|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część V
próbka to troszkę mało, też mam i tak mnie nosi, że chciałam odlewkę
![]() a ewentualnie jakieś miłe słodziaki (do wymiotów włącznie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Aktualizacja Chętnie oddam: PRÓBKI / ODLEWKI: 11. Avon Perceive 1/3 fiolki 12. Avon Crystal Aura 1ml i około 0,7ml 14. Thierry Mugler Innocent Rock ok. 2,5ml 15. Hugo Boss XX prawie całe 2ml 16. Gosh K.A.O.S. 1ml 17. Demeter Sugar Cane 3,5ml 19. Oriflame Divine Sensual 0,7ml 20. Oriflame Radiant Lights 0,6ml 21. Oriflame Live Circle Blossom 0,6ml 22. Oriflame Eclat Women 0,5ml 24. Naf Naf edt 4ml 25. Chopard Happy Spirit 1ml 26. Beyonce Heat 2ml 27. Gucci Flora 1,5ml 33. Lolita Lempicka Fleur Defendue (Forbidden Flower) 4ml oraz 1,2ml 34. Lolita Lempicka L de Lolita 4ml oraz 9ml oraz 8,5ml 37. Hugo Boss Deep Red 1,5ml 38. Aquolina Wanilia i Anyż 20ml 39. Lolita Lempicka Fleur de Corail ok.0,9ml 40. Calvin Klein Euphoria 1,2 ml W zamian poszukuję słodziaków, oraz: 1. Sephora Brown 2. Britney Spears Hidden Fantasy 3. Lulu Castagnette LOL 4. Cacharel Amor Amor Delight 5. Armani Code Summer 6. Chopard Happy Spirit Magical Nights 7. V&R Flowerbomb Extreme 8. V&R Flowerbomb EDP oraz EDT 9. D&G Rose The One ewentualnie Miss Dior Cherie edp
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z typowych słodziaków to jeszcze tylko Cat deluxe with Kisses mi przychodzi do głowy ![]() Dam znać, jeśli coś jeszcze wymyślę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1626 |
Perfume Lover
|
Oddam:
odlewka J.Lo Glow After Dark- 7ml odlewka Stelli McCartney Stella Nude- ok 7ml Mogę zrobić odlewki (do 10ml) i próbki do 2ml Nina Ricci- Les Belles Delices d'epices (zółta kupa w koronie) YSL-Opium EDT Yves Rocher- Kokos Gucci EDP Escada- Margaretha Ley Bijan EDP Addict EDP Lolita Lempicka EDT Miss Sixty Rock Muse Currara- Touch & Die Próbki: Habanita- 1ml Kenzo- Indian Holi ok 1,8ml Comptois Sud Pacifique- Matin Calin (na sprobowanie) wszystkie zapachy Czech&Speake (oprocz Dark Rose i No 88) od 0,6 do 0,9ml nawilzana chusteczka Naturelle by Yves Rocher nawilzana chusteczka Comme Une Evidence by Yves Rocher Givenchy Ange ou Demon tender (w saszetce) Givenchy- Organza 0,4ml Thierry Mugler- Alien 0,2ml Dolce& Gabbana Woman (tzw Red Cup) 1,7ml i 1ml Gucci EDP 2ml Boss- Femme 1ml Cacharel Noa- 0,3ml Estee Lauder- Youth Dew Amber Nude 0,5ml Dior Addict- 2ml Celine Dion- Sensational 1ml DKNY- Be Delicious Night (w takiej kapsułce). Lolita Lempicka Midnight 1ml Nature Millenaire 0,5ml Black XS Pour Femme 1,2 Guess by Marciano 2ml Dior Poison EDT 1ml Stella McCartney Stella Nude- 2ml Calvin Klein- Obsession 0,7ml Oscar De La Renta- So 1ml Valentino Absolu ok 0,4ml Pupa- Love 1,7ml Avon- Cynthia Rowley- Flower 1ml
#1627 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A z nie-słodziaków Yria, TTA Heart i Love in Bloom, S8 Night, Stella Sheer 2008, Bond Girl 007, Miss O Club Prive, Little White Dress, Elvie, Vitality by Liiv Botanicals, Grace, Le Baiser du Dragon EDT, Miracle, C-Thru Topaz, Diamond Musk, Rush 2, Paris Roses des Verges, AA Mentafollia, Arden True Love, L. Biagotti Emotion, Alien EDT, Laura, La Perla Shiny Creation, Versace Metal Jeans, Cedre Bleue, Jacobs Daisy, Demeter Sushi, YR Clea, Weil Bambou, Larendogra, L'Artisan Al Oudh, Essence of John Galliano, Duel, Anisia Bella, He Wood, VC&A Automne i Hiver, Idole de Lubin. Jeśli ktoś widzi coś ciekawego to jestem otwarta na propozycje ![]() Najbardziej poszukuję wszystkiego z dominującą nutą jasminu i nieznanych mi Aqua Allegorii
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2010-08-24 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1629 |
|
Okej, to czekam
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
Oddam:
Sex on the Beach Demeter - ok. 4,5 ml J. del Pozo - Haloween Freesia - ok. 4,5 ml Alien Sunessence - ok. 4 ml Lalique Nilang edt - ok. 6-7 ml Le Paradis de Nina - ok. 4 ml
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jeszcze końcówkę Wenge mam, he he he ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1632 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Perfume Lover
|
Cos u mnie za powyzsze?
#1634 |
Zakorzenienie
|
Anko Res!
Niestety nic z tego, co napisałaś. Nie chciałabym brać w ciemno, tylko wymienić na coś co znam i lubię. Może masz Stellę? Albo zdjęcia kolekcji do oblukania? ![]()
#1635 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Bardzo szukam tego co w podpisie, jak również większej próbki Mauboussin, zarowno edt jak i edp. Nie mówiąc o likierowym Alienie ![]() W zamian mogę podzielić się m.in.: - Pierre Balmain, Ambre Gris edp - Norma Kamali Ceremony - O. Durbano Black Tourmalinie - O. Durbano Rock Crystal - J. Eisenberg, Jose - L'occitane Feu d'Orange - Lalique Le Parfum, Le Faune - Chanel Chance edp, Cristalle edp, N 19, Coco Mademoiselle edp i Coco edp - Joop, Femme - Dior Midnight Poison, Miss Dior Cherie Printemps - Kenzo Flower by Kenzo i Oriental Flower i oczywiście tym, co w wątku wymiankowym (link w podpisie) - |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1636 |
Zakorzenienie
|
LL Fleur de Corail wymienię
![]() proszę o PW bo jeszcze jestem na wakacjach i nie śledzę na bieżąco wątków. |
![]() ![]() |
![]() |
#1637 |
Guerlain Lover
|
Oddam odlewkę Agent Provocateur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
|
Lempicka Midnight, Czech & Speake Rose i Frankincense & Myrrh, bedzie okej?
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Konto usunięte
|
Poszukuję odlewczki
![]() * Creed Love in Black * Givenchy Organza Indecense, Jasmine, Fleur d'Oranger * Joop Jette Dark Saphire * Lutens Ambre Sultan * Prada Infusion De Fleur d´Oranger * Shiseido Feminite du bois * Yves Rocher Nature Millenaire W zamian oddam to co w wątku wymiankowym. |
![]() ![]() |
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
Mam na wymianę:
* miniaturka mgiełki do ciała Angel (5 ml) * miniaturka perfumowanego sprayu do ciała Angel (5 ml) * Norma Kamali - Incense, firmowa próbka * L'Artisan, Dzongkha * Micallef, Automne * CdG, Ouarzazate * Jill Sander, Sensations * Kenzo, Tigre * L'Artisan, Ananas Fizz * Sage, Onyx * Bruno Banani, Time to Play * L'Artisan, Premier Figuier Extreme * Cartier, Le Baiser du Dragon ekstrakt, edp (możliwa odlewka) * Kenzo Amour edt * St Barth, Lea * l'Artisan, Mandarine Tout Simplement * CdG, Avignon * L'Artisan, Verte Violette * Dsquared, She Wood * CN, Scent * L'Artisan, Piment Brulant * CdG, Zagorsk * Bond no 9, Coney Island * S. Lutens, Clair de Musc * Givenchy, Hot Couture EdP * Satellite, Corrida * Lalique, Perles (możliwa odlewka) * Dior, Dolce Vita * Ungaro Apparition (możliwa odlewka) * Etro Etra (możliwa odlewka) * Max Mara Kashmina Touch (możliwa odlewka) * Dune Sun * Shiseido, Feminite du Bois * Donna Karan, Black Cashmere Wymienię chętnie hurtem, sama nie wiem na co ![]()
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2010-08-26 o 22:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To są próbki czy możesz zrobić odlewki?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
Mam w tej chwili takie odlewki do pozbycia się (ewentualnie mogę zrobić coś z moich flakonów):
Sex on the Beach Demeter - ok. 4,5 ml J. del Pozo - Haloween Freesia - ok. 4,5 ml Alien Sunessence - ok. 4 ml Lalique Nilang edt - ok. 6-7 ml Le Paradis de Nina - ok. 4 ml Zainteresowana bym była HC i Corridą (bardziej tym drugim). Ewentualnie małą próbką Verte Violette.
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ok, nie ma problemu ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Nola,
ja mialam z wymiany z Tobą Corridę i ją zuzylam i teraz mi smutno bez niej ![]() Napisz czego poszukujesz, bo moze udałoby sie nam znowu wymienić i znowu dostalabym od Ciebie kapeczkę Corridy (niestety nigdzie jej nie ma, zebym mogla kupić ani nikt tez nie chce jest rozlewać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 |
Guerlain Lover
|
Vanilla, ja bym chętnie rozlała, bo moja siostra pragnie tego cuda Corridy... ale nie umiem się nigdy załapać na rzut atomków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Konto usunięte
|
Ja mam flaszkę Perles de Lalique do wymianki. Byłabyś zainteresowana? Wiem że sprzedawałaś Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur, masz jeszcze? Bo interesowałaby mnie odlewka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.