|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
hej lejdis
![]() bylam z malzem na zakupach , jutro przychodzi moja przyjaciolka do nas z mezem i corka( ta co pisalam ze w ciazy jest), zrobie lody z malinami na goraco, a potem grilla Kat wracaj szybko bom ciekawa jak bylo i fotkiii ![]() Muszka u nas tez czasem sa takie kupki ale ostatnio sie unormowalo i jest 1 dziennie taka normalna, wiec moze faktycznie na zabki Svi na tance powiadasz? i malz byl mily? ![]() jesli chodzi o zdrade to mnie taka syt. nie spotkala ale mojego brata tak ![]() pisalam juz kiedys wam o jego historii i teraz z ta sama laska co go zdradzila sie zeni.......ale tu bylo inaczej -ona zdradzila nieswiadomie, chciala uciec od zycia , od ludzi , od wszystkiego co przypominalo jej ciagle o morderstwie jej siostry.......wyjechala na studia i tam poznala goscia z ktorym zdradzala mojego brata, przyznala sie i sie rozstali, przez rok nie byli razem, ona zrozumiala w koncu ze popelnila blad i tamten do niej nie pasuje i ze chce odzyskac mojego brata , on jej wybaczyl , i nigdy jej tego nie wypomina, zaczeli swoj zwiazek na nowo zostawiajac przeszlosc w tyle bez gdybania i wracania do tego co bolalo.....teraz sa szczesliwi a ona potrafi mowic o tym otwarcie jaka byla i jak bardzo zaluje tego, i ze ceni sobie bardzo to ze moj brat jej wybaczyl........zreszta ja tez podziwiam go bo nie wiedzialam ze jest taki wrazliwy ale tu duzy wplyw miala okolicznosc zdrady, i pewnie gdyby zdradzila go ot tak sobie to by nie wybaczyl moi rodzice nigdy tez nic zlego na nia nie powiedzieli, ale widac bylo ze jak sie zeszli to mama byla szczesliwa widzac ze moj brat znowu chodzi usmiechniety a przez rok jak byl sam to niby mial jakies tam laski ale ciagle myslal o niej a ja wam powiem ze jak zobacze ich razem przed oltarzem to bede ryczec ze szczescia ze w koncu im sie udalo- bo 2 razy odwolywali slub , 1 z powodu tragedii w jej rodzinie a 2 bo ona odeszla......teraz musi sie udac
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-08-26 o 21:21 |
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze roczki już za Nami..Brzdące rosną,My gadamy -VIII cz.Mamuś Wakacyjnych
Dodałam dwie nowe fotki do albumu. Jedna z obciętą grzywką, druga - dla porównania
![]() Grzywka sięgała Zuzce prawie do ust. Musiałam ściąć i teraz mi się bardziej podoba ![]() Zmykam już. Dobrej nocki |
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
chcialam napisac jeszcze ze dzisiaj mam juz troche lepsza buzke , posmarowalam wczoraj na noc mascia z wit.A i nie ma juz tej suchej skorupy bo ten Hascovir mocno podraznil mi skore ale krostki zniknely
wlasnie a propo masci z wit.A polecam kazdej posiadaczce suchej skory- ja juz kiedys smarowalam zawsze na noc i to pod oczy, swietnie wygladza, nawilza (a ja mam sklonnosc do zmarszczek w zwiazku z sucha skora , zreszta i tak juz mam zmarszczki ), dzieki babce w aptece znowu przypomniala mi o tej masci wiec wracam do niej bo lepsza niz drogie kremy
|
#2194 | |
|
Wtajemniczenie
|
morska studiowałam przed sekundą jadłospisy, które napisałaś kilka dni wcześniej i na początek
i nie mogę uwierzyć jak pisałaś, że nie potrafisz gotować ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
|
|
|
#2195 |
|
Rozeznanie
|
czeko dużo szczęścia dla Tojego brata i oby im sie udało, widocznie sa sobie pidsani i los chce żeby byli razem, i napewno bedą szczęśliwi
![]() no i nie doczekałam się kat i opowieści i fotek..... lece spać bo jutro na 6 mam, kurcze ząb mnie ćmi...... |
|
|
|
#2196 | ||
|
Wtajemniczenie
|
co to, ja dzis pierwsza?
![]() juz w pracy siedze...... Cytat:
i faktycznie pełny podziw, szczególnie za zrozumienie, musi mieć fajny charakter Cytat:
bo ja Zuzi tez buzie smaruje taka apteczna z wit.A
|
|
#2197 |
|
Wtajemniczenie
|
I ja witam się z kawką
![]() Ale dziś szaro, buro i ponuro Pogoda wpada ze skrajności w skrajność Nie wiem co dzisiaj na obiad zrobić, wena mi się skończyła. O, jak chcecie, to podam przepis na świetną karkówkę w sosie miodowo-sojowo-ketchupowym.
|
|
#2198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że nareszcie się uda i zycze Twojemu bratu duuuużo szczęścia ![]() Melduję, że Zosia zrobiła wczoraj pierwsze w swoim życiu kroczki ![]()
|
|
#2199 |
|
BAN stały
|
![]() witam sie w pochmurny poranek jak upal to zle ale taka pogoda tez do bani...laski polecicie jakas prostownice? na co zwrócic uwage? nie chce tez na poczatek wydawac duzo kaski, myslalam o jakiejs uzywanej. remington to dobra firma? |
|
|
|
#2200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cześć u nas też leje... Ktoś pije ze mną szybka kawę?
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
Ja
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam już wiele prostownic z taką za 400 zł włącznie i żadna oprócz tej nie dawała mi zadowalającego efektu - miałam proste włosy, ale nadal siano (a niby nagrzewały się do 230 stopni) to ta http://allegro.pl/prostownica-cerami...192906264.html na tej aukcji jest chyba najtańsza - musiałabyś jeszcze koszty przesyłki przestudiować nagrzewa się tylko do 195 stopni, ale likwiduje efekt siana - ja mam ją już ponad 3 lata i jestem zadowolona
|
|
|
#2203 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() boze co za pogoda pada, zimno i pochmurno brrrrrCytat:
Cytat:
ta sama co uzywasz dla Zusi popsrostu masc z wit.A z apteki-pare groszy a dziala lepiiej niz niejeden drogi krem Cytat:
no ale wazne ze sa szczesliwi teraz i nawet dom juz remontuja zeby na swieta sie wprowadzic, jakos im sie uklada bo ona dostala pelny etat u nas w szkole (nauczanie poczatkowe) , moj brat tez pracuje i nawet o dziecku mysla ![]() ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- ![]()
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Już powoli zaczynam nas pakować na wyjazd Ale się cieszę pierwsze wakacje od 2 lat no i pierwszy wyjazd w 3 Skierko ja polecam tą http://allegro.pl/prostownica-wigo-2...202800486.html . Mam ją juz 5 lat i ciągle super działa, no i włoski proste blyszczące jak marzenie
|
|
#2205 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dzieki za odp |
|
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Że też na jednego człowieka może spaść tyle nieszczęść....
|
|
#2207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
żeby nic już nic nie przeszkodziło i żeby byli szczęśliwi
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Zosi ja dopiero dotarłam z kawką. U nas też zaczeło padać. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- a i Sylka może już niedługo się pojawi bo jej net włączą! i macie pozdrowienia od niej ktoś tam pytal ostatnio o nr gg? skierko to ty? ja moge dać która by chciała ![]() ---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a zapomniałąm napisac jak było na szczepieniu. Więc Oli waży 9400, wzrostu nie mierzą jak zwykle u nas. głowke sama jej mierzyłam i ma chyba 45 cm jak dobrze zmierzyłam. BTW macie na All jakies fajne chustki na głowę, albo na szyję dla dzieci? już jak poszlismy do badania , to jak tylko Oli małż posadził u pani doktor to zaczęła płakać, ostatnio w ogóle nie daje jej sie zbadać, wyrywa się i krzyczy że nie wiem co, to chyba przez to, ze te anginy tak miała osttanio i czesciej chodziłysmy i już obczaiła co i jak i się boi po prostu. No ale jakoś na siłę ją zbadała. No a przy szczepieniu to tylko pod koniec wstrzykiwania, jak poczuła, to zaczeła płakać, ale duzo mniej niż przy badaniu. Szczepiłyśmy się priorixem. następne szczepienie po nowym roku, to będzie ostatnia dawka infanrixu. A popołudnie miło spędzilismy, Mąż z racju szczepienia wziął urlop sobie, wiec razem w domku bylismy. Po południu Oliwka pojechała z dziadkami do pradziadków, a ja w tym czasie ugotowałam sobie zupke, i zamroziłam troche zielenimy na zimę żeby do zupek było, natkę pietruszki, szczypiorek, jeszcze dzisiaj natkę selera muszę narwać i koperek. Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2010-08-27 o 10:23 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2210 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
cala noc mnie migrena meczyla, myslalam, ze umre na szczescie rano TZ zajal sie malym to troche polezalam dzis juz mam lepszy humor dzis rocznica TZ nie pamieta ![]() po poludniu sprzedaje dzieci do dziadkow i mam luuuuuuz ![]() pojade do CH moze kupie jakis drobiazg gnomowi ![]() Cytat:
uwazam, ze remington lepiej prostowal i wygladzal wlosy, poza tym nie ciagnal ich polecam bardzo tez prostownice firmy GAMA, w wielu salonach ja uzywaja, ale koszt chyba drozszy, musisz zerknac bo teraz nie pamietam
|
|
|
#2211 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
my na szczepienie jakos po niedzieli sie wybieramy Cytat:
Svi wszsytkiego dobrego z okazji rocznicy dzieki za rady ws prostownicy i udanego wypadu u nas pada, beznadziejna pogoda maz od 12 ma wolne ale na 20 do pracy...jutro tez |
||
|
|
|
#2212 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
skierko
![]() i z wypadu nici tesciowa sie rozchorowala
|
|
#2213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzielna dziewczynka, dobrze, że jesteście juz po ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlpszego Kurka no...
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
oj no szkoda i teściowej i wypaduMimo wszystko zyczę udanej rocznicy Skierko wysłałam, Jak ktoś jeszcze chce GG, to niech pisze
|
|
|
|
#2215 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
![]() a no i brawa dla Zosi no szkoda ![]() Cytat:
![]() zdolowalam sie tak liczylam na ten wypad tymbardzej, ze pierwszy raz nam sie udalo tak zgrac z kolezankami i ich mezami - bo wszystkie dzieciate i zawsze jest problem zebby dzieciaki z kims zostawic a teraz mielismy isc razem wszyscy w koncu ehh
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
ej no myślałam że Karo wpadnie i wam naklika
Ja dopiero wstałam ![]() No to już wam piszę.Dość długo sobie posiedziałyśmy, popiłyśmy kawkę i pojadłyśmy słodyczy. Bardzo sympatyczna kobietka z naszej Karoliny. Zu jak wspominałam ma taaaaakie wachlarze rzęs Dziewczyny jakoś bardzo nie pałały miłością do siebie.Każda bawiła się sama, a jeśli razem to "kłótnia" o tą samą zabawkę. Zu słodko tańczy-L tak nie umie, i dużo sobie gada jak ufoludek.L też tak nie gada.Za to od wczoraj trenuje bogatą mimikę twarzy czym mnie zaskakuje i rozśmiesza. Wyszłyśmy od ciotki z pełnymi brzuchami. Myślałam że po mixie owocowo-biszkoptowo itp nie ruszy mleka a jednak wszystko wypiła. Na koniec dały sobie dziewczyny po buziaku i się rozeszłyśmy Jak mi się coś przypomni to dopisze.Foty jeszcze dziś wstawię. Idę coś zjeść i jakąś kawe wypić. Gratki dla Zośki za kroczki
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ile takie
http://allegro.pl/czasnaj-super-wypr...188833301.html http://allegro.pl/polar-chustka-pod-...197858618.html polarkowe chusteczki kosztują w sklepach? nie wiem czy opłaca się zamawiać. Duża rozbieżność cenowa na tych dwóch aukcjach. ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- http://allegro.pl/polarowa-czapeczka...203299843.html fajna czapeczka chcialam kupic, ale to taka bardzie chłopieca... ale podoba mi sie
|
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
acha obie nie miały nic przeciwko by pić z jednej butelki, a przecież były 2, no i pięknie "dzieliły się" jedną nekatrynką
smoczki też trzeba było przetestować.Pełna koedukacja Troszkę narobiłyśmy bałaganu tymi chrupkami,biszkoptami no i L chciała kredkami przyozdobić ciotce ławę...ale obeszło się bez większych szkód. Szkoda że do reszty tak daleko.Popiłabym kawy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Kat, to fajne spotkanie miałyście. L ma nową koleżankę
![]() rzęsy ZU na zdjęciach robią wrażenie, na żywo muszą być jeszcze piękniejsze
|
|
|
|
#2220 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
kat ja tez ubolewam
ale TZ mowi, ze chetnie by sie wyprowadzil do Poznania bo u nas wiocha jest wiec wiesz ![]() super, ze spotkanie sie udalo
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.

i nie mogę uwierzyć jak pisałaś, że nie potrafisz gotować 

MACIEJKA SYNEK KOCHANY 

Nie wiem co dzisiaj na obiad zrobić, wena mi się skończyła. O, jak chcecie, to podam przepis na świetną karkówkę w sosie miodowo-sojowo-ketchupowym.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żeby nic już nic nie przeszkodziło i żeby byli szczęśliwi 

tesciowa sie rozchorowala