etorebka.pl - część XIII - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 20:34   #4201
farfalla
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
[
te studia to są takie trochę z przypadku -kończąc liceum w ogóle nie miałam pojęcia co ze sobą zrobić dalej, a ponieważ intersesuję się zdrowym stylem życia, odżywianiem, ruchem to wybrałam edukacje zdrowotną, bez większych przemyśleń
później myślałam o zmianie kierunku, ale wiązałoby się to z ponownym pisaniem matury z odpowiednich przedmiotów wiec dałam sobie spokój.

dużo jest u mnie osób jak twoja znajoma, pracują już jako instruktorzy, pedagodzy, a studia mają im dać tylko tytuł mgr
fakt w sumie większość na wychowaniu fizycznym już coś "zawodowo" robi w trakcie studiów a z obroną .. dasz radę jszcze trochę do niej masz wiec no stres
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
padłam
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:37   #4202
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Ja mam to samo, przez wakacje miałam się zabrać do pisania pracy inżynierskiej i marnie mi to idzie.
Ale także powiedziałam sobie, że we wrześniu porządnie się za to wezmę i zacznę szukać więcej materiałów. W jednym rozdziale pracy będę wykorzystywać ankiety (których jeszcze nie mam), ale najpierw musi mi je zatwierdzić promotorka, więc z przeprowadzaniem ankiet na pewno do października muszę poczekać, ale będę próbowała pisać resztę...
ja kwestionariusz wywiadu zrobiłam w maju, oddałam do sprawdzenia, ale od tamtej pory nie mam kontaktu z promotorem (nie ma go w kraju), wiec bardzo mi szkoda, bo tak to przez wakacje załatwiłabym chociaż wywiady.
Stary 2010-08-26, 20:39   #4203
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
ja także bym się nie nadawała do brania za kogoś odpowiedzialności. u mnie nie tyle chodzi nawet o słabosć psychiki, co bardziej o taki komfort psychiczny, że nic aż tak ważnego ode mnie nie zależy. ale ja generalnie mam charakter, że wolę jesli nawet za mnie to inni są odpowiedzialni, a nie ja sama
nie wiem też jak bym zniosła sytuację, gdyby przeze mnie ktoś ucierpiał, choć podejrzewam, że pracując w tym zawodzie czlowiek sie uodparnia.
Pewnie wszystko staje się rutyną.
Jeśli chodzi o odpowiedzialność - za kogoś, byłoby mi ciężko, ale nie wyobrażam sobie tego, że ktoś rządzi moim życiem. Ja podejmuję decyzje i ja ponoszę ich konsekwencje.

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
A mnie stresuje pisanie pracy mgr mialam coś tworzyć w wakacje, yhy a wyszło jak zwykle
Łooo tam, ja swoją mgr napisałam w miesiąc niecały Rok temu właśnie byłam w trakcie

Cytat:
też sobie obiecywałam, że w wakacje coś stworze, teraz obiecuje sobie że wrzesniu będę pisać
ale samo pisanie mnie nie stresuje, sporo materiałów mam już zebranych, boję się tylko wystąpienia.
Egzamin magisterski to chyba najprzyjemniejszy egzamin, jaki miałam w życiu Nie ma się co bać.

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Uczelnia może opłacać ubezpieczenie zdrowotne studenta również jak przekroczy on 26. rok życia. Ja do 26. roku życia byłam ubezpieczona przez któregoś z rodziców, potem pracowałam na umowę o pracę. W ostatnich miesiącach studiów (już po przekroczeniu 26. roku życia) zmieniłam pracę i zaczęłam pracować na umowę o dzieło, w związku z czym złożyłam wniosek na uczelni i do końca studiów ubezpieczenie zdrowotne opłacała mi uczelnia
O, to muszę się dowiedzieć w razie czego, bo do tej pory wszędzie mi mówili, że nie ma takiej opcji. Nawet niektóre punkty dotyczące odszkodowania nie obowiązują po skończeniu 25 lat (np. zgonu, bo najwyraźniej, zgon po 25 roku życia jest uznawany za naturalny ).
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:43   #4204
bejbi19
BAN stały

GG do bejbi19

Cytat:
heheh popłakałam się ze śmiechu : hahaha:
bejbi19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:44   #4205
kali765
Zakorzenienie

Mam stronę do nadrobienia ale mi się nie chce więc nie wnikam w to co pisałyście.
Jedynie w oczy rzucił mi się demot świetny
Stary 2010-08-26, 20:45   #4206
Dotka81
Zakorzenienie

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:47   #4207
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Pewnie wszystko staje się rutyną.
Jeśli chodzi o odpowiedzialność - za kogoś, byłoby mi ciężko, ale nie wyobrażam sobie tego, że ktoś rządzi moim życiem. Ja podejmuję decyzje i ja ponoszę ich konsekwencje.
oczywiście też lubię sama swoim życiem rządzić, ale lubię gdy trudne decyzje ktoś podejmuje za mnie, bo sama mam z tym problem. zresztą zanim ja bym jakąś decyzje podjęła to by minęła masa czasu, do tego jestem bardzo niezdecydowaną osobą w wielu aspektach :/

Cytat:
Egzamin magisterski to chyba najprzyjemniejszy egzamin, jaki miałam w życiu Nie ma się co bać.
oby
licencjacki mi się podobał, ale mgr -tylko ze względu na komisje-nie.
Stary 2010-08-26, 20:58   #4208
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
O, to muszę się dowiedzieć w razie czego, bo do tej pory wszędzie mi mówili, że nie ma takiej opcji. Nawet niektóre punkty dotyczące odszkodowania nie obowiązują po skończeniu 25 lat (np. zgonu, bo najwyraźniej, zgon po 25 roku życia jest uznawany za naturalny ).
To się dopytaj Na pewno wszystko było ok, bo po skończeniu studiów musiałam ubezpieczyć się sama (dobrowolne ubezpieczenie zdrowotne) i żeby to zrobić musiałam zanieść do NFZ-u dowód, że wcześniej składki były opłacane - zaniosłam właśnie zaświadczenie o wyrejestrowaniu z uczelni (tam były podsumowane wszystkie składki, jakie uniwersytet mi opłacił) i nie było żadnych problemów Jakieś 1,5-2 lata temu to było, także nie tak dawno

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
martini. - na stronie http://www.ubezpieczenie.com.pl/ubez...a/66,1076.html znalazłam coś takiego:
Cytat:
Student musi być ubezpieczony
Student, podobnie jak każdy inny polski obywatel ma obowiązek ubezpieczenia własnego zdrowia. Przepisy wyraźnie określają, kto jest za to odpowiedzialny:
(...)
Studenta, który już ukończył 26. rok życia albo po prostu nie podlega ubezpieczeniu zdrowotnemu z innego tytułu, do ubezpieczenia zgłasza uczelnia, przy czym musi on sam o to wystąpić składając jednocześnie oświadczenie potwierdzające nie-podleganie ubezpieczeniu zdrowotnemu z innego tytułu; sytuacja taka dotyczy wszystkich typów uczelni i trybów studiowania, czyli także np. uczelni prywatnych, studiów zaocznych itp.
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 20:59   #4209
maggie82
Zakorzenienie

Dobry wieczór
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:00   #4210
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Heej

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:23   #4211
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
nie chodzi mi o pojemność simon tylko o jej ogólny wygląd,
ja jestem duża kobieta i przy mnie simon wygląda na małą
no jakoś mi nie pasuje

no mała jest
Teraz tak zauważyłam, że nie zauważyłam twojego posta
Co to znaczy, że jesteś duża? Masz rozmiar 38?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:34   #4212
anah
Zakorzenienie

hej sto lat mnie tu znowu nie było. Wchodzę na wątek, ale mam zawsze tyle do nadrobienia, ze rezygnuję z czytania...

Zastanawiam się nad sprzedaniem Bianki, bo choc fajna to torebka to teraz do mojej garderoby jesiennej chyba nie będzie pasowała. Denerwuje mnie przechowywanie nieuzywanej torby i może brązową Mayę porzucę, bo przez lato w ogóle jej nie używałam. Może komuś innemu posluży. Hmmm...

Nie zamowiłam szarej Vivien i może i dobrze, może coś fajnego zaskoczy w nowej kolekcji a może inne kolory Viv
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:35   #4213
an.ka
Zadomowienie

Dopadł mnie jakiś wirus Od wczoraj boli mnie gardło, wychodzę z domu i od razu cała zlana potem jestem, a teraz właśnie czuję, że katar mi się zaczyna. Mam tylko nadzieję, że to jest przyczyna (jedyna) tego mojego OB podwyższonego, jakie miałam w poniedziałek
Pytanie do dziewczyn, które reklamowały torebki: czy jak Wam odsyłali nową torbę, był podany nr nadania? Bo ja maila dostałam, że reklamacja uznana i towar wysłany, ale na stronie nie mam żadnego numeru. A powinnam jutro rano zadzwonić do DHL-u, bo przed 10 muszę na parę godzin wyjść i nie chciałabym, żeby w tym czasie kurier przyjechał.
No i jeszcze jedna wątpliwość - wysłałam torbę na własny koszt (przesyłka + koperta - ponad 11 zł). Czy mam do nich pisać, że chcę, żeby mi te koszty zwrócili, czy darować sobie?

