|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szczęście zawsze zaczyna się od marzeń;) Zazdrośnice cz. XXII
Cytat:
![]() Skimos rozumiem butoholizm. Też na to cierpię. Od jakiegoś czasu kupuję średnio parę na miesiąc. musze przestac bo na obraczki nie bedzie jak bede tak wydawać
|
|
|
|
|
#1382 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc ja nie będę mieć do męża pretensji jeśli jej nosić nie będzie ale ma to tylko i wyłącznie zastosowanie do pracy, po pracy i na wszelkiego rodzaju wyjścia będzie ją zakładał rozmawialiśmy już nie raz na ten temat i sam tak stwierdził ![]() Cytat:
Cytat:
![]() w Pl żyliśmy sobie spokojnie jako chłopak i dziewczyna, nie myśląc o żadnym ślubie czy też dzieciach bo oboje uważalismy że mamy jeszcze na to czas i że po co udziwniać coś co dobrze funkcjonuje TŻ wpadł na pomysł wyjechania "no bo jesteśmy młodzi, nie mamy żony/męża, dzieci więc nic nas w domu nie trzyma a kiedy mamy zobaczyć trochę świata jak nie teraz?" oboje wiedzieliśmy że wrócimy do Pl albo osobno bo się rozstaniemy albo razem już jako małżeństwo powiedzieliśmy sobie to jasno przed wylotem chyba jakoś po roku mieszkania tutaj ja zaczęłam myśleć ślubie i ustatkowaniu się bo wiedziałam już że tego własnie chce, że nie chce nikogo innego ale nie zaczęłam mu o tym jeczeć bo nie o to chodzi żeby go stłamsić i w końcu dostać to czego się chce TŻ się oświadczył i na początku sam stwierdził że zrobił to bo byliśmy już długo ze sobą i że wypadałoby ruszyć dalej ale później, po tym jak do niego naprawdę dotarło że się oświadczył, opadł ten stres powiedział mi że jest pewny tego że się oświadczył i że teraz wie na pewno czego chce, czego pragnie oboje dojrzeliśmy do tej decyzji a mieszkanie razem nas w tym jeszcze tylko dodatkowo utwierdziło więc ja się cieszę że tyle czekał, zwlekał bo teraz przynajmniej nie mamy żadnych wątpliwości, teraz jesteśmy pewni że chcemy stworzyć rodzinę a nawet cos ostatnio zaczął przebąkiwać o dziecku wyczekałam się i same wiecie jak sie cieszyłam po takim czasie facet na pewno nie oświadcza się na odwal się ![]() alem się rozpisała mam nadzieję że jakoś "pomogłam" @ się zjawiła więc mam ochotę zjeść TŻ'ta a jego "trójkąty" nie interesują "(
|
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
ja dostałam trochę kasy na urodziny no i fakt że jutro podpisuję umowę też działa na wyobraźnię (chociaż w sumie powinnam wymienić pół szafy na rzeczy biurowe, tylko że w tym momencie na gwałt potrzebuję "dołu" a kupuję buty i bluzki
muszę się przejść do banku założyć konto jeszcze jedno jako lokatę czy coś, bo inaczej pieniędzy nie utrzymam. Miłość do zakupów odziedziczyłam po mamie
|
|
|
|
#1384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już sobie walnęłam fotkę podpisu i wstawię do dokumentu ![]() Cytat:
Desperaci ![]() Myślałam, że liczy się tylko podpis ręczny
|
||
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
Zmęczona jestem ![]() Ale jeszcze jutro i w sobotę Tż przyjeżdża ![]() Grape
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
cóż za powitanie ![]() oj to będzie milusio po tak długiej rozłące ![]() a teraz zmykam do TŻ'ta bo mam obiecany masaż obolałych pleców tak na pocieszenie
|
|
#1388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Uwaga wysyłam CV
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wstrzymałam bo już myślałam, że mi się wysypało konto mailowe
Nie naśmiewaj się, ok?
|
|
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie pomyślałam że warto by było zrobić już chociaż zawieszki na wódkę, bo przecież mogę nie mieć czasu potem, a wypadałoby coś już robić jeśli prawie wszystko chcę ręcznie
Takie miała moja siostra i wyglądały fajnie i schludnie http://allegro.pl/zawieszki-na-butel...206206959.html i coś podobnego planuję wykombinować może jeszcze tekst jakiś dodam. Ale mam problem z kolorami - bym chciała biały z jakimś... I wszystko w tej kolorystyce (zaproszenia, ew. winietki, zawieszki, balony , auto). Teraz moja kuzynka miała fiolety i super wyglądało - świadkowa we fiolecie, bukiet fioletowy, kwiat we włosach fioletowy (jasny), balony też z fioletem, prezenty dla rodziców/gości też we fiolecie.Inna kuzynka miała biel+złoto, moja siostra miała biel+bordo (i najbardziej chyba mi się podoba ten zestaw). Zieleni nie trawi moja babcia i mama, a niebieski... hmm lubię ale jakoś nie pasuje. Zostaje.. róż? ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- http://demotywatory.pl/2027509/Zastanow-sie-dwa-razy |
|
|
|
#1394 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ano
Bo lubię tu z Wami siedzieć ![]() Śliczny pierścionek Wielkie gratulacje!Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 03:49 ---------- I znów nic nie spałam w nocy ![]() ---------- Dopisano o 05:21 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- Cytat:
![]() Grape, bardzo się cieszę, że jest u Ciebie tak dobrze, że TŻ jest bardzo pewny małżeństwa z Tobą. Napisałaś, że kiedyś: "stwierdził że zrobił to bo byliśmy już długo ze sobą i że wypadałoby ruszyć dalej ale później". I pamiętasz co Ci napisałam kiedyś co Tobą tak wzburzyło i reszta dziewczyn tak na mnie naskoczyła? Otóż właśnie to czułam, że tak wtedy było i dlatego tak wtedy napisałam. Może napisałam to zbyt dosadnie, ale naprawdę nie chciałam nikogo wtedy urazić. Cieszę się, że po tym wszystkim doszły w pełni do niego te oświadczyny ![]() Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#1395 | |
|
Zakorzenienie
|
Helloł.
Nie mogłam spać ![]() Rain ale gdzie wysyłasz to CV? ![]() Skimosiu też miałam ten problem,że jak dostałam pracę to w szafie miałam pełno koszul i eleganckich bluzek,ale tylko jedne eleganckie spodnie.Zawsze lubiłam koszule,ale nosiłam do nich jeansy (nawet mam eleganckie w kantkę). Ale jest też taki problem,że niektóre te ksozule mam w kratki lub paseczki i się nie nadają. Kupowanie spodni czy też żakietów to był jakiś koszmar.Tak więc życzę powodzenia ![]() ![]() Claris jakie butki?Te granatowe u Olencji zamówiłyśmy obie z tego co pamiętam,ale zwracała za nie kasę.Ostatnio prawie wszystkie zamówienia,w których jestem są anulowane ![]() Cytat:
Ja wolałabym jakoś styczeń/luty (bo ja mam przecież ślub w sierpniu).A w styczniu i lutym to już pewnie nie będzie? A jak będziesz chodzić w listopadzie za sukienką tam w Krakowie to popatrzysz też za koronkami dla Motylaski i dasz znać jak się sprawa ma? I w Madonnie też?
|
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Dziń Dybry
mamy piątekkatar mi cieknie z nosa, gardło mnie boli i spać mi się chce - ehh tylko przetrwać do 15-tej ![]() a o 19-tej idziemy z Tż do Księdza na nauki - ciekawe ile to nam zajmie
|
#1397 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() nie ma sprawy już o tym zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
? Może to zależy od Twojego humoru? może nie chciał tak też za bardzo pisać jak widział,że jesteś przybita a jak zauważył,że tryskasz energią to aż sam zaczął inaczej pisać![]() Cytat:
ja też chce ciągle rozmawiać z Tżem a musze sie powstrzymywać, to najgorsza kara ;(Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ja też mam ochote na Tża i co ? to dla mnie nieosiągalne ;(Cytat:
też nie widziałam Tża 3 tygodnie ![]() oo tak..ja chce żeby było już po weekendzie ![]() Dziewczyny nie wytrzymuje, skreślam te dni w kalendarzu i już prawie koniec tzn. jeszcze weekend ale z checia JUŻ bym zadzwoniła żebyśmy to skrócili bo ja już nie mam sił
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
Osz łączę się z Tobą w katarowo-gardłowym bólu. Tata się nabija z mojego czerwonego nosa:P
A mi jest w sumie tak dziwnie,że nie będę musiała chodzić na nauki,bo w sumie chciałabym posłuchać co tam gadają... ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- A dzisiaj jest TEN dzień,kiedy to mogę napisać to co już pisały inne dziewczyny przede mną. Za rok o tej porze pewnie będę już na nogach,zaganiana i będę zbierać się do fryzjera : roza:
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu
Motylku ![]() mnie też ciekawi o czym będzie ksiądz nauczał, mam nadzieję, że będzie sympatyczny i z ciekawością będzie się go słuchało
|
#1400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko zleci zobaczysz zanim sie obejrzysz już bedziesz pisała,że to już jutro ![]() Cytat:
tak bardzo bym chciała żeby mu to myślenie przeszło ,że nie chce być ze mną..żeby chciał..![]() przecież ja żyć bez Niego nie moge;(zazdroszcze tych nauk
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Ja też coś w nocy spać nie mogłam... I długo zasnąć nie mogłam. Po 5-tej rano jest ciemno jak w środku nocy... Coraz gorzej mi się wstaje...
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! A teraz piosenka dnia: "jedno dobre, że dziś piątek, znaczy jutro jest sobota..."
Pogoda paskudna, szaro, mokro i tylko spać się chce. Oby ten dzień zleciał jak najszybciej. Motyl i reszta zazdroszczę trochę odliczania do ślubu. Chciałabym mieć datę bo wtedy człowiek czuje, że to coraz bliżej a tak to nie mam poczucia, że to się stanie. Skimos kiedy Ty znajdujesz czas na to wszystko? Podziwiam. |
|
|
|
#1403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
też jestem za tym żeby ten dzień szybko sie skończył...Wy chcecie weekend a ja chce żeby było już po weekendzie..
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jakoś mi smutno i depresyjnie - deszcz pada, z domu się nie chce wychodzić a muszę, siedzę sama do jutra do wieczora a TŻ ma jutro jakieś swoje sprawy do załatwienia i nawet się nie zobaczymy. Zdradzę tylko, że chodzi o stanowisko redaktora w zakresie mojego zawodu
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Rain trzymam kciuki za pracę. Mam nadzieję, że się uda.
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks ale na co? Ogólnie mam tendencję do brania sobie za dużo na głowie, ostatnio też zaczynania i nie kończenia
![]() Rain Apropo CV to na pierwszym roku wysłałam CV trochę z przekory, trochę dla jaj (nie wierzyłam że dostanę pracę) i dostałam tą pracę, więc nigdy nie mów nigdy ![]() No więc tak. Pada deszcz, więc spódnica odpada (musiałabym do niej założyć materiałowe balerinki). Zostają... jeansy? Pogrzebię w szafie, póki mam czas, bo potem to tylko panika będzie ![]() Pewnie czerwone paznokcie też zmyć, co?
Edytowane przez skimos Czas edycji: 2010-08-27 o 09:18 |
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam sobie przerwę w szukaniu pracy na czas obrony itd. Po czym wysłałam Cv do iluś tam firm i na pierwszej rozmowie dostałam pracę. Więc to się zdarza czasem.
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czerwone paznokcie przecież mogą być. Skoro mój Dyrektor zgadza się na czerwone paznokcie pomimo,że pracuję z Klientami,to Ty tym bardziej możesz. Mój Dyrektor zawsze mówi,że jemu to nie przeszkadza o ile nie mamy długaśnych szponów. Ważne,żeby mieć zadbane dłonie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

rozmawialiśmy już nie raz na ten temat i sam tak stwierdził
chodzi mi o związek taki jak np. mój i P., czyli nie że zaczęliśmy być ze sobą w gimnazjum czy podstawówce, a ja na 18. urodziny chcę ślub
po takim czasie facet na pewno nie oświadcza się na odwal się

może jeszcze tekst jakiś dodam. Ale mam problem z kolorami - bym chciała biały z jakimś...
, auto). Teraz moja kuzynka miała fiolety i super wyglądało - świadkowa we fiolecie, bukiet fioletowy, kwiat we włosach fioletowy (jasny), balony też z fioletem, prezenty dla rodziców/gości też we fiolecie.

Apropo CV to na pierwszym roku wysłałam CV trochę z przekory, trochę dla jaj (nie wierzyłam że dostanę pracę) i dostałam tą pracę, więc nigdy nie mów nigdy