![]() |
#3541 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVII
Melk -jaką fotę?
Mam z Rimmela - odcień Alarm - szminka Long Lasting coś tam (chyba). Lekko kremowa, ale jak przyschnie wygląda jak matowa. Pisałam już kiedyś, że źle wyglądam w błyszczących czerwieniach. Czerwienie lubię matowe ![]() Ten odcień z Rimmela jest oczo... ny, jak pisała Maja. W moim odczuciu to zimna czerwień - ma różowawe tony. Niedługo wyruszam na poszukiwania ciut cieplejszego odcienia ![]() Gryx - serio, serio ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-26 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3542 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałam zdjęcia i rewelacyjnie ![]() ![]() I przyznaję się (bez bicia choć z pejczykiem było by fajniej) ze zazdroszczę i to bardzo. Ja natomiast dobrze wyglądam w transparentach na ustach. I mogę się nieskromnie pochwalić ze jak dostałam od kolegi dziś zdjęcia jakie mi wczoraj strzelił to też doznałam szoku. Uwaga chwale się! Moim zdaniem wyglądam na nich 100x lepiej niż w realu.
![]() |
#3543 |
BAN stały
|
No fotę z czerwoną szminą na ustach
![]() Też kiedyś miałam jakąś czerwoną Rimmela, ale nie pamiętam, jaki odcień ![]() A propos oczoje*ności - dopadła mnie choroba wizażowa pt. róż Essence, którego oczywiście już nigdzie nie dopadnę, chyba że na allegro za 50 zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3544 |
Zakorzenienie
|
No jak to jaka?
W samej tylko czerwonej pomadce i ew. szpilkach ![]() ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-26 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#3545 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3546 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obfocę kiedyś, dziś mi się nie chce. Tzn. nic mi się dziś nie chce, dodam na usprawiedliwienie ![]() ![]() Cytat:
Kolor świetny ale na szczęście nie mój. Uffff.... Moim różem nr 1 jest Blushe w odcieniu Petal. Jasny, soczysty ale nie piżdżący, odcień ciepłej brzoskowini ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() Normalnie by wam monitory rozsadziło ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-08-26 o 19:03 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3547 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Pomacham Wam
![]() Tak mnie jakoś nicniechcenie wielkie ogarnęło ostatnio.....
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3549 | ||
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Poproszę tę fotkę z czerwonym kolorem. Lodówka duża a Red jabłkowa - właśnie piję przez słomkę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm. Musze zaraz obczaić tego Petal-a. Bo ja mam petala z napisem Lucy i własnie sie zastanawiam czy cos nie popiermyliłam przy opisie próbek. A jak na razie moim namber łanem jest Poppy Lumiere (a za nim są EDM Email Me i Soft Touch). Ty się o nasze monitory nie boj. Ja mam pancernego Lapka w tytanowej obudowie. Ba. Chyba nie jesteś w tym odosobniona ![]()
![]() |
#3551 |
BAN stały
|
Rejczel, już wiem, jak Sprytny Zbyś wygląda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3552 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3553 | ||
Zakorzenienie
|
Eenax, świetnie wyglądasz!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (jeszcze powinien Vikernes w roli tego tatusia wystąpić ![]() ![]() jesień kurka jej mać ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-26 o 19:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3554 |
ʞɐɯǝuɐ
|
No proszę, nie wiem czy to dobrze czy źle z tym ogólnym nicniechceniem....
![]() Oprócz nicniechcenia chce mi się tylko jednego: czytać Pratchetta (się ostatnio wkręciłam maksymalnie). Właśnie jem sobie naleśnika odgrzanego a la Justyna ![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Jaka jesień? Późne lato, najpiękniejsza część roku.... ![]() Koło mojego domu czuć grzybnią ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#3555 | |
Nindżopesz
|
Ano się chłodzę, u mnie tylko 20 stopni
![]() ![]() Cytat:
![]() Zwęglonego znaczy? ![]() A może Ci się jakieś CB IHP rozlały albo Thundra Profumum? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Alleluja! Nareszcie odpowiednia pogoda by chodzić w krótkim rękawie ![]() I nareszcie pociągi i autobusy nie będą tak "wonieć". Ale mi w brzuchu burczy idę wpylać spaghetti ![]()
![]() |
#3557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też się cieszę, ze spadku temperatury. Żeby jeszcze tylko tak szaro nie było...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3558 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() niestety tak.... zwęglone musiałam zostawić ![]() Cytat:
![]()
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3559 | |
BAN stały
|
Cytat:
O właśnie, widział ktoś tego orgasma na żywo? Bo tyle się zachwytów na jego temat naczytałam, a wszelkie swatche w necie jakoś nie zrobiły na mnie żadnego wrażenia ![]() A tak w ogóle: róże i rozświetlacze... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3560 |
Wpisz tu zomzing
|
zlejta się novembrami
![]() zara bedzie pora na telesfora, ee, lonestara ![]() Ee, obmierzyłam to pudełeczko podróżne z lumiere (wzięłam w końcu small chyba), no i (wpisałam już na lumierzanym) jezd BARDZO małe, porównywalne z bazą joko, i wchodzą weń tylko małe pędzle twarzowe (ft jest za szeroki), czyli cs 109 (mini bronze). wymiary: srednica góry 3,5 cm, dołu: 2 cm, wysokość: 2,5 cm. myślę zatem, że duży swrl z lumiere też nie może być duży ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3561 |
Nindżopesz
|
Hm, a ja nadal nie znam Novembra, w moim guście jest? Czy wilgotna ściółka?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3562 |
Zakorzenienie
|
Miciel: dzięki
![]() Madziczku: Reka drży by kupić ale po co mi 10 róż? Musze trenować silna wolę ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-08-26 o 20:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1o- ty powiadasz? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#3564 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Komary w domu, zgroza.... Idę spać. Dobranoc.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moim zdaniem na tym filmie, to raczej Red - miłośniczka dymów i zgliszczy - za młodu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja jeden mam ![]() Za to cieni mam ze 25 ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-08-26 o 20:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3566 | |
Nindżopesz
|
U mnie ani ciemno ani zimno ani mokro
![]() ![]() Ide w kime, pa. ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro muszę skórkową kurtkę założyć, bo w zamszowej się dzisiaj rano telepałam z zimna na peronie ![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3568 |
Wpisz tu zomzing
|
cio to jes 25 cieni?
![]() to je bałdzo mało (na szybkiego jakies 60 w sloiczkach, pewnie drugie tyle w workach i jakies 10 tradycyjnych) :p |
![]() ![]() |
![]() |
#3569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zimno i cimno... Idę spać ![]()
![]() |
#3570 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.