Edytowane przez an.ka
Czas edycji: 2010-08-26 o 21:37
Stary 2010-08-26, 21:38   #4214
ashes
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
hej sto lat mnie tu znowu nie było. Wchodzę na wątek, ale mam zawsze tyle do nadrobienia, ze rezygnuję z czytania...

Zastanawiam się nad sprzedaniem Bianki, bo choc fajna to torebka to teraz do mojej garderoby jesiennej chyba nie będzie pasowała. Denerwuje mnie przechowywanie nieuzywanej torby i może brązową Mayę porzucę, bo przez lato w ogóle jej nie używałam. Może komuś innemu posluży. Hmmm...

Nie zamowiłam szarej Vivien i może i dobrze, może coś fajnego zaskoczy w nowej kolekcji a może inne kolory Viv
brązowa Maya jest śliiiczna . ; p
ashes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:02   #4215
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
zdolniacha
Cytat:
Mam to samo Temat jest, książki zaczęłam czytać i Jak znam siebie to się zmobilizuję w marcu albo kwietniu

Ale ja jestem zdolna-podgrzewałam sobie bułkę nad ogniem żeby była chrupiąca i nagle bułka zaczyna płonąć Już dzisiaj się za nic nie łapię bo jeszcze sobie coś zrobię, rano prawie sobie zrobiłam dziurę w dłoni nożemWłącze sobie film o dziewczynie, która ma zęby w tych drugich wargach
Dziewczyny, a powiedźcie mi. temat pracy wybieramy sobie sami jeszcze przed rokiem akademickim, czy to promotor nam podaje i my później zbieramy materiały? Ja w tej kwestii wiem tylko to, że temat musi się ściśle wiązać z kierunkiem jeśli np. teraz bym sobie opracowala temat, sama, i zaczęl.a pisać pracę, to będzie "poprawnie"? Pytam, bo ja jestem przed takim czymś jak obrona

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:05   #4216
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór
Dobry wieczór

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Mi też się dzisiaj okropnie nudzi

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

Ja chyba mam podobnie, bo też nie lubię jak torebki leżą nieużywane.

Raz się mnie znajoma zapytała "czy kupuję torebki tylko na jeden sezon"? W sumie to troszkę racji miała, bo z niektórymi tak właśnie mam, że kupię, pochodzę trochę ( kilka tygodni ), a później sprzedaję, bo zaczynają mi się inne podobać i potrzebuję na te następne pieniędzy. Ale mam i takie, których na pewno nigdy się nie pozbędę. Mam po prostu słabość do torebek (chyba tak jak większość Wizażanek z tego wątku). A następne po torebkach są buty.

Coś mnie chyba już spanie bierze.

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:07   #4217
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Wrzucam filmik z mopsem na dziś :
mops mówi "I love you"
Widzicie jakie to zdolne stworzenia Żeby mój tak zaczął mówić
Stary 2010-08-26, 22:08   #4218
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aluzja Pokaż wiadomość
zdolniacha

Dziewczyny, a powiedźcie mi. temat pracy wybieramy sobie sami jeszcze przed rokiem akademickim, czy to promotor nam podaje i my później zbieramy materiały? Ja w tej kwestii wiem tylko to, że temat musi się ściśle wiązać z kierunkiem jeśli np. teraz bym sobie opracowala temat, sama, i zaczęl.a pisać pracę, to będzie "poprawnie"? Pytam, bo ja jestem przed takim czymś jak obrona
Różnie to bywa. U mnie na studiach kazali sobie samemu temat wymyślić. Każdemu przyjęli temat jaki sobie zaproponował (niektóre nieco odbiegały od kierunku studiów).
Czasem z kolei jest tak, że promotor podaje listę tematów i stamtąd należy sobie wybrać ( ale myślę, że można także zaproponować coś od siebie).
I po zaakceptowaniu tematu przez promotora zbiera się materiały i zaczyna pisanie. Tak ja to wszystko widzę, ale też jeszcze jestem przed obroną to za bardzo chyba się nie znam.

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:11   #4219
an.ka
Zadomowienie

Cytat:

Wszystko zależy od promotora. Najczęściej jest tak, że temat wybierasz sobie sama, a promotor musi zaakceptować. Z tym że dobrze by było też, jakby praca miała związek z tematem seminarium i żebyś pisała na temat, na którym promotor się dobrze zna - wtedy może pomóc. Pewnie też dobrze jest, żeby temat był dla promotora interesujący, bo wtedy jest przychylniej nastawiony U mnie akurat było tak, że promotorka mówiła, o czym można pisać i ja wybrałam sobie jeden z tych tematów - więc ona sama była ciekawa, co wyjdzie z moich "badań", opowiadała innym o tym, jaka to interesująca praca powstaje - także miałam motywację, żeby sprostać oczekiwaniom
Stary 2010-08-26, 22:11   #4220
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
zdolniacha

Ja wymyśliłam sobie sama, ale mój promotor miał listę i kilka osób sobie z niej wybrało tematy, albo ktoś mówił co go interesuje i podsuwał jakiś konkretny temat. Ja jestem na sum zaocznym więc nie wiem jak to jest na jednolitych studiach. U mnie na pierwszym seminarium pierwszego roku było właśnie wybieranie aczkolwiek wiem, że jest kilka osób, które tematu nie mają albo zmieniły w maju/czerwcu

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 22:13   #4221
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No bo serio to było śmieszne Siedziałam sobie w nocy, ciućkałam landryna, a nagle mi wpadł do gardła. Nie przechodziło, to poszłam przepić, na zasadzie, że może z wodą przeleci. Na co weszła mama, spanikowała, ja stwierdziłam, że przecież nadal oddycham i poszłam spać. Następnego dnia poszłam do laryngologa, dostałam tran i coś oleistego jeszcze na wygojenie się rany i po kłopocie.

Czy ja wiem, nie wiem. Ja twierdzę, że jazda samochodem to jest wieczna nauka, bo nigdy nie spotkasz 2 razy takiej samej sytuacji. Ostatnio na najlepiej mi znanej trasie miałam taką sytuację, że miałam ochotę wysiąść i się popłakać. Nie zrobiłam tego tylko dlatego, że nie mogłam się tam zatrzymać.

A na egzaminie mi się naprawdę dobrze jechało, bo po jakiś 10 minutach pomyślałam, że nie zdałam i jedziemy tylko na zasadzie, żeby pojeździć I nagle miałam taki luz, że nawet sobie autobus wyprzedziłam
Z tą landrynką to niebezpiecznie dobrze, że się rozpuściła (w sumie nie było innej opcji)

A co do egzaminu - dobra jesteś Ważne że zaliczony
Stary 2010-08-26, 22:16   #4222
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Teraz tak zauważyłam, że nie zauważyłam twojego posta
Co to znaczy, że jesteś duża? Masz rozmiar 38?
więęęcej niestety + 172 wzrostu
Stary 2010-08-26, 22:26   #4223
aluzja
Rozeznanie

GG do aluzja

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
Różnie to bywa. U mnie na studiach kazali sobie samemu temat wymyślić. Każdemu przyjęli temat jaki sobie zaproponował (niektóre nieco odbiegały od kierunku studiów).
Czasem z kolei jest tak, że promotor podaje listę tematów i stamtąd należy sobie wybrać ( ale myślę, że można także zaproponować coś od siebie).
I po zaakceptowaniu tematu przez promotora zbiera się materiały i zaczyna pisanie. Tak ja to wszystko widzę, ale też jeszcze jestem przed obroną to za bardzo chyba się nie znam.
Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Wszystko zależy od promotora. Najczęściej jest tak, że temat wybierasz sobie sama, a promotor musi zaakceptować. Z tym że dobrze by było też, jakby praca miała związek z tematem seminarium i żebyś pisała na temat, na którym promotor się dobrze zna - wtedy może pomóc. Pewnie też dobrze jest, żeby temat był dla promotora interesujący, bo wtedy jest przychylniej nastawiony U mnie akurat było tak, że promotorka mówiła, o czym można pisać i ja wybrałam sobie jeden z tych tematów - więc ona sama była ciekawa, co wyjdzie z moich "badań", opowiadała innym o tym, jaka to interesująca praca powstaje - także miałam motywację, żeby sprostać oczekiwaniom
Cytat:
Ja wymyśliłam sobie sama, ale mój promotor miał listę i kilka osób sobie z niej wybrało tematy, albo ktoś mówił co go interesuje i podsuwał jakiś konkretny temat. Ja jestem na sum zaocznym więc nie wiem jak to jest na jednolitych studiach. U mnie na pierwszym seminarium pierwszego roku było właśnie wybieranie aczkolwiek wiem, że jest kilka osób, które tematu nie mają albo zmieniły w maju/czerwcu
Dzięki dziewczyny oświeciłyście mnie trochę Danula ja jestem na zaocznych przede mna 3 rok i własnie obrona. Wkurzam się bo nie mam teraz pracy to mogłabym się zabrać za to w końcu ale nie wiem od czego zacząć i dlatemu pytam

Lonely ATGCATG would like to pair up with congenial TACGTAC.
aluzja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:30   #4224
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie A ja to właściwie weszłam o pasek a te zwierzaki się na mnie rzuciły nie mogłam odmówić
spokojnie - zanim pojawi się nowa kolekcja - uzupełnisz braki w funduszach na torebki

---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ----------

Cytat:
Napisane przez girl99 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Moge dolaczyc ?

jaka byla moja zlosc jak zobaczylam, ze nie ma vivien
Zapraszamy i Witamy
Stary 2010-08-26, 22:34   #4225
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
więęęcej niestety + 172 wzrostu
Eee ja mam 174cm i wcale cienka nie jestem

Cytat:
spokojnie - zanim pojawi się nowa kolekcja - uzupełnisz braki w funduszach na torebki
Oby

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-08-26, 22:37   #4226
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Trzymam kciuki!

Co do egzaminu to miałam podobnie
Jeśli o sytuację chodzi, to ja ostatnio prawie potrąciłam 2 dzieci. Serio, gdybym mogła się zatrzymać tam, to zanim bym się popłakała, to bym zrobiła awanturę rodzicom! Szczyt głupoty!

Góra 2 dni Emilka będzie dobra
wyobrażam sobie jaki to stres Ludzie to naprawdę czasami nie myślą ... Kiedyś mieliśmy taką sytuację jadąc samochodem, że nagle zza zakrętu wyjechał chłopiec na rowerze (może sześciolatek) a za nim w dużej odległości ojciec jechał ... Dzieciak prosto na ruchliwą ulicę przy torach kolejowych wjechał i omało nie władował się pod nasz samochód Tż jednak szybko wymanewrował i wszystko dobrze się skończyła - ale skąd w ludziach taka głupota żeby dzieciaka przed sobą puszczać na ruchliwą trasę ??? Przecież są ścieżki rowerowe ...
Stary 2010-08-26, 22:39   #4227
kali765
Zakorzenienie

Dobranoc dziewczyny
Stary 2010-08-26, 22:47   #4228
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki

fajne naszyjniki

dzięki trzymam kciuki

właśnie wczoraj w nocy zmieniłam avatar.... bo w owej długiej podróży zapodałam sobie mp3 i słuchałam właśnie Tori, mmm

u w i e l b i a m

przyszła simon
jaka ona jest maluuuuutka
odsyłam
teraz muszę wymyślić na jaką wymienić
Aniu Witaj w klubie Też jestem fanką Tori - mam wszystkie jej płyty wgrane na mp3 Mogłabym słuchać bez końca ... Ostatnio wróciłam do starych utworów typu Winter (), Past the Mission, Cornflake Girl ... i miłość wróciła ze zdwojoną siłą

I na co wymieniasz Simon ?

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
SUPER Gratuluję
Stary 2010-08-26, 22:50   #4229
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Cytat:
Aniu Witaj w klubie Też jestem fanką Tori - mam wszystkie jej płyty wgrane na mp3 Mogłabym słuchać bez końca ... Ostatnio wróciłam do starych utworów typu Winter (), Past the Mission, Cornflake Girl ... i miłość wróciła ze zdwojoną siłą

I na co wymieniasz Simon ?
za Tori

Simon odsyłam i na razie nie znalazłam w sklepie zamiennika
Może coś do poniedziałku mi się "wynajdzie"
Stary 2010-08-26, 22:57   #4230
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Hej wszystkim po pracy i obiadku zawitałam do Was chcem sie pozalic
jest mi strasznie smutno ze nikt mnie nie lubi i juz z 2 miesiace nie skorzystal z mojego kodu
nie martw się z mojego kodu też nikt nie korzysta od dawna ... ale to nie znaczy, że mnie nikt nie lubi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości