Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 21:02   #1861
Patrycja_1708
Zadomowienie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

Mykam juz do łózeczka bo juterko musze wczesniej wstać. Do juterka papa Dobrej nocki
Patrycja_1708 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:08   #1862
_paulinka2
Wtajemniczenie

Dot.: Do porodu dni liczymy o wyprawce wciąż myślimy-mamy listopadowo-grudniowe,cz.IV

miałam poczekać na tż z zakupami ale nie mogłam się opanować i zamówiłam
http://allegro.pl/sliczny-pajacyk-ba...204948647.html

dbam o włosy

_paulinka2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:18   #1863
kotek81
Zakorzenienie

Ja też już spadam do spania. dobranoc.
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:36   #1864
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Irsin, mallinka i wszystkie dziewczyny ze smutaskami dzisiaj - . Wiem jak to jest. A najgorzej jest jak nie wiadomo do końca o co chodzi konkretnie.

Beata, ale wielka już Twoja dziewczynka. Gratulacje!

M25, śliczne zdjęcia i na pewno ogromne przeżycie w gabinecie.

A co do kurtki, to ja mam.
Rok temu kupiłam sobie czarny płaszczyk w niebieską krate w REserved z dużym zapasem na brzuszek. Bardzo mi się podobał, czułam się w niej rewelacyjnie. Mąż stwierdził, że chyba się "przygotowuję". A może tak było?
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:56   #1865
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

W tv jest sprawa dla reportera o dziewczynce z porazeniem , nie moge takich rzeczy ogladac
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 21:59   #1866
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
W tv jest sprawa dla reportera o dziewczynce z porazeniem , nie moge takich rzeczy ogladac

ojj mi też szkoda strasznie takich ludzi
ja oglądam na dwójce housa

dbam o włosy

Stary 2010-08-26, 22:06   #1867
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, właśnie wróciłam z badania U mnie i u Madzi wszystko idealnie. Mała waży 1.440kg a poniżej wklejam zdjęcia, są niewyraźne bo rodziłam komórką, ale widać że na 100% dziewczynka ;-)
Ooo ja tez tak bym wolala

Na powaznie swietne zdjecia, co ja pisze.. rewelacyjne

Dzis we Wrocku bylam, nie zmeczylam sie nawet jako tako, ale juz nawet pociagiem ciezko jezdzic, te osobowki sa koszmarne, plastikowe krzesla.. ehh No i zaszlam do Marksa, ale nie mieli jeszcze zimowych kombinezonow, mieli takie jakby z grubego materialu tez fajne no ale sorry 99zl.. no - 20% moja znizka, ale to i tak drogo..
Takze chyba z allegro zamowie, chyba ze zoabcze w C&A bo ostatnio widzialam po 59zl

Wlasnie wcinam Percy Pig (jeny a kiedys o tej godzine w zyciu bym nic nie zjadla.. )

A to moj bebol 28tc..

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 22:06   #1868
Priety
Raczkowanie

GG do Priety

Hej dziewczyny

Nie ma mnie przez jakiś czas i jest tyyyyle do nadrobienia Nawet już nie pamiętam co chciałam napisać

Ja się zastanawiam nad różnymi rzeczami i ja tak sobie policzyłam ile bym musiała wydać na ciążowe ciuszki na bardzo krótki czas to doszłam do wniosku, że zainwestuje w spodnie i przejdę się do jakiegoś ciucholandu po kilka większych bluzek i ze dwa duże swetry - nie będę może jakoś nie wiadomo jak super wyglądać, ale wolę jakoś pieniążki zamiast na ciuszki wydać na rzeczy dla małego Chociaż z doświadczenia wiem, że w ciucholandzie czasem nawet bardzo fajne ciuszki można dostać

U mnie w Tesco jest promocja Loveli, ale nie mam z kim po nią pojechać Muszę jakoś mojego TŻ wyciągnąć na zakupy, chociaż on uważa, że małemu nie jest potrzebny specjalny proszek i wystarczy taki jakiego my używamy

Miłej nocki wszystkim oczekującym

Aaaa i zapomniałam: ja też poproszę o dopisanie do listy ja też
Mam termin na 29.11 i na pewno będzie chłopczyk - Maks

Edytowane przez Priety
Czas edycji: 2010-08-26 o 22:43 Powód: Zapomniałam
Priety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 00:04   #1869
Gustawek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
wlasnie w mojej ksiazce wyczytalam,ze nigdy nie mozna mieszac olejow bazowych( ten z nasion winogron) z aromatycznymi na zapaswiec mysle ze czasem bede dawala kropelke lub dwie do wody i do tego doleje troche tego bazowego(kurcze sama sobie wyprobuje tez taka kapiel a co) i juz nie bede maluszka,kremowac,smarowa c itp.

---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Ja sama nigdy nie uzywam tych oliwek drogeryjnych ,bo wlasnie zapychaja pory a dlaczego?Bo sa zrobione z olejow mineralnych czyli przetworzonej ropy naftowej,dziekuje bardzo za taki kosmetyk:P patrzcie w sklad-parrafinum liquidum,daja go wszedzie a to najtansze i najgorsze g... jest.naturalne olejki i oliwki sa o niebo lepsze.Smaruje brzuch olejkiem migdalowym i odpukac rozstepow na razie nie mataka jest moja opinia
czy mi się wydaje czy parafinum liquidum czyli ciekła parafina jest głównym składnikiem Oilatum ja też wolę naturalne olejki, spożywcze do kąpieli jakoś mi nie pasują ale np. migdałowy
Jako dyżurny nocny marek gaszę światło, paaa
Gustawek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 06:32   #1870
melabn
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Ooo ja tez tak bym wolala

Na powaznie swietne zdjecia, co ja pisze.. rewelacyjne

Dzis we Wrocku bylam, nie zmeczylam sie nawet jako tako, ale juz nawet pociagiem ciezko jezdzic, te osobowki sa koszmarne, plastikowe krzesla.. ehh No i zaszlam do Marksa, ale nie mieli jeszcze zimowych kombinezonow, mieli takie jakby z grubego materialu tez fajne no ale sorry 99zl.. no - 20% moja znizka, ale to i tak drogo..
Takze chyba z allegro zamowie, chyba ze zoabcze w C&A bo ostatnio widzialam po 59zl

Wlasnie wcinam Percy Pig (jeny a kiedys o tej godzine w zyciu bym nic nie zjadla.. )

A to moj bebol 28tc..
w c&a sa po 100zl wczoraj ogladalam ja tam zakupie we wrzesniu no chyba ,ze u Ciebie maja inne jeszcze
melabn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 06:56   #1871
79 Marta
Wtajemniczenie

Witam, wczoraj wieczorem załapałam takiego doła, że aż mnie jeszcze dziś głowa boli od płaczu normalnie atak paniki, ze nie dam rady, dziecka do żłobka nie przyjmą, a my nie damy rady finansowo. Prawda jest taka, że możemy liczyć wyłącznie na siebie i czasem ta perspektywa ( w połączeniu z dzisiejszymi realiami) mnie przerasta mąż aż się bał do mnie podchodzić, normalnie atak histerii
Stary 2010-08-27, 08:02   #1872
kotek81
Zakorzenienie

Hej, mam nadzieję, że dziś już wszystkie lęki, smutki i złe samopoczucie nie będą u nas gościć

U mnie leje od wczorajszego wieczora i jest zimno i szaro brrrr... jesień się zbliża wielkimi krokami...

Pilot jako-tako działa czasem się przycina ale coś tam można nim zrobić - zaraz muszę przejrzeć all i zamówić nowy - na pewno będzie taniej niż w sklepie.
Stary 2010-08-27, 08:43   #1873
kretencja
Zakorzenienie

Witajcie.
Wczoraj całe popołudnie nie zaglądałam, bo przygotowywaliśmy duży pokój do remontu - przenosiliśmy rzeczy (oczywiście ja tylko drobiazgi). Moi Rodzice nam pomogli, a potem zabrali mnie do siebie i zostanę tu jeszcze do jutra, żeby trochę znów odpocząć od bałaganu
Ale muszę powiedzieć, że coś się zaczyna z tego bajzlu wyłaniać Zarówno pokój dziecka, jak i nasza sypialnia mają już zrobione ściany i wczoraj położyli panele Więc już jakoś zaczyna to wyglądać. Jeszcze jest mnóstwo drobiazgów do zrobienia (o kupnie mebli nawet nie wspominam, z tym trzeba poczekać aż będzie salon zrobiony), ale spod bałaganu zaczyna być widać, że będzie ślicznie

Nie udało mi się dokładnie nadrobić wszystkiego, ale widziałam, że Anecka ma śliczny, mały brzuszek (ja w 26tc mam większy ), a Patrycja zrobiła świetne zakupy Najbardziej mi się kocyk podoba

Ja wreszcie muszę zamówić pościel

W niedzielę kończę 26 tydzień. Czy to znaczy, że już mi się zacznie III trymestr, czy po 27 tygodniu dopiero?

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:46   #1874
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
Napisane przez Gustawek Pokaż wiadomość
czy mi się wydaje czy parafinum liquidum czyli ciekła parafina jest głównym składnikiem Oilatum ja też wolę naturalne olejki, spożywcze do kąpieli jakoś mi nie pasują ale np. migdałowy
Jako dyżurny nocny marek gaszę światło, paaa
uhhhh faktycznieuslyszalam o skladzie, a sama osobiscie nie sprawdzilamczyli jak dla mnie tez odpada

Ja mialam dzis paskudny sen ,ze mnie polozyli na stole,brzuch mi pokroili,dziecka nie pokazali i lazilam z taka dziura w brzuchu
Tesciowa zostaje u nas do przyszlego piatku,z sercem nie jest idealnie ale dostala leki, a babcia tzta ani mysli jechac na wies,siedzi tu i wszystkim truje,dobrze ze herbata z melisy jest w szafcepakuja rzeczy babci do wywiezienia i kloca sie obydwie
Stary 2010-08-27, 08:58   #1875
De28
Wtajemniczenie

Tez mialam wczoraj zly dzien. Ostatnio smutno mi strasznie , bo widze ze naszej koteczce sie pogarsza. Nie wiem czy przezyje nasz urlop, czy panstwo ktore bedzie sie nia opiekowac w tym czasie nie bedzie musialo podjac decyzji o uspieniu Mala nadal ma apetyt i wychodzi na balkon ale widze, ze coraz ciezej oddycha. Lapia sie jej coraz to nowe infekcje, teraz walczymy poraz kolejny z oczkami. Smutno mi ,ze ta mala miala takich bylych wlascicieli, ktorzy ja w takim stanie wywalili.

Jutro slub siostry mojego meza. Nie mam jakos ochoty. Zrobilam jej fajny prezent- chciala pieniadze- a ze nie chcielismy jej dac w kopercie to je....zamrozilismy:brzyda l: Zrobilam warstwami zamek z lodu i zamrozilam tam warstwami monety i kwiaty. Potem postawimy to na metalowej tacy i bedzie sie w czasie przyjecia rozmrazac a pieniadze beda z hukiem spadac na tace.

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
uhhhh faktycznieuslyszalam o skladzie, a sama osobiscie nie sprawdzilamczyli jak dla mnie tez odpada

Ja mialam dzis paskudny sen ,ze mnie polozyli na stole,brzuch mi pokroili,dziecka nie pokazali i lazilam z taka dziura w brzuchu
Tesciowa zostaje u nas do przyszlego piatku,z sercem nie jest idealnie ale dostala leki, a babcia tzta ani mysli jechac na wies,siedzi tu i wszystkim truje,dobrze ze herbata z melisy jest w szafcepakuja rzeczy babci do wywiezienia i kloca sie obydwie
Ty to masz sny
A babcia sie nie przejmuj, jak widac, ten typ tak ma.
Moj maly rusza sie od wczoraj caly czas. Dzis nad ranem mnie obudzil. Wczoraj wieczorem czulam takie regularne pulsowanie na brzuchu- brzuch sie w ten rytm unosil i opadal- takie jakby pukanie serca. Bylo jednak inne niz moje- czyzby maly tak ie ulozyl, ze jego serduszko czulam? Czy to jakies skurcze?Bardzo regularne to bylo, jak bicie serca.

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ----------

Cytat:
Napisane przez kretencja Pokaż wiadomość

W niedzielę kończę 26 tydzień. Czy to znaczy, że już mi się zacznie III trymestr, czy po 27 tygodniu dopiero?
Ja koncze jutro. Ale wydaje mi sie ze siodmy miesiac a tym samym trzeci trymestr dopiero za tydzien?

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:59   #1876
Ishka
Zadomowienie

Witam wszystkie kobietki.

Ja wpadłam tylko na chwilke oznajmić że złego samopoczucia ciąg dalszy i do bóli doszły częste skurcze eh mam nadzieje że dotrwam do wizyty...

Miłego dzionka życze wszystkim lasencjom
Ishka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:59   #1877
_paulinka2
Wtajemniczenie

Anecka zgrabnego masz tego swojego bebola

d28, oby kotka z tego wyszła a pomysł świetny ja to jakaś nie jeestem taka twórcza

brzydka dzisiaj pogoda

dbam o włosy

Stary 2010-08-27, 09:00   #1878
Layla79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Patrycja_1708 Pokaż wiadomość
A co do tej wpłaty na konto to troszke boje sie wpłacić bo chcialam zamówić tych produktów na ponad 400zł a moje kupowanie na allegro to zawsze była opcja za pobraniem i dlatego nie mam przekonania do wplacania na konto tymbardziej na taka sumę...
ja proponuję za taką kwotę kupić tylko u super sprzedawcy.
kupiłam u dwóch i to były najlepsze transakcje.

a'propos, jak ktoś myśli o tej żółwiej lampce, to jest padaka
wczoraj włączyłam, ale naprawdę nic specjalnego, po prostu gwiazdki na suficie, lepiej by było, jakby była muzyka i się kręciły.
Kotek - a śliczne kocyki są w świecie dziecka na towarowej - ja kupiłam chyba za 35 zł taki zielono różowy dwustronny ze śliczną aplikacją, od której odstawały metki. metki to ponoć ulubiony gadżet maluchów. robią nawet zabawki z samych metek. pan metka..

a'propos - kto ma co miesiąc zapalenie pochwy? bo ja już nie wiem, co z tym robić. boli i swędzi. może dlatego, że byliśmy na kajakach i kąpałam się w rzece..
Layla79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:02   #1879
rptrbj1978
Rozeznanie

ja mam cały czas wybrałam sie wszytskich mozliwych leków, lekarka mowi ze zaogniło sie po antybiotyku
rptrbj1978 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:11   #1880
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Priety Pokaż wiadomość
Aaaa i zapomniałam: ja też poproszę o dopisanie do listy ja też
Mam termin na 29.11 i na pewno będzie chłopczyk - Maks
Gotowe

Cytat:
Napisane przez 79 Marta Pokaż wiadomość
Witam, wczoraj wieczorem załapałam takiego doła, że aż mnie jeszcze dziś głowa boli od płaczu normalnie atak paniki, ze nie dam rady, dziecka do żłobka nie przyjmą, a my nie damy rady finansowo. Prawda jest taka, że możemy liczyć wyłącznie na siebie i czasem ta perspektywa ( w połączeniu z dzisiejszymi realiami) mnie przerasta mąż aż się bał do mnie podchodzić, normalnie atak histerii
współczuję ja to już się chyba przyzwyczaiłam do tych dołów-dziś już jeden zaliczyłam na szczęście TZ powoli się przystosowuje i coraz lepiej sobie ze mną radzi i wiem że nawet jak mam super nastrój to w 2 min może byc mega dół... już się nie mogę doczekac kiedy wszystko wróci do normy

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
Hej, mam nadzieję, że dziś już wszystkie lęki, smutki i złe samopoczucie nie będą u nas gościć

U mnie leje od wczorajszego wieczora i jest zimno i szaro brrrr... jesień się zbliża wielkimi krokami...

Pilot jako-tako działa czasem się przycina ale coś tam można nim zrobić - zaraz muszę przejrzeć all i zamówić nowy - na pewno będzie taniej niż w sklepie.
Proponuje rozłożyć pilota i zostawić tak na cały dzień żeby wszystko porządnie wyschło, wtedy powinien normalnie działać-sprawdziłam

U mnie też jesień... a dziś przywożą kostke brukową i TZ będzie układał-pewnie z tydzien mu to zajmie zwłaszcza w tym deszczu co zapowiadają ale będe miała w końcu chodniki i podjazd i czyste buty

Cytat:
Witajcie.
Wczoraj całe popołudnie nie zaglądałam, bo przygotowywaliśmy duży pokój do remontu - przenosiliśmy rzeczy (oczywiście ja tylko drobiazgi). Moi Rodzice nam pomogli, a potem zabrali mnie do siebie i zostanę tu jeszcze do jutra, żeby trochę znów odpocząć od bałaganu
Ale muszę powiedzieć, że coś się zaczyna z tego bajzlu wyłaniać Zarówno pokój dziecka, jak i nasza sypialnia mają już zrobione ściany i wczoraj położyli panele Więc już jakoś zaczyna to wyglądać. Jeszcze jest mnóstwo drobiazgów do zrobienia (o kupnie mebli nawet nie wspominam, z tym trzeba poczekać aż będzie salon zrobiony), ale spod bałaganu zaczyna być widać, że będzie ślicznie
To jak już skończycie to koniecznie wklej zdjęcia fajnie że już coraz bliżej do końca i w sumie to teraz zajmiesz się urządzanie i zakupami dla Małego to szybciej minie czas do porodu

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Jutro slub siostry mojego meza. Nie mam jakos ochoty. Zrobilam jej fajny prezent- chciala pieniadze- a ze nie chcielismy jej dac w kopercie to je....zamrozilismy:brzyda l: Zrobilam warstwami zamek z lodu i zamrozilam tam warstwami monety i kwiaty. Potem postawimy to na metalowej tacy i bedzie sie w czasie przyjecia rozmrazac a pieniadze beda z hukiem spadac na tace.
rewelacyjny pomysł z tym prezentem ja idę jutro tylko na ślub i nie mam pomysłu co można dać w prezencie bo to siostra koleżanki i tylko do kościoła jestem zaproszona... Jak myślicie?

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Ishka może przejdź sie na izbe przyjęc i niech to skontrolują bo to jednak jeszcze kilka dni...

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

Cytat:
Napisane przez rptrbj1978 Pokaż wiadomość
ja mam cały czas wybrałam sie wszytskich mozliwych leków, lekarka mowi ze zaogniło sie po antybiotyku
ja też się męczyłam, ale teraz miałam dopochwowo Pimafucin i smaruje też Pimafucort i pomogło próbowałyście? bo ponoć clotrimazol nie jest wskazany. i do tego jakiś priobiotyk łykam cały czas bo na basen chce chodzić

ur. - 28.12.2010 - 4530g, 59cm

mallinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:18   #1881
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melabn Pokaż wiadomość
w c&a sa po 100zl wczoraj ogladalam ja tam zakupie we wrzesniu no chyba ,ze u Ciebie maja inne jeszcze
Hmm jak kupowalam kurtke to wisialy kombinezony w cenie 59zl nie wiem moze to jaas promocja byla choc nic takiego nie bylo napisane.. jutro pojde to obadam sytuację No ale jak 100zl to juz wole poczekac jak beda w M&S, bo przynajmniej 20zl mniej wydam.

Cytat:
Juz wiesz ze do zlobka nie przyjma? Ja w ogole slyszalam, ze do zlobkow przyjmuja dopiero polroczne dzieci a i tak przyjcia sa od wrzesnia wiec chyba kazda matka ma z tym problem. Ja mam o tyle wiekszy ze musze wrocic do pracy bo zza cos trzeba zyc i juz chyba w kwietniu to nastapi.. a tz.. pracuje po 12h np 2 dni a nasyepny wolny.. Jeszcze co innego jakbym miala prace ze koncze o stalej porze a mam zmiany.. 8-16,11-19,13-21

Jeju glodna jestem.. jajka sobie ugotuje na twardziela a potem chyba wsune wafle ryzowe w czekoladzie

mallinka, ja zrobilam wlasnorecznie kartke a szlam do kolezanki tylko do kosziola Daj po prostu kartke z zyczeniami, kup wpisz sie i juz ew. jesli chcesz cos dac.. to moze taka swiece z obraczkami? u mnie tego duzo jest w sklepach takich po 5zl (swieca kosztuje 20 )

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012

Edytowane przez Anecka
Czas edycji: 2010-08-27 o 09:21
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:21   #1882
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:

Marta, ja tez mam takie chwile niestety i ostatnio chociaz powinno byc ich mniej - jest wiecej im blizej daty porodu.
Tez nie wiem czy sobie poradze i jak to bedzie, ale nie mam innego wyjscia - maluszka bedzie miala tylko mnie i tate wiec musimy dac z siebie wszystko zeby byla szcczesliwa.

Anecka, no juz widac!

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:19 ----------

Ishka, przejdz sie na izbe- mi wczorajj lekarz powiedzial,ze z takim twrdnieniem to moga zatrzymac w szpitalu jak ja mam - wiec idz i sie skontroluj bo nie wiesz co sie dzieje- ja tez sie nie spodziewalam luteiny.
Stary 2010-08-27, 09:22   #1883
_paulinka2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
ja proponuję za taką kwotę kupić tylko u super sprzedawcy.
kupiłam u dwóch i to były najlepsze transakcje.

a'propos, jak ktoś myśli o tej żółwiej lampce, to jest padaka
wczoraj włączyłam, ale naprawdę nic specjalnego, po prostu gwiazdki na suficie, lepiej by było, jakby była muzyka i się kręciły.
Kotek - a śliczne kocyki są w świecie dziecka na towarowej - ja kupiłam chyba za 35 zł taki zielono różowy dwustronny ze śliczną aplikacją, od której odstawały metki. metki to ponoć ulubiony gadżet maluchów. robią nawet zabawki z samych metek. pan metka..

a'propos - kto ma co miesiąc zapalenie pochwy? bo ja już nie wiem, co z tym robić. boli i swędzi. może dlatego, że byliśmy na kajakach i kąpałam się w rzece..

ja miałam podczas ciąży raz i od tamtej pory nic a nic... a dostałam na to od gin jakies czopki do pochwy, raz dziennie jeden czopek przez 3 dni i odeszło jak ręką odjął. tylko za nic nie pamietam ich nazwy

dbam o włosy

Stary 2010-08-27, 09:23   #1884
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

A ja noc mialam kiepska, bolal mnie brzuch i oczywiscie sie martwilam ,ze cos jest nie tak.
Stary 2010-08-27, 09:27   #1885
mallinka
Zadomowienie

Irsin mnie też w nocy brzuch bolał, a tak na prawdę nie wiem co ma mnie niepokoić i się wszystkim martwię...

Stary 2010-08-27, 09:28   #1886
margaryt
Rozeznanie

Dzień dobry,
no i mamy dziewczynkę Julcię!
Byliśmy mega zaskoczeni, bo każdy nam wróżył chłopca i już zdążyliśmy przyzwyczaić się do tej myśli. Malutka waży ponad 500 g. Spała podczas usg i nie chciała się poprzekręcać aby ją poogladać.
margaryt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:29   #1887
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba po 27 dopiero - ale ręki sobie nie dam uciąć
Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Tez mialam wczoraj zly dzien. Ostatnio smutno mi strasznie , bo widze ze naszej koteczce sie pogarsza. Nie wiem czy przezyje nasz urlop, czy panstwo ktore bedzie sie nia opiekowac w tym czasie nie bedzie musialo podjac decyzji o uspieniu Mala nadal ma apetyt i wychodzi na balkon ale widze, ze coraz ciezej oddycha. Lapia sie jej coraz to nowe infekcje, teraz walczymy poraz kolejny z oczkami. Smutno mi ,ze ta mala miala takich bylych wlascicieli, ktorzy ja w takim stanie wywalili.

Biedna kicia

A prezent ale żeś to wymyśliła podziwiam
Cytat:
Napisane przez mallinka Pokaż wiadomość
Proponuje rozłożyć pilota i zostawić tak na cały dzień żeby wszystko porządnie wyschło, wtedy powinien normalnie działać-sprawdziłam

U mnie też jesień... a dziś przywożą kostke brukową i TZ będzie układał-pewnie z tydzien mu to zajmie zwłaszcza w tym deszczu co zapowiadają ale będe miała w końcu chodniki i podjazd i czyste buty

rewelacyjny pomysł z tym prezentem ja idę jutro tylko na ślub i nie mam pomysłu co można dać w prezencie bo to siostra koleżanki i tylko do kościoła jestem zaproszona... Jak myślicie?
Nie umiem go rozłożyć ale i tak przez noc wysechł bo wczoraj wcale nie działał - a drugi i tak kupię (jako zapasowy) widziałam na all po 5zł więc można kupić i schować na wszelki wypadek

Zazdraszczam chodnika i podjazdu - ja mam takie bajoro na podwórku, ze masakra no ale dom nie jest nasz więc nie będziemy z tym nic robić...

Co do prezentu to jeśli to nikt bliski to ja bym dała tylko kwiaty - na wesele nie idziesz więc nie widzę powodu aby się kosztowac na prezent... No ale to moje skromne zdanie
Stary 2010-08-27, 09:31   #1888
kootekk
Zakorzenienie

layla własnie chciałam napisać ze co czuje jakbym jakąś infekcje miała, a lekarz dopiero w poniedziałek przyjmuje i nie wiem co robic swedzi mnie na poczatku ciazy miałam mała infekcje i brałam natamycyne dopochwowo, jeszcze mi kilka tabletek zostało i nie wiem czy brac czy poczekac, za bardzo nie chce sobie tam nic pchac

zobacze jak bedzie bardziej swędziało to zadzwonie do gina czy mam brac ta natamycyne

kootekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:32   #1889
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
Byliśmy mega zaskoczeni, bo każdy nam wróżył chłopca i już zdążyliśmy przyzwyczaić się do tej myśli. Malutka waży ponad 500 g. Spała podczas usg i nie chciała się poprzekręcać aby ją poogladać.

Gratulacje !

Duza dziewuszka juz
Stary 2010-08-27, 09:32   #1890
mallinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez margaryt Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
to macie małe zaskoczenie-fajnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości