|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Ursull
to baj ![]() przeciez chce sie z nim zamienic zeby kapac sie w tym samym dniu co Ty i sobie wyobrazac rozne roznosci ![]() Caro
|
||
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rok skończyło nasze dziecię, bocian drugie już nam niesie-mamy maj-czerwiec 200
Edytowane przez Seona Czas edycji: 2010-08-26 o 23:52 |
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
|
#186 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idę sobie i już |
|||
|
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Seona znalazlas chaty na Florydzie ??? |
||
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swietny pomysl a dlugo nad tym myslalas ???
|
|
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
a w życiu
![]() Bardziej chodziło mi o węgierskie określenie tego znaku, bo nie we wszystkich krajach znak ten jest nazywany małpą ![]() Odpowiedzi szukaj tutaj: ![]() Znak @ w różnych językach (alfabetycznie)
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, za miesiąc przeprowadzka
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 | ||
|
Zakorzenienie
|
i ide spać
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Cinka
dzisiaj nie dam rady wszystkiego przeczytac ale do poniedzialku dam rade Seona oj... moge zamieszkac z Toba ?---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- no to idziemy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | ||
|
Zakorzenienie
|
baj,baj |
||
|
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Aleście wczoraj poszalały A ja poszłam spać po 21 i co z tego, obudziłam się o 2:30 i nie mogłam zasnąć A za oknem pada i szaro, błee. Ursull, oj współczuję, oby Milucha szybko wyzdrowiała Super że Aaronek ma się ok i oczywiście trzymam kciuki za egzamin A najlepsze że pęcherzyk ciążowy w którym jest ma kształt ogórka i zmartwiłam się oglądając usg że mam taką nędzną macicę Nie wyłapałam co jest czym...![]() Marika, to ile czasu zwlekałaś z odbiorem? W pracy nie muszę jeszcze mówić ale wypadałoby...Ursull, 5 parówek? Nieźle Jutro na śniadanie też sobie ugotuję chociaż chodzi mi jeszcze po głowie jajecznica z parówkami ![]() Mell, moja koleżanka też się bzykała średnio raz w miesiącu i co? ZASZŁA ![]() Eve, to Ty się nie opierdzielaj bo miało być wiosenne maleństwo I w końcu przełożysz starania na przyszły rok i czym ja się będę ekscytować? ![]() Seona, Ale ostatnio gdzieś czytałam że organy płciowe tworzą się w okolicach 13 tyg więc podejrzewam że tamta dziewczyna lekko się pomyliła Mało prawdopodobne żeby można było zobaczyć cokolwiek w 7 tyg jak twierdziła
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć i uwaga na początku chwalę moją córkę
![]() Nina nauczyła się mówić "co to?", "co to jest?" i "daj" Tylko, że teraz buzia jej się nie zamyka i ciągle to mówi, pokazuje na wszystko, i pyta, pyta, ciągle pyta... Że jej jęzorek od tego gadania nie boli![]() Wstaliśmy dzisiaj o 8:20 Jakoś moja Nina zaczyna coraz wcześniej wstawać![]() |
|
|
|
#199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#200 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
Tak chciałam tylko napisać, że tęskno mi za Wami ![]() No i że melduję się w kolejnej części wątku ![]()
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
Bry ![]() Kolejna noc koszmarna. O 22 Milenka wylądowała u nas w łóżku,pobudek było kilka,a do tego tak się wierciła,że nie było miejsca dla mnie. Jestem połamana i boli mnie kręgosłup Chyba mały sztan czuje sie lepiej,ale już zdążyła urządzić malutką scenkę,znaczy rozkręca się dopiero. Podejrzewam,że czeka mnie kolejny dzień świstaka. TZ pojechał na egazmin,oby zdał . Jesli mu się uda to wuciągnę ich dziś na jakąś wycieczkę,może nad morze,żeby mała się wyszalała Eve i Kurko ja dzisiaj nawet śniadanie sobie zrobiłam,ale kawę to TŻ mi podał,więc mój nałog nie jest aż taki straszny ![]() Gossik wspołczuję nocki .Cinka dla Ninusi,zdolna dziewczynka. To teraz ci się zacznie ![]() Caro cześć Magduchahaha cześć
|
|
|
|
#202 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pocieszenie napisze, ze ja nie moglam zasnac do 3... chyba po tych szalenstwach ![]() Jak przeloze staranka na przyszly rok, to... bedziesz sie ekscytowac w przyszlym roku ![]() Cytat:
![]()
Cytat:
Cytat:
ja znowu bez kawy... widze, ze Ci dobrze w malzenstwie, Tz kawe podaje minie mu no i kciuki ![]() Bry ![]() |
||||||
|
|
|
#203 |
|
Zadomowienie
|
Hejka!
U nas leje od rana, a ja wolne i nie chce mi sie przez to nigdzie isc. Chcialam polazic po lumpkach poszukac jakis spodni dla Jaska i moze kurtki na zime, ale w tym wypadku chyba wsiade w samochod i pojade do kolezanki na kawke Normalnie musialam nawet sie dzis cieplej ubrac w domu bo mi zimno bylo w samych gaciachi koszulce brrrBylismy wczoraj u alergologa i Pani utwierdzila nas, ze Jasko jest alergikiem, niestety po mamusi Musimy jechac zrobic badania z krwi i wtedy sie zobaczy na co moze byc uczulony...na razie musimy mu kupic zestaw kosmetykow do skory alergicznej i przy tych kosmetykach chyba bedzie musial pozostac. W koncu jakis lekarz powiedzial nam od czego on ma taka sucha skore i co powoduje u niego swiad(dermatolog nie potrafila tego okreslic ) Mam nadzieje, ze jak juz przejdziemy na te kosmetyki to mu przejdzie bo strasznie sie meczy![]() Poza tym jest z niego urwisa nad urwisami, Pani miala z niego ubaw Wszedzie musial jej zajrzec, obejrzec co ma a przy tym byl bardzo glosny. Na szezscie ta Pani dr widac, ze lubi prace z dziecmi i jej to nie przeszkadzalo Stwierdzila, ze bardzo madry chlopczyk bo wszystko rozumie co sie do niego mowi i nawet odpowiada, oczywiscie po swjemu![]() marika Ty jak zwykle nam tu slinke robisz pysznym jedzeniem, juz sobie wyobrazilam te wszystkie pysznosci, o ktorych pisalas <miam, mniam> super wiadomosci dotyczace rehabilitacji Igorka ursull przesyla cieple fluidki dla Milusi i dla Ciebie, abys dala rade z tym malym urwiskiem. Za Tz trzymam kciukasy Cinka super fotki, takie wesolewidac, ze super sie bawiliscie Eve Ty sie wez za robienie TEGO bo jak bys nie wiedziala to bez tego nie zajdziesz ![]() mell ale peszek, tz akurat zaproponowal Ci przyjemne spedzenie czasu a tu taka malpa przyszla, tzn. okres ![]() ewelaina zrob sobie badania krwi, moze cos pokaza ![]() Zrobilo mi sie pranie lece je powiesic. Ide tez robic babeczki...z paczki moze mi sie uda je zrobic bo jak juz wspominalam to z pieczeniem u mnie lich, ale z paczki to chyba nie mozna nie zrobic hihihi
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez nie jestem za bardzo uzalezniona bo dzisiaj pierwsze mylam nogi pupe natana i podloge z kupy a pozniej zrobilam kaszke, kawe i jogurt z bananem i dopiero nastepnie wlaczylam wizaz
ktos chce wstretnie kalorycznego tiramisu? jak sie wkleja zdjecia pod tekst? bo nie umiem ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Ursull trzymam kciuki!
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
kuroikaze jeśli to zdjecia z netu to kopiujesz adres obrazka naciskasz na pocztówke, wklejasz tam link i dajesz ok
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
Zabolku
wspolczuje alergii i pogody... myslisz, ze bez TEGO nie da rady ? a to mnie troche zmartwilas.... tak czy inaczej owulka juz chyba sobie poszla, bo bol minal, wiec albo wystarczylo i dozylo to co bylo wczesniej albo nie jestem ciekawa, ale presji nie mam.Babeczki.... ![]() Kurka myslisz, ze ja bym najpierw wizaz odpalila, a pozniej kupe z podlogi sprzatala ??? No w sumie... taka kupa juz nigdzie nie ucieknie ![]() Mam swoj sernik, wiec za tiramisu podzekuje ![]() Caro chyba Ci podala jak link do zdjecia zapodac, ale mozesz je wkleic tak jak normalne zdjecia, "wybierz zalacznik itd", no i zaznaczajac zdjecie mysza, pozniej <kopiuj> i na wizazu <wklej>. |
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
Caro dzieki
Eve no w sumie kupa nie ucieknie, a wręcz smród zostanie... ![]() chcialam tak zrobic to si enie dało wkleic, ale moze zle kopiowałam, dzieki Superzabula czyli cos jak atopowe zapalenie skóry? ja tez mam wrazliwa skore i podejrzewam ze natan tez ale my na szczescie musimy uzywac tylko lagodnych kosmetykow
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurko a swoje zdjecie pod tekst:ładujesz jako załącznik a później klikasz na taki spinacz w edytorze zaawansowanym
|
|
#210 |
|
Zadomowienie
|
No, babeczki juz w piekarniku...super piecze sie z paczki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

spodziwalam sie tego
?
Aleście wczoraj poszalały
A za oknem pada i szaro, błee.
Że jej jęzorek od tego gadania nie boli
dla Ninusi,zdolna dziewczynka. To teraz ci się zacznie