|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
podryw na ulicy
czesc wszystkim
mam pytanie co sadzicie o nzt podryw na ulicy. Zdzrzylo sie tak ze jestem sam, napewno jest kilka wzgledow dlaczego tak sie stalo. Natomiast zastanawiam sie nad tym, co sadzicie o tego typu zaachowaniu. Z mojego punktu widzenia wyglada to tak, niestety nie jestem zbyt przystojny, ale wierzac wam to nie jest to do konca powod aby sie tym zadrzeczac, natomiast jest jeszcze to ze jestem troche niesmaly. A teraz wyobrazie sobie sytuacje zem zauwazasz dziewczyne ktora mis sie podoba, chcialbym "zagadac" ale tu pojawiaja sie mysli pewnie nie jest sama, ile ma lat tak do konca trudno okreslic, a poza tym z kim ma sie doczynienia.Trudno cos tak na pierwszy rzut oka o kims powiedziec, czy mnie wysmieje, czy wogole bedzie to soba z ktora bedzie mozna rzeczowo porozmawiac. Mysli te przebiegaja mi przez glowe i coz, do niczego nie dochodzi. Moze tak warto czasem zaryzykowac, przeciez niczego sie nie wiem. Najbardziej obawiam sie porazaki, niezrozumiena. Wydaje mi sie ze zycie jedno jest i ludzie powinni byc dla siebie mili, a i takie spotkanie moga byc chwila pozniania innej osobowosci i innego spojrzenia na relacje miedzyludzkie. Wiem ze to nie jest dobry sposob, ale nie "mowie" ze to ma byc koeniecznie randka ale spotkanie towarzyskie i rozmowa. pozdrawiam Czasem mysle ze zyjemy na tym samym swiecie ale w zupelnie innej rzeczywistosci. Dlaczego musi istniec zlo, czyba dlatego aby czlowiek wiedzial czy ono sie rozni od dobra. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: podryw na ulicy
wydaje mi sie ze warto zaryzykowac
![]() ja wielu rzeczy w zyciu zaluje, bo nie mialam na nie odwagi (nie mowie tylko o sprawach damsko-meskich) i teraz po kilku latach zaluje bo moglo byc ciekawej, moglam miec wiecej doswiadczen, ale nie zadreczam sie tym bo jestem zadowolona z mojego zycia. wiadomo, nie trzeba zaraz podrywac kazdej dziewczny bo to juz by byla mania ![]() a co do porazki, niezrozumienia...to wydaje mi sie ze ludzie sa tak rozni ze na pewno taka sytuacja moze miec miejsce, i moze nie raz, ale to tylko bedzie swiadczylo o tym, ze dziewczyna, owszem byla ladna, ale nie dla ciebie. jezeli od pierwszej chwili sie dogadacie to dobrze wrozy ![]() wydaje mi sie (a przynajmniej jest to rzecz istotna dla mnie) ze podstawa jest kultura. nie mowie o jakis elitarnych manierach itp. ale na pewno nie moze byc to prostacka odzywka, ja bym nawet z takim kolesiem nie gadala tylko sie dziwnie spojrzala i do widzenia. a gdyby facet do mnie podszedl, normalnie zagadal, a nawet wprost przyznal ze go zainteresowalam zrobiloby to na mnie duze wrazenie i mial by plusa na wstepie za odwage ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja chyba też jestem ZA. Ale tylko wtedy kiedy nawiązuje się sensowną rozmowę. I, jak napisała Martinka M - kulturalna. Wtedy jest to jak najbardziej w porządku.
Takie jest moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
potwierdzam każde zdanie które napisała Martinka... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
dlugo trzeba bedzie czekac na to az normalny facet bedzie umial zaczepic dziewczyne na ulicy hehe
to jest nie do nauczenia facetow
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Warto zaryzykować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Moim zdaniem warto zaryzykowac
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
no stary, patrz co mam dla ciebie http://rapidshare.de/files/10257540/...zenia.doc.html klikasz link, przyicskasz na dole "free", czekasz 20s. wpisujes kod ktory sie wyswietli w okienko, i DOWNLOAD.
Przeczytalem tylko do momentu podrywania na ulicy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Miło byłoby gdyby facet zamiast uwag typu "ale laska" podszedł do mnie i po prostu zagaił rozmowę. Na tego typu teksty reaguję alergicznie a tak obydwie strony mogłyby skorzystać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Podryw na ulicy? hm czemu nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
To gdzie wy kobietry chcecie byc podrywane przecież strasznie trudno nam wyczuć czy kobieta jest wolna czy jest zainteresowana
mysl o porażce powstrzymuje nas przed podieciem próby a gdy juz sie odwazymy i zagadamy i się nieuda to co wtedy pozostaje uraz do końca zycia ! niewszyscy maja tak ze olewaja wszytko ! po takim urazie znika nadzieja na poznanie jakiejkolwiek kobiety ! pozatym jak miałby wygladac podryw napiszcie mi tutaj drogie panie cobyscie chcieli usłyszec od facetów zeby dac im plusa odrazu na wstepie kilka tematow wczesniej widziałem ze na dyskotece niema co poznawac facetow po sa tam same oblesne pijaki wiec gdzie my wamy was szukać dajcie kilka przykłądowych miejsc !
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
czesc wszystkim
witam ponownie, wogole sam teamt podryw mi sie podoba nadaje sens istnieniu, czym by byl ten swiat bez tych sytuacji ,wrazen, uczuc. Z doswiadczenia musze powiedziec ze nie mam gorszego ode mnie, w tym podrywaniu poniewaz malo atrakcyjny jestem a poza tym wczesniej bylem bardzo niesmialy, no teraz sie to drugie odmienilo. Co do porazek do chyba masz racje nie po kazdym po slpywa jak po kaczce. A miejsce akurat podalem tu ulica, ale moga byc rozne, galeria, czy dworzec pkp, czy tez pociag. Najwazniejsze jest napewno pierwsze wrazenie. Dobor slow, gestow, wyczucie. Ta to jeszcze moj rozum pojmuje ale coz miec to wszystko opanowane tak aby umiec wykozystac. Chdzi oo to aby moc przez te chwile zainteresowac soba ta druga osobe. Zauwazylem ze sa ludzie ktorzy potrafia przyciagac do siebie, ale chyba to z trzeba sie z takim darem urodzic. Moje obawy sa takie aby sie zabardzo nie pomylil w przedziale wiekowym , a drugie to pewnie dziewczyna zajeta i coz glupio troche. A no i nie chcialbym probowac zaczepiac zbyt duzej ilosci, w sumie jedna konkretna osoba mi wystarcza. Roznie ze mna bywa czasem sie rozkrecam i gadam duzo czasem ciezko mi rozwinac watek. Miom atutem bedzie ze juz wiem troszke wiecej o zyciu i nie boje sie tak porazki, bo coz zycie pikne i przez palce jak nic nam przelatuje. Dlatego mysle ze warto sprobowac swoich sil w podrywie, mysle ze spacer czy kawa nie jest zla propozycja. Wogole to moze byc milo , tak mysle.Trzeba poprostu trafic na odpowiednia osobe, mila ,otwarta z poczucuem humoru. Choc wydaje mi sie ze teraz to spoleczenstwo jest coraz dziwniejsze, na ulicy kazdy do czegos pedzi, mozna rzec "stado" odizolowanych ludzi tworzacych tlum.Gdzies na boku dzieeje sie krzywda ,udajemy sie nic nie weidzimy lub ze to nie nasza sprawa. Dlatego tez ludzie roznie moga reagowac na takie zaczepki, ale mysle ze jak dobrze tobie z oczu patrzy i sie troche usmiechniesz, i zapytasz'przepraszam masz chwilke czasu, chcialbym z toba porozmawiac....., to jest szansa ze ta druga osoba tez sie usmiechnie i chosiaz odpowie. Wiekszosc ludzi ma juz przygotowana odpowiedz, i to jest wlasnie przeszkoda, a wiaze sie to ze co chwila podchodza ludzie na ulicy i prosza o pieniadze. Wiec ,coz troche odwagi,usmiechu, wiary w siebie i mozna probowac. facet na pustyni, jeszcze tam nie zagladalem ale wydaje mi sie ze, mozna jakoo wskazowke opisac to zachowania z dziedziny psychologii i socjologii. pozdrawiam i kto wie, co z tego bedzie. milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() wyjechalam z klatki rowerem , za mną wyszedl TŻ, pogadalismy troszke , pożegnaliśmy sie i jechalismy do tego samego punktu tylko ze on autem, dalismy sobie buziaka i sie rozdzieliliśmy.. gdy sie obrocilam zauwazylam ze 2 klatki dalej dwoch takich kolesi cos ok 25 lat stoi przed klatka na chodniku, czy blizej ja podjezdzalam , tym oni sie rozwalali na ten mój marny osiedlowy chodniczek ![]() ![]() ![]() ![]() a on cos takiego: -"w imieniu prawa zatrzymuje ten rower bo.. ma za malo powietrza ![]() ja na to juz wyluzowana ze nie chca mi go zabrac a koles uwaza ze ma humor - zagralam taka baby doll ![]() -"taaaak? alle tylko na dole ![]() ![]() jeden tylko wydukal jak sie nazywam , gdzie jade , czy to byl mój chlopak i daj nr telefonu ja juz w biegu ułozylam zdanie: "brunhilda, daleko, tak, odcieli ![]()
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
A ja uwazam ze warto sprobowac, ale podzielam zdanie poprzedniczek, ze nie moze to byc jakis prostacki txt, bo dziewczyna od razu ucieknie z myslą ze nie szanujesz kobiet.
Ostatnio siedzialysmy z kolezankami w knajpce, nagle podszedl do naszego stolika pewien koles, nachylil sie i cichutko powiedzial do mojej kolezanki "jestes piekną kobietą, chcialem zebys to wiedziala, mam nadzieje ze jeszcze Cie kiedys zobacze" i wyszedl ![]() ![]() ![]() Wnioskow chyba nie musze pisac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
kobietom to owiele łatwiej wychodzi.... chodzi mi o podryw
maja to w naturze w genach przekazywanych z pokolenia na pokolenie jak kobieta upatrzy sobie zdobycz to niema szans jest jej niestety biedni mężczyźni musza wydawac pieniadze zamaist na swoje Towarzyszko zycia to na głupie poradniki z gtorych wynika ze to wszytko niema sensu !
![]() |
#19 |
BAN stały
|
Nie trawię męskich prób podrywu na ulicy, w knajpie, tatrze, kinie, sklepie i gdziekolwiek indziej
![]() Wychodząc z domu mam prawo oczekiwać ,ze będe mogła nie niepokojona załatwić swoje sprawy a nie na każdym kroku wysłuchiwac odzywek typu "hej, czego słuchasz?" ( gadka a propos mp3 ) "mam na imię Krzyś, moze pojdziemy na kawę" " ale masz piękne oczy/nogi/ cokolwiek" " ulala bez stanika" "cmok cmok, opcjonalnie fiuu fiuuu" "co taka piękna kobieta robi tu sama?" i inne tego typu bzdety. Choć generalnie muszę przyznać ,ze kazde, nawet najbardziej orginalne proby nawiazania kontaktu traktuję od razu jako nachalne, odrzucające bzdury. ![]() Bo po prostu nie zyczę sobie być zaczepiana. Jesli bedę miała ochote na znajomosc to sama wyjdę z taką propozycją ale ja osobiscie mam dosc nachalnosci facetów. Tym bardziej w lecie , gdy wiadomo - krotka spodniczka, dekolt, obcas sa na porzadku dziennym i liczba "chętnych do zaprzyjaznienia się" wzrasta co najmniej dwukrotnie. ![]() Moze więc Patryku dobrze sie zastanów zanim zaczepisz jakąs "dobrze rokującą pannę" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
a ty paulakrk to niewiem za kogo sie masz pewnie za jakas ksieżniczke ktorej wszytko podstawia sie pod nos
patrzysz na innych mężczyzn z gory i oceniach ich po swoich stereotypach mam nadzieje ze jakas wysypka trwała się pojawi i wtedy zaczniesz doceniać szanse ktore męzczyźni ci dają uwazam ze takie kobiety w krotkich spódniczkach i z duzym dekoltem niezasłuchuja na zmarnowanie naszego czasu i nie chodiz mi o takie dziweczny do podrywu jaka jest paulakrk tzn księżniczke z innej bajki tyle odemnie prosze tylko o niekontr kłótnie bo nieprzyszedłem tu poto ! ale chciałbym nauczyc paulakrk troche pokory ! pozdrawiam skromne a zarazem ładne w głebi duszy panie !
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciekawe czy ten facet naprawdę porusza się po tak wąskim torze intelektualnym czy tylko udaje. niestety prawda jest taka, że wielu (w szczególności polskich) facetów kompletnie nie ma pojęcia co zrobić z tym dziwnym stworzonkiem jakim jest kobieta ![]() ![]() ![]() wiele razy roztrząsałysmy z dziewczynami tą kwestię przy drinku. odpowiedź jest prosta! my chcemy tylko uczucia! nie zadawaj pytań typu 'jak poderwać na ulicy?' rób po prostu to co czujesz i zachowaj przy tym klasę.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
panowie trochę klasy i wszystko będzie OK!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:59.