nawet się nie obejrzeli! Dzięki Bogu tata mi przykręcił ostro hamulce. Miałam jeszcze trochę drogi przed sobą, do końca mi się nogi trzęsły.

Tak by pewnie było Jak klikniesz rano, to może na wt już będze
o kurcze to faktycznie strasznie nie rozważni ci rodzice ale dobrze że wszystko się dobrze skończyło chociaż wyobrażam sobie to jak ty się czułaś

Stary 2010-08-26, 17:51   #4149
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o tak wybór to ja też wolę się uczyć aczkolwiek egz. to już inna para bamboszy Wolę chodzić na wykłady itd.

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 17:53   #4150
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
u mnie największym problemem jest chyba to, że sama nie do końca wiem, czym bym się chciała zawodowo zajmować (bo raczej nie tym co studiuję :/ ), do tego przyznaję, że trochę się rozleniwiłam siedząc w domu bo studia mi mało czasu już zajmują.
najgorsze, że wiem, że czym dłużej nie będe mieć żadnego doświadczenia zawodowego, tym większy będę mieć problem w przyszłości
Stary 2010-08-26, 17:58   #4151
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
gratulację klask i: a babka to jakaś złośliwa ale co tam nie ważne zdałaś i to się liczy

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
------
pewnie masz racje jak masz możliwość to bierz dwie bo i wtedy przesyła jedna

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ----------

Cytat:
u mnie największym problemem jest chyba to, że sama nie do końca wiem, czym bym się chciała zawodowo zajmować (bo raczej nie tym co studiuję :/ ), do tego przyznaję, że trochę się rozleniwiłam siedząc w domu bo studia mi mało czasu już zajmują.
najgorsze, że wiem, że czym dłużej nie będe mieć żadnego doświadczenia zawodowego, tym większy będę mieć problem w przyszłości
a co ty studiujesz?

Stary 2010-08-26, 18:01   #4152
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o tak wybór to ja też wolę się uczyć aczkolwiek egz. to już inna para bamboszy Wolę chodzić na wykłady itd.
ja też lubię wykłady ćwiczenia już mniej bo nie lubię być aktywna na zajęciach, udzielać się, czy mieć wystąpienia publiczne-to jest dla mnie najgorsze.
ale naukę samą w sobie lubię. pewnie gdybym pracowała to bym nie lubiła bo zabierałaby mi wolny czas
a co do egzaminów to chodzę na nie tylko gdy jestem dobrze przygotowana, jeśli nie czuję się na siłach to odwlekam termin (jesli jest taka możliwosć) dlatego je lubię, bo nie czuje stresu, że mi coś nie pójdzie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
a co ty studiujesz?
licencjat mam z edukacji zdrowotnej z promocją zdrowia, a teraz jestem na uzupełniających -kultura fizyczna i edukacja zdrowotna
ogólnie to studia są ok, ale niestety dają możliwość głównie pracy z dziećmi, a ja za nimi nie przepadam :/
Stary 2010-08-26, 18:05   #4153
creativve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Bierz dwie
Jutro nie dojdzie, bo oni już nie pracują. Chyba, że jesteś z Krakowa i odbierzesz osobiście
O właśnie czyli zamówienie mogę złożyć i spokojnie oczekiwać na dhla w poniedziałek... a raczej domownicy odbiorą przesyłkę bo na mnie praca czeka... echh... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce za to podoba mi się perspektywa kupowania torebek, bo nie będzie wyrzutów, że rodzice płacą a od października prawdopodobnie powitam krakow więc będę mieć do etorebki na piechotę :P
Co do uczenia się, to jasne, że wykłady są najfajniejsze ja mam prace zgodną z moim kierunkiem studiów, ale mimo wszystko czuje jakiś niedosyt, ale coż licencjat za mną wiec jako tako nie ma odwrotu trzeba kontynuować i skończyć to co się zaczęło

creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:11   #4154
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ja też lubię wykłady ćwiczenia już mniej bo nie lubię być aktywna na zajęciach, udzielać się, czy mieć wystąpienia publiczne-to jest dla mnie najgorsze.
ale naukę samą w sobie lubię. pewnie gdybym pracowała to bym nie lubiła bo zabierałaby mi wolny czas
a co do egzaminów to chodzę na nie tylko gdy jestem dobrze przygotowana, jeśli nie czuję się na siłach to odwlekam termin (jesli jest taka możliwosć) dlatego je lubię, bo nie czuje stresu, że mi coś nie pójdzie

licencjat mam z edukacji zdrowotnej z promocją zdrowia, a teraz jestem na uzupełniających -kultura fizyczna i edukacja zdrowotna
ogólnie to studia są ok, ale niestety dają możliwość głównie pracy z dziećmi, a ja za nimi nie przepadam :/
oo to dzisiaj już druga etorebomaniaczka studiuje coś ze zdrowiem ale fajnie. Ja to nie wiem czy tylko z dziećmi ale zawsze można się rozejrzeć może coś co będzie ci odpowiadać jak nie chcesz z dziećmi pracować

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

Cytat:
O właśnie czyli zamówienie mogę złożyć i spokojnie oczekiwać na dhla w poniedziałek... a raczej domownicy odbiorą przesyłkę bo na mnie praca czeka... echh... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce za to podoba mi się perspektywa kupowania torebek, bo nie będzie wyrzutów, że rodzice płacą a od października prawdopodobnie powitam krakow więc będę mieć do etorebki na piechotę :P
Co do uczenia się, to jasne, że wykłady są najfajniejsze ja mam prace zgodną z moim kierunkiem studiów, ale mimo wszystko czuje jakiś niedosyt, ale coż licencjat za mną wiec jako tako nie ma odwrotu trzeba kontynuować i skończyć to co się zaczęło
tak masz rację będą w poniedziałek w domku twoje zamówione torebusie No to jak zamieszkasz w karkowie to przynajmniej zaoszczędzisz na przesyłce i będziesz mogła na żywo zobaczyć torebki

Stary 2010-08-26, 18:14   #4155
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie

gratulacje to dobrze, że masz ten stres już za sobą

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
jesteś nasza więc musiałaś zdać :cmo k:

Anka zdjęcie dla Ciebie
piękne te dwie torebki

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:14   #4156
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Hej wszystkim po pracy i obiadku zawitałam do Was chcem sie pozalic
jest mi strasznie smutno ze nikt mnie nie lubi i juz z 2 miesiace nie skorzystal z mojego kodu

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:14   #4157
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
A ja bym już chciała pracować tzn. przynajmniej mieć studia za sobą, być już na 5-6 roku A przede mną jeszcze tyle lat nauki, interesują mnie moje studia, bardzo bardzo je lubię, ale chciałabym już pracować

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:19   #4158
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
jest mi strasznie smutno ze nikt mnie nie lubi i juz z 2 miesiace nie skorzystal z mojego kodu
ja cie lubię

Stary 2010-08-26, 18:19   #4159
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
A ja bym już chciała pracować tzn. przynajmniej mieć studia za sobą, być już na 5-6 roku A przede mną jeszcze tyle lat nauki, interesują mnie moje studia, bardzo bardzo je lubię, ale chciałabym już pracować
a nie ma szans żeby pogodzić studia z pracą? chociaż 1/2 etatu
u mnie na uczelni należałam do nielicznej grupy osób niepracujących wielu pracodawców chętnie zatrudnia studentów.
Stary 2010-08-26, 18:22   #4160
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie na uczelni należałam do nielicznej grupy osób niepracujących wielu pracodawców chętnie zatrudnia studentów.
Chętnie bo nie płącą im często ubezpieczenia I w ogóle jakieś mają profity z tego chyba Student=niewolnik:brzydal :

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 18:28   #4161
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Chętnie bo nie płącą im często ubezpieczenia I w ogóle jakieś mają profity z tego chyba Student=niewolnik:brzydal :
no tak, ale jeśli ktoś chce sobie dorabiać w trakcie studiów to wg mnie i tak dobrze, że ma taką możliwosć. często to praca jak każda inna, a że pracodawca ma jakieś dodatkowe korzyści to mnie jako pracownikowi by nie przeszkadzało
Stary 2010-08-26, 18:30   #4162
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
a ja CIę lubię

Cytat:
Ciężko będziesz mieć z pracą w czasie studiów...ale za to jak już będziesz pracować po studiach to w pięknym zawodzie

ja pracowałam w czasie studiów zaoczynych i chwilami było mi ciężo-pomimo tego że miałam i nadal mam pracę stałą, tylko w tygodniu w raczej stałych godzinach....może to dlatego że miałam zajęcia w każdy weekend....każdy....ehhhh ....ale ogólnie miło wspominam ten okres i cieszę się że tak mi się potoczyło.....;]

Wiecie co...mam ochotę na zakupy........oj jak ja bym wparowała do centrum handlowego a tu trzeba oszczędzać

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-08-26 o 18:33
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:31   #4163
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Tak, wiem, że wielu pracodawców chętnie zatrudnia studentów, ale szczerze, ja sobie nie wyobrażam pracowania na tych studiach tzn. przynajmniej na początku No i pisząc, że chciałabym pracować, miałam na myśli pracę w zawodzie, chciałabym być już po studiach

Stary 2010-08-26, 18:32   #4164
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Simon za mała?
Jeśli o mnie chodzi to mogę Ci Labellau śmiało polecić rączki spokojnie wchodzą na ramię, torebka pojemna, skórka przyjemna
nie chodzi mi o pojemność simon tylko o jej ogólny wygląd,
ja jestem duża kobieta i przy mnie simon wygląda na małą
no jakoś mi nie pasuje
Cytat:

No co ty
no mała jest

Cytat:
Powiem wam jako osoba, która zajmuje się m.in. rekrutacją, że istotne dla pracodawcy jest to, co się robi w ogóle poza nauką, ważna będzie jakakolwiek aktywność zawodowa, bo to może świadczyć w oczach pracodawców o tym, że dana osoba przejmuje inicjatywę, chce się rozwijać, radzi sobie z wieloma obowiązkami itd...
Lepiej np. pokazać w CV, że się układało produkty na półkach w supermarkecie niż wyłącznie sam dyplom (choćby z najlepszymi wynikami).
Co nie znaczy, że chcę powiedzieć, że jak ktoś nie pracuje i poświęca się w 100% studiom to nie ma tych cech.

Sama jestem od 8 lat na rynku pracy i pracuję zupełnie nie w swoim zawodzie, choć wbrew pozorom studia i tak mi się przydają w tym co robię aktualnie
Stary 2010-08-26, 18:33   #4165
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie czyli zamówienie mogę złożyć i spokojnie oczekiwać na dhla w poniedziałek... a raczej domownicy odbiorą przesyłkę bo na mnie praca czeka... echh... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce za to podoba mi się perspektywa kupowania torebek, bo nie będzie wyrzutów, że rodzice płacą
To jest właśnie najfajniejsze Nikt się nie doczepia do tego, jak wydajesz pieniądze, bo sama je zarabiasz Ja np. teraz nie pracuję od jakiegoś czasu i nie zanosi się na zmianę i mnie to boli.

Cytat:
Ja też chciałam iść szybko do pracy, bo wiedziałam, że inaczej to będzie ciężko.

Cytat:
Nieprawda, wbrew pozorom, to student ma więcej korzyści z tego, niż pracodawca. Po pierwsze - pracodawca nie opłaca zusu, ale student i tak jest ubezpieczony przez uniwersytet do 26 roku życia. Wtedy też zaczyna się liczyć wiek emerytalny, a wcześniej, składki emerytalne odciągane są na innych zasadach i i tak potem się nic z tego nie ma praktycznie. Za to na umowę zlecenie US robi potem spore zwroty z tego, co zostało odciągnięte z umowy zlecenia.

A czy niewolnik? To chyba jednak zależy od pracy, pracodawcy i studenta samego. Jak sie daje, tak ma. Ja pracowałam na takich zasadach ponad 4 lata i w każdej pracy było super.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:33   #4166
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, ale jeśli ktoś chce sobie dorabiać w trakcie studiów to wg mnie i tak dobrze, że ma taką możliwosć. często to praca jak każda inna, a że pracodawca ma jakieś dodatkowe korzyści to mnie jako pracownikowi by nie przeszkadzało
No widzisz a mi przeszkadzało, że pracuję ponad 4 miesiące tak jak inni i nie mam płacone ubezpieczenia itd. i nie mogę nawet iść do lekarza na nfz bo jestem studentką Albo, że dostaję na miesiąc 600zł a zmienniczka ponad 2tyś. a też robimy to samo

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 18:35   #4167
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, wiem, że wielu pracodawców chętnie zatrudnia studentów, ale szczerze, ja sobie nie wyobrażam pracowania na tych studiach tzn. przynajmniej na początku No i pisząc, że chciałabym pracować, miałam na myśli pracę w zawodzie, chciałabym być już po studiach
rozumiem wiele moich koleżanek pracuje jako kasjerki czy barmanki, ja siebie zupełnie nie widze w takiej pracy, dlatego też wolę poczekać aż skończę studia, a w międzyczasie może jeszcze jakieś kursy i wówczas będę mogła bardziej powybierać wśród ofert pracy.
Stary 2010-08-26, 18:35   #4168
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
------
jak Ci się Emilka podoba to bież
Stary 2010-08-26, 18:37   #4169
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Ciężko będziesz mieć z pracą w czasie studiów...ale za to jak już będziesz pracować po studiach to w pięknym zawodzie

Praca w czasie studiów chyba odpada, tzn. przynajmniej na początku Nie wiem jak będzie na 4,5,6 roku, ale podejrzewam, że tak samo ciężko, ale może się przyzwyczaję i dam radę trochę popracować Zresztą nie mówię, że na pewno nie będę pracować, może życie mnie zmusi do tego

Zawód to prawda piękny Ale jeszcze kupa lat nauki przede mną Miło jest sobie pomarzyć, że się ma już przynajmniej połowę za sobą

Stary 2010-08-26, 18:37   #4170
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
No widzisz a mi przeszkadzało, że pracuję ponad 4 miesiące tak jak inni i nie mam płacone ubezpieczenia itd. i nie mogę nawet iść do lekarza na nfz bo jestem studentką Albo, że dostaję na miesiąc 600zł a zmienniczka ponad 2tyś. a też robimy to samo
hm, tzn pracowałas na takiej samej umowie jak zmienniczka, czy byłaś na jakimś stażu?
oczywiście, że to moze przeszkadzać, ale każdy ma wybór, może z takiej pracy zrezygnować. mnie chodziło tak bardziej ogólnie, że fajnie jeśli studenci bez większych problemów mogą znaleźc jakąś pracę i pogodzić ją z tokiem studiów.

i zgadzam się z martini -studenci też mają korzyści, nie tylko pracodawcy

Edytowane przez Kica.
Czas edycji: 2010-08-26 o 18:39
Kica. jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości