etorebka.pl - część XIII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-26, 23:31   #4231
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka.pl - część XIII

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
Wiedziałam cieszę się bo też miałam kiedyś przeboje z historią Gratuluję

Dobranoc
Stary 2010-08-26, 23:33   #4232
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
już dopatrzyłam co studiujesz
spokojnie znajdziesz "działkę" w której będziesz dobra i będziesz się dobrze czuła ważne że masz parcie na to żeby już pracować
Mam nadzieję, bo jak nie to się chyba załamie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
To jest chyba normalne Nie wiesz, co Cię czeka. Zwykle ten rodzaj strachu mija, jak się zaczyna coś robić i teoria staje się praktyką Bo na razie to są obserwacje i oczekiwania, a sprawdzianem będzie życie

Ja wiem, że jestem za cienka na taką pracę. Moja psychika pęka już przy odpowiedzialności za wiedzę moich uczniów, a co dopiero, jakbym miała decydować o czyimś życiu. Do tego trzeba mieć uczucie i siłę

No to nie będzie tak źle. Niestety, ale czasem trzeba sobie "zabezpieczyć tyły" A praktyki są zwykle super Dla mnie to najprzyjemniejsza część studiów
Masz rację, wszystko się okaże
Może się okaże, że ja jestem za cienka Tak naprawdę to wszyscy, którzy idą na te studia nie wiedzą tak w 100% czy się nadają czy nie ( Tak samo jak nikt nie wie co będzie po przekroczeniu progu prosektorium, chociaż przed wejściem wszyscy tacy 'mocni' Życie zweryfikuje Zawsze można uciec w te bezpieczniejsze i spokojniejsze specjalizacje, chociaż jak dla mnie mało interesujące. A ja lubię jak jest ciekawie

Nie będzie tak źle- też tak myślę, chociaż wiem, że ZUS nie będzie mnie sponsorował bez końca Domyślam się, że do końca roku i bye-bye Praktyki muszą być super, w końcu jak sama nazwa wskazuje to jest praca ( nauka) praktyczna, czyli coś na co czekam z niecierpliwością

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Padłam

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 23:41   #4233
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
oczywiście też lubię sama swoim życiem rządzić, ale lubię gdy trudne decyzje ktoś podejmuje za mnie, bo sama mam z tym problem. zresztą zanim ja bym jakąś decyzje podjęła to by minęła masa czasu, do tego jestem bardzo niezdecydowaną osobą w wielu aspektach :/
Ja w sumie też zawsze pytam o zdanie innych, ale ostateczną decyzję podejmuję sama. Choć łatwiej by było mieć do kogoś pretensje

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
To się dopytaj Na pewno wszystko było ok, bo po skończeniu studiów musiałam ubezpieczyć się sama (dobrowolne ubezpieczenie zdrowotne) i żeby to zrobić musiałam zanieść do NFZ-u dowód, że wcześniej składki były opłacane - zaniosłam właśnie zaświadczenie o wyrejestrowaniu z uczelni (tam były podsumowane wszystkie składki, jakie uniwersytet mi opłacił) i nie było żadnych problemów Jakieś 1,5-2 lata temu to było, także nie tak dawno

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------
martini. - na stronie http://www.ubezpieczenie.com.pl/ubez...a/66,1076.html znalazłam coś takiego:
Dzięki wielkie, będę się teraz dowiadywać, mam punkt zaczepienia. Bo do tej pory mi powtarzali, że się nie da

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
hej sto lat mnie tu znowu nie było. Wchodzę na wątek, ale mam zawsze tyle do nadrobienia, ze rezygnuję z czytania...

Zastanawiam się nad sprzedaniem Bianki, bo choc fajna to torebka to teraz do mojej garderoby jesiennej chyba nie będzie pasowała. Denerwuje mnie przechowywanie nieuzywanej torby i może brązową Mayę porzucę, bo przez lato w ogóle jej nie używałam. Może komuś innemu posluży. Hmmm...

