Zazdrośnice cz. XI - kolekcja słoneczne lato 2010. - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 13:47   #4411
wilczyca
Zadomowienie

GG do wilczyca
Dot.: Zazdrośnice cz. XI - kolekcja słoneczne lato 2010.

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
zrobilismy sobie grilla,byl alkohol ale nikomu nie uderzyl do glowy. Nikt z naszej 4 nie pali. Nagle patrze a kolega Tz ta wyciaga tyton i lepi sobie papieroska. No to odsunelam sie troche bo strasznie przeszkadza mi palenie. Nagle patrze a tu tz wyciaga 4 cygara. Az mi sielezki zebraly prawie bo przeciez on nie pali i wie ze ja jestem ogromnie przeciwna. Poczulam sie urazona i przykro mi sie zrobilo ze jak male dzieci kupili ten tyton jak nas kobiet nie bylo i potrzebna im taka rozrywka "bo przeciez sa wakacje i codziennie tego nie robia"
Oswiadczylam ze mi przeszkadza i nie podzielam tego co robia i sobie poszlam do pokoju. Z reszta straszne juz mialam nerwy wiec poszlam do lazienki i rozplakalam sie z nerwow i z rozczarowania. Potem Tz po jakis 10 minutach przyszedl do mnie i powiedzial ze zgasil i ze mam sie nie denerwowac.
Ale potem juz humor mialam do niczego. Do 5 w nocy nie moglam zasnac,nie potrafilam zrozumiec czemu szukaja takich rozrywek,no po co? a Tz oczywiscie ze roztrzasam,ze o jednego cygara to nie warto sie klocic.

Nadal jak mysle o tym grillu to mnie nosi..przykro mi strasznie.
Pozniej juz nie zapalil tych 3 ktore zostaly,ale wzial je sobie do domu.
Pewnie sobie je zapali jak mnie nie bedzie i bedzie z kumplami,to wtedy nikt mu afery nie zrobi. Zal mi tego
Roztrzasam?
ja mam to samo podejście, jestem przeciwna, nienawidzę a tż się wścieka że nie może sobie fajki czasem zapalić...
nic z tym nie zrobisz
Stary 2010-08-26, 13:52   #4412
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
byla nawet plaza nudystow tak duzo kobiet topless nikogo nie dziwi

Dziewczyny a jakie wy macie podejscie do palenia (poczynajac od papierosow,po cygaro i marihuane)? Czy jesli wasz Tz nie pali,a popaliby sobie zwrocilybyscie uwage?
Ja nie lubię fajek, TŻ wręcz nienawidzi. Kiedyś trochę paliłam (gówniarskie zapędy) i zostało mi do teraz że na imprezie, jak trochę wypiję to mam ochotę zapalić, ale TŻ mnie stopuje, wiem że byłby zły, a poza tym chce dla mnie dobrze, przecież to trucie się bez sensu. Na trzeźwo dymu papierosowego nie znoszę.
Pewnie zwróciłabym mu uwagę, bardziej z zasady że ja "mam się nie truć"... chociaż obecny TŻ wiem że by tego nie zrobił

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 13:53   #4413
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Mój dzwoni najczęściej wtedy, gdy jest głodny i po 3 minutach kończy, bo "musi coś zjeść". Ale po przedwczorajszej aferze wczoraj i dziś ładnie się do mnie odezwał (muszę go pochwalić).

Pogrubione - . Dowcipniś.
Daj mu czas, na rozkochanie się w Tobie. A 22 lata to jeszcze szczenięcy wiek jak na statystycznego faceta.

cuciola cześć, super, że wyjazd się udał!Dużo Chorwatek było topless (zbieram info, gdzie w przyszłym roku nie jechać na wakacje ) ?.
Szkoda, że oni tylko tak po tych aferach grzeczni są. Mój też dostał opieprz przed wyjazdem to jak dojechał od razu ładnie się odezwał, potem dzwonił itd. Tylko dzisiaj to już tak trochę chyba z przymusu to zrobił, ale dobra już się nie doszukuję drugiego dna
Jej mój też ma 22lata dopiero, i kiedy on dorośnie? Ja się chyba zestarzeję

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Wcale nie chodzi o exa, tylko o podejście A. do związków.

Oj tam Koszka, ważne ze się odezwał i pamietał o Tobie Nie czepiaj sie niepotrzebnie
Też mi się wydaje, że on się tak przechwala. Może sam trochę zazdrosny jest o Twojego exa i chciał żebyś też się trochę pomartwiła. Z resztą jeśli będzie traktował Cię poważnie to się zmieni, jeśli nie to znaczy, że nie był wart uwagi

No nie czepiam się nie czepiam, nic mu nie powiedziałam Powiedział z resztą, że jeszcze później smsa napisze. (o dzięki łaskawco )
Stary 2010-08-26, 13:57   #4414
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

wilczyca dziekuje za zrozumienie. Fakt,przeszkadza mi strasznie i traci Tz w moich oczach nawet jesli to tylko okazjonalna fajka. Najchetniej bym mu ta paczke wyrzucila..bleah!
a twojemu TZ-towi zdaza sie zapalic mimo ze wie ze jestes przeciwna?

mmalinowa na razie to Tz przy mnie zapalil moze z 2 razy na rok. Wsrod znajomych. I twierdzi ze takie sporadyczne palenie to nie palenie i nie truje sie.
Tylko moje pytanie,kurcze przeciez jest tyle rozrywek,czemu akurat tak mu zalezy zeby sobie zapalic skoro wie ze jestem temu az tak przeciwna?
jestem pewna ze wypali ta reszte jak bedzie beze mnie i wroci do domu jak juz bede spala to nie zrobie mu afery.

Dalej mi przykro jak mysle o tymjego zachowaniu,papieros to nie jego charakter,to do niego nie pasuje...to przeciez jego ogromny atut ze nie tyka papierosow...no i smutno mi ciagle jak pomysle ze jednak wsrod znajomych go do tego ciagnie.

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-08-26 o 14:00
cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 14:02   #4415
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
wilczyca dziekuje za zrozumienie. Fakt,przeszkadza mi strasznie i traci Tz w moich oczach nawet jesli to tylko okazjonalna fajka. Najchetniej bym mu ta paczke wyrzucila..bleah!

mmalinowa na razie to Tz przy mnie zapalil moze z 2 razy na rok. Wsrod znajomych. I twierdzi ze takie sporadyczne palenie to nie palenie i nie truje sie.
Tylko moje pytanie,kurcze przeciez jest tyle rozrywek,czemu akurat tak mu zalezy zeby sobie zapalic skoro wie ze jestem temu az tak przeciwna?
jestem pewna ze wypali ta reszte jak bedzie beze mnie i wroci do domu jak juz bede spala to nie zrobie mu afery.

Dalej mi przykro jak mysle o tymjego zachowaniu,papieros to nie jego charakter,to do niego nie pasuje...to przeciez jego ogromny atut ze nie tyka papierosow...no i smutno mi ciagle jak pomysle ze jednak wsrod znajomych go do tego ciagnie.
ja bym z nim porozmawiała na spokojnie, bez afery, wytłumaczyła że nie lubisz fajek, przeszkadza Ci dym, że (pogrubienie).

a tak btw na prawdę tak bardzo Ci przeszkadzają te 2 papierosy na rok? jak mu zabronisz, to idę w zakład, że będzie to robił częściej, tylko tak żebyś się nie dowiedziała, ze zwykłej przekory

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,

Edytowane przez mmalinowa
Czas edycji: 2010-08-26 o 14:03
Stary 2010-08-26, 14:05   #4416
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

juz rozmawialismy. On jednak nie moze zrozumiec ze jesli zdarzy sie okazja to nie moze sobie przy mnie zapalic.
Tak przeszkadza mi fakt ze te 2 fajki czy cygara sa dla niego szczegolna rozrywka. Okropnie mi sie na niego patrzy jak ma w reku tyton To juz chyba faktycznie byloby lepiej zeby sobie palil jak mnie nie bedzie,czego oko nie widzialo tego sercu nie zal

Stary 2010-08-26, 14:34   #4417
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wilczyca Pokaż wiadomość
ja mam to samo podejście, jestem przeciwna, nienawidzę a tż się wścieka że nie może sobie fajki czasem zapalić...
nic z tym nie zrobisz
jestem bardzo przeciwna papierosa, nie nawidze ich ;(, raz tez maz zapalil z kolegami, nic nie mowilam ale bylam w szoku.....
cuciola , bardzo Cie akurat rozumiem....

a tak wogole to chyba mam duchy w domu, siedze przed kompem a tu sie tv wlacza, a pilot lezy na stoliku odwrocony w przeciwna str do tv... dziwne...
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 14:35   #4418
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Szkoda, że oni tylko tak po tych aferach grzeczni są. Mój też dostał opieprz przed wyjazdem to jak dojechał od razu ładnie się odezwał, potem dzwonił itd. Tylko dzisiaj to już tak trochę chyba z przymusu to zrobił, ale dobra już się nie doszukuję drugiego dna
Jej mój też ma 22lata dopiero, i kiedy on dorośnie? Ja się chyba zestarzeję

Też mi się wydaje, że on się tak przechwala. Może sam trochę zazdrosny jest o Twojego exa i chciał żebyś też się trochę pomartwiła. Z resztą jeśli będzie traktował Cię poważnie to się zmieni, jeśli nie to znaczy, że nie był wart uwagi

No nie czepiam się nie czepiam, nic mu nie powiedziałam Powiedział z resztą, że jeszcze później smsa napisze. (o dzięki łaskawco )
Mój jest starszy niż Twój a dziecko totalne z niego w pewnych momentach. Całe szczęście, że jestem parę lat młodsza od niego.
Tak, tak...po aferze wszystko jest tip top, starają się, dzwonią, pytają. A później wszystko wraca do normy niestety.

Pogrubione - no to uroczo. Mój też wyskoczy czasem z równie 'wspaniałomyślnym' tekstem. Tak jakby to nie powinno być czymś oczywistym.

Cuciola, rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Inaczej tego z nim nie załatwisz.

A ja zaraz na drinka lece.
Stary 2010-08-26, 14:45   #4419
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
Mój jest starszy niż Twój a dziecko totalne z niego w pewnych momentach. Całe szczęście, że jestem parę lat młodsza od niego.
Tak, tak...po aferze wszystko jest tip top, starają się, dzwonią, pytają. A później wszystko wraca do normy niestety.

Pogrubione - no to uroczo. Mój też wyskoczy czasem z równie 'wspaniałomyślnym' tekstem. Tak jakby to nie powinno być czymś oczywistym.

Cuciola, rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa. Inaczej tego z nim nie załatwisz.

A ja zaraz na drinka lece.
o fajnie, ja mam ochote od jakiegos czasu na jablkowego drinka
Stary 2010-08-26, 14:48   #4420
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

widze ze wsrod zazdrosnic panuje podobnie zdanie odnosnie papierosow.. dzieki dziewczyny. Ide odpoczac po podrozy..Tz padl i juz spi

Stary 2010-08-26, 15:53   #4421
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
o tak jestem bardzo zazdrosna
Nie bądź.

Wróciłam z miasta i się zaraz zacznie salon odnowy

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-26, 16:03   #4422
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Nie bądź.

Wróciłam z miasta i się zaraz zacznie salon odnowy
no moze nie bede..., ale wiesz zamiast kwiatka wole co innego
Stary 2010-08-26, 16:06   #4423
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
no moze nie bede..., ale wiesz zamiast kwiatka wole co innego
Och jaka wymagająca
Wiem, co poprawi Ci humor ...

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 16:21   #4424
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Och jaka wymagająca
Wiem, co poprawi Ci humor ...

o tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od razu mi lepiej
zmykam gotowac obiad, milego wieczorku
Stary 2010-08-26, 16:41   #4425
Parvanti
Zadomowienie

A ja się dziwię Tobie cuciola. Płakać bo sobie facet raz na ruski rok zapali? Nie jesteś jego matką, żeby mu zabraniać, a traktujesz go jak dziecko. Jestem zdania, że nie powinno się ograniczać tej drugiej osoby. Gdyby wypalał paczkę dziennie to moglibyście mieć jakiś problem, ale też nie na zasadzie, że Ty tupniesz nóżką, a on ma przestać palić. Ja nigdy nie zrozumiem takiego traktowania TŻ-ów jak jakichś pięciolatków, zabraniania, zakazywania. Sama bym nie zniosła jakby mój tak ingerował w to co robię.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 18:47   #4426
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Parvanti szanuje twoje zdanie,ale na prawde tylko ta rzecz mi strasznie przeszkadza i skoro dzieje sie tak zadko te palenie to wg mnie Tz moglby z niego zrezygnowac dla mnie. ( a juz przynajmniej nie palic w mojej obecnosci)
Nie wiem moze jakos z biegiem czasu uda mi sie przymknac oko...ale po prostu nie jestem przyzwyczajona do takiego obrazu Tz-ta..
Placz byl jakos z przykrosci,ja jestem strasznie emocjonalna

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2010-08-26 o 18:49
Stary 2010-08-26, 19:13   #4427
Parvanti
Zadomowienie

Cuciola, ale Wy już jesteście razem szmat czasu, powinniście więc mieć jakoś ugadaną tą kwestię. Ja myślę, że najbardziej rozzłościło Cię to, że poprosiłaś go żeby nie palił, a on to olał. Wtedy TY w ryk, bo skoro prośby na niego nie działają to pewnie poczułaś się bezradna, ale taki szantaż emocjonalny nie jest nigdy dobrym wyjściem.
Ja nie poprę Cię tu solidarnie za dziewczynami, że skoro Tobie to przeszkadza to on powinien raz-dwa to rzucić. To wszystko może wyglądać zupełnie inaczej, bez Twojego płaczu i pewnie jego nerwów (ja bym się wściekła jakby mi się TŻ poryczał bo robię coś nie po jego myśli). Kwestia dogadania się i ustalenia pewnych zasad, przede wszystkim szanowania też tej drugiej strony i jej przekonań, a nie tylko naszych. I wiem o czym mówię bo miałam w swoim związku identyczną sytuację i identyczne podejście kiedyś jak TY.

Oczywiście wiesz, to jest tylko moje zdanie ale konstruktywna krytyka może zdziałać wiele dobrego.
Stary 2010-08-26, 19:17   #4428
mmalinowa
Zadomowienie

A ja się wkurzyłam byliśmy umówieni na 20, ja już po wykładach, wyszykowana, a on się 19.50 rozmyślił. No rozniesie mnie ze złości.

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-08-26, 19:22   #4429
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Hehhe a widzisz, to myslimy inaczej Moze w Lbn sa inni dresiarze niz tu

Fajnie, ze masz takiego wariata, pewnie wesolo tam macie

Kurde Mandy, moim zdaniem on troche nieswiadomie takie rewelacje Ci sprzedaje. Pewnie mysli, ze teraz bedzie kozakiem w Twoich oczach, skoro byl taki fajny i spotykal sie z kilkoma naraz. Szkoda tylko, ze ta jego gadanina calkiem inny skutek przyniosla.
Gdyby na serio byl takich chojrakiem i mial w zwyczaju zdrady, to na pewno by Ci o tym nie powiedzial.
Wariat jest to muszę przyznać, a PurBlanka może potwierdzić.

W sumie miałam te same odczucia zaraz po tym jak przeczytałam ale nic nie pisałam. To była taka jego popisówka, jaki to on armando, ile on miał dziewczyn, ile na niego leci. Myślał, że Ci zaimponuje Mandy, ale skutek był odwrotny niestety. Ja bym od razu tego tak do siebie nie brała, tylko jakoś sprawdziła

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 19:24   #4430
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
A ja się wkurzyłam byliśmy umówieni na 20, ja już po wykładach, wyszykowana, a on się 19.50 rozmyślił. No rozniesie mnie ze złości.
Ale coś mu wypadło czy po prostu odechciało mu się?
Stary 2010-08-26, 19:27   #4431
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Ale coś mu wypadło czy po prostu odechciało mu się?
eh zmęczony jest, skończył pracę później niż "myślał", eh ja rozumiem i nie zrobiłam awantury nawet () tylko powiedziałam że mógł wcześniej napisać, ale aż mnie roznosi w środku

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-08-26, 19:30   #4432
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Cuciola, ale Wy już jesteście razem szmat czasu, powinniście więc mieć jakoś ugadaną tą kwestię. Ja myślę, że najbardziej rozzłościło Cię to, że poprosiłaś go żeby nie palił, a on to olał. Wtedy TY w ryk, bo skoro prośby na niego nie działają to pewnie poczułaś się bezradna, ale taki szantaż emocjonalny nie jest nigdy dobrym wyjściem.
Ja nie poprę Cię tu solidarnie za dziewczynami, że skoro Tobie to przeszkadza to on powinien raz-dwa to rzucić. To wszystko może wyglądać zupełnie inaczej, bez Twojego płaczu i pewnie jego nerwów (ja bym się wściekła jakby mi się TŻ poryczał bo robię coś nie po jego myśli). Kwestia dogadania się i ustalenia pewnych zasad, przede wszystkim szanowania też tej drugiej strony i jej przekonań, a nie tylko naszych. I wiem o czym mówię bo miałam w swoim związku identyczną sytuację i identyczne podejście kiedyś jak TY.

Oczywiście wiesz, to jest tylko moje zdanie ale konstruktywna krytyka może zdziałać wiele dobrego.
Tu się z Tobą zgodzę

Cytat:
Jak to się rozmyślił? W ogóle się dzisiaj nie spotkacie? Też nienawidzę czegoś takiego i zawsze robiłam aferę w takich sytuacjach. Teraz Tż rzadko kiedy umawia się ze mną wcześniej, bo twierdzi, że jak mu coś wypadnie to przynajmniej nie będę miała pretensji. A ja niecierpię się umawiać na ostatnią chwilę On nie chce za to wcześniej mi obiecywać, że się spotkamy, gdyby potem mu coś wypadło.
Ale ja nie rozumiem czegoś takiego, jak się umawiam to resztę zajęć układam tak, żeby się wyrobić. A jeśli coś wypada to musi być naprawdę coś ważnego, a to chyba każdy jest w stanie zrozumieć. Ale taka zmiana planów, bo moje widzimisię się zmieniło jest strasznie irytujące

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Cytat:
eh zmęczony jest, skończył pracę później niż "myślał", eh ja rozumiem i nie zrobiłam awantury nawet () tylko powiedziałam że mógł wcześniej napisać, ale aż mnie roznosi w środku
Może wcześniej mu się chciało. Nie wiem, dobrze, że nie zrobiłaś awantury, ale rozumiem Cię, bo też bym się pewnie wściekła. Nie lubię nagłej zmiany planów. Zajmij się czymś i już o tym nie myśl.
Stary 2010-08-26, 19:35   #4433
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym tylko wspomniała, żeby właśnie wcześniej następnym razem informował o takich zmianach planów. A ogólnie to często się widujecie?Jak tak to można przymknąć oko na to.
Stary 2010-08-26, 19:35   #4434
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Jak to się rozmyślił? W ogóle się dzisiaj nie spotkacie? Też nienawidzę czegoś takiego i zawsze robiłam aferę w takich sytuacjach. Teraz Tż rzadko kiedy umawia się ze mną wcześniej, bo twierdzi, że jak mu coś wypadnie to przynajmniej nie będę miała pretensji. A ja niecierpię się umawiać na ostatnią chwilę On nie chce za to wcześniej mi obiecywać, że się spotkamy, gdyby potem mu coś wypadło.
Ale ja nie rozumiem czegoś takiego, jak się umawiam to resztę zajęć układam tak, żeby się wyrobić. A jeśli coś wypada to musi być naprawdę coś ważnego, a to chyba każdy jest w stanie zrozumieć. Ale taka zmiana planów, bo moje widzimisię się zmieniło jest strasznie irytujące

Może wcześniej mu się chciało. Nie wiem, dobrze, że nie zrobiłaś awantury, ale rozumiem Cię, bo też bym się pewnie wściekła. Nie lubię nagłej zmiany planów. Zajmij się czymś i już o tym nie myśl.
Próbuje, ale normalnie wyjdę z siebie. Wkurza mnie takie coś, zwłaszcza że wychodząc z wykładów (trochę po 19) zadzwoniłam do niego i jeszcze raz wyraźnie powiedział, że przyjedzie o 20. No ^&#@! Zła jestem, mogłam zaplanować coś innego, a ja jak durna czekałam na niego.

dokładnie

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-08-26, 19:39   #4435
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
byla nawet plaza nudystow tak duzo kobiet topless nikogo nie dziwi

Dziewczyny a jakie wy macie podejscie do palenia (poczynajac od papierosow,po cygaro i marihuane)? Czy jesli wasz Tz nie pali,a popaliby sobie zwrocilybyscie uwage?
Mój TŻ niestety pali
Ogranicza sie jednak i nie robi tego przy mnie, bo wie, że nie lubię i zaraz walę focha.
Jak jest u mnie to wychodzi na podwórko, wraca i myje zęby
Także nie jest tak źle, ale wiadomo, że smród papierosów pozostaje nie tylko w ustach. Kilka razy rzucał, ale bez skutku
Ostatnio mu powiedziałam, że z popielniczką nie będę się całowała

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

A jeśli chodzi o palenie trawki i tym podobnych, jestem absolutnie przeciwna. Wiem, że TŻ próbował ale już tego nie robi, miałby przekichane jakbym sie dowiedziała, że jednak pali.

Wymiana
Stary 2010-08-26, 19:40   #4436
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Ja bym tylko wspomniała, żeby właśnie wcześniej następnym razem informował o takich zmianach planów. A ogólnie to często się widujecie?Jak tak to można przymknąć oko na to.
ostatnio coraz rzadziej, raz na parę dni... wiem, że może dla niektórych to i tak często, ale jak kiedyś widywaliśmy się codziennie/co dwa dni to jednak jest różnica... i rozczarowanie. Poza tym kurcze, w związku z tym że ostatnio więcej pracuje spotykamy się co te kilka dni na max godzinę. Dla mnie to za mało, a dzisiaj mielibyśmy szansę spędzić ze sobą trochę więcej czasu, jutro też on się umówił z kumplami, ja z koleżankami więc ze spotkania nici

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-08-26, 19:47   #4437
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
ostatnio coraz rzadziej, raz na parę dni... wiem, że może dla niektórych to i tak często, ale jak kiedyś widywaliśmy się codziennie/co dwa dni to jednak jest różnica... i rozczarowanie. Poza tym kurcze, w związku z tym że ostatnio więcej pracuje spotykamy się co te kilka dni na max godzinę. Dla mnie to za mało, a dzisiaj mielibyśmy szansę spędzić ze sobą trochę więcej czasu, jutro też on się umówił z kumplami, ja z koleżankami więc ze spotkania nici
Widzisz Ty myślisz podobnie jak ja. U mnie jest podobnie, co parę dni się spotykamy tak na godzinkę, no w weekendy na dłużej. Też bym chciała częściej, ale Tż nie ma takiego parcia, żeby się częściej spotykać, bo jest tak zajęty, że nawet o tym nie myśli. Poza tym jak to on mówi, mamy całe życie przed sobą
No cóż nic już na to nie poradzisz, musisz jakoś inaczej sobie czas zaplanować i tyle.
Stary 2010-08-26, 19:49   #4438
Parvanti
Zadomowienie

malinko, rozumiem, że jesteś zła, ale może on Ci tą sytuację z dziś jakoś wynagrodzi i spotkacie się niebawem...
Stary 2010-08-26, 19:54   #4439
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Widzisz Ty myślisz podobnie jak ja. U mnie jest podobnie, co parę dni się spotykamy tak na godzinkę, no w weekendy na dłużej. Też bym chciała częściej, ale Tż nie ma takiego parcia, żeby się częściej spotykać, bo jest tak zajęty, że nawet o tym nie myśli. Poza tym jak to on mówi, mamy całe życie przed sobą
No cóż nic już na to nie poradzisz, musisz jakoś inaczej sobie czas zaplanować i tyle.
to witam w klubie eh już mi ciśnienie spada na szczęście

Cytat:
malinko, rozumiem, że jesteś zła, ale może on Ci tą sytuację z dziś jakoś wynagrodzi i spotkacie się niebawem...
mhm może...
mieliśmy w sobotę na imprezę jechać, ale też pracuje w dzień, więc nie wiem czy cokolwiek z tego wyjdzie, znając życie będzie zmęczony

Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
Stary 2010-08-26, 20:04   #4440
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

A ja nie mam innej możliwości jak spotykanie się z TŻtem tylko i wyłącznie w weekendy. Nawet mi to pasuje, bo zdążymy się za sobą stęsknić

Wymiana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości