|
|
#1 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Kolorówkę - końcówka do oddania w dobre ręce
NIEAKTUALNE
Witam, to mój kolejny i mam nadzieję ostatni wątek wymiankowy. Do wymiany mam kosmetyki z górnej półki. Preferuję wymianę kosmetyków o podobnej wartości i stopniu zużycia, a jeśli się różnią, to wymagam pokrycia różnicy. Moja wish lista: Cienie prasowane MAC Dior "5" - Iridsecent Leather, Earth Reflection, Pearly Lilac (ewentualnie inne) Cienie "4"Chanela - ale tylko wersje amerykańskie Guerlain Meteoryty w kulkach - Imperiale Guerlain Meteoryty prasowane nr 01 i 02 Kredki - khole w kolorze białym, granatowym, brązowym Dior Nude - podkład we fluidzie numer 030 Perfumy: Hypnotic Posion Diora, Elixir lub Eau des Merveilles Hermesa, Ange ou Demon Tendre Givenchy, She Wood Dsqared Można tez kusić innymi "wysokopółkowcami". Zasady wysyłania kosmetyków pocztą: NIEWAŻNE kto ma większa liczbę przekupek - Ty, czy ja, uznaje wysyłkę TYLKO w tym samym czasie. Nie wysyłam pierwsza, ani nie oczekuję tego od drugiej osoby. Wysyłka równo w czasie jest sprawiedliwa i nikogo nie rani. Zaznaczam, że wymienię poniższe kosmetyki, TYLKO i wyłącznie na kolorówkę wysokopółkową: NIE INTERESUJĄ mnie Avony, L'oreale, smashboxy i temu podobne. fioletowym - zaznaczam dostępne zielonym - zaznaczam już wymienione pomarańczowym - zaznaczam rezerwację Chanel nr 95 Sparkling Satins - użyte 2 razy - najchętniej za inne Chanelki --->rezerwacja dla Lexxie Chanel - Lip gloss Levres Scintillantes nr 98 Galactic - stopień zużycia - ok. 5% --->Martiryb Givenchy - Prisme Again! Nr 07 Crazy Pink - testowane 2 razy - mam je z wymianki, nie używam, bo wolę jednak Meteoryty Clinique - Almost Powder Make Up SPF 15, nr 4 - Neutral - podkład w kompakcie; stan zużycia ok 5% - brak kartonika Clinique High Impact Lip - nr 13 Flamenco - tylko testowana - jest to prezent dodany do zakupów, dlatego ma inną oprawkę, ale poza nią jest to produkt pełnowartościowy. Dior Nude nr 030 - sypki podkład mineralny- użyty jakieś 5 razy Dior Nude - Natural Glow Sculpting Powder, nr 32 - Sable Rose -uniwersalny podkład w kompakcie zużycie jak na zdjęciu, w sumie użyłam go może z 5 razy; oddam za coś z wish w podpisie, albo za jakiegoś ocha Dior Shimmer nr 01 Rose Diamond - z wymianki, ubytek ok. 15-20% - zresztą widać na zdjeciu --->Becca Dior "5" - Nude Pink Design - stopień zużycia widoczny na zdjęciu --->Pingwin Sephora - dwufazowy płyn do makijażu oczu - nowiutki, nieużywany, kupiony niecały miesiąc temu Dior "5" - miniatura Incognito 030 - raz maźniete Pigmenty MAC - odsypki, mniejsze i większe (te mniejsze pochodzą z allegro za 5zł od Dominiki Wróbel), kolory: vanilla, lovely lily, museum bronze, melon, fairy lite, quietly, steel blue, violet, frozen white, dark soul, viz-a -fiolet, golden lemon - chętnie wymienię na prasowane cienie MAC-a Firmowe próbki perfum: Acqua Di Gioia - Armani, Princess - Vera Wang, Flowerbomb x2 - Viktor&Rolf , Eau Mega x2 - Viktor&Rolf, Amethyst - Lalique, Parisienne - YSL, Chance Eau Tendre - Chanel - nie wymieniam się tylko moge dołożyć do wymianki wybrane zapachy MAC - błyszczyk w kolorze Double Dare - tylko testowany Givenchy - błyszczyk - tester, w kolorze Lady Beige nr 701 - ubytek ok. 15% Chanel - Kaska Beige, nr 18 - cienie "4" - użyte zaledwie 2-3 razy Dior - Iconic - black - czarny tusz do rzęs, użyty kilka razy, kupowany w tym roku w Douglasie, mokry Chanel - Fresque - róż - użyty kilka razy, mam go z wymianki, oddam, bo kupiłam sobie ciemniejszy kolorek Angel Glittering Body Powder - perfumowany puder do ciała z serii " Angel" - refill, zużycie minimalne Wszystkie kosmetyki są zadbane i w przeważającej większości mają pudełka.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-09-02 o 21:33 |
|
|
|
|
#3 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Kolorówkę - końcówka do oddania w dobre ręce
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
moze cos u mnie za
Pigmenty MAC - odsypki, mniejsze i większe (te mniejsze pochodzą z allegro za 5zł od Dominiki Wróbel), kolory: vanilla, lovely lily, museum bronze, melon, fairy lite, quietly, steel blue, violet, frozen white, dark soul, viz-a -fiolet, golden lemon - chętnie wymienię na prasowane cienie MAC-a |
|
|
|
|
#5 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie to:
Dior Nude - Natural Glow Sculpting Powder
|
|
#7 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
niestety nic
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
hej,moze cos za Dior "5" - Nude Pink Design??
niestety nie mam chyba nic z Twojej wish |
|
|
|
|
#9 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale niestety, tym razem nic nie znalazłam na wymianę
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
cos za rozswietlacz bądz cienie z diora?
kosmetyki + różności okazjonalnie : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
|
|
|
|
#11 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#12 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
up
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-26 o 12:13 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
nie masz czegos pod lada
...
|
|
#15 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#17 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
No chyba taaak
![]() A w sumie to czego konkretnie szukasz Desti?
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
oj nie bądź taka oddaj troche tego co tam kisisz pod tą ladą
![]() a za tego biszkopta co chcesz? Bo tak leży i leży, może bym go zaopiekowała i wzięła sobie do pracy albo co...
|
|
#19 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak z ciekawości, po co Ci 3 biszkopty?
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
nowych inspiracji
|
|
#21 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Aaaa Kaska Beige chyba na watek poleci
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-08-27 o 11:17 |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja żarłok jezdem i lubię biszkopty
stara pudernica jestem i na pewno wymaluję, spokojna głowa ![]() dam Ci za niego dwójkę watery look i dorzucę biała kredkę, będzie dopsze?
|
|
#23 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() topsze Ciociu Monik ![]() Macuś też się przykula na doczepke, czy jednak zrejteruje?
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
no nie mooooooooge kochana, nie moge mu tego zrobic
zostanie na nastęny raz mogę ci ciut tego białego nasypac w coś do popróbowania, chcesz?
|
|
#25 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
Corii no i co z moja oferta piateczki za piateczki
...
|
|
#27 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A no fakt, siem zagadałam tu i tam
![]() No to czekaj, mam tu gdzieś na pendraczku fotki matuzalema Charmsa, to Ci wstawię, byś looknęła
|
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Coruś, poczekaj jeszcze z tym zaznaczaniem mnie i biszkopta, bo ja równocześnie dyskutowałam z jameskiem o tych dwójeczkach i na razie stoję w rozkroku
postaram się jak najszybciej załatwić sprawę
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

-> co sroce w oko wpadnie 

...