|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
|
![]() ![]() |
![]() |
#4772 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy i już niebawem się rozpakujemy-WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() prosze mi tu....nie krakać ![]() bym sie chyba niezle wkurzyła ![]() ile Ty masz tego czopa? ![]() ![]()
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
hehe no Gabi liczymy na Ciebie
![]()
#4776 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mogę Cię tylko zapewnić, że: -albo będziecie w końcu razem bo on zrozumie swoje błędy, będzie je sukcesywnie naprawiał a przy okazji dbał o Ciebie i nie dopuści już nigdy do takich sytuacji jakie miały miejsce; lub - nie zrozumie nic, rozstaniecie się, pocierpisz, to pewne!! ale z czasem, z każdym miesiącem będzie lepiej, dostrzeżesz same plusy rozstania, a Twoje życie będzie rozświetlać dzieciątko I pamiętaj, że to Ty jesteś tu najważniejsza teraz, rób tak, żeby obyło się bez wiekszych już krzywd dla Ciebie i dziecka. A jeśli Twój tata uważa zięcia za takiego supergościa to może pora go wyprowadzić z błędu?? Cytat:
![]()
![]() |
#4777 |
Zakorzenienie
|
gabisun chcesz urodzic?
masz laktator?
#4778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wcześniej to miałam dwa razy takie kulki zbite a teraz wielki glut ( bleee) sorry dziewczyny ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- no mam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Zapomniałam, że mam jeszcze wieści od Pomidorki: "Dzisiaj już super, naprawdę z każdą godzina lepiej. Dziewczyny niech nie boją się cc ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4779 |
Zadomowienie
|
Lenka i bordowa gratuluje z calego serca
![]() ![]() ![]() ![]() Ja ostatnio spie jak zabita po 10 godzin i nawet na siku nie wstaje ![]() ![]() MisQa trzymaj sie dzielnie kochana ![]() ![]() ![]() ![]() Ray Ty tez sie trzymaj i zaciskaj nogi jeszcze przynajmniej te 2-3 tygodnie ![]() mszu zazdraszczam ![]()
#4780 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a propos glutu... to u mnie w ciązy takie cos wypada po "przytulansku"... no i nie mam na mysli spermy, bo ona zawsze tam wyplywa duzo wczesniej, prawie tuz po... a glut to zazwyczaj nascie godzin po ![]() tez sie za pierwszym razem zastanawialam czy to czop czy nie czop... ![]()
![]() |
#4781 |
Wtajemniczenie
|
no właśnie doświadczone Mamuśki
![]() ![]() *okien w taką pogodę myć nie będę ![]() *po schodach latam cały czas, nie pomaga ![]() *sexu deficyt, no chyba że przyjaciel na baterie by mi pomógł, ale to chyba chodzi o jakieś substancje zawarte w spermie ![]() *troszkę wieczorami na piłce skaczę żeby mały się obniżył i usadowił odpowiednio, ale też nie pomaga ![]() * a laktator mam ![]()
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
naked- dla mojego ojca on zostanie na zawsze super zieciem, bo to takie same 2 sku****
no i jak zwykle napisal mi, ze to mja wina a nie jego...aj szkoda gadac w ogole i jeszcze otwieram krowke a tam napis - moze warto dac komus szanse..... Ciekawe o kim to, bo na pewno nie o TZ.... on dostal juz za duzo tych szans i zadnej nie wykorzystal jak powinien
#4783 |
Zakorzenienie
|
gabisun mam
![]() po tym mi wody odeszly musisz pouzywac laktatora ale tak jak bys karmila dziecko... min 30 min siedz i wyciagaj. mussiz wyciagac tak ze az sie beda bolec sutki ![]() mi podzialalo, po prostu organizm oszukiwany jest troche bo mysli ze karmi dziecko karmienie dziecka= produkcja oksytocyny (skurcze macicy) ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-08-27 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | ||
Raczkowanie
|
Paula SHIN kobito odezwij sie ciut częściej
![]() Ray odpoczywaj bidulko ![]() Cytat:
![]() ach zostawić was na chwilę.... ![]() mszu swoją drogą to niezły patent wyrobiłaś... nasza wywoływaczko porodów... Cytat:
![]() ![]() ......................... ......................... ................ byłam na pobraniu i wyobraźcie sobie chyba dzisiaj u mnie w poradni jakiś DZIEŃ DOBROCI DLA CIĘŻARNYCH ![]() ![]() ale za to mam dziurę w ręku wielkości dziury po minie... masakra... ![]() no i zdięcia obiecane... na żywo wygląda lepiej... kolor: grafit z szaro-żółto-białymi kóleczkami... ale najważniejsze ma wszystkie funkcje, które chciałam...
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Pomi - super, że dobrze sobie radzicie
![]() gabisun - niedługo się zacznie, zobaczysz ![]() MisQa - bardzo mi przykro, że tak się u Was dzieje, ale wszystko się ułoży tak jak byś chciała i tego Ci życzę. Gdybyś chciała się spotkać i pogadać - daj znać ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
MisQa, bardzo dobrze, że mu nic nie odpisałaś
![]() gabisun, no, no, no. Może coś się w końcu ruszy, skoro Pan Czop w coraz większych kawałkach wyłazi ![]() ![]() Ja też nie lubię jak tak ciapie cały dzień, ale temperatura dzisiejsza mnie zadowala ...bo nigdzie się nie wybieram ![]() ![]() Idę się zdrzemnąć, bo coś padnięta ostatnio jestem... A tak zupełnie nie na temat: mam ochotę na dużego, słodkiego pączuszka ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/k0kdwn15x5fj0dze.png http://www.suwaczki.com/tickers/k0kd73sb8eg8gpzu.png Edytowane przez ycnan Czas edycji: 2010-08-27 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4788 |
Raczkowanie
|
Mi 2 razy polecial taki dlugi przezroczysty z bialym glut i nie byl jakis jaki umazany krwia jak to gdzie nie gdzie pisze. Ja mam skurcze prawdziwe bardzo nieregularne od 3 dni i babka polozna w szpitalu powiedziala zebym sie nie zdziwila jak zaczne na dniach rodzic, a wiec czekam na te regularne ale cos ich ni widu ni slychu wiec tylko czekanie zostalo
![]()
#4789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój już od 28 tygodnia jest główką w dól, mam nadzieje że tak pozostał do teraz ![]() Edytowane przez enis84 Czas edycji: 2010-08-27 o 10:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4790 |
Raczkowanie
|
BORDOWA i LENKA gratulacje!!!
niech dzieciaczki zdrowo rosną, czekamy na Was. u mnie jak listopad. mgła, szaro buro i ponuro, no i pada od rana. Misqa bądź dzielna ![]() Ray zaciskaj nogi. leżeć i pachnieć... ![]() była mowa o ubieraniu łóżeczka. ja wszystko przygotuję i jak będziemy w szpitalu to mąż ubierze. bezsensu ubierać wcześniej. jak wiecie NIE ZNAMY DNIA ANI GODZINY ![]() ![]() ![]()
#4791 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a teraz niech ktoras sprobuje mnie tylko zdenerwowac ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ciezka mialam noc. Zaczely mnie lapac skurcze ![]() ![]() I Maly sie potem nie ruszal. Boze jak sie zestresowalam. Ja wiem, ze on w nocy spi, ale zeby 10 min targac brzuchem, a to Male nic??? No i wstalam w nocy zrobilam sobie wody z lodem, deszcz walil w szyby, a ja siedzialam w kuchni i pobudzalam Syna. W koncu machnal mi noga łaskawie. ![]() Zaczynam miec dosc powoli takich stresow. Zasnac nie moglam.. Rano obudzilam sie z nerwobolem nerki, korzonkow czy czego to tam. ![]() Nieprzytomnie zrobilam ciasto dla babci TZ; jej syn co wpadl w nalog hazardowy okradl ja z calej emerytury... ![]() Czasem mysle, ze normalnych ludzi juz nie ma... a jak sie ich czasem spotka, to prawie jak tlen na ksiezycu. Prosze sie dzisiaj nie klocic, ja i Ray tez musimy jeszcze pare tygodni przetrwac w dwupakach. ![]()
![]() |
#4792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fem, Majeczka dzięki za wsparcie ![]() Fem fajny wózeczek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w swoim przypadku watpie, bo po tych moich glutach (jeeeej, jak to brzmi ![]() ![]() no ale w Twoim wypadku... to 3mam kciuki ![]()
![]() |
#4794 | |||
Zakorzenienie
|
Ray trzymam mocno kciuki! zaciskaj nogi!
Cytat:
![]() ![]() Paula SHIN fajnie ze jestes ![]() BORDOWA I JOASIA GRATULACJE!! duzo zdrowka i sil ![]() ![]() widze ze żniwa w pelni ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jak inni nalogowi szukacze czopa zagladaja do kibelka? czy na spokojnie? moj maz zrobil sobie dzis wolne i caly week jest z nami ;D az nie wiem co robic z czasem bo obiad zrobil, a teraz z syna zagaduje.. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4795 |
Rozeznanie
|
Witajcie kochane
![]() Bodowa i Lenka ogromne gratulacje. Wracajcie szybko do sił i małe niech zdrowo rosną ![]() Misqa współczuję sytaucji z Tż ![]() Gabisun twój szkrab na pewno nie pozwoli Ci już dłużej czekać na niego. Zobaczysz, że w najmniej dpowiednim momencie będzie chciał sobie już opuścic Twój brzuszek. Dziewczyny wiem, że naprawdę Wam ciężko już w tych ostatnich dniach ale może dajcie szansę swoim maluchom samym zadecydować kiedy maja się wybrać na tę stronę świata. Te różne sposoby na przyspieszanie porodu może i nieraz pomagają, a co z tego że Wy już chcecie a dziecko może nie być na to jeszcze gotowe ![]() ![]() Ja natomiast mam dziś strasznie niskie dolne ciśnienie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
fem - uuuu jaka bryka
![]() Majka - dzięki... ale nie bede Cie dreczyc swoimi smutami, wystraczy, ze tutaj truje coraz ![]()
#4797 |
Zakorzenienie
|
oj to może wypij kawke, to troche Ci sie podniesie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja mama moich obu braci urodzila 16 dni po terminie i przez cc. Wyjsc nie chcieli, choc robila wszystko co mogla. Obaj urodzili sie z anemia i jeden z nich musial miec przetaczane krew. Wiec wcale w tym przypadku dluzej nie oznaczalo lepiej. Mam nadzieje, ze wszystkie nasze dzidziole beda chcialy wyjsc o swoim czasie. ![]() ![]() co do cisnienia, to ja czesto mam 90/40 lub 100/50. Mimo, ze przed ciaza to ja raczej z tych wysokocisnieniowcow bylam. Ostatnio dolne mi wzroslo troche, ale to przez stres ogolnie. Jesli dobrze sie czujesz, to sie tym w ogole nie przejmuj. Pogoda ogolnie nie za ciekawa na dobre cisnienie.
![]() |
#4799 |
Raczkowanie
|
oj tak........... w lepszym o niebo
![]() ![]() ![]()
RAZEM 3.10.09 już prawie 5 lat... http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz26lhpn9qe.png KUBUŚ 5.09.10 już prawie 4 latka... http://www.suwaczki.com/tickers/17u9j44jq7vw38gx.png MILENKA 12.08.14 już tydzień za nami... http://www.suwaczki.com/tickers/qdkktv7372ulrj0c.png |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
kaska lezenie ci nie podniesie cisnienia, albo slaba kawa z melkiem albo kiloka sklonow przysiadow i ci sie podniesie bo krew zacznie szybciej krazyc.
gabisun idz proboj ![]() martucha hahaha ja z pierwsza corka to z nudow sobie paznokcie malowalam ![]() ![]() w ogole to ciagle mak ochote na kwasne ![]() ![]() juz jadlam w tyg bigos , a dzis krokiety bede jesc z kwasnym barszczem ![]() w ogole zastanawialm sie po co ja sobie sukienek wczoraj nakupowalm ![]() ![]() ![]()
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Ray Czas edycji: 2010-08-27 o 11:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.