Nie zamowiłam szarej Vivien i może i dobrze, może coś fajnego zaskoczy w nowej kolekcji a może inne kolory Viv

Cytat:
Dopadł mnie jakiś wirus Od wczoraj boli mnie gardło, wychodzę z domu i od razu cała zlana potem jestem, a teraz właśnie czuję, że katar mi się zaczyna. Mam tylko nadzieję, że to jest przyczyna (jedyna) tego mojego OB podwyższonego, jakie miałam w poniedziałek
Może tak być, bo mogło Ci się wykluwać

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Z tą landrynką to niebezpiecznie dobrze, że się rozpuściła (w sumie nie było innej opcji)

A co do egzaminu - dobra jesteś Ważne że zaliczony
No, jaki potem miałam miętowy oddech
A wyprzedzałam przepisowo, żeby nie było

Cytat:
wyobrażam sobie jaki to stres Ludzie to naprawdę czasami nie myślą ... Kiedyś mieliśmy taką sytuację jadąc samochodem, że nagle zza zakrętu wyjechał chłopiec na rowerze (może sześciolatek) a za nim w dużej odległości ojciec jechał ... Dzieciak prosto na ruchliwą ulicę przy torach kolejowych wjechał i omało nie władował się pod nasz samochód Tż jednak szybko wymanewrował i wszystko dobrze się skończyła - ale skąd w ludziach taka głupota żeby dzieciaka przed sobą puszczać na ruchliwą trasę ??? Przecież są ścieżki rowerowe ...
Matko! Straszne. Ja się zatrzymałam jakieś 1,5 metra przed tymi dziećmi. Brr, na samo wspomnienie mi gorzej, bo je "widzę" przed maską.

Cytat:
Aniu Witaj w klubie Też jestem fanką Tori - mam wszystkie jej płyty wgrane na mp3 Mogłabym słuchać bez końca ... Ostatnio wróciłam do starych utworów typu Winter (), Past the Mission, Cornflake Girl ... i miłość wróciła ze zdwojoną siłą
Wiedziałam, że to napiszesz
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 23:55   #4234
nelly!
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
ja robiłam swoje zdjęcia, wiadomo, ze wyglądały nieco gorzej niż etorebkowe, ale ponieważ sama nie chciałabym, zeby ktoś wykorzystywał moje zdjecia, to sama nie wykorzystuje cudzych.

jeśli chcesz mieć 100% pewnosć że nikt się nie doczepi to musiałabyś pod zdjeciem podać link strony, z której ono pochodzi, ale wtedy oczywiście miałabyś małe szanse żeby sprzedać torebkę za cenę równą/wyższą tej etorebkowej

ja swoją Alice też sprzedałam torebki noszę tylko na zgieciu łokcia i jej uszy wydawały mi się nieco za długie..,
Dzięki za odpowiedź! Ja właśnie zawsze nosiłam na ramieniu i nie byłam przekonana do Emilki, ale pokochałam ją od pierwszego wejrzenia, a Alice leży w szafie już dwa miesiące i czas się jej pozbyć. Chyba kupię drugą Emilkę, tym razem czarną Podoba mi się Andi, ale Emilka chyba jest bardziej poręczna
nelly! jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-26, 23:55   #4235
Paulyna
Zakorzenienie

Dobry wieczór, nie mam sił nadrabiać dziś
W zoo było super

Odpisali z etorebki, żebym podała nr konta do zwrotu, także nie będę miała brązowej Vivien
Czekam na jesienną kolekcję

Kolorowych snów
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 01:19   #4236
CharLizZie
Zakorzenienie

dobry wieczór
Cytat:
Widzicie jakie to zdolne stworzenia Żeby mój tak zaczął mówić
a jakie kochane wczoraj pół youtube przewertowałam oglądając filmiki z ich udziałem
Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dzięęęęękuję za kciuki!!! przydały się
z historii na koniec roku 3!!! cała moja klasa zaliczyła. większość na 2. ja i jeden chlopak dostaliśmy po trójach
byłam zdenerwowana strasznie, pytania trafiły mi sie srednie, ale jakoś poszło. kiedy dyrektorka zapytała sie mnie kiedy bylo rozbicie dzielnicowe jak zaczęłam mówić o krzywoustym to dostałam takiej amnezji ale całe szczęście sobie przypomniałam.
no i po ustnym sie wychodziło i za chwile prosili z powrotem i dyrektor wstała i zaczeła mówic "w imieniu komisji (...) ocenę dostateczną" to tak tak się zaczełam cieszyc i ja "o boże o boże dziękuję!" a ta druga nauczycielka "o boże o boże prosze"

jestem szczęśliwa strasznie
gratuluję wiedziałam, że się uda!

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 07:02   #4237
dodeczka84
Zakorzenienie

Uff, wczoraj rozpatrzono moją reklamację i wysłano Alice. Jeśli dojdzie wadliwa, zastrzele ich!
Stary 2010-08-27, 08:04   #4238
stworzonadlaciebie
Raczkowanie

Ana czy Pheba ? Kolor szary
Co myslicie?
stworzonadlaciebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:28   #4239
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez stworzonadlaciebie Pokaż wiadomość
Co myslicie?
Ana

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
Odpisali z etorebki, żebym podała nr konta do zwrotu, także nie będę miała brązowej Vivien
Tak myślałam, że będzie zwrot. Mają tyle reklamacji, że załatwiają na bieżąco, nie odkładają towaru

135nudziara, gratulacje

Z m i e n i ł a m swoje życie!
Puntodivista jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 08:38   #4240
reniabg
Wtajemniczenie

Witam, kto pije kawusię ale u mnie pogoda - leje
Stary 2010-08-27, 08:54   #4241
Dotka81
Zakorzenienie

Ja już po kawie, po rogaliku do kawy
U mnie kropiło

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:12   #4242
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja zaraz będę zaparzać U mnie pada ale jeszcze nie leje.
Mięliśmy jechać na ryby ale jest zimno i mokro. Cieszę się Dziś mi się wybitnie nie chce i marzy mi się spokojny, domowy dzień

Stary 2010-08-27, 09:16   #4243
an.ka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Dzięki wielkie, będę się teraz dowiadywać, mam punkt zaczepienia. Bo do tej pory mi powtarzali, że się nie da
Mam nadzieję, że uda Ci się to załatwić
Właśnie był kurier z nową Elvie () i starym paskiem od Emili Udało mu się zdążyć przed moim wyjściem
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:18   #4244
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie był kurier z nową Elvie () i starym paskiem od Emili Udało mu się zdążyć przed moim wyjściem
Co za ekspres

Stary 2010-08-27, 09:28   #4245
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
super dobry poczatek dnia;]
Stary 2010-08-27, 09:32   #4246
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja już po kawie, po rogaliku do kawy
U mnie kropiło
Mnie deszcz obudził niestety, tak dudnił o parapet ze od 6.50 nie śpię a mam wolne i planowałam pospać

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Ja zaraz będę zaparzać U mnie pada ale jeszcze nie leje.
Mięliśmy jechać na ryby ale jest zimno i mokro. Cieszę się Dziś mi się wybitnie nie chce i marzy mi się spokojny, domowy dzień
Ja dziś też mam taki domowy dzień, nigdzie nie wyłażę, ogarnę trochę w domu i zrobię placki ziemniaczane, bo mąż uwielbia
Stary 2010-08-27, 09:35   #4247
Dotka81
Zakorzenienie

U nas podobno lało mocno w nocy ale dziś miałam wyjątkowo mocny sen i nic nie słyszałam

Stary 2010-08-27, 09:38   #4248
fashionaddicted
Zakorzenienie

No to chyba większość albo cała Polska dzisiaj ma złą pogodę u mnie też ponuro i chłodno, jeszcze nie pada ale raczej spodziewałabym się że zacznie.
Stary 2010-08-27, 09:41   #4249
Paulyna
Zakorzenienie

dzień dobry

Cytat:

Tak myślałam, że będzie zwrot. Mają tyle reklamacji, że załatwiają na bieżąco, nie odkładają towaru
Lipa z tym. Dwa dni przed urlopem napisał mi, że zostanie wymieniona na nową, a tego samego dnia wieczorem już ich nie było w sklepie. Może p. Krzysztof nie ma dostępu do magazynu i nie wie, jak się przedstawia sytuacja z ilością torebek. A potem zostało mi czekać 2 tygodnie w niepewności na zwrot kasy Smutno
Stary 2010-08-27, 09:43   #4250
farfalla
Zakorzenienie

dzieńdobry wszystkim
u mnie też nie dość że pada cały czas (a u mnie deszcz wywołuje senność) to jeszcze się nie wyspałam bo kumpela kumpela wydzwaniała w nocy i mnie obudziła (podejżewam że jej się przypadkiem telefon odblokował a mnie miała w ostatnio wybieranych i to stąd .. ale 7 połączeń ? myślałam że zastrzelę )
dlatego miałam od rana fantastyczny pomysł na poprawę humoru ...coś zamówić ale się ogarnęłam i dalej czekam na nową kolekcję
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-08-27 o 09:44
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 09:48   #4251
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ja dziś też mam taki domowy dzień, nigdzie nie wyłażę, ogarnę trochę w domu i zrobię placki ziemniaczane, bo mąż uwielbia
Ja wczoraj zrobiłam Canneloni faszerowane w sosie, zapiekane z mozarellą. Jestem z siebie dumna bo ze mnei antytalent kuchenny

Cytat:
dzień dobryLipa z tym. Dwa dni przed urlopem napisał mi, że zostanie wymieniona na nową, a tego samego dnia wieczorem już ich nie było w sklepie. Może p. Krzysztof nie ma dostępu do magazynu i nie wie, jak się przedstawia sytuacja z ilością torebek. A potem zostało mi czekać 2 tygodnie w niepewności na zwrot kasy Smutno
No lipa. Mogli nie obiecywać.

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
dzieńdobry wszystkim
Dzień dobry

Stary 2010-08-27, 09:49   #4252
Dotka81
Zakorzenienie

Ja się cały czas powstrzymuję od kliknięcia Alice

Stary 2010-08-27, 09:54   #4253
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:

No lipa. Mogli nie obiecywać.
No
Teraz mam wyrzuty, że mogłam jakoś przeżyć może te zacieki... z drugiej strony myślę, że komuś innemu wysłali tą torebkę Chyba jestem za bardzo pedantyczna
Zapytałam jeszcze o raz o powrót Vivi ciekawe co odpisze.
Stary 2010-08-27, 10:08   #4254
moniuleczka
Zakorzenienie

Dzień dobry.

U mnie też pogoda do niczego. Obudził mnie deszcz, teraz już nie pada, ale jest ponuro i smutno przez to zachmurzenie. Nie lubię takiej pogody

Edytowane przez moniuleczka
Czas edycji: 2010-08-27 o 11:01
moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:39   #4255
Danula
Zakorzenienie

Dziń dybry

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Uff, wczoraj rozpatrzono moją reklamację i wysłano Alice. Jeśli dojdzie wadliwa, zastrzele ich!
A co ci się z nią stało

Cytat:
Ja piję i też pada od wczesnego rana ponoć-nie wiem spałam

Cytat:
No
Teraz mam wyrzuty, że mogłam jakoś przeżyć może te zacieki... z drugiej strony myślę, że komuś innemu wysłali tą torebkę Chyba jestem za bardzo pedantyczna
Zapytałam jeszcze o raz o powrót Vivi ciekawe co odpisze.
Jakie zacieki?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 10:41   #4256
Iduś
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
ja właśnie piję

Cytat:
Co myslicie?
Ana

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:04   #4257
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Co myslicie?
Zdecydowanie Ana.

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:08   #4258
an.ka
Zadomowienie

U mnie leje Właśnie wróciłam od lekarza (dostałam skierowanie na rehabilitację kręgosłupa - wiem, wiem, jak poczytać moje ostatnie posty to wyłania się obraz schorowanej emerytki ) i woda w butach, spodnie do kolan mokrusieńkie. Że też nie pomyślałam, żeby w kaloszach iść
Także też już z domu dziś nie wychodzę, chyba że na spacer z psem Ufarbuję sobie włosy, bo już od tygodnia nie mogę się zebrać i muszę porozsyłać cv i pozamieszczać ogłoszenia w necie, bo od 1 września ruszam z działalnością gospodarczą i wypadałoby zwiększyć liczbę klientów
an.ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-27, 11:10   #4259
Puntodivista
☕ sprawia, że jestem☺

Cytat:
Ufarbuję sobie włosy, bo już od tygodnia nie mogę się zebrać i muszę porozsyłać cv i pozamieszczać ogłoszenia w necie, bo od 1 września ruszam z działalnością gospodarczą i wypadałoby zwiększyć liczbę klientów
Co rozkręcasz? Może zostanę Twoją klientką

Stary 2010-08-27, 11:12   #4260
aniolusiek_
Zakorzenienie

witam z rana trochę niewyspana

